Min dag

Idag var jag i Kinna innan pappa kom och hämtade mig och köpte lite saker som jag tänkte ha på mig imorgon samt lite smink. Tänkte ha ett svart-blått tema, ska bli så snyggt. Jag, Amra, SAbina och Stina ska gå till lounge och ha lite kul!

Jag var på aktion i Aplared idag med pappa, men köpte inget. Pappa däremot köpte en lampa för 30 kr. Ett soffgrupp gick för 100 kr, en tvåsittsig soffa med två fotöljer till, så himla billigt, en hel låda böcker 28 exakt gick för 5 kr, man kan göra så himla många fynd på en aktion. Jag ska köpe mycket till mina framtida lägenheter på aktion iallfall.

Jag har sett lite på hellraiser, poltergeist och nu JAson vs Freddy. Jag absolut ÄLSKAR skräckfilmer!!

Snart slår kl 12, scary.....

Detta köpte jag idag


We´re not gonna take it


Lite rullande bilder från i lördas - Enjoy!


Halloween vankas snart

Idag har varit en sådan där slapp dag då jag inte nästan inte gjort något vettigt. Det enda jag gjorde var att städa mitt rum, som det såg ut innan, kläder på hela golvet, usch. Jag har även gått nästan hela kvällen i mina nya skor. Så när jag väl använder dem ute att jag inte för skoskav.

Halloween vankas snart. Ska någon gå på bus eller godis?? Det är inte direkt många i Sverige som gör det. 
Ska berätta lite om Halloween:
Traditionen att fira Halloween kom till USA med irländska invandrare på 1840-talet. Halloweens ursprung kan spåras i den uråldriga förkristna keltiska nyårsfesten Samhain, som firades 31 oktober som en markering att sommaren var slut och vintern började. Samhain betraktades som en gränsöverskridande natt då de döda antogs återvända till jorden. Därför tändes eldar för att vägleda dem och skrämma bort häxor, som ansågs vara särskilt aktiva denna natt. Även olika naturväsen, som till exempel älvor, menades vara i farten. För att blidka alla sorters väsen som var ute denna natt satte man ut mat och dryck till dem.
År 731 införde den katolska kyrkan alla helgons dag (All Saints day), den 1 november, som en fest för de helgon som inte hade egna dagar i almanackan. Dagen var också tänkt som en ersättning för Samhain. Men den nya helgdagen lyckades inte utrota det folkliga firandet. På 1000-talet gjorde kyrkan ett nytt försök att utrota Samhain genom att även införa alla själars dag (All Souls day) den 2 november. En dag då de levande skulle be för de dödas själar.


Det kanske blir en maskerad för mig imorgon, vi får se. Amra skulle titta runt lite och fråga om det fanns någon. Men om det blir någon då kommer den största frågan, vad ska man ha på sig??? Vill ha något annorlunda inte det vanliga som häxa eller spöke, vampyr... Får leta inspriration på internet och sedan kolla lite i affärer imorgon...






Grattis Emelie 19 år idag!

Idag fyller en av mina närmaste vänner år, Emelie Kristiansson 19 år. Hoppas du får en superbra födelsedag och må du leva livet hela livet, jag önskar dig all lycka i livet!!

älskar dig vännen

Puss och kram Louise


The girls went to Borås today :)

Min dag började tråkigt när jag vaknade vid ett såg på tv och tiittade på film då Amra ringde mig och frågade om jag ville hänga med till Borås för att gå på bio med Emelie. Amra skulle möta en klasskompis till henne vid högskolan för den skulle plugga då jag och Emelie passade på att åka till knalleland och shoppa lite. Jag köpte lite skit, ett par skit snygga skor på wedins för 350 kr ( mitt dyrasre sko inköp ever) och en bok - Homeros, Iliaden och två engelska tidningar ( uk cosmo och marie claire). Vi mötte sedan upp Amra och hennes kompis vid högskolans bibliotek för att sedan gå och äta.

Det blev pizza på vårat favorit ställe med Borås bästa kyckling pizza, mums så gott!! Efter det gick vi och såg på bio utan Amras kompis, då hon skulle hem, hon var väldigt trevlig och skön att vara med efter våran korta tid ihop. Iallfall vi såg på "Tropic Hunder", den var sådär bra, jag skulle ha velat ha mer skämt, men man kan inte få allt!! Skulle då inte se på den en gång till om jag fick tillfälle till det.

Lite bilder från kvällen och mina inköp!

Emelie tog en korv och jag mos utanför ekohallen




Jag och Emelie som just anlänt till Högskolan




I pizzerian




Emelie på väg att döda Amra!!





Två vackra flickor poserar  i mörkret





Amra försöker dölja sin finne....






Här med ( jag följde henne för att hon inte skulle bli ensam med att dölja finnen)





Min Skit snygga nya skor!!!





Skorna på mina vackra fötter...






Mina nya tidningar som kommer ta timmar att läsa igenom!!




Ha en fortsatt trevlig natt !!!


Planet Terror!

Såg nyss på Planet terror, skit bra film, väldigt coolt gjort. Den är den bättre än Death proof, way better.






Så sköna "monster"





Skulle vilja veta hur de gör det, samt fur de fick Cherrys ben att inte "finnas" där

Till Maria -
Här är min msn:
[email protected]

Little J and Nate :) but not Chuck and Blair :(




Jag älskade det nyaste avsnittet av Gossip Girl, så många intriger, så många överaskningar..
Två + för Jenny ( kyssen med Nate och hoppas på hennes EGNA clothingline)
Ett - för Blair and Chuck, hur skulle de egentligen vara som ett par?? De har så lika personligheter, skulle de bli bättre människor eller vad??

Ps: Gillade Jennys nya stil, passar henne perfekt!

Ullared

Nyss hem kommen från Ullared. Köpte för drygt 1.800, en vanlig summa för en dag på Ullared. Snacka om vad de tjänar per dag eftersom varje människa köper för minst 1.000 kr, en hel del pengar kan man säga. Jag och Sofia anlände dit vid halv nio tiden då det inte var så mycket folk. Fanns en hel del parkeringar så det var bara välja och vraka.

Väl inne på Ullared gick vi först till Klädavdelningen och shoppade loss, vi hittade både lite olika fynd. Jag hittade allt jag skulle ha och vidare gick vi. Nästa stopp var "hud avdelningen" med smink, shampo, deo mm. Jag var snabb där och jag och Sofia skiljed åt. Jag gick ner till undervåningen och tittade lite runt. Köpte några filmer, ( som visas på bild senare). När jag var klar där mötte jag upp Sofia vid heminredningsprylarna och det fanns så himla många fina grejer vi skulle velat ha , allt så otroligt billigt med. Iallafall jag blev klar innan Sofia och gick och betala. Kassörskan hade problem med sin kassa, den gick inte upp, stod där i minst 5  min innan hon fick upp den och så fanns det inte någon prislapp på många av min "framför människa i kön" så det tog lite mer tid. Och nu började det liksom strömma in folk och krockan var runt halv elva. Jag kände mig undelättad att äntligen få komma ut, var extremt hungrig så jag satte mig och åt en hamburgare innan Sofia anlände en stunds senare. Vi lämnade av grejerna i bilen och begav oss till Net On Net, men var lika snabbt ute igen, då vi endasy hade 30 min innan vi var tvungna att åka hemåt.

Vi gick till en under inrednings outlet butik och vi båda blev helt förälskade i affären, så himla många fina, söta och underbara saker. Mycket man skulle vilja ha till ens framtida lägenhet! Vi drömde oss bort men var sedan tvunga att åka hem. Skulle kunnat handlat upp hela den butiken om jag så hade pengar till det förstås!! Men men en annan gång kanske, butiken försvinner ju inte så Sofia vi hinner handla mycket saker där!!

Ullareds entré




Jag när jag sitter och väntar på Sofia i bilen, lyssandes till musik




Många bilar = Mycket folk!





Mitt långa kvitto!!





Detta är vad jag köpte

-
En sport jacka
-
2 bh
- vantar + mössa
- mysbyxer
-
  1 par troser




Två tröjer, väldigt fina tycker jag





Tre kokböcker - två med mat och en om choklad, of course!! :)
+ två anteckningsblock med choklad på!





En svart vinterjacka för 350:-




-
Två par troser, hipsters
-
två par strumpbyxer
-
badartiklar
- Lite pennor att skriva med ( dumt skrivit jag menar vad annars kan man göra med en penna om man inte ska skriva med den??)





-
Tarantino box med filmerna för endast 229 :- 
                                 - Sin city
                                 - Pulp Fiction
                                 - Planet Terror
                                 - Death Proof

-
Honey
-
Tristan och Isolde
-  Bring it on - all or nothing ( way töntigt men jag gillar cheerleder filmer, can´t help it + lite snygga killar skadar inte!)





Nu ska jag nog ta och äta lite, sedan ska jag se på mina filmer!! En slapp dag idag då man gick upp så tidigt imorse!

Imorgon gäller det!

