Snart dax :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6838_145522094.jpg


Snart kommer min prins :)

Halv sju hos mig

Ikväll ska jag laga trerätters till Robin med tema pourtugal. Jag har redan gjort menyn och ska bara laga maten :P. En enkel meny är det som jag tror kommer gå hem! Jag har nu sex timmar på mig innan gubben min anländer och jag känner mig lite rosslig i halsen så det blir nog inte gymmet för mig idag. Ska nog ut och ta en lång promenad med musik i öronen. Älskar min mini mp4-spelare. Den väger kanppt något och inte jobbig att ha med sig.

Jag drömde om dig Sofia i natt. Du skulle åka till Berlin själv, vet dock inte vad du skulle göra där men jag din pappa och min pappa satt och pratade om dig när vi åt lunch tillsamman. Sedan kommer jag inte ihåg mer =P

Nu ska jag tina min kyckling lite sedan göra en het marinad :)

Friday i´m in LOVE!

Hög på energi!

Jag hade en underbar påsk =D mys, utgång, grillning, vänner, familj, mat och soool! Perfekt i min mening. Kommer var skönt att vara hemma under tre månader.

Ikväll har jag inte suttit stilla en sekund. Har städat, bakat och skrivit och spånat på fallbeskrivningar. Har skrivit två st men det blir nog fler då jag har så svårt att att bestämma mig =P.

Imorgon ska Robin komma och jag ska bjuda på trerätters middag. Vi ska fira vår 1-års dag =D

Imorgon blir det en busy dag. Ska till gymmet, baka kanelbullar och kärleksmuffins. Laga trerätters middag, fixa dukning och göra mig iordning innan kl 18 då Robin kommer. Får gå tidigt till gymmet. Måste dit har bara varit där en gång denna vecka och idag har jag även ätit rulltårta och choklad. Fy Louise! Nu kommer det dåliga samvetet =(
Vara nyttig nu många dagar till. Ca en månad kvar till tävlingen är avslutat. Blir att lägga in två växlar till. MÅSTE vinna!!


1 år <3

För exakt ett år sedan bekräftades det att jag och Robin var tillsammans. Jag kommer ihåg det som det var igår. Vi satt utanför nöjesfabriken i Karlstad och drack lite då vi inte ville gå in till bowlingen ännu. Out of the blue frågade jag Robin om vi var ihop eller inte. Ja ni vet ju vad han sa =P. Btw så vann jag bowlingen den kvällen =P

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_3303_143487812.jpg

Några min före eller efter jag frågade :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_5598_143488641.jpg

Nyår firande 2010 :)

Jag är sååååå kär, lycklig, förälskad, svävar på moln :)

Robin jag älskar dig av hela mitt hjärna <3

Gooo Louise

Varför lägger jag en tvättid kl 7 på en måndagmorgon? Jag vet att jag inte kommer orka gå upp, så varför? Pga detta gick jag inte upp förrän vid 12 idag :P. Får tvätta när jag kommer hem efter påsk. Men jag hann diska innan jag cyklade till gymmet i det underbara vädret :). Körde 30 min på crosstrainern och blev helt slut. Svettet rann så jag beslutade mig för att skippa styrkan idag och åka hem. Kände mig energilös då jag enbart hade ätit frukost innan träningen. Not good, brukar äta frukost, mellanmål och lunch innan..

Kom hem och lagade en nyttig måltid med kassler. Till det hade jag lite råris och en massa grönsaker.

Jag hade energi till att läsa de 30 sidorna som ska vara lästa tills imorgons föreläsning om depression.

Det ska bli så kul att komma hem nu på onsdag och att få träffa Robin. Har inte sett honom på en vecka och det känns. Får se vad som händer i helgen. Kommer nog inte vara ledig en sekund så jag kan plugga men sådant får man ta =P. Läste att hotellet är öppet på påskdagen. Sammadag firar jag och Robin 1 år. Hoppas min present som jag beställde nästa vecka kommer snart så jag kan ge den till honom.

Snart blir det lägga sig. Upp tidigt imorgon och cykla till skolan :) Efter det en sväng till gymmet :) Börjar få in lite rutiner. Önskar dessa rutiner kunde appliceras på en icke-skoldag också =p

Natti natti!

Amelas möhippa

Jag hade det så roligt igår =D

Dagen började att vi inte kunde hitta våningen till där Amela och company hade parkerat bilen, sprang upp och ner för trappor, tog hissar och tillslut sog vi den blivande utklädda bruden,Sofia, Emelie, Jehona och Maria.

