Enbart några timmar kvar...tick tack

Snart smäller det, bokstavligen. Men jag har inte köpt några smällare, slöade alla mina pengar på lite andra onyttiga saker. Jag vet fortfarande inte om jag ska börja äta godis igen, jag var så nära på att köpa choklad idag när jag var på hemköp men det liksom känns förbjudet att äta det. Jag menar ett helt år utan en enda liten bit, de t enda jag har gjort är att lukta på chokladen och fått tillfredsställelse av det. Jag kan ju härmed börja sniffa choklad och på så sätt få samma rush som om jag skulle äta den, hehe.

Nyår hos Sabina idag, min först nyår då jag inte har haft några för fäldrar närvarande. Vi kommer nog ha skit kul!

Snart ska jag sova lite, försöka bli någolunda frisk, känner mig fortfarande sjuk, ont i halsen och näsan rinner och jag svettas. Tänk om jag håller på att få vinterkräk sjukan och inte kan åka till Sabina, nej så får man inte tänka. Jag har en känsla av att detta inte kommer att bli mitt sista inlägg för idag så.

Nu ska jag gå och vila en stund.

2009 vankas snart...

Känner att jag börjar bli lite sjuk. Kände det igår under jobbrundan, då vi på jobbet går från våra bilder ut i kylan och in till värmen hos våra vårdtagare. Inte konstigt att man blir sjuk.

Mamma berättade nyss att hon fick kortet jag skickade på lanzarote idag, än posten inte lite seg eller vad?+

Ja vad har jag gjort sedan jag sist var inne, hmm, jobbat för det mesta, festat lite väl mycket, gjort saker jag inte trodde jag skulle göra, jobbat lite till. Träffas Sophie, tänk om hon kunde ha varit här under nyår, fan vad kul vi kunda ha haft!! :)

Vi öppnade nyss våra julklappatr här hemma hos mamma, då jag firade jul hos pappa och nyår hos mamma fick det bli så. Men det blev lite nyårs presenter istället. Fick inte något speciellt, lite kläder, glas ( jag har så himla många glas nu alltså. behöver aldrig mer köpa det), fick ett fint halsband och lite annat skit.

Snart är det 2009 och jag får äta godis igen, ,men jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska börja äta igen?? Jag har mått så HIMLA bra under detta år än året innan då jag åt godis. Min kropp känns helt okej med sig själv och jag har inga cravings längre efter choklad eller något annat slags godis, är det verkligen värt det att sumpa det och bli onyttig igen?
Är choklad verkligen så gott??
Jag har iallfall några timmar ännu på mig att bestämma det!

Imorgon måste jag gå upp tidigt, halv tio eller så för jag måste följa med mamma till systemet för hon ska köpa lite skit åt mig. Jag längtar så tills jag är 20 och kan köpa allt själv, inte behöva fråga mamma eller någon annan om de kan köpa ut. "20" here I come!!

Vad har hänt i mitt liv under detta år??

- Fick jobb på skene hemtjänst i mars
- Var i Tallin med familjen
- Åkte till London på Amras födelsedag och blev kvar där efter att ha fått mitt pass stulet
-  Tog studenten
- Jobbade under sommaren ( gjorde inget annat än att jobba)
- Fyllt 19 år ( skrev faktiskt 18 först och det är ju helt fel!!)
-  Åkte till Lanzarote med Amra och Sabina ( hade skit kul)
- Fick en ny mobil i julklapp som jag inte kunnat slita mig från
- Ska fira nyår hos Sabina

Det har hänt lite saker under året men nästa år ska det hände lite mer saker.
Lite mer roligare saker, lite mer snuskigare saker, lite mer festande, lite mer självförtroende!

25 h och 25 min kvar till 2009 exakt!

Från mobilen

Detta är ett inlägg från min mobil;) jag har äntligen internet på den. Sophie är nu hemma i eksjö, saknar henne redan. Okej igår var vi så lounge igen. Det var väl kul, träffade lite arbetskamrater och lite annat folk. Det var inte så bra musik men det var mycket folk! Fanns en fel snygga killar, fast jag vågade inte gå fram till dem.träffade min kusin mattias där med. Vi fick sedan gå hem tog bara 40 min och det var väldigt skönt. Var hemma runt kvart över tre och halv åtta skulle jag börja jobba, snacka att jag var trött. Sov bara 2.5 timmar. Träffade maria där fast vi fick inte chansen att prata så mycket då vi hade så mycket att göra. Vi var även 1 pers för lite, berodde delvis på mig:$. Jag var fameme trött hela dagen. Amra ska idag åka till uppsala och titta på en lägenhet, hon åker 00.20 och stannar bara tre timmar där uppe. 800 kr kostar det fram och tillbaka, svin dyrt alltså. Imorgon ska jag jobba igen, min sista dag detta år. Ska kanske med pappa och simma innan jobbet;)

Som det kan gå....