Imorgon drar jag och Sofia till Ullared, just sådär out of the blue. Vi tänkte köpa lite småsaker och lite prylar till våran framtida lägenhet i Oslo. Men det värsta är att vi åker 7 i morgon bitti. Jag kommer  liksom vara död då, hehe, men får bara bita ihop. Man kan ju söva sedan när man kommer hem. Vi får låna örjans bil, så snällt av honom. Alltid när jag eller Sofia varit där separat har ingen velat gå runt och tittat i alla de andra affärer som finns runtomkring, alla vill bara åka hem. Det är så tråkigt då det finns massa intressanta affärer att gå i där. Tänkte dra förbi Net on Net och titta på lite skit. Vill så gärna köpa en bärbar dator, har kollat lite på  deras hemsida men det finns så mänga. Min budget är 6.000 max. Men vet inte om jag ska köpa en imorgon eller vänta någon månad till. Vi får väl se vad som händer imorgon.

Men nu ska jag lägga mig och titta lite på tv sedan blir det kudden som gäller i några timmar iallfall innna Ullared gäller!!

God natt gott folk!

Sugar sweet!


Front ViewHalter Top Pleated Dress 59745Image Preview

My dinner todag - En vegetarisk rätt

Var innan i Kinna och köpte lite grönsaker och frukt. Köpte rockula men det smaker inte så gott må jag säga men får väl äta det ändå eftersom det redan finns i salladen jag gjorde. Salladen ska nog räcka hela veckan, vilket är bra för då slipper man göra sallad varje dag. Den blir inte gammal eftersom den står i kylen med plastfolie på.

Okej min middag bestod av min hemmagjorda sallad och till det hade jag en blandning av bönor i tomatsås, 1 port matvete och 1 hackad rödlök, det var inte det godaste jag hade ätit men det gick ner iallfall..





Snart ska jag ut och gå en sväng, vill inte anstränga mig då jag har lite ont i lungorna när jag tar djupa andetag.

Ikväll ska jag se på2 1/2 män och eftersom jag gick upp idag vid ett tror jag inte att jag kan sova förän vid tre inatt eller nåt men då kan jag sitta och leta lite jobb och lägenhet och kanske titta på en film.

Ny vecka - Nya tag

Äntligen en ny vecka. Höstlov för skoleleverna men en ny start för mig. Denna vecka som kommer ska jag ägna mig åt viktiga saker i mitt liv. Oslo, träning och mig själv.

- Jag ska skriva mitt norska cv och sedan skicka det till de jobb jag hittar denna vecka på internet
- Jag ska leta lägenhet och söka någon med Sofia ( om vi hittar någon )
- Äta bra måltider med ca 2-3 tim emellan
- Träna mycket - gå 1 h varje dag kanske mer, cykla och styrketräna - träna minst 2 h varje dag!
- Fortsätta läsa på Harry Potter boken ( måste blir klar någon gång )
- Städa rummet ( ser ut som en svinstia )
-Ska begränsa tv- tittandet till 2 h varje dag inte mer

Denna månad än så länge har jag inte gjort något, har ätit lite nyttigare men inte tränat alls mycket. Jag har tittat för mycket på tv, inte undra på att man går upp i vikt!!

Nu ska jag ta tag i mitt liv!!


En kväll i skogen

Ekorre satt i granen, skulle skala kottar......






Fåglarna måste ha någonstans att bo på vintern med

















Jag älskar naturbilder, allt är så himla vackert!


I love these boys!


My dream cars - one day i´ll have one!



En 1969 Dodge Charger



En 1969 CHEVORLET CAMARO



En 1967 chevrolet impala



En 1969 BOSS 429



Och en 1967 mustang

me want one now!!!

Never ever again....

Ja igår slutade väl inte direkt som jag hade tänkt mig. :(

Vi kom till Sabina vid sju tiden och åt lite mat och drack lite vin. Vi blev bjudna på potatisgratäng med grytbitar och sallad. Vi satt och hade det mysigt en stund, tjötade om massa saker sedan kom Moa och Sussi och tillslut kom Sofia vid nio tiden, eftersom hon hade varit på kalas innan. Stackars henne då hon inte hade sovit många timmar den natten.
Nu började vi då förfesta eftersom vi skulle till hotellet, vi hade kul och tog massa bilder och drack lite. sedan var det dags att gå till bussen som skulle köra oss till Kinna. Vi kom lite väl tidigt till hållpalsten och fick vänta 25 min eller nåt men vi kunde underhålla oss ändå..

När vi väl satte oss på bussen och den nyss hade åkt en bit hände det jag inte ville skulle hända, jag skydde. Hatade mig själv då, det värsta är att spy. När vi kom fram till Kinna var jag så matt att jag enbart ville sätta mig ner och sova, men det kunde jag inte direkt göra vid busshållsplatsen direkt. Iallfall inte så kul så här långt, men sedan orkade jag inte ens gå ett steg till och satte mig ner i parken. Det värsta är att jag kommer ihåg allt från gårdagen, då jag egentligen inte skulle vilja komma ihåg den. det hela slutade med att sofia ringde till Amra och frågade om hon kunde hämta oss, och det gjorde hon, så är en bra vän, jag kom sedan hem och ville bara spy ,er och mer men det kom bara galla och åter mer galla, usch hatar det. Somnade efter en stund och vaknade imorse kvart i sju då hon egentligen var kvart i sex, och kunde inte somna om.

Jag mådde lite illa men det släppte när jag väl åt något...
Jag hatar den personen jag var igår kväll, vill aldrig mer vara så igen. Jag skämndes så in i helvete och sa hela tiden att jag var ledsen att det blev så, eftersom jag liksom förstörde kvällen för oss alla. Vi kom inte ens in på hotellet innan jag fick åka hem.. Jag har ett sådan dåligt samvete för igår, sorry Sofia och Emelie för att jag förstörde eran utekväll och sorry Amra och Amela för att ni fick hämta oss.. I´ll make it up to you!!!


Några bilder från kvällens förfest





















I´ve done it

Idag var först gången ever jag körde en eu-moped, min lillebror har en och den har krånglat så mycket, varit inne på lagning och massa skit. Men nu går den iallafall. Jag körde bort till min farmor med den och både mamma och kristoffer ( min lillebror) ringde och frågade hur det gick. Mamma var jätte orolig, trodde att jag skulle krasha eller nåt, men hallå va jag har körkort för bil, det är ju inte direkt svårare att köra moped istället för bil, haha mamma...
Nu ska jag göra iordning mig till ikväll....

Min önskeoutfit ikväll



En starpless klänning i ett underbart mönster, inte för sexigt inte för inte sexigt, perfekt helt enkelt..



Dessa skor skulle passa perfekt...



Lite accessoarer skadar inte...

Allt detta är från victoria secrets för 250 dollar, och så klart finns inte det i sverige...

Good morning Kinna

Idag har jag mycket att göra, många förberedelser att ta hand om. Vaknade ungefär nyss så jag kan inte gå till Kinna oxh köpa något nytt att ha på mig då det stänger om 40 min och jag orkar inte klä på mig, jag är för lat alltså. Ikväll gäller det, först middag hos Sabina och samtidigt fira Emelies födelsedag ( hon fyller inte föränn nästa vecka men då är det inte helg så vi för-firar hennes 19- års dag). Sedan efter det blir det förfest med lite dricka och masssa tjat. Efter det bär det av till hotellet

Just nu sitter Amra och gör högskoleprovet för andra gången, det håller på i 8 timmar, från 8-16 idag. Känns som en evighet, men de har väl raster emellan antar jag. Jag ska med göra det men inte föränn om något år.
Sofia håller nog på att göra iordning sig för att hon ska gå på sin lilla kusins kalas och efter det så kommer hon till Sabina för förfesten.

Idag ska jag göra:

- Duscha
- Måla naglarna
- Hitta något att ha på mig ikväll
- Gå till farmor
- sminka mig
- krulla håret ( blev så snyggt förra gången)
- äta ( ett måste)
 
och lite andra saker som jag inte kommer på just nu, men de kommer väl..

Måste hämta min väska hos Amra också snart.. och ringa till sofia.. snart.. eller nu..

Nu är det klar..

Nu har jag och Sofia skickat en intresseanmälan om den lägenheten vi hittade. depositionen var inte så dyr, endast 10 000. Men en hel del ligger på runt 30.000 och det har då vi inte råd med.

Skrev nyss en lista till mamma om vad hon ska köpa till mig, Sofia och Sabina på systemet, längtar så tills man får gå och köpa själv där, några månader kvar bara...
kom på en sak, att jag glömde min väska hos Amra, får väl hämta den imorgon, eftersom den innehöll lite saker jag ska ha på mig imorgon kväll,,,,

Ska nog dra in till kinna imorgon förmiddag och se om jag hittar något att ha på mig, jag har väl visseligen kläder hemma men vill ha något nytt, ska hälsa på farmor i samma veva tänkte jag. Farmor har köpt en 42´ plasta tv eller rättare sagt pappa gjorde det till henne, så nu ser hon tvn iallfall. Jag måste ju åka dit och se på den eftersom jag inte var med och köpte den, orkade inte låg och sov då. Måste börja gå upp tidigt nu och vi snart ska flytta till oslo och börja jobba. Men jag är en sådan sjuksovare, jag skulle hellre vilja jobba natt och sova på dagarna, fast då går ju hela dagen bort, kanske inte det bästa när man har en lägenehet att sköta senare..