Vi skulle gå ner mot avenyn och Amelan skulle utföra olika uppdrag. Hon kladade av alla, grattis :)
Själv blev jag intervjuad av en kille med en toaborste om jag skulle kunna gifta mig med en dansk :P...

Efter alla uppdrag var klara fikade vi på ett mysigt café och Amela fick skriva en låt till Nero. Hon rappade den, skitkul :). Vi tog sedan spårvagnen till Saltholmen och tog båten till Vrångön och grillade där. Trodde vi blev bombade först då det hördes som det, vi fick aldrig reda på vad det var. Vi matade fiskmåsar som inte ville äta vegetarisk mat. Onyttiga fåglar :P.

Amela fick svara på några frågor om Nero och sedan åkte vi tillbaka till centrum. Där kvällen avslutades. Jag fick dock springa lite då jag trodde jag skulle missa min buss men den gick inte ens då så :P

Kom hem kl 1, la mig inom fem min. Somnade direkt. Vaknade 20 min senare av att en ganske full pojkvän ringde. Han hade en konstig dialekt, en blandning av stockholmska och värmlänska, skit roligt. Robin hade gjort sönder sina byxor så att det var öppet från höften till knätvecket. Haha, han måste ha varit vild inatt, beror säkert på absinten han drack :P.

Pratade med Robin innan. Bakfull och han kände sig som en äldre man som inte orkade gå upp ur sängen. Vad fick han av mig - skratt i mängder =p

Här kommer bilder från igår :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/m_143367586.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/page_143367623.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/ll_143367654.jpg



En skitkul möhippa :)

Vem blir den nästa?

Göttans!

Som planerat skulle jag ju till gymmet på morgonen vilket sket sig =P. Orkade inte gå ifrån den mjuka sängen vod 6 imorse så jag gick upp lite över åtta. Cyklade lite senare till skolan då det regnade, dock inte så mycket som tur var så blöt blev jag inte så mycket. Lyssnade på två föreläsningar en om allmän farmakologi och en om psykofarmakologi. Väldigt intressant :) Fick reda på biverkningar och effekter av vissa läkemedel ex, antideppressiva och bensodiazepiner osv.

Efter skolan cyklade jag hemmåt och det regnade mer då, suck men jag kom hem till slut, hade som tur ingen motvind så det blev betydligt lättare :)

Jag tvättade två maskiner så nu har jag rena träningskläder tills imorgon. Jag har nu fått träningsabstinens. Kan inte sitta still, det kryper i benen och jag vill träna mig till max och vara helt slut efteråt, känna enorfimer sprida sig och dopaminen domna bort min kropp. Imorgon efter skolan ska det tränas. Har inte tränan på gym sedan i fredags :S. Har sprungit och gått en del men jag känner inte likadan känsla som vi gymträning och på det cykla hem, ta en dusch, äta något och sedan lägga sig och känna sig helt fantastisk :)

Jag längtar tills på fredag och lördag :)

Snart blir det sängen, upp tidigt till skolan imoorgon och höra på en föreläsning om ångest. Har pluggat på det ikväll och kommit fram till att jag lider av specifik fobi (spindlar) och social fobi ( inte våga prata inför folk). Enligt min bok ska jag gå i KBT (kognitiv beteendeterapi). Eller sakta men säkert utsätta mig för mina rädslor, vilket jag gör med att prata inför publik, det går ju lättare för varje gång. Men när det kommer till spindlar så vill jag inte det =S. Kommer alltid vara rädd för dem, stora som små. Tur att jag ska flytta ihop med Robin då han han ta hand om, döda det vill säga, alla kryp, speciellt spindlar !

Natti natti kära vänner <3

Hemma igen

Du har man spenderat en helg i Karlstad =D. Men vilken resa dit. Den tog 4,5 h och skulle tagit 2,5. Först var tåget försenat i 45 min sedan blev det något fel på tåget så vi var stilla i Grums ca 4 mil utanför karlstad i ca 25 min. Men till slut var jag hos Robin.

I lördags var vi på ikea och tittade på saker till vår blivande lägenhet som vi inte än har hittat. Jag köpte iallfall en salladsslunga, fem pedistal bildramshållare, ljushållare som jag ska pynta om lite sedan en grej att hänga mina smycken på. 75 spänn spenderade jag där. På kvällen gjorde vi sesamfrön - inlindade kycklingfilé och doppade det i olika såser. Skit gott!

På söndagen tog vi det lugnt. Tog en spring/gå runda och avslutade kvällen med hemlagade hamburgare med bröd och tillbehör. Mums där också men brödet blev inte lika fluffigt som vi velat ha det, bättre lycka nästa gång.