Aldrig trodde jag att det skulle hända
X är inte en sådan person!
Vad har det blivit av X
X har förändrats
Till det bättre eller sämre?
Only time will tell!

The day after...

Hmm sitter nu framför denna dator och tänkte skiva om gårdagen som inte riktigt gick som planerat. :), ,men kvällen var kul iallafall. På förfes ten hos Sabina spelade vi bubblan eller vad den heter. Fick sedan skjuts in till Kinna av sussi och moas bror, tack för det så vi slapp ta bussen. Vi kom in till lounge runt 00 tiden och det var relativt mycket folk, såg en del kända ansikten bland annat den killen från idol som var från svenljunga, vet inte vad han hette men jag brydde mig inte alls om honom för jag tittade aldrig på idol.

Träffade frida utanför lounge vid 2 tiden, de hade varit på hotellet och hade haft kul. Jag måste säga att jag verkligen älskar att dansa när tjejerna och jag går ut, bara släppa loss och inte bry sig om någon eller något.
Efter stängningen gick vi på efterfest och där hände lite saker, vill inte gå in så mycket  i detalj på det men vi kom hem runt 5.30 och la oss direkt.

När vi vaknade åkte Sofia och Emelie hem och jag och Sabina åkte till scorpionen för att äta lite fyllemat, pizza :), där hände med något speciellt eller vi såg rättare sagt några speciella människor, ha ha.

Nu ska jag städa, duscha och kolla på en film, sedan ska jag till Sophie, fan vad jag har saknat henne, ska bli skönt att de henne igen!! :)

Juldagen

ikväll blir det fest på lounge!

Nu sitter jag på jobbet och skådar min nya mobil en w890i, som jag fick av pappa och pia i julklapp. jag fick även lite saker till min blivande lägenhet och the hills säsong ett av kristoffer ( vet inte vad jag ska göra med den då kag inte titatr på det så ofta men det kanske är bra)

Jag, emelie och Sofia ska ut ikväll, synd att inte kunde gå till hotellet då det är 20 och förköp, men men nästa år då.

jag och sofia var ju på lounge förra juldagen och hade det jättekul, vi cycklade in till lounge från mig och dit gick väl segt men sedan att cykla hem är inte det lättaste. man känner ju inte att man är trött men när jag skulle av cyklen sen när vi var hemma så trampade jag snett och vrickad foten, låg även mitt på vägen i någon minut, tur att inet någon bil kom. jag hade ont ända till efter nyår, ajaj säger jag bara så i år får jag ta det lite lugnare.

Sophie kommer imorgon och då ska vi gå ut med till lounge då hon aldrig har varit där, jag och sabina pratde om i lanzarote att vi skulle ta en drink på fredagen så det passar ju perfekt, måste prata med henne.

Nu måste jag återgåt till jobbet så hej då!! :)

Livet i Puerto del carmen

Nu har jag en liten stund till att berätta om våran underbara resa till Lanzarote vilket ligger på Kanarieöarna för de som inte vet det.

Det enda vi gjorde där nere var att sola, shoppa och festa. Jag solade inte för det var så tråkigt. Tror inte att ställen med bara sol och bad är något för mig. Jag är ju en kulturtjej och måste ha saker att göra hela tiden, saker att titta på, museer att besöka och ma. ssa andra sevärdheter. Vårat hotell var jättebra för att vara FF+, vi hade eget kök, badrum med badkar, sovrum ,egen tv och ett relativt stort badrum. Vi fick städhjälp 6 ggr / vecka och de väckte oss alltid på morgonen.

Stranden var helt underbar, så himla vackert!! Jag kunde så sitta hela veckan där och bara titta på havet och hur vågorna rullade in. Jag tog en massa kort som jag lägger upp senare när jag fått alla.