Jag måste göra om min header, ser så tråkig ut, men det får bli på söndag och jag inte är för bakfull, hehe. 
ska snart sovamen först blir det 2 alvedon i munnen, då jag inte vill vakna med värsta mensvärken igen,,, så god natt allesamman och vi ses inom en snar framtid!! 

Evighets sen!

Det har gått en hel vecka sedan jag blogga senast. Kunde inte för att pappa tog med den bärbara datorn till jobbet pch våran vanliga stationära s internet funkar inte.
Iallafall, denna vecka har varit tråkig. Inte gjort något, sovit, ätit, skitit och hämtat Pia från hennes jobb i Svenljunga varje dag. Vilken tråkig väg at köra från mig i Hunnaryd till svenljunga, somnar nästan vid ratten.. Har inte gåt och lagt mig innan 3 varje natt, sett på tv. Finns väldigt mycket att se på m en en sak irriterar mig och det är alla porrfilmer som visat efter tolv, soo boroooring.
Sofia har kanske hittat en lägenhet i oslo som vi ska söka idag, ska bli kul. Nu ska jag äta tacos, har bara ätit en banan idag och har en så jävla mensverk att jag tror jag dör.... hatar det....

Imorgon blir det fest, vi ska se om vi kan komma in på hotellet (då det är 20) men vi får se annars blir det väl lounge antar jag. Men jag håller mg uppdaterad. Måste gå och äta nu är svin hungrig men vi hörs inatt då jag bloggar mest!!!!


see ya

Lite närmare drömmen

Har letat lite jobb i Oslo idag och hittade sammanlagt 16 stycken som jag tänkte söka i veckan. Men först måste jag skriva ett nytt cv. Hade ett på sverige-norge.se men den sidan suger egentligen. De hjälper en inte så mycket, eller rättare sagt ingenting. Men ska använda deras mall vid cv skrivandet.

Har även letat lite lägenheter, inte så många utan den biten kan Sofia ta, eller hur gumman?? hehe, nej jag ska med göra min del.

En smart grej är att åka upp till oslo under ett par dagar och söka jobb på plats, gå till olika bemanningsföretag och se vad det har att erbjuda. Men även gå på en massa visningar på lägenheter..

Hade ärligt talat ångrat mig lite om att åka igår och imorse. Satt hos Sabina och pratade lite med henne och då slog det mig bara att jag kanske inte ville åka. Man vill ju inte vara borta från sin familj så länge. Men that´s life, men måste ta det goda med det onda och om man inte trisv så kan man ju bara åka hem igen, inga problem liksom..

Det var efter att jag pratade med Sofia idag som jag var "på" oslo grejen igen. Kändes bra att prata med Sofia, bara höra hennes röst, var så länge sedan vi prata ( okej några dagar men ändå)...

Jag vill fortfarande åka utomlands någonstans innan jag drar til oslo med Amra. En sista minuten resa till spanien eller grekland skulle vara perfekt, med massa av festande och ta det lungt innan oslo. Men de pengarna jag slösar där, ( om vi nu åker) kan ju vara bra att ha til norge, varför kan man inte bara vinna några tusenlappar på lotto och inte behöva oroa sig för pengar. Inte för mycket pengar för då är det ju ingen idé att åka till norge om man redan har pengar.

Jag vill också köpa en laptop. En enkel en för ca 5000 med inbyggd webbcamera och mikrofon så att jag kan hålla kontakt med vänner och familj med skype som alla pratar om men som jag inte vet vad det är. Såg jättefina på net on net och elgiganenm biliga och bra.. Vi får se, allt löser sig tillslut men jag är en sådan tjej som vill att bara ska lösas sig direkt utan att man behöver göra något, dream on, baby, säger jag bara.

Blev ett litet långt inlägg, jag som inte gillar långa inlägg för de tar en sådan tid att läsa igenom, så sorry, boys and girls men jag igång och kan inte sluta skriva.


Vi hörs imorgon..
Puss sweet dreams

Gårdagens filmkväll

Igår bjöd Sabina och Michel med mig och Amra till en filmkväll hos Levi. Vi såg på Iron man, inte så värst bra film ville hellre se transformers men Amra orkade inte så en film till så vi satt och skolja och prata lite istället. Lekte jag har aldrig, först gången för mig, gick bra hehe. Inga pinsamma frågor blev ställda ( ye right). Gick från Levi vid halv två till frölish och jag åt en bacon hamburgare, så gott, var så hungrig. Men det fanns bara 2 st 90 grammare kvar och 2 st 150 grammare kvar, och klockan var liksom bara två, det stänger ju tre så varför inte laga mer, lounge stänger ju 2 och många vill säkert äta något ¨på vägen hem. Men men vem brys sig. Vi gick sedan till Sabina men först lämnade vi av Amra, Vi gjorde inget speciellt hos SAbina, satt och prata lite tills killarna gick. Men efter det blev jag och SAbina ganska pigga och satt och pratade en timme elelr nåt, tror jag somnade vid 5 eller nåt. Vaknad sedan vid 9  men gick inte upp föränn vid 12, är extremt trött nu, men orkar inte lägga mig. Har läst lite i den sista Harry Potter boken, ett kapitel eller så orkar inte mer..







Vi spelade jag har "aldrig"





Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch är inte bara en massa bokstäver satta efter varandra utan det är faktiskt ett ortnamn som ligger i Wales, ett av världens längsta.

Men hur i hela friden utalar man ett sådant ord?

Ortnamnet betyder "Sankta Marias kyrka, i en sänka med vita hasselbuskar, nära till en stridande strömvirvel och Sankt Tysilios kyrka och till en röd grotta".



I see dead people...









You laugh or you don´t

Jag är fångad av en stormvind......




funny pictures

funny pictures

You want a piese of me, well do you kork?

funny animals 


funny-pictures


God natt världen.....

Prata med mig - när det inte är mig




Måste testas är så himla coolt!!

Indiana Jones

Såg nyss på den sista indiana jones filmen och måste säga att de tre första är så mycket bättre. Den sista har för mycket datagjort i sig så jag är lite besviken på den. Det skulle vara mer humor i den, fast Shia Leboeuf är ju het så det balanserar det hela, hehe...











I love a man on a motorcycle....

Louise

Populäritet idag: Minskar
Placering på namntoppen 2007: 99
Namnsdag: 25 Augusti
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 52250
Antal män med namnet i Sverige: 3
Louise betyder: "hjältinna" eller "berömd kämpe"
Antalet som heter Louise i Mark: 194

Louise är ett kvinnonamn med franskt ursprung. Motsvarande maskulina form är Louis, som i sin tur är en fransk form av Ludvig.
Louise blev det 19:e vanligaste tilltalsnamnet 1993. Det var kulmen på en modevåg som gjorde Louise populärare än någonsin tidigare. Louise är nu det 30:e vanligaste kvinnonamnet i Sverige (31 december 2006) med totalt 51 806 bärare. Av dessa har 14 858, eller 27,8 %, det som tilltalsnamn. År 2006 var Louise det 96:e populäraste namnet, med 115 nya bärare.

Källa: http://www.svenskanamn.se/visa/Louise

Allt det jag vill göra

- Bli någolunda smal
- Resa i hela världen ( till varje kontinet och till varje stor stad i hela världen)
- Lära mig att åka snowboard och skider
- Lära mig att surfa
- Hoppa fallskärm
- Bungygumping
- Ta dykarceritfikat
- Simma med hajar
- Vandra runt om i världen
- Bestiga att berg
- Åka forsränning
- Övervinna min rädsla för spindlar
- Rädda någons liv
- Bli fadder
- Vara volentär någon gån i ett utsatt land
- Åka på roadtrip med mina bästa vänner från öst till väst i USA
- Spela bort en stor summa pengar i Las Vegas för skoj skull
- Lära mig prata och skriva flytande franska, spanska och kinesiska
- Lära mig 3 olika kampsporter
 Lära mig dansa 5 olika danser
- Lära mig att åka skidskor
- Bli kär
- Skriva en bok
- Studera utomlands
- Jobba utomlands
- Uppfinna en choklad som man kan äta hur mycket man vill av och inte gå upp ett enda gram i vikt
- Läsa 1 miljon böcker
- Se 1 miljon filmer
- Skaffa familj i framtiden
- Se mina barn och barnbarn växa upp till starka individer
-  Dö en oplågsam död

Men främst av allt vill jag bara leva och njuta av livet så länge det varar.
Jag är bara 19 år och har en hel del år på mig att förfylla listan.
Man kan inte säga när man börjar leva livet eftersom man hela tiden gör det....

