Mrs lonely

Ja här sitter man ensam med sällskap av ljus, musik och tv i bakgrunden. jag hade en sådan lust och har, att festa men det finns ingen som vill eller kan :(, Louise är sad. Skulle vilja vara i eksjö nu med Sophie för hon festar nu...

Jag bjöd Amra på middag innan, sedan gick vi till lidl och köpte det vanliga, godis och film, haha.
Snälla någon gör mig sällskap!!
Ps: lyssna på Missy elliot med bounce, skit bra låt!

Modellyrket??

Något för oss alla kanske??
Detta tjänade de under det senaste året...

Topp tio modeller:

1. Gisele Bündchen, 193 000 000 kr

2. Heidi Klum, 124 000 000 kr

3. Kate Moss, 66 000 000 kr

4. Adriana Lima, 62 000 000 kr

5. Doutzen Kroes, 46 000 000 kr

6. Alessandra Ambrosio, 46 000 000 kr

7. Natalia Vodianova, 42 000 000 kr

8. Daria Werbowy, 35 000 000 kr

9. Miranda Kerr, 23 000 000 kr

10. Carolyn Murphy, 23 000 000 kr


 


 

Avundsjuk eller vad??

Hits for kidz


Clean until you drop....

Idag har jag även städat lite. Imorgon blir det bara damsuga heela lägenheten och tvätta golvet, bära ut sopor och renbädda sängen sedan är min lilla lägenhet bebodlig igen :P.
t
Jobbet gick bra, kom hem vid 13 och lagade lite mat, mums. Jag har under den senaste veckan tittat på jamie oliver, jag absolut älskar han. Underbar mat och jag blir så hunrig varenda gång jag ser på det. Jag har blirvit lite inspirerad av honom och använder färska kryddor nu istället för mina trokade och bara svartpeppar och salt. Lite ovanlig smak, mina smaklökar är väl avdomnade efter all den starka maten jag lagar. Nu använder jag färsk chili istället för i pulverform, helt annan smak men mycket godare!

Dagens rätt för mig ( och kvällsmat) blev råris men kycklingröra gjord på kycklingfilé, färska basilika, färsk chili, lite matgrädde, paprika och lök, mums och lite sallad till det.
http://www.spiegel.de/img/0,1020,275691,00.jpg

Jag måste skaffa mig nya, vassa knivar så man kan skära allt perfekt och smått, mina knivar är så slöa... Någon gång i framtiden kanske...

Varför alla dessa rubriker???

Idag har jag jobbat, städat 1/3 av lägenheten, sedan träffade jag Sabina. Hon anlände hit vid 19 tiden och kl 20 var vi i kinna. Vi både var sugna på kinamat så vi stack till det enda kina stället i kinna. Vi beställde både kycklingrätter, sabina tog curry och jag starksås. Det var så gott, vi satte oss i kinnas "park" och käkade.... Sedan satt vi där en stund och pratade och tig sedan bussen hem till mig igen.... Väl hemma säg vi på sexual education på 3:an och åt lite choklad. Nu sitter jag här själv och ska snart sova. Imorgon väntas arbete från 7.30-13.45........

Good night...

"Jag är rädd för tjejen i Apolivareklamen"

Så heter en grupp på facebook.... Men jag måste erkänna att jag inte gillar den reklamen, den ger mig kalla kårar. Hennes röst är så irriterande och så jävla ljus. Hon liknar lite den lilla flickan från "the ring" ...




Nu har jag städat i 2 tim och ska ta det lugnt nu....Sabina kommer lite senare och hon har kanske med sig något till mig :P

Min kväll

Nu sitter jag och lyssnar på spotify och samtidigt tittar jag på a cinderella story. Jag kommer ihåg att jag var galen i chad michel murray innan. Det mesta har gått över iallafall :P. Jag har inget att göra ikväll,,,,,,det enda jag kan göra är att sova för imorgon ska jag jobba från 7.30-15, lång dag men men vad ska man göra??

Ska pröva lite outfits som jag kanske kan ha på mig på lördag...
Eller orkar jag, only time will tell...

>god natt people<

Shopping in Boras

Idag var jag och Emelie i Borås. Vi shoppade filmer, kläder, väskor, smycken, mat och en hel del annat skit.
Jag hittade en par skitsnygga skor på din sko, de kostade 400 men jag köpte inte dem :(...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0620_47166332.jpg

50 spänn på gina tricot

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0621_47166413.jpg

30 spänn st på ginatricot


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0622_47166513.jpg

Some movies som jag snart ska se på =)

Louise är blondare och Sofia rödare :)

Ikväll färgade jag och Sofia våra hår. Jag blev lite blondare och Sofia blev lite mörkare röd, skitsnyggt blev det. Jag skull ha velat ha lite ljusare få väl färga det igen lite senare.