Under dagarna solade Amra och Sabina medan jag sov, tittade på tv  eller gick ner till stranden som var ca 500 m från där vi bodde. Vi var på enn köpcentrum, Bisofera hette det.

Måste säga att alkoholen var extremt billigt där nere. 1 l absolut vodka för 10 euro och cidern var heller inte så dyrt.

Vi festade 5 kvällar den vecka. Alla inkastare var på oss och erbjöd gratis dricka, shottar, champagne och allt. Men bara för det så drack vi inte så mycket. En kul grej gjorde jag iallfall och det var att jag dansade på barnen med SAbina och den kvinnliga bartendern, skit kul var det! Det var inte så mycket folk inne på den baren då.

Niki beach var där vi var mest, de hade bästa musik och snyggaste killarna. Vi träffade en del norrmän, engelsmän, irländare och ett par killar från Holland med. Alla klubbar stängde 4 men ett ställa 928 stängde vid 6 så många samlades där efteråt. Det bästa var att alla restauranger och barer/ klubbar låg precis vid stranden så man hade en helt vacker utsikt hela tiden.

Vädret var vackert men de tre första dagnarn var lite molniga medan resten var stålande sol!

Jag kommer lägga upp bilder lite senare då vårat internet hos pappa är lite segt.

Men vi hade kul och jag kommer aldrig att glömma denna semester med tjejerna, speciellt inte fredagen, haha!!

God jul

Jag vill  önska er alla en riktiht god jul och hoppas ni får det ni önskar er.

Till mig från er en liten berättelse som är klockren

Om de tre vise männen varit kvinnor

Då skulle de ha....
... stannat och frågat om vägen
...ha därför kommit fram i tid
...och hjälpt till vid födslen
...och städat stallet
...och tagit med nyttiga presenter
...och någonting att äta

Men sen då?? jo, omedelbart efter det att de lämnat stallet skulle det ha låtit ungefära så här:
- Såg no vilka sandaler Maria hade till den tunikan?
-Barnet liknar inte josef ett dugg....?
- Jag har hört att josef är arbetslös...
-....och åsnan var heller inte heller riktig klok
- Tänk att det har alla husdjur inomhus, tänker de inte på allergirisken??
- Oskuld!! haha, vilket skämt. Jag känner Maria sedan gymnasietiden!
- Jag undrar när jag får tillbaka min lasangeform??



GOD JUL!

The songs of Lanzarote

Amra, Sabina kommer inte minnerna tillbaka??

i´m home

Nu är jag hemma. Vårat plan var försenat med 4 tim skulle egentligen vara hemma vid 18 men kom hem vid 22 istället. Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba från 7.30-15.15 sedan ska jag till ullared och handla mina julklappar.

så hej svejs lingonfejs

imorgon skriver jag hela min resadagbok och lägger upp massa med bilder med!

Livet har nere...

Okej idag ar det samma vader som vi har hest hela veckan. sol men molningt, vi har annu inte haft nogit regn och det ar skont. Idag var vi pa ett kopcentrum, bisofera hette det och dar fanns det massa med affaren men jag kunde inte njuta av det mycket da jag hade en sadan mensvark, ajaj. Hoppas att alla har det bra hemma. horde fran kristoffer att det hade varit en jordbavning i Sverige och att malmo hade fatt en spricka i nagon byggnad. har nere har vi bara vulkaner och de kommer nog inte fa utbrott medan vi ar har. Vi har annu inte badat i havet, maste ta och gora det innan vi oker hem, det ar ju atlanten vi pratar om.

just nu ligger Amra och Sabina vid poolen, inte jag for det ar inte min grej. jag har tittat lite i brosyrer och forskt att inte tanka pa min verk.

lite senare ikvall ska vi nog ga ut. igar gick vi och tog oss en tupplur vid 00.00 och skulle sova till ett for att senare ga ut vid 2 tiden pa natten ,men efter den sovturen orkade vi inte ga ut sa vi gick och la oss igen och gick upp 10 idag, det var sa skont att sova men ikvall blkir det inte nogon somn,,hehe..

puss och kram fran lanzarote till er alla!