:)

Har nyss ätit pizza, och åt bara en liten bit men är dock ändå proppmätt.
Jag och Sofia kom fram till att vi skulle söka 3 jobb i veckan fram tills dess att vi får jobb. Vi letade lite lägenheter och de flesta som var i bra skick hade en deposition på 30 000 norska kroner. Vi ska leta vidare och försöa hitta något billigare. Något korttidsboende fram till januari sedan vill vi ha en helt egen lägenhet, en med ett eller två sovrum och ett stort vardagsrum och ett stort kök vill jag ha. Tänk att ha en egen lägenhet, att leva självständigt, skönt men ändå läskigt at  the same time..

Snart ska jag åka till farmor sedan efter det ska jag leta grejer om norge, göra mitt cv, eller förbättra det, se på nya avsnitt av mina favorit serier och sedan sova runt 3 inatt. Jo vetenskapsmagasinet kommer väl ikväll ,så det ska jag se på, väldigt intressant, eller det var inte något SÅ intressant, handlar om ohälsa och man ska äta mer d-vitamin eller vad det nu stod.. Tittar väl på det en liten stund...


Bad karma

Tror seriöst att jag och Amra blev drabbade av det igår, eller s¨å hade vi rejält med otur. Allt gick åt pipan. Runt 2 på natten gick vi för att hämta sängen inne på min lillebors rum och rätt var det var började det tjuta som in i helvete.  Varför kan ni undra, jo det var för att han har ett skåp som han larmat och pluggen , eller vad man kan kalla det, lossandeoch det var då tjutandet började, det var nästan så att man blev döv, hade ont i öronen ett tag efterråt, ajaj. Sedan slog jag i mig och Amra tappade en boll, hon höll på att snubbla med. och datorn kronglade när hon var där och vi var både så himla arga på serena i gossip girl, kallade henne bitch, men sedan tyckte vi synd om henne, what a day...
Kunde inte heller somna på kvällen sedantog minst en timme och Amra somnade la direkt, sedan vaknade jag vid halv nio eller nåt och kunde inte somna om igen, låg vara och försökte sova hela tiden.

Vi gjorde inget som skulle ge oss dålig karma igår, vi skrattade ungefär hela tiden, filmade och tog kort, vilket nu ser below... Konstig natt var det...

Soon off to Sofia...

Hippie vs wannabe


Helt galna människor!!





14-16.55

Har nu sovit i tre timmar, smönt men jag känner mig tröttare än när jag la mig, hehe, får väl rycka upp mig nu. Ska köra mamma till affären snart och måste egentligen gå till farmor men vet inte om jag orkar det, får se hur jag gör, annars åker jag till henne imorgon innan jag ska till sofia, då får jag sova en hel natt emellan och det lär jag behöva... Min kusin ska laga pappas bräbara dator, eftersom det finns virus på den,  hon är så snäll och hon är så duktig när det kommer till datorer. Önskar att jag var lika haj på datorer som hon är... Men man lär sig väl, (inte på ett tag iallafall), har sett på när hon mixtrat med våra datorer och jag fattar mycket lite om vad hon gör... hehe

Nu börjar jag vakna till....
Så skönt, ska sova länge imorgon och gå lägga mig tidigt idag, det behövs verkligen...


I väntan på mat...

Jag har tänkt på en ska, em väckaklocka är inte till för att väcka en utan skrämma livet ur en istället... Jag blir helt vettskrämd varje gång min klocka ringer. Mitt hjärta slår tusen slag i minuten och det känns som om en hel orkster börjar spela för mig. Om jag har en lugn låt eller singnal på klockan så vaknar man inte utan man hör liksom att det låter men man sover fortfarande, men tror att man drömmer.

Nu har jag kommit hem från jobbet, som endast fyra timmar i natt, tänkte att jag ska ta en power nap efter maten.. Längatar så...

Så uttråkad....

Jag har inte gjor ett skit idag. Jo jag duschade innan frukosten så den levde lite längre iallafall. Sedan har jag sett på indiana jones - the last crusade, sedan har jag sovit lite till. Jo jobbet ringde och jag ska jobba imorgon från halv åtta till halv två så jag får något att göra.. Snart ska jag se på 2 1/2 män, så himla roligt sedan blir det väl en till film innan john blund kommer och stör sömnpulver över mig... Ska nog göra en ny header, den nya jag har är lite tråkig.....Får se vad jag hittar på men orkar inte göra den ikväll....Känns som att det är söndag idag eller nåt, så seg är jag och det blev ingen träning för min del idag,, inte bra inte bra... men får väl ta det imorgon. ska äta lite känner mig lite hungrig...

Photo of the carzy day of one crazy person...



Give me a kiss.....



Denna tog jag igår kväll när jag inte hade något att göra,,, blev faktisk lite häfig, tycker jag ....


13.52

Gick nyss upp, det var så skönt att bara ligga i sängen och drömma sig bort. Det är sjukt skönt att vara ledig, man kan sova så länge man vill, göra vad man vill, men oftast får man inte mycket gjort. Jag skulle egentligen på min mosters kalas idag fast hon avbokade det eftersom hon hade ont i magen, och jag hade det igår..
Mitt hår ser ut om ett bombnerslag, det är så stelt, då jag hade använde lite för mycket hårsprej i lördags och har inte duschat sedan dess, ska snart hoppa i duschen, ska bli SÅ skönt. Jag kan inte gå ut och gå då det inte är väder till det, jag gillar inte att gå i regn så jag får väl göra lite styrketräning idag, måste komma igång med träningen om jag vill få en snyggare kropp. Ska se nu ska jag äta frukost, lite sent kanske vid två rättare middag blir det, hehe men vem bryr sig... Sedan blir det duchen, efter det ska jag nog kolla på film och efter det någon gång vid 18-19 ikväll ska jag göra lite styrka. Måste göra ett styrketränings program först men det klämmer jag väl in någonstans...
Min tå gör fortfarande ont, tror jag har nageltrång eller nåt.....
Jag börjar bli som sofia, gå och lägga sig sent på natten och sova länge på mornarna, jag vet du känner dig vännen.. VI skulle passa bra på att jobba nattskift, får söka till något i oslo om det.
Iallfall på onsdag då ska jag och sofia planera norge, bestämma allt in i den minsta detaljen, ska bli skönt att äntligen komma någon vart, men vi är så sega av oss.,,, hehe...

Min frukost väntar på mig nu, den skriker mitt namn, Louise ät mig, ät mig!!!

Håll käften frukost, jag ska äta dig....

Frukosten: Nej jag bara skojar, är inte mig jag vill leva, leva!!!

Louise: men det får du inte... ha ha


Sooo tired, and my stomach is in pain...




Har ont i magen, känns som om jag har holl. Smärtan sitter under revbenen på vänstersidan. ajja
kanske beror på att jag inte ätit så pass mycket under dessa två sista dygn, inte bra Louise, inte bra.
Jag har liksom inte haft matlust, det är konstigt att något sådan komtid mer ut ur mig. Jag brukar alltid nästan äta för två (Ps. är inte gravid) alla säger att jag äter mycket men jag liksom älskar mat och ingen i min familj äter lite, när vi lagar mat blir det till ett helt kompani,, hehhe.

Okej, nu ska jag iallafall gå och lägga mig, ska se först om det finns något att se på tv...

Hasta a la vista baby!!

sweet dreams...

Funny in a rich mans world..
















Min första videoinlägg

Ha ha ville leka lite idol så jag tog fram kameran och filmade
 detta blev resultatet.... titta noga när kl blir 1.37 för så sprutar det ( inte på DET sättet, om ni trodde det, lol)


Kvällen bästa bilder


Gårdagens partaj!

Igår var en lyckad kväll, alla hade roligt, andra lite mer än andra, hehe, don´t kiss and tell, hehe...
Jag hade så onte i mina tår imorse, inte konstigt då jag dansade i högklackade i 3 timmar, och svingades hit och dit av alla på dansgolvet, det var så packat att alla tramapde mig på mina fötter, det gjorde så ont.. ajaj. Amra körde så vi slapp ta bussen, vilket var skönt. Kom hem runt 3 då vi nästan omedelbart gick och la oss. Träffade min kusin och ha fäljde med en kompis hem, undrar vad de gjorde>???, Träffade gamla klasskamrater och andra människor. Vi ska kasnke gå ut nu på lördag igen, men inget är bestämt...

Njut av några bilder från igår!!



Amra gör sig så fin!!



Amra och Anneli gosar!



Rock hard bitch



Tre suddiga tjejer ( Amra hur länge sedan var det du tog kort??)




Fryser nu inte människor??



Smila nu vackert tjejer



Okej ni får nog öva på det!!

Folket inne på lounge




Smile girl´s



The preparation!






Mina fina lockar



Min innan duschen














Jag och min broder i mask( fan vad gamal han ser ut för att vara endast 15 år)




Okej nu ksa jag åka till Amra och hon sak göra iordning sig och sedan drar vi iväg!!

Vad ska jag göra idag?

Idag har jag mycket att göra.