Idag åkte jag hem vid 14 tiden. Lagade mat när jag kom hem, såg på vampiere diaries och cyklade till affären i det underbara vårvädret :)

Imorgon blir det gymmet på morgonen istället då jag ska tvätta på kvällen. Se om jag orkar gå upp och vara vid gymmet kl 7 ??

Over and out!

Inredning

Jag sitter nu och kollar på massa inredningsprylar. Möbler, bokhyllor, tavlor, mattor, ja allt =P.

Vi bestämde att jag får inreda sovrummet nästan hur jag vill =P Robin ska inreda tv-avdelningen, plus lite hjälp med detaljer från mig =). Köket har jag även några ideer på..

Till sovrummet så vill jag ha en ny stomme, två hyllplan på vardera sida av sängen så man kan lägga ex mobil, en bok och diverse där. En lampa till vardera. Sedan vill jag ha något snyggt väggord precis ovanför sängen men vet inte vad än. Kanske "good night my love", eller "bon nuit" osv, något som har med vila att göra. Vet ju inte hur sovrummet kommer se ut än så detta är endast planer. När jag väl har fått planlösningen eller vet hur den ser ut då ska jag börja klura ut vart allt ska vara :) Tur att man kommer ha en massa perngar efter sommaren med både csn och lön så jag kan köpe det jag vill :)

Träningen går bra, tränar varje dag efter skolan och även när jag är ledig så det blir ca 4-5 dagar i veckan. Cyklar även till och från skolan/gymmet så extra träning där. Endast en vecka har gott sedan jag och Robin började denna tävling och jag känner mig mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Jag har inte varit sugen på något sött alls och det är jag glad för och det hjälper att äta 5-6 småmål om dagen för att inte få sug efter något. Jag kör tallriksmodellen och känner mig mätt och belåten med mycket sallad :) Pengamässigt så tjänar jag på denna hälsosamma livsstil :)

Imorgon är jag ledig så blir det lite pluggande, ska städa också. Se om jag kan boka en till tvätttid då jag missade min i måndags =S, självförhållat när man inte orkar gå upp =P. Om det inte regnar så bär det av till gymmet igen.

Imorse regnade det och jag cyklade, var ganka blöt när jag kom till skolan. Efter skolan bar det av till gymmet och då regnade det ännu mer, yay. På väg hem från gymmet hade jag motvind, inte direkt trevligt men regn och blåst, tog lite längre tid än vanligt hem =P

Nep, nu ska jag surfa lite vågor på nätet, see ya!

Nya kreationer

Jag har gjort lite orhängen nu på kvällssnåret samtidigt som jag kollade på en ny serie för mig, hellcats heter den. Handlar om cheerleading, vilket jag tycker är kul att titta på =)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6692_141102363.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6691_141102448.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6690_141102460.jpg

Imorgon ska jag tvätta 7-10 så det blir upp med ottan =P Bara bra så man får gjort saker under dagen. Jag hinner plugga, gymma, planera lite på inköp till den blivande lägenheten, leta present till ett års dagen, kanske börja på tentan.... Busy busy! När man har ork så går allt som på räls :)

Sovdax snart

Sunday again

Då har en vecka gott igen... om ca tre veckor firar jag och Robin ett år, om två månader kommer jag hem, om ca fyra flyttar jag och Robin till Åmål. Woho jag blir sambo =).

Denna helg har jag haft Robin här. I lördags kom Robins bror, Anna, Lovis och deras hund Shakira en sväng förbi mig. Lovis hade vuxit och jag bärde på henne, första gången =P och hon var mega söt. Drog i allt speciellt mitt hår. Sedan drog vi till den grekiska restaurangen vi skulle träffa Robins mamma, hennes sambo Penti och hans barn och dears familjer, vi var nog ca 20 pers. Maten var väldigt god. Sedan åkte vi till en av Penttis döttrars hus. Vilket snyggt hus. Jag och Robin diskuterade hur vårat drömhus skulle se ut =P Vi åt tårta, sjöng och skrattade. Vid sex - tiden skjutasde Mattias ( Robins bror) hem oss och resten av kvällen myste vi framför waterworld och nyttig mat :)

Söndag idag då så har vi lagat mat, kollat på en halv film och nu har Robin åkt hem och jag ska städa lite och plugga lite. Sedan blir det lite film ikväll.

Måste fundera på vad jag ska ge Robin som 1-års present.. Förslag någon?

RSS 2.0