Lanzarote here I am

hejsan alla hemma i Sverige. de hade en dator pa varat hotell som heter Lanzarotes apartments. Vadret ar ganska varmt sodar som 20 grader. Flygturen gick bra men det var sa langtrakitg hela tiden, 4.25 h tog det. nar vi kom till hotellet sa blev vi forvandade pa hur bra det sag ut. rent, snyggt, stort och allt. Vorat rum bestor av tva rum, ett sovrum, ett vardagsrum och en stor toalett med badkar 9 som jag provade igar, skit skont men varmvattnet tog slut fort sa jag kunde inte vara i dar sa lange.

igar tog vi en titt omkring i staden , eller rattare sagt vi tog en promenad nere vid stranden, vi var lite trotta. Det var inte alla manga manniskor ute da vid 15 tiden kanske for att siesta hade borjat. Vi at en bit mat pa en skandinavisk restuarang 9 ja  vet man aker inte nogonstans och ater samma mat som man kan fa hemma men det var sa nara dar vi var och vi var sa hungriga sa vi tog forsta basta!). 

Vi kom sedan hem och Amra och sabina tog sig en sovtur. Sedan var jag vaken och at lite yougurt som vi hade kopt pa netto ( ja netto fanns har). Jag titatde lite pa tv och sedan vakte jag dem med att spela hog musik. 

Vi borjade forfesta lite och dansade runt tog massa med kort och hade kul. Sedan gick vi ut runt 23 tiden och alla barer och klubbar hade inkastare eller vad det heter som drar en in till en bar och erbjuder gratis drink om man handlar en drink for man tva och hela tiden var det sa. fick massa med lappar om bra klubbar och baraer som vi ska besoka pa varan tid har. vi gick hem runt 2 och det ar nog da man ska ga ut egentligen far allt stanger runt 6 pa morrgonen.
Kul hade vi iallfall!

Idag vaknade vi vid 13 och gick till voran pool och solade lite ( sa trokigt do jag hatar att sola)
Snart ska vi ut och kolla runt lite..

Ha det sa bra hemma och vi saknar er alla!!

ps det gor visst inte att lagga in bidler 

Klockan går och går men kommer aldrig fram till dörren

Om enbart några få timmar bär det av till soligheten. Jag och Amra kom hem från jobbet för en stunds senare och känner oss ganska utslagna. Det var min femte kväll i rad som jag hade jobbat och den gick förvånandsvärd snabb, kanske för att jag jobbade med Amra. Nu sitter vi och går igenom våran packning och jag ska äta lite snart sedan blir det nog kanske en film och sedan sängen. Hoppas få sova några timmar iallfall innan vi åker men jag har ju även flygturen att sova under så..

5.30 åker vi härifrån imorgon och 8.10 går vårat plan...

Hoppas det inte är några förseningar..

KOmmer sakna er alla, men vi ses om en vecka!

Puss puaa








Avundsjuka eller??


klockan tickar på - Jag vill åka nu!

Snart åker vi...... Lyssnar nu på en skit bra låt av renegade Five med running in your veins

Snart ska jag till jobbet, sista jobbturen innan flyget, jag får ta och duscha på jobbet för här hemma har vi inget varmvatten. Jag måste ringa Amra snart för hon var ute igår och ska bli kul och höra hur hennes kväll var.

All min packning är klar ska bara lägga i en sak i resväskan sedan är jag helt klar.

Nu ska jag söka lite info om Lanzarotre så man är förberedd när jag kommer dit..

en annan bra låt är Aveneged Sevenfold med afterlife..

Bloggar från Kristoffers minidator

Jag vill med ha en sådan här minidator. Den är ju perfekt, liten och bra, får plats överalltt det enda negativa är det lilla tangentbordet, man kommer åt massa andra olika knappar hela tiden. Batteritiden är med lång på denna 3,5 tim, det är inte illa.

Nu är det 1 dag 19 tim och 20 min tills vi åker, varför går tiden så långsamt??
Ända sedan i onsdags har den gjort det, jag blir galen snart.

Vad gör jag då för att fördriva tiden??

Först och främst så jobbar jag. Kom hem från jobbet för en timme sedan och ska tillbaka igen vid 15.45. Då går tiden lite snabbare ändå. Sedan håller jag på att packa, är nästan helt klar men måste sedan innan jobbet hem till mamma och packa färdigt där för min väska är där, sedan måste jag dra till Amra och lämna av den. Ska bli skönt att slippa at tänka på packningen framöver så man slipper stressa över att man inte är klar.

Ps: Jag vill köpa en minidator nu!!

Tiden går.....sakta

Det är mindre än 3 dagar kvar tills vi åker, varför kan tiden inte gå fortare??