1. Måla naglarna med det nya naglacket jag köpte, det är lite lila svart, skit snyggt

2. Duscha kroppen, håret duscha jag i torsdag så det behövs inte nu. Jag duschar mitt hår högst 1 g i veckan om jag gör det mer blir det så himla fett.

3. Raka benen, det är precis som om jag har fått päls på benen.. hhehe

4. Platta mitt hår, ska eventuellt locka det men är inte säker ännu..

5. sminka mig, ska ha lite sotiga och silvriga nyanser

6. åka till amra, hon slutar 21 från jobbet och har bara en timma på att göra iordning sig innan vi ska åka. Om man går in på lounge innan 23 så är det gratis entré, självklart gör man det men kan ju bara ta det lungt. ta en drink och sitta ner och prata tills dess att alla kommer inrusande..

7. klä på mig min outfit. Jag ska ha den röda klänningen jag köpte igår med ett par svarta leggins, mina svarta högklackade skor, ett par gultörhängen och ett guldhalsband ( ska ta en bild senare och lägga upp den)

8. Borsta tänderna, mycket viktigt då man vill lukta fräscht, eller tills dess att man har tagit något och dricka för då försvinner ju flour lukten.

9. Ta förfest kort på oss fyra flickor ( jag. Amra, sabina och Anneli)

10. Börja festa på lounge!!

Mums!







Alla drinkar se så gulliga ut men smakar de lika gott??



En bar skylt, hehe

Mer godiva

Discover pure dark chocolate bliss.  27 dark chocolate pieces filled with ganache, caramel, nuts, and fruits.  Experience a classic Godiva moment.
Discover pure white chocolate bliss.  24 white chocolate pieces filled with ganache, caramel, nuts, and fruits.  Experience a classic Godiva moment.
A rich range of chocolate sensations, from creamy caramels, and scrumptious pralinés, to luscious ganaches, and refined fruits and nuts.

32-40 dollar styck


A rich range of chocolate sensations, from creamy caramels, and scrumptious pralinés, to luscious ganaches, and refined fruits and nuts.

150 dollar, galet dyrt...

För mer info gå inte på www.godiva.com och njut!

Godiva - choklad

36 Piece Signature Truffle Assortment -- a collection of truffles packaged in a signature box

Introducing our new Biscuit Collection, an assortment of delicate, crisp, buttery crunch, and unmistakable Godiva chocolate richness.


Ser detta inte så himla gott ut, svin dyr choklad. Den översta kostar 70 dollar, då måste den vara svin god..
Men vilka söta förpackningar!!

Sju modemyter

"Du ser tjockare ut i svart" och "matcha aldrig svart och brunt".
Det finns mängder av modemyter - som itne stämmer...

1. Svart gör dig smalare.

FALSKT. Svart drar till sig ljus och ser kompakt ut. Det kan göra att du ser större ut. Prova något mörkt grått i stället, som inte absorberar.

2. Tubtoppar passar bäst på kvinnor med liten byst.

SANT med modifikation. Det krävs en bra bh utan axelband för att det ska vara snyggt. Och det gäller alla oavsett byststorlek.

3. Ha aldrig bruna skor till svarta kläder.

FALSKT. Vill du ha det så ha det! Lägg till ytterligare en färg på till exempel väskan, om du vill hålla isär svart och brunt.

4. Lite större personer ska inte bära kraftiga material.

FALSKT. Sådana material döljer det som putar ut. Det gör att du ser smalare ut eftersom kraftiga material inte sitter slimmade längs kroppen.

5. Tvärrandigt gör att du ser större ut.
FALSKT. Det får dig att se slankare ut.

6. Ett bälte fixar en snygg midja.

FALSKT. Om du inte har en midja kommer avsaknade av den att bli ännu tydligare om du sätter på dig ett bälte.

7. Bara små kvinnor kan ha smala jeans.
FALSKT. Smala jeans eller inte avgörs av benens form och proportioner. Det har alltså inte med klädstorlek att göra.

En ny uppfinning

Den är här, PH, push-up kalsongen. Det är det svenska underklädesmärket Frigo som nu lanserar en PH. Det är helt enkelt en kalsong med en speciell anordning som ger mannen möjlighet framhäva valda kroppsdelar.
Tänk hur mycket de uppfinner nu för tiden, en rolig grej däremot.

Elin Kling, moderedaktör på Solo, tycker det är osexigt och ser hellre att man dammar av den tidigare nämnda raggsockan istället. 
Ebba von Sydow, chefredaktör för veckorevyn.se, är av samma mening. Men tillägger att varje man självklart får välja själv.
Katrin Zytomierska, bloggare på finest.se, ser en klar fördel med produkten för den manliga delen av befolkningen som är osams med tyngdlagen.

Jag tycker att det är en kul grej, varför ska vi kvinnor få ha Bh som lyfter upp våra bröst och inte männen får lyfta upp sina kronjuveler??Det kanske spetsar upp kärlekslivet eller ger mannen bättre självförtroende.. Så låt dom ha det!

En bild på den senaste uppfinningen


 

God morgon

God  morgon mina vänner. Jag har nyss gått upp och klockan är 13.20 men det berodde på att jag la mig vid halv fyra inatt. Men det blir väl lika sent idag ,med då jag och Amra ska gå ut. Längtar så tills dess... Nu ska jag gå och äta inte frukost utan middag....
JAg kommer att ta massa bilder ikväll då jag är en fotoman och måste bevara varenda ögonblick. JAg bryr mig inte om vad andra tycker när jag fotar...


:( - :)

Inget nytt om jobb i Norge än. Jag har inte jobbat nu på en vecka och det känns så konstigt, har inte gjort det sedan i början av mars. Såg nyss sista avsnittet av säsong 3 av supernatural, ska se de första avsnitten av säsong 4 snart, kan inte bärga mig. Jason, han som spelar dean är SÅ himla het att jag tror jag dör...
Jag längtar tills imorgon. Jag ska sova länge så att jag kan vara vaken sedan på kvällen men det ska nog inte bli något problem då jag är en natt människa.




SÅ HIMLA HET!!!











Aten 2007

Hittade nyss en bild från Spk3 resa till Aten.
På bilden är det jag, sanne och sara och vi sitterpå taket av vårat vandrahem som hette Athens backpackers och överblickar staden och speciellt akropolis



Vill SÅ tillbaka dit, det var en så underbar resa jag aldrig kommer att glömma!!


I´m in!

Nu är jag offieciellt en medlem av facebook. Kände för att bli medlem, nästan alla jag känner har det så varför skaffar inte ja det med. Jo det gjorde jag för inte så länge sedan..


Woman in the red dress

Denna köpte jag idag på Vera moda: Jag betalade endast 60 kr för den på rea innan kostade den 429 kr, ett väldigt bra köp tycker jag. Till den ska jag ha ett par högklackade skor och ett par leggins eller strumpbyxer och lite accessoarer med. Skit snyggt blir det! Längtar så tills imorgon då  det var evigheter sedan jag sist var ute..
Än så länge är det bara fyra av oss tjejkompisar som ska ut men mycket kan hända tills imorgon, hehh..


The time of my life...


Trött....

Idag känner jag mig så himla slö, kanske beror på att jag gick och la mig fyra inatt, inte det bästa kanske. Men jag kunde inte sova, var inte ens trött då vid fyra, och vid dena tiden finns det inte något att titta på på tv.
Igår var det halvmåne och många har svårt att sova när månen är uppe, det kanske inte jag kan heller. Konstigt att månen kan göra så mycket.
Ser nu på P.S I love you idag igen, men var liksom tvungen att se den innan jag snart saka åka och lämna den.
Måste göra mig iordning nu. Sitter för nårvarande i morgonrock och en t- shirt. Ska åka och hämta Pia från jobbet om 25 min och sedan ska vi åka till hennes mamma för hon fyller år, skit, jag har inte mycket tid kvar.....

Och filmen är inte slut än, snart men varför kan den inta vara det nu, typiskt skulle ha gått upp  tidigare idag men orkade inte, sängen var så skön...

Gotta go now everybody....

P. S Ilove you

P.S I love you är en av de underbaraste filmerna jag har sett. Jag grät två gånger och jag brukar inte gråta så lätt till en film. Underbart skådespeleri, underbar humor och snygga killar, hehe. Jag blev helt rörd av filmen.
Måste nu läsa boken...














Denna ska jag se nu



so good bye for now boys and girls because it´s showtime for me anyway...

??

Kom nyss och tänka på en sak när jag satt eller rättare ser på mumien - återkomsten att har alla haft ett tidigare liv??
VI alla har ju olika intressen och jag har alltid gillat egypten och deras gamla tid, kan de då ha något att göra med att jag för länge sedan var en egyptier för ca 3000 år sedan?? Tänk vad häftigt det hade varit. Eller en läkare, Hon eller han måste ju ha varit en läkare i ett tidigare liv eller iallfall intresserad av medicin. Jag har så många tankar som åker runt i huvudet på mig.
Jag tror att vi har haft åtminståne ett tidiagre liv. Eftersom våran "själ" måste väl ha kommit någonstans ifrån. Tycker att det är så häftigt att det är "JAG" som tänker och skriver detta.
Jag har inte trott på öde innan men när jag nu formulerade denna hypotes är jag inte riktigt säker. Jag menar om det är så att vi har haft ett tidigare liv då måste vi ju vara ämnade att göra det vi gjorde då i vårat tidigare liv, eller? Det är liksom mitt öde att gilla egyptologi eller bli polis.