Before :

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0607_47119704.jpg

And after...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0619_47119719.jpg

Lite skilland iallafall :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0611_47119798.jpg

Smile girls......

Hmmm

Vad håller jag och Sofia på med??
Det vill ni allt veta va??

Fre-sön

I fredags åkte jag och Pia till borås för lite shopping och för att hälsa på pias mamma. Jag hittade en rosa, spetsklänning, en kjol,ett armband och tre par örhängen, allt va rså billigt, 17o gick allt på :).
När vi kom hem var pappa redan hemma. Vi satt och pratade en lite stund och sedan år vi lite mat. Jag åkte hem vid 22 och gick och la mig ganska tidigt den kv'ällen.

Jag jobbade hela lördagen, dela tur =( men jobbade kvällen med Amra så det gick fort.
Efter jobbet skulle jag, Sofia och Amra ut till borås, harrys stod på listan. Sofia arrived ca 10 min innan vi skulle till bussen. Vi kom in till harrys runt halv ett tiden och Sofia var ganska borta då. Fan vad jag skrattade åt henne, sorry gumman...
Vi dansade lite, fålig musik var det med. Fula killar stötte på en, varför är det inga snygga killar som gör det??? De vågar säkert inte! Det var så mycket folk så det var ganska svårt att dansa.... Vi gick därifrån ca 20 min innan det stängde och gick sakta bort mot bussen. Jag köpte en kyckling wrap på subway och vi var hemma runt 3. Jag gick direkt och la mig när jag kom hem och när jag vaknade 7 märkte jag att jag enbart hade en kudde under huvudet, den andra hade på någotsätt hamnat på golvet, fråga mig inte hur....

Nu har jag iallafall jobbat mitt första pass, enbart kvällen kvar... Nu ska jag göra frukost och sedan ska jag sova i några timmar, är så trött!!

Fredag igen

Ja då var det fredag igen då.........Slutade 11.30 från jobbet idag, väldigt skönt må jag säga! Nu ska jag iallafall äta och sedan göra mig iordning för jag ska åka till pappai dag, ingen aning när jag kommer hem.
Inatt sova jag bara 4 tim, känner mig lite trött kommer nog gå lägga mig ganska tidigt ikväll för jag ska jobba imorgon =(.





Nu ska jag värma mat, see ya

It´s partytime :P


Vad ska jag bli??

Ett arbete inom beteende, profilering som det nu heter ( finns väl inget exakt arbete som det i Sverige)
men då kan jag ju välja att vara kriminalare istället, där har jag ju lite användning av det. Att jobba inom en speciell organisation skulle inte heller vara så dumt, säpo kanske??

Endorfiner sprutar!

Jag har tränat idag, styrka blev det. Armarna fick sig en omgång, de är nu hel lealösa, men vad lugn jag känner mig. Jag älskar den känslan får direkt efter ett avslutat träningspass! Nu ska jag minsann börja träna, måste få upp min kondition och styrka. Jag vill inte känna mig så trött hela tiden, inte ha ork till att göra något, inte ens orka städa, not good.
Nu känner jag att jag her en hel del energi i mig, så nu ska jag först ta en dusch sedan ska jag städa, vilket måste så göras!

Det är så skönt att vara ledig idag =)

NYC in my dream

Jag drömde en sak inatt, att Sofia och jag var i New york fast det åg ut exakt som Sverige. Det var skog överallt och havet var så vackeet med massa vågor och jag tog en massa foton ( önskar de varkligen kunde vara i min kamera) Sedan blev Sofia blöt av någon anledning och lämnade mig för att gå och shoppa lite. Hon fick en hel outfit för 300 kr, inte illa det. Jag ville gå runt och kolla på alla sevärdheter och museum men det ville inte Sofia =( men till slut tvingade jag henne.

Aj aj...

[Ruven5.jpg]


Nu ser jag på något prgram om en massa sex, ball busting ( något rollspel där en kvinna slår med en piska eller stampar med sin fot, på mannens nedre regioner) . Det fanns även en om hade tatuerat sin penis, aj aj säger jag bara! Måste ha gjort jävligt ont! Men vissa gillar väl smärtan...

Okej nu ska jag sova!

Onsdag eller rättare sagt torsdag

Nu gick Sofia hem och som tur är regnar det inte ute. När vi gick till mig innan så spö regnade det, vi blev så blöta =( men men vi torkade ganska snabbt. Vi skulle kolla lite på film men såg typ bara halva eftersom vi pratade, drack lite rosévin som inte var det godaste direkt och lyssnade på 80-90-tals musik, funny funny!!