Det snöar nu ute för fullt, allt har kommit under natten då igår kväll var den inte någon snö alls, men de sa ju att det skulle snöa i helgen så. Pappa har jouren så han får stanna borta på jobbet och salta och ploga vägarna.

Idag ska jag inte göra så mycket. Tänkte duscha snart sedan gå till farmor för jag har inte varit där på länge och nu håller jag på att bränna våran cd som vi ska ha med oss till Lanzarote.

Kristoffer har köpte en dator, en sådan där mini dator, ser väldigt söt ut men jag skulle nog tänka mig att köpa en lite större för det är så jobbigt att se på filmer på en sådan lite skärm.

Amra och Emelie har redan åkt hem så nu sitter jag här själv....

Nu är cd klar!

puss

Göteborg - Jobb - Kompisar

Jag och Emelie drog till Göteborg idag men det värsta var att jag enbart kunde spendera 2 h där då jag var tvungen att åka hem och jobba, jag som trodde att jag skulle slippa jobba denna dag men så ringde de, så typiskt. När vi kom dit så åt vi på Lydias buffé och det var supergott. sedan började vi shoppa. Jag köpte tre bikini underdelar, tre halsband ocg två böcker, låt den rätta komma in och den boken twilligt är baserad på, kommer inte ihåg vad den heter nu.

På bussen lyssnade jag på musik. Jag måste så köpa nya högtalare för mina är sönder man måste hålla sladden i ett visst läga för att kunna höra musiken.

Amra och Emelie sitter nu och tittar på film, john tucker must die, jag orkar inte titta mer är så trött efter jobbat och min rygg värker lite med. Jag tänkte lägga mig  nu och läsa lite av det nya nummret av den brittiska cosmo, kan dock bara läsa några sidor då det tar nästan 3-4 h att läsa igenom hela i ett stäck, den är så bra och man vill läsa allt som står där i!

Nu är vi några dagar och timmar närmare Lanzarote!!  :)

Puss och god natt människor!

Jobb, jobb och åter jobb-....

Okej det kommer att blir en kort vistelse i Göteborg idag då de ringde nyss från jobbet och frågade om jag kunde jobba idag och jag kunde inte säga nej då jag behöver pengarna. Börjar 16 så jag kan åtminståne vara i Göteborg i två timmar innan bussen går hem....


Snart måste jag sticka till bussen, bye bye


4 dagar kvar...

Nu är det bara tre dagar och 22 timmar exakt tills vi åker, jag längtar så.
Men innan dess ska jag få gjort mycket, som att idag åka med Emelie till Göteborg, bussen går om en timme för att handla en baddräkt till lanzarote, lite julklappar och lite annat skit. Jag måste packa,har börjar lite men får se om min lilla resväska räcker annars får jag låna en av pia eller nån. Sedan måste jag vaxa mina ben så de håller sig länge. Jag måste bränna cd-skivan vi ska ha med oss. Jag måste jobba, fredag kväll, lördag morgon och kväll och söndag kväll står på schemat, kommer nog vara rätt slut på söndag kväll, eller så kommer jag vara så himla exited att jag inte kan sova..

Nu måste jag göra mig iordning för Göteborg..

puss

Jjjjaaaaaaaaaaaaaaa...... yes.... ouiiiii....

JAG SKA ÅKA TILL LANZAROTE PÅ MÅNDAG MED AMRA OCH SABINA!!

Jag är så lycklig. Vi har väntat sedan i aug på att åka och nu äntligen blir det av... Ska bli så skönt att komma bort från tråkiga Sverige..

Sorry maria, vi kan inte träffas nästa vecka, men vi får ta det en annan gång!

Allt gick på 2000 kr och det var ospeceificerat så vi får se var vi hamnar,,, Jag ska försöka se om det finns något internet café så jag kan hålla er underrättade hemma om vad jag gör...

Jag längtar så tills på måndag, kl 8.10 lyfter vi och då väntas en 5 tim flygtur.
Jag ska nu börja packa för har nästan inge tid i veckan att göra det, då jag jobbar och ska till göteborg och så.
Måste bränna lite musik, handla lite saker,,,,

jag är i chocktillstånd ännu.... kan inte fatta att vi ska åka..

 

Grattis gubben...