Vad tycker ni, vi alla har ju olika åsikter om allt??

Grattis till 100 - ade inlägget

Mitt 100 - ade inlägg är här nu.
Jag har haft denna blogg nu i 3 veckor och 3 dagar, känns som det har varit en kortare tid. 
   


Ska snart om en halvtimme se på Las Vegas...
Har nyss ätit och är så mätt, det blev kassler gryta med ris...
Ska snart hämta Pia i Svenljunga...
Har inte jobbat något denna vecka...

För att fira mitt 100-ade inlägg vill jag skratta så nu ska jag skratta..



Skratta ni lika mycket som jag gjorde..
Jag tycker sådana klipp är sjukt roliga!!

Abba




Enjoy one of the best bands in swedish history!

Elizabeth Bathory

Denna bruden var psyko alltså...




En dag slog hon till en av sina tjänare så att hon började blöda och en droppe blod kom på Elizabeths hud och när hon torkade bort det märkte hon att hennes hud blev slätare och vitare, efter det bestämde hon sig att börja bada i blod.
Hon gömde unga kvinnor i källeren, torterade dem, svalt dem och sedan lät hon långa spikar tryckas in i huden och hänga över henne då blodet kunde droppa ner i badkaret där Elizabeth låg.
Med hjälp av sina medhjälpare lär hon ha dödat 612 kvinnor, vilket hon förde i sin dagbok.
När samhället fick reda på vad som föregicks i hennes hus blev hon satt i husarest i sin egna tortyrkammare och fick aldrig se världen igen. Hon lär ha dött den 21 augusti 1614,
375 år senare föddes jag!


Fairy(tale)










Little fairy on my path,
Are you the one that makes me laugh
Are you the one thats full of fun
And hides away when adults come?
I'm sure its you I heard today,
Your sweet sweet voice that said to stay,
I tried to copy what you said,
But you did'nt hear and left instead,
So please little Fairy, please dont go,
your little house, I'll never show,
I'll keep you secret right till the end,
I love you so my Fairy friend.



Kerrin Connett 2008


Photoshop - a dream or nightmare





Tänk egentligen hur mycket man kan göra med Photoshop....
Men är det en bra eller dålig sak ??
Jag menar varflr kan inte tidningar visa korten som de är och inte retucherade till max. Man behöver inte alltid vara en perfektionist. VI vill ha riktiga, normala bilder som vi kan relatera till. Undra hur många % av alla bilder som blir tagna av modeller är "verkliga"??


Britany Murphy Before RetouchBritany Murphy After Retouching

Jag menar skillnad, den retucherade ser helt fejkad ut,allt är så mycket ljusare

tänk hur mycket av detta de gör
inte undra på att man får komplex för sitt utseende, att efterslika perfektion ä inte det lättaste direkt..

Tänk tillbaka i tiden då det inte fanns speglar då visste man inte hurdan man såg ut, vad det måste ha
 underlättat mycket, fast de  var ju inte direkt utseendefixerade då,, hehe. 

Louise ute och promenerar

Vilken härlig dag det har varit idag. Solen har sken så vackert och luften var underbar. Idag gick jag upp ganska tidigt, 10.30 blev inte 9 som jag lovade, imorgon kanske. Fick reda på nyss att Sabina och Annelie ska med ut på lördag, nu blir vi lite fler. Smsade med Sofia innan och hon mår inte bra, förskylningarna är väl på gång nu antar jag, det tar nog int lång tid innan jag får det.

Lite bilder från min lugna promenad som visar vad en vacker natur jag har där jag bor, mitt ute i ödemarken..



Här bor jag Övre högshult







våran lilla sump sjö ( som inte går att bada i)



Hösten är här!




Där skulle jag vilja vara nu!




Solen lyser himlen är blå, delvis iallfall.



Sjön, min finaste bild tagen idag



Lilla jag, go och glad!

:)

Snart ska jag hämta Pia från jobbet, åker lite tidigare så jag hinner gå till affären och köpa lite mentos. Jag är alltså helt galen i dem, de är så goda. HAr nyss sett klart på John Tucker must die, eller jag såg inte direkt mcket eftersom jag var inne på internet. Efter det att jag har kommit hem ska jag gå ut och gå i en timme, måste liksom röra på fläsket. Sedan ska jag söka jobb, läsa lite och plugga lite franska.

Mentos the freshmaker



Känner igen de tre översta smakerna men de har ju inte med lakris, den är ju godast!

Gotta run, bye


Lite om mig själv

Namn: Louise Marie Carina Andersson
Födelsedag: 21 augusti (1989)
Familj: Mamma Birgitta + hennes sambo Örjan, pappa Sune + hans sambo Pia, lillebror Kristoffer, Örjans dotter Linda, Pias två sönder Martin och Fredrik
Vänner: Några riktigt nära, ni vet vilka ni är och jag älskar er
Civilstånd: Singel :(
Favorit färg: Röd
Yrke: Vårdbiträde på Skene hemtjänst
Senaste måltid: Frukost
Senste sedda film: John Tucker must die, eller ser på den just nu
Bor: Kinna och Hunnaryd, då mina föräldrar är skilda
Utbildning: 3 årig gymnasieutbildning, samhäll - kultur
Favorit mat: Kyckling, tortilla mums vad jag blev hungrig
Senaste sedda film på bio: Hellboy - the golden army
Vad ser jag mig själv om 10 år:  Då är jag 29, har sett mycket av världen, har pluggat, tagit examen från polisskolan, blivit kriminalare eller kriminalteckniker 

Hur ond är du?

Gör testet på sidan
www.testportalen.se/ondtest.php






Jag var 12 % ond

Vad ska jag göra idag?

Kl är nu 01.10 och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Har suttit framför datorn i snart 3 timmar tror jag. Inte bra för mina ögon och samtidigt tittar jag på tv, den norska 3:an som nu visat Kongen av Queens som det heter på norska.
Imorgon ska jag inte sova så länge ska ställa klockan på 9 och gå upp då. Kan inte sova till ett varje dag heller.
Iallfall imorgon ska jag ändra lite grejer på min blogg. En ny header vill jag skapa och ändra lite storlekar och färger på allt. Sedan SKA jag ut och gå, laga mat, får de vad det blir för gott, tvätta, har en hel tvättkorg att lägga i maskinen. Sedan ska jag plugga lite franska och läsa lite och såklart titta lite på tv.

God natt allesammans och vi ses om några timmar för nu ska jag gå och lägga mig men först blir det en tripp till badrummet!

Sweet dreams like Homer!


Party party på lördag!

På lördag blir det fest, fest och åter fest. Längtar så eftersom det var så länge sedan jag var ute sist.
Jag har inget att ha på mig. SKulle egentligen vilja åka och köpa något, men jag , fan vad lång tid det tar att ta bort webbhitstorik då, blir galen ..... iallfall får väl hitta något i min lilla garderod...
Detta är vad jag skulle vilja ha på mig!!

Dahlia Gingham Ruffle Chiffon Dress

Dahlia Gingham Ruffle Chiffon Dress

Dahlia Gingham Ruffle Chiffon Dress
 
Till det skulle jag vilja ha detta skärp

Black & Brown Exclusive To ASOS High Gloss Leather Double Buckle Waist Belt

Snygga skpor måste man med ha

ASOS Satin Pleated Peep Toe Platform Shoe

Och lite assesoarer

ASOS Set Of Mixed Finish And Size Bangles

All done and ready to party!


Give me some shoes now!

VIlka snygga skor, som jag vill ha!!













Alla skor är från victoria secrets
www.victoriassecret.com

See and love!

Är du en snäll eller en grym tjej??

Snälla flickor skickar hem dig med en kyss,
Grymma tjejer skickar inte hem dig förrän de är klara...

Snälla flickor skickar hem dig från första träffen och hoppas det blir mer
Grymma tjejer skickar hem dig med blöta fingrar och trött tunga

Snälla flickor knäpper upp ett par knappar när det blir varmt
Grymma tjejer ser till det blir varmt när de knäpper upp ett par knappar

Snälla flickor har trosor i tangamodell
Grymma tjejer älskar att ha string trosor på sig

Snälla flickor rodnar när det ser kärleksscener på film
Grymma tjejer vet att de hade gjort det bättre..*ler*

Snälla flickor har högklackat på jobbet
Grymma tjejer har högklackat i sängen

Snälla flickor säger" Du får inte!! SLUTA!"
Grymma tjejer gnyr "Du får inte sluta..."

Snälla flickor får ont i huvudet i sängkammaren
Grymma tjejer får ont i huvudet av sänggaveln

Snälla flickor kommer till himlen
Grymma tjejer kommer hur många gånger som helst

Snälla flickor vaxar sina golv
Grymma tjejer vaxar bikini linjen
 
Nå vilket var du??