Imorgon är jag ledig, yay yay, Vet dock inte vad jag ska göra förrutom att städa! Kanske ta en tripp till Kinna för att hälsa på farmor.

Jag är inte trött, jag borde vara det då jag inte sovit så många timmar inatt, kag börjar få Sofias sovvanor......

Okej ska sova snart, ska läsa lite ur min cosmo först, god natt sörnosar!

God natt

jJa då går man och lägger sig då...lite sent men what ever!

Imorgon ska jag upp tidigt för Sophie åker hem tidigt imorgon och jag måste säga hej då til henne.
Imorgon ska jag även jobba från 16-21 men på torsdag är jag äntligen ledig, yay

god natt!

Fartkameror

Läste nyss på aftonbladet.se att 210 000 st fångades förra året genom att ha kört för fort där fartkameror fanns. Det är väl vara en bråkdel av hur många som egentligen kunde ha fångats. De flesta kamerorna är ju inte ens på dygnet runt, what´s up with that?? Och för att få böter måste man ha fått med ansiktet på bilden, annars spelar det inte någon roll. En sak till som irriterar mig att de sätter upp skyltar där det står att det finns fartkameror framöver i 0.5-3.4 km, varför gör de det? Då saktar ju man in och när de km är över kör man lika fort igen.

Människor kör way för fort nu förtiden, sakta ner, ni kommer inte fram så mycket fortare än om ni hållt den rätta hastigheten.
Läste nyss att det endast finns 900 st ute på vägarna i Sverige, det är ju ingenting i jämnförelse med hur många vägar det finns i hela Sverige. Sätta upp fler kameror det är vad de borde göra men hela tiden kommer man till frågan om pengar.

Jag måste erkänna att när jag nyss fick mitt körkort, då körde jag snabbt men ju mer jag körde ju mer insåg jag hur farligt det var, var nästan nära på att köra ner i diket en gång. Nu håller jag hastigheterna. Jag vill köra fort och någon gång ska jag testa på formell 1, där kan man minsann köra fort :P.

The image “http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00979/fart800_979781l.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Run bitches run....

Idag har fått mitt träningspass iallfall.....
Vi stod utanför filmstaden och pratade lite, rätt som det var kom Emma fram till oss. Det var evigheter sen vi pratade med varandra. Sedan gick vi för att "lösa" ut våra biljetter och ställde oss i kön. De har en tv-skärm där det står alla filmer som visas och vi tittade på den och märkte att våran film inte stod med. JAg tittade på min biljett och med stora bokstäver stod det biopalatset, vi var ju på filmstaden, vi var alltså på fel bio =(

Med väldigt kvicka steg började vi små springa till biopalatset, bion skulle ju börja 17.45 och klockan var nu 17.35. Vi sprang och gick och till slut kom vi fram, svettiga, trötta och bara 5 min för sent. Fan vad varm jag var, vi alla var det. Men som tur vad hade inte filmen börjat när vi kom =).

Filmen var bra, trot jag iallafall, kan inte säga det förränn imorgon. Vet inte vad det är men precis efter att jag har sett en film så glömmer jag nästan 70 % av filmen, dåligt närminne eller vad?? Imorgon kommer jag komma ihåg allt, så konsigt så, men men...

Okej jag har insett en sak....Jag måste så läsa sista boken...

Nu blir det sängen, hela natten bara jag och den,,,,,,, man vet aldrig vad som kan hända..

God natt!!

Bio =)

Snart ska jag gå till bussen och möta upp mina kära kompisar för vi ska nämligen åka till göteborg och se på harry potter..
Måste gå nu!

Ett pass avklarat :)

Hemma från jobbet nu, har ätit frukost, hängt upp min tvätt som legat i tvättmaskinen i ca 18 tim =(. Jag ska iallafall sova en stund nu. Ska bli så skönt. Sedan blir det matlagning igen och åter till jobbet vid 16.45, fan vad delade turer är jobbiga!

God natt för mig och god morgon till er andra!

HAHA

http://z.about.com/d/animatedtv/1/0/P/n/SlackerCats_Louise.jpg

Oscars den 4 juli med Maria och Sabina

Vi kom med på en bild =)

The image “http://nojeivarberg.ezyserver.se/userFiles/5/2/200022/popup__MG_2158%20copy.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

You can shoot me anytime!

The image “http://l.yimg.com/k/omg/us/img/ab/eb/2723_13269186533.jpg?y=660&x=616&q=75&n=0&sig=z5p4afc_2BHVa_JFM0eNxA--” cannot be displayed, because