Idag fyller min kära lillebror kristoffer 16 år. Tänk vad tiden går fort. Jag kommer ihåg då kan var så liten, så kort och nådde inte ens upp till min haka men nu är han nästan ett huvud längre än mig och är ändå 3 år yngre, det är inte rättvist.. nej nej inte tjata om mig för idag är det Kristofferers dag..

Grattis lillebror, hoppas du får en trevlig födelsedag och vi ses  efter jobbet ikväll..

Puss& Kram


i´m a bounty hunter...end of story




Såg nyss klart på Domino och måste säga att filmen är bra. Jag skulle så vilja vara en bounty hunder, riskera livet, känna adrenalinet pumpa i ådrorna, hantera olika vapen, slåss men på ett helt legalt sätt.  Jag får väl gå och "göra" en domino först och främst.... Men ärligt talat en sådan kvinna är jag inte så jag får  väl hålla mig till den lite mildare variationen, polis, istället..

Playing now.....


Dagen idag....

Igår var jag så himla trött, gick och la mig halv tio men somnade ungefär en timme senare. Gick upp halv tolv idag åt frukost och tittade på en kass film, April´s fools ( april, april). Jag har en tendens att bara köpa dåliga skräckfilmer bara det finns någon snygg kille i den :). Det var den killen som tidigare var med i Desperate houswifes som gjorde danielle på smällen. Han var het i filmen, det måste jag säga...

Grattis Amra till att du kom in i Uppsala!! Nu är bara frågan om vad du vill göra med din framtid??

Idag måste jag in till Kinna och kolla läget lite. Tror jag ska köpa lite julklappar och annat skit.
Kristoffer är för närvarande i Göteborg med sin klass. Han sa att hans lärare skulle lämna dem där med olika instruktioner och sedan skulle de klara sig själva, vi får se hur det går. Krisoffer har ju inte direkt värlldens bästa lokalsinne som hans syster har, hehe.

Mamma håller på att steka fläskfilé som jag köpte igår. 750 g för bara 29 kr. Extrapris må jag säga, ska bli gott men jag känner mig så mätt efter min omelett imorse. Känner hur mitt kolestorol är i toppen. usch aldrig mer än 2  ägg i meletten.

Idag tänkte jag med julpynta lite i mitt rum och städa såklart, men framför allt ska jag vila då imorgon blir det jobb igen..

Pin (me) up girl´s

Om jag någon gång ska tatuera mig och det vill jag så vill jag ha en pin-up girl som ser ut som en polis och har några drag från mitt ansikte. Jag tycker att de är så läckra dessa bilder på dem, exotiska, roliga, flirtiga, sexiga på ett milt sätt.



.....+.....



Coolio - Gangster´s paradise

Helgen som gick.....så snabbt

Helgen var ganska tråkig för min del. Den bestod av jobb, jobb, äta, äta, sova, sova. Igår jobbade jag och Amra kväll vilket gick snabbt då vi har väldigt kul ihop. Sedan såg vi på filmen Departed - tyckte inte att den var så bra men Walberg var himla het. Sedan la vi oss. Både jag och Amra sov oroligt inatt. Sov nog endast 4 timmar eller nåt och det var så segt att gå upp på morgonen vid 7 och traska till jobbet. Men vad gör man inte för pengar??

Väl på jobbet var jag trött, eller mitt huvud var pigg och mina ögon trötta, de ville inte hålla sig uppe. Både Amra och jag jobbade till 16 och vi hade fullt upp under den tiden. Men vi diskuterade hela tiden att vi prata annorlunda när vi är med våra vårdtagare. Det är precis som om vi pratar ett annat språk eller nåt. När jag sa det till Amra så försökte hon prata "normalt" men då skiftade hon med att prata några ord skånska och några ord "skene-ska".  Lät så roligt. Jag försöker prata ganska normalt men ibland överdriver man väl en aning. Man vill ju verka trevlig och artig med de söta gamlingarna.

Såg nyss andra discken av One tree hill, sorry Emelie vi får ta vårat marathon en annan gång.
Jag tror att jag ska krypa till kojs snart för mina ögon hänger och inte nog med det så jobbar jag imorgon med 7.30-15.30, orka, vill egentligen sova, sova sova men det går ju inte.

Hoppas att alla hade en bra helg för min var så tråkig och nästa helg blir väl detsamma, jobb.

God natt.....ps- min säng skriker efter mig nu.... ja ja lugna dig säng....du ska få mig snart.... ya that´s right bitch, I own you...