Ett skratt förlänger livet

Vad gör man när radion går?
Binder fast den.


Vad gör man med en strumpa med hål i?
Sätter in foten.


Hur vet du att en lesbisk blondin suttit vid din dator ?
Det är läppstift på musen !


Varför är det fotavtryck på bildskärmen ?
En blondin har försökt gå in på Internet!


Vad är det för skillnad på en blondin och ett strykbord?
Jo, på strykbordet kan man fälla ihop benen.


Vad är det för skillnad mellan en terrorist och en blondin med mens?
Man kan förhandla med terroristen.


Vet du, vad blondinen sa, som blev skjuten i pannan?
Det var nära ögat!


Det var två killar som delade en lägenhet. En utav dem var alkolist och den andre var helnykterist. Varje natt kom alkolisten hem och spydde i handfatet. Detta var något som helnykteristen tröttnade på och han köpte därför en stor komage och lade i handfatet i avskräckade syfte.
På morgonen dagen därpå sa alkolisten då han kom ut i köket:
"Jag ska aldrig dricka igen! I går spydde jag upp hela magen, men jag fick ner den igen med lite tur och en tandborste..."


Han sporde försiktigt sin hustru:
"Jag förde väl inte mycket väsen av mig när jag kom hem från festen igår kväll?"
"Inte alls," svarade hustrun. "Du var tyst som en mus, men de två som bar hem dig förde ett himla oväsen."


Två kondomer gick på en fest, vet du vilken som hade roligast?"
"Den som blev fullast..."

Ge mig en tatuering

Min kompis Sophie gjorde för inte så länge sedan en tatuering och den blev jättesnygg. Vill med ha en. Ska nog skaffa mig nästa år eller nåt. Måste först komme på vad jag ska tatuera. Något snyggt och värdefullt eftersom man ska ha det hela livet..

Några riktigt snygga tattoos


Tattoo designs









Ska det vara så svårt?

Varför ska det vara så svårt att söka jobb för mig. Jag menar jag har skickat in cv och allt men jag har inte fått svar. Jag måste nog slå näven i bordet och börja söka mer. Sajten jag använder mig av sverige.norge.se hjälper inte en så mycket, iallfall inte mig. Jag måste ha en dålig cv, ska nog förbättra den. De kan skaffa jobb till 1000 svenskar per år och jag tror inte jag är en av dem. Allting ska vara så himla svårt. JAg menar jag är inte van att söka jobb. Min jobb på hemtjänsten fick jag direkt i handen då Amras mamma fixade det åt mig, det enda jag behövde göra var att gå till chefen och prata med henne och hon sa när vill du börja.
Är inte van vid att göra allt själv nu. Ska skaffa lägenhet i Oslo, först måste jag nog fixa ett jobg, det är nog en fördel. Sedan skattekort, bankkort, telefonkort, internet, vänner ,men det är nog den enklaste man kan göra i en storstad.
Jag tycker att det ska bli kul att leva lite själv och inte hela tiden förlita sig på att sina föräldrar ska göra allt åt en.

Hoppas jag får jobb snart.

Imorgon har jag betämt mig för att ändra min cv och söka 5 nya jobb. Enligt sverige.norge. se ska man söka 10 i veckan och det ska jag nog börja göra. Jag vill ju så gärna flytta så snart som möjligt och börja tjäna och försörja mig själv för en gång skull. Ingen i min familj vill att jag ska flytta men det är en sak jag vill göra, l eva självständigt och växa som person, få bättre självförtroende och se lite av världen, om det än så länge bara är Oslo då.
Min mosters kompis dotter jobbade ett halvår i Oslo och hon tjänade ihop 50000. Det skulle vara nog med pengar att tjäna. Efter att jag och sofia har jobbat kvar i Oslo så ska vi ju åka till Asien och då skulle så mycket pengar sitta bra..

Good and bad day

Jag har haft en konstig dag idag. Först ringde Amras syster mig, hon hade ringt fel sedan gick jag upp kvart i ett. Väldigt sent antar jag,  men min säng var så himla skön och varm.
Sedan gick jag upp och åt frukost. Då märkte jag att jag hade 148 kr på comviq kompis på min mobil, det var så himla konstigt för igår hade jag bara 75 och jag har inte fyllt på sedan dess. Amra sa att jag skulle köpa en lott, kanske jag vinner en storvinst. Efter frukosten skulle jag se om jag kunde fixa våran dator. Internet funkar inte, vi har köpt 4 st modem men alla har gått sönder och denna nya vi har skulle jag koppla in. Men till min förvåning fungerarde det inte. Power, och dsl lampan lyser men lan 1 lampan ska lysa vilket den inte gör. JAg antar att det är något fel på nätverkskortet.
Snart ska jag äta middag och sedan hämta Pia från jobbet.  
 
Jag längtar till julen nu faktiskt. Tänk att sitta framför en varm brasa med varmt choklad i en kopp med sina nära och köra brevid, prata minnen och åka snowboard. (min önske jul). Men här i Mark regnar det oftast på julen, så tråkigt.



Så mysigt

Greek - College, it´s a rush

Vill så gå på college efter att jag har sett denna serie. Nya avsnittet sänds imorgon i Usa och vi kan se det på tisdag här i Sverige, eller var så att se sänds på tisdag och vi kan se det på onsdag, kommer inte riktigt ihåg.


Kan inte prata sakta

Ett problem som jag har är att jag inte kan prata sakta. Igår på festen var jag nog så uppe i varv att alla ord bara slank ur mig väldigt fort. Är förvånad att männikskor försår vad jag säger. hehe :) ... Måste lära mig att prata saktare, SAKTARE. När jag pratar så blir jag så ivrig och vill få ut allt på en gång och så stakar jag mig och allt blir till en enda hög av ord i en konstig ordning. När jag är på fest blir jag så in i helvete glad med eller utan alkohol, men en sak irriterar mig och det är att jag kan bli för glad, liksom galet glad och blir helt tokig, pratar, skrattar, dansar konstigt. Jag tror att människorna i min omgivning anser att jag är galen eller nåt, hade den känslan lite igår faktiskt, men tänkte inte på det under min "galna" tid utan när jag kom hem och låg och funderade på hur kvällen hade varit. Jag och Amra livade nog upp ställningen från 3 till 100... Men det är så vi är utan alkohol, tänk henne med alkohol, vilken syn det skulle vara. Jag vet ju redan hur jag är med alkohol, är ungeför detsamma som utan fast allt snurrar bara i huvudet.

I veckan , ja vad ska jag göra då??

- Läsa lite ( var ett tag sen)
- Blogga lite till ( måste först fixa modemet till våran stationära dator eftersom pappa tar med sig den bärbara datron till jobbet)
- Titta på lite tv (speciellt Mumien återkomsten som jag köpte igår på Lidl)
- Läsa upp min franska lite
- Träna (mycket)
- Leta jobb
- Sova
- Åka till Sofia och planera norge ( ska nog ringa henne först och säga att jag kommer)
- Laga mat till familjen( gör det eftersom jag är hemma)
- Jobba på hemtjänsten (om de ringer mig)
- Träffa Amra och Sofia ( ett måste)
 

Carpe diem....

Party time...

Igår var en sådan härlig kväll, till en början. Jag satt här hemma redo för att åka till Sofia och vänta på att Amra skulle sluta jobbet så att vi kunde gå till Sabinas inflyttnigsfest. Plötsligt ringer telefonen och det äre Amra som har en sorgsen röst. Hon säger att hon har varit med i en bilolycka och jag blev så chockad. Började bli orolig att något mycket hemskt hade hänt henne, men som tur var, var hon oskadd. Hon hade inte fått några skador. J-vla bil som skulle köra om henne och en tjej till, föraren precis när de skulle svänga. Jag menar har den föraren i den bilen som körde på dem druckit eller nåt för Amra sa att de var ca 5 killar i bilen.
Iallafall Amra ville ändå gå till festen och jag körde och hämtade henne sedan gick vi till Sabina.
Festen var skit kul, vi var 11 pers där och alla drack utom jag och Amra men det var vi som hade mest kul, hehe. VI satt och prata sedan gick vi till Frölisch och åt lite mat. Där träffade vi en kille som väntade på sin bror men som aldrig kom. Han var lite konstig... Sedan när alla hade ätit klart gick vi tillbaka till Sabinas lägenhet. Där var vi i någon timme tills Amra ville gå hen då hon skulle jobba halv åtta dagen därpå och hon fick enbart sova någon hon timme i natt, Stackars liten, hon slutar fyra och efter det så tror jag nog att hon går och lägger sig direkt.. Jag var hemma vid kvart över tre och var inte trött alls, kunde inte somna föänn vid halv fem eller når, hade så mycket energi kvar...

En lyckad kväll men en del bilder som kommer här...

Jag, hemma innan jag åkte till Sofia




En del utav de som var med på festen





En mycket vacker Amra





Henrik och Tommy





Lite "borta" tjejer





Alla fyra sköna killarna från festen






Hoppas ni hade en lika kul kväll som jag hade....