Måste gå snart..... :(

Om ca 10 min måste jag ta cyklen in till Kinna och sedan ta bussen därifrån. Varför fungerar inte min bil?? Sedan får jag gå till kinna eller ta bussen som går vid 22.30 får se vad jag gör...

Varför fungerara inte min bil, sablans bromsar....

- Gör din vilja känd -

Gör som många andra och anmäl dig till att skänka dina organ efter du har dött. Du har ju ingen nytta av dem ändå och tänk på hur många du kan rädda genom att donera dina organ, hur långt man kan komma i forskningen med hjälp av dina organ. Gör din vilja känd - du känner att du har gjort någon nytta här i världen.

http://www.livsviktigt.se/templates/DR_Page____232.aspx



TA en sådan här på apoteket, all informaion som du vill ha finns där...

hmmm..jäsp

Gick upp för en halv timme sedan efter att ha sovit ett många antal timmar inatt. Gick och la mig vid halv nio igår och somnade nog efter fem minuter, snacka om att jag var trött. Men det var så skön att sova ut. Skulle nog inte ha gått upp så sent för nu känner jag mig ännu tröttare än jag var igår..

Ska nog äta lite frukost och titta på någon film eller några One tree Hill avsnitt.. Sedan bär det av till jobbet.
Demonstrationerna i skene är i fulla rulle. Amra skickade nyss ett sms och sa det. De demonsterar för att de inte skall lägga ner skene lasarett. För det är ju bara helt psyko. Vi behöver ju det, orka åka till borås varje gång man är sjuk eller tänk på de äldre, de kanske inte orkar av att åka till Borås för några prover. Männiksor tänk på oss människor

Rädda skene lasrett!!

Jag var faktiskt med på en demonstrtion för att rädda skene lasrett för mänga år sedan, kommer inte ihåg så mycket av det men en bild säger ju mer än 1000 ord så!!

Rädda skene lasrett

Nu väntas frukost..

Helg på gång...

Hejsan allihopa! Det var ett tag sen, okej två dagar sen men känns konsigt att inte ha skrivit i bloggen igår. Pappa  tog med datorn till jobbet så inget internet för oss. Idag jobbade jag. Gick upp fem och sov endast tre timmar inatt, känner mig lite seg. Hanna från jobbet ringde innan och frågade om jag kunde jobba imorgon och visst kan jag det. Man måste ju ta alla jobb chanser man får. Jag måste så duscha! Luktarm ja vet inte vad. Sedan ska jag nog titta på en film, sova och drömma.

Just det Sofias hund Kasper har avlidit. May he rest in peace, he went to doggieheaven som Sofia sa. Jag och Amra var där för en stund sedan med lite tröst grejer. Choklad och nya Elle tidningen.

I helgen ska jag inte göra något. Jobba lite och handla lite julklappar tänkte jag men nu måste jag seriöst duscha så hej svejs lingon fejs!

Vad ska det bli av med mig??

Jag har så lust att åka utomlands, hittade nyss en resa till Lanzarote för 1295, så j-vla billigt. Tänk en hel vecka med sol, bad och fest... en dröm!!

Jag vill med flytta någonstans, Oslo med jobb och nöjen, men jag och Sofia bestämde att vi skulle göra det efter nyår.
Jag vill med flytta till Paris och börja på min franska igen eller åka till Asien i 2 månader, men varför måste allt vara så dyrt?? Varför är jag inte rik?Varför kan jag aldrig få det jag vill?? Varför ska allt vara så svårt??
Ge mig pengar nu! NU!nu!

Mina pengar är snart slut, och jag måste spara dem till oslo. Nu försäker jag jobba så mycket som möjligt så jag får ihop lite pengar. Vet inte om jag ska jobba på julafton, juldagen eller annandagen än?? Man tjänar skit bra med pengar men det känns som om jag sviker min familje, det är ju faktiskt jul. Vet ju inte ens om vi ska festa på juldagen eller vad vi ska göra. Jag får se vad jag gör...

Sex and the city

Vill så ha hela boxen med alla säsonger av Sex and the city. Ikväll ska jag se 4 avsnitt av serien, börjar kl 22 i kanal 3 danmark. Det går varje dag så det är bara att kolla..




Hur var det nu vi sa.. hmm...
Jag är Carrie
Amra är Miranda
Sofia är Samantha
och någon är Charlotte...... Emelie kanske,,,


Louise wants now....

ASOS Premium Diamante Heel Satin Platform ShoesMichael Kors Silver Chronograph Bracelet Watch
ASOS Harlequin Full SkirtASOS Lurex Chiffon Babydoll Top
Warehouse Fan Pleat Bow Front Shift DressASOS Luxe Corsage Feather Dress
ASOS Zip Back Check Pencil DressASOS Luxe Corsage Feather Dress


www.asos.com

Resting time at last

Har nyss ätit mat. Känner mig så mätt. Vilken dag alltså. Somnade igår vid 2 tiden, hade en hel del massa tankar flygande runt i huvidet på mig och en låt som repeterade sig om och om igen, skit irriterande var det. Men till sist somnade jag. Vaknade sedan vid fem, alltås enbart 3 timmar sömn fick jag inatt, sedan vid sex bar det av till jobbet. Kände mig faktiskt ganska pigg i huvudet men kroppen kämpade emot. Var på jobbet och hade larmturen, det gick bra, vi behövde inte gå till tre pers så det blev lite mindre stressigt.
Slutade vid 14.45 och begav mig till Amra. Vi tjötade lite och bestämde oss för att gå till konsum och köpa lite onödiga saker. Jag köpte manna frutti och Amra godis. Appropå godis, nu är det mindre än en månad kvar tills jag får äta godis igen. Men vet ärligt talat inte om jag ska börja äta igen. När det kommer till godis har jag ett ordspråk - allt eller inget!

Pappa kom sedan och hämtade mig på sin väg hem från jobbet. I Skene var det inte något snö alls, enabart lite snöblandat regn men när vi kom en bit in på 156:an såg jag att allt helt plötsligt blev vittt. Det var snö överallt och de hade redan börjar ploga vägen. När vi precis kom hem var jag tvungen att åka och hämta Pia i Svenljunga och orkade egentligen inte det, men kunde inte låta pappa köra igen...

Nu känner jag mig ganska trött tänkte ta kort på snön men kamerans batteri klarade inte at att ens sätta på sig så inget kort idag blev det. Och såklart glömde jag laddaren hos mamma..

Ska jobba samma runda nu på fredag igen,,, och efter det blir det one tree hill marathon, någon som vill haka på??

Nice :)

Jag slog  rekord idag, 14 läsare på ett dygn, inte illa. Det finns visst folk som vill läsa min lilla blogg.
En sak som är bra med att ha en blogg är att man kommer ihåg vad man gjorde exakt för 3 veckor sedan, det är ju därför jag har min blogg. En dagbok som alla kan läsa och där jag kan ha koll på vad jag gör på dagarna.

Än har jag ju inte börjar tjäna pengar på bloggen, det blir nog aldrig, eller man ska aldrig säga aldrig, men ett sätt är ju att värva medlemmar på sajter som Gratisbio osv, läste att om man värvade 500 medlemmar så fick man en gratis iPhone, kenza ( sveriges mest lästa blogg) gjorde det på 2 dagar, snacka om att många läser hennes blogg!
Många bloggare har ju även reklam på bloggen från olika företeg men deras blogg har nog lite mer läsare än vad jag har hehe.

Jag bryr mig faktiskt inte på att tjäna pengar på bloggandet, det är bara en kul grej då min nära och kära kan läsa om min dag då jag inte ser dem varje dag.

Jag är inte speciellt trött men måste väl gå och lägga mig snart så jag ska upp tidigt imorgon, så nu säger jag
GOD NATT



Achmed sings "Jingle bombs"


Thanks daddy

Pappa tog inte med sig datorn idag, yippie... Nu kan jag göra vad som helst då jag är ensam hemma tills jag ska hämta Pia från jobbet kl 17, så några timmar av solitude. Jag sov 12 timmar inatt. Vaknade inte en enda gång, otroligt för jag brukar annars vakna några gånger men nej nej inte inatt. Det bästa är att stänga av mobilen för då kan jag sova längre eftersom den gör mig orolig om den är¨på under natten. Då tittar jag på den hela tiden. De ringde från jobbet och jag ska jobba imorgon från 6.45-14.45 - larmturen. Orka gå upp så tidigt, bussen går nog härifrån vid 6 eller nåt så jag får gå upp med tuppen. Men det är la värt det då jag tjänar några slantar med.

Resan utomlands kanske blir av ändå, får se vad som  händer framöver..

RSS 2.0