Before and after

Before


Idag - kanelbullensdag

Idag har jag gjort mycket. Var på skene soptipp och lämnade av en soffa, då visade de sig att mannen vi d ingången, en av pappas vänner ville ha den istället så han fick den. Sedan åkte vi och handlade. Köpte kanelbullar då det är kanelbullensdag idag och åkte till farmor och åt dem. Jag år ju ingen, men men  snart får jag det igen.
Efter det åkte vi hem och började laga mat. Vi stekte kyckling, kokade ris och grönsaker och blandade dem, det blev riktigt gott. Jag gillar egentligen inte grönsaker så värst mycket men jag måste lära mig så jag tvingade mig själv till att äta det. 
Snart ska jag gå på Sabinas  inflyttningsfest med Amra och Sofia. Sofia känner sig lite sjuk, hoppas att hon snart blir frisk igen. Man brukar ju alltid bli sjuk precis när hösten och våren kommer då allt förändras, jag vet att jag alltid brukar göra det. Så jag antar att jag snart blir sjuk.

Krya på dig gumman!!

Magnus Betner - Fittpiercing

Han har så rätt...

Stockholm Live - Johan Glans


Jeff Dunham - Achmed The Dead Terrorist

Part 1




Vackra målningar

Min favorit tavla av Caravaggio är Supper at Emmaeus (1598)



Den är så realistisk, att man tror nästan att mannens hand ska poppa ur bilden. Allt är målat så nogrannt att det nästan ser ut som ett fotografi. Han målade mycket ur bibliska handlingar.


Först gången jag lade märke till Aleksej Cvelov var just nu och jag måste säga att han gör väldigt annorlunda målningar men på ett bra sätt. Alla tavlor ät målade ur expressionismen, man uttrycker sina känslor i tavlorna.

Expressionism. Expressionism art. Vision of Mars 2


Expressionism. Expressionism art. You are mine


Expressionism. Expressionism art. 7 years


Expressionism. Expressionism art. House #100


Jag blev interessead av konst när jag läste det under min gymnasietid. Jag läste samhäll och hade kultur som inriktning vilket jag aldrig ångrade att jag valde.

Suzanne´s

Vackra saker från Suzanne´s i Usa











Antika kristalllampor

Är inte dessa vackra, vill ha dem allihop......















Bling, bling shagaling..... ;)

The time is here

To get me my passport......

Jag ska snart gå till polisstationen och hämta mitt pass. Äntligen har det kommit, nu kan jag åka utomlands..

Jag åt nyss en Omega 3 piller. Mamma kunde inte se på när jag svalde den hel, hon trodde att jag skulle sätta i halsen för att den var så stor. He he.
Eftersom jag inte äter så mycket fisk kanske det är bra att jag tar tillskottet.

Allt det lilla  pillret gör:

  • sänkning av blodfetter och blodtryck och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar
  • bibehåller blodkärlens elasticitet (bra för blodcirkulationen)
  • hjärnans kapacitet förbättras
  • ökar mängden serotonin (en må bra-substans) i hjärnan och lindrar depressioner
  • bekämpar inflammationer i hjärnans celler och blodkärl
  • cellmembranen blir mer mjuka och elastiska


Min frukost kl:12.00




mums så gott

Carzy Louise

I can be a little crazy sometimes,
here´s the proof....


Resultatet från gårdagens färgning...

The beginning





The products




The coulering





Mother and me






Brother and mother





The result





Diden´t I do a great job or what??


Spk3 went to Stockholm

En bild på oss alla, jag , sara, josephine, annie och danica helt omsminkade och allt
 




+ ett litet bildspel med andra líte andra kort


Mätt....

Nu är jag så mätt. Vill bara spy upp allting igen, hehe. Aldrig mera pizza, never ever.......
Nu ska jag  nog läsa lite, sedan ska jag färga och klippa min mammas hår, får se hur det blir...

Allt blir inte som man planerat...

Igår skulle ju jag gå på en av mina vänners inflyttningsfest, men min kära vän Amra hade tagit fel. Det är nu på lördag istället. Tänkte väl att det var något fel när man har en fest på en onsdag, men men alla kan ta fel.
Jag var på jobbet idag och var extremt trött. gick och la mig igår halv två eller somnade inte innan dess.
Jag, Sofia och Amra betämde oss för att se på en film, vi lottade och det blev Nobady mess Whit Zohan eller vad den heter. Den var inte bra. Jag gillar inte filmer där skämten överdrivs till max. Ex att sparka en i ansiktet när man står upp och en gång med båda fötterna. Jag ville se på The Breakfast club men fick inte min vilja igenom.
Det var så skönt för Amra bor ca 1 min från arbetet så jag gick upp 7.20 när jag skulle börja 10 min senare, hann precis gå på toa, klä på mig och sedan sticka till jobbet.
Jg har nyss kommit hem från att ha köpt en inflyttningspresent med Sofia till Sabina, hoppas att hon kommer att gilla den. Nu ska jag snart åka och hämta Kristoffer, min lillebror från skolan sedan ska vi köpa pizza. Mums filibabba......

Talk to you later....

Sexiest women alive 100-1

100. Britney Spears
99. Victoria Beckham
98. The Olly Girls
97. Amber Heard
96. Carmit Bachar
95. Lauren Conrad
94. Olga Kurylenko
93. Whitney Able
92. Maggie Gyllenhaal
91. Ashley Collette
90. Summer Glau
89. Rachel McAdams
88. Shamron Moore
87. Madonna
86. Reese Witherspoon
85. Olivia Munn
84. Maria Kanellis
83. Jenna Fischer
82. Alyssa Milano
81. Mila Kunis
80. Audrina Patridge
79. Christine Lakin
78. Karina Smirnoff
77. Paris Hilton
76. Rachelle Leah
 75. Pamela Anderson
 74. Kelly Hu
73. Carrie Underwood
 72. Elizabeth Banks
71. Amanda Beard
 70. Mischa Barton
69. Christina Ricci
68. Kari Byron
67. Liv Tyler
66. Leeann Tweeden
65. Katie Holmes
64. Stacy Keibler
63. Grace Park
62. Nicole Scherzinger
 61. Ellen Page
60. Fergie
59. Eva Longoria
58. Cassie Ventura
57. Jennifer Love-Hewitt
56. Tara Reid
55. Shakira
54. Kate Hudson
53. Marisa Miller
52. Jenny McCarthy
51. Anne Hathaway
50. Keeley Hazell
49. Katherine Heigl
48. Mayra Veronica
47. Alessandra Ambrosio
46. Shannon Elizabeth
45. Anna Faris
44. Heidi Montag
43. Charlize Theron
42. Jennifer Aniston
41. Kristin Kreuk
40. Cheryl Burke
39. Christina Aguilera
38. Katherine McPhee
37. Evangeline Lilly
36. Adriana Lima
35. Jessica Simpson
34. Carmen Electra
33. Halle Berry
32. Kate Bosworth
31. Gisele Bundchen
30. Rachel Bilson
29. Maria Sharapova
28. Keira Knightley
27. Selita Ebanks
26. Vanessa Hudgens
25. Natalie Portman
24. Kristen Bell
23. Sienna Miller
 2. Heidi Klum
21. Kaley Cuoco
20. Beyonce Knowles
19. Ali Larter
18. Cameron Diaz
17. Kim Kardashian
16. Lindsay Lohan
15. Erica Durance
14. Rihanna
13. Eva Mendes
12. Angelina Jolie
11. Hayden Panettiere

10. Kate Beckinsale

9. Blake Lively

8.Tricia Helfer

7. Hilary Duff

6.Emmanuelle Chriqui

5. Scarlett Johanson

4. Elisha Cuthbert

3. Jessica Alba


2. Jessica Biel




.  MEGAN FOX is the sexiest woman alive according to FHM


Min middag

inte det nyttigaste man kan tänka sig men gott är det iallafall


Min dag

Nu ska jag ut och gå, måste röra på mig mer. Känner faktiskt att min kropp har tajtat till sig en aning...
Efter det ska jag ta en dusch. Sedan bär det av till min kära farmor för en träff.
Efter det kommer jag hem igen och förbereder mig för att gå till en inflyttningsfest hos Amras kompis Sabina, a just det jag måste ringa Sofia med och säga när vi ska komma till henne, men hon sover säkert än så jag väntar med att ringa henne. Vet inte hur länge festen ska hålla på men det är min första inflyttningsfest jag ska gå på i mitt liv. Ska bli kul... Amra skulle köpa något i Borås som vi skulle ge henne, får se om hon kommer ihåg det.
Nu måste jag iallfall ta på mig promenadkläder.....

Au revoir mes amies....


På väg till studentfest i Varberg 12/6


Louise and Sophie on a girls night out

Här är några bilder på mig och en av mina närmaste vänner, Sophie, som jag saknar så!


Gamla favoriter









För en tillbaka till de gamla goda tiderna.....

RSS 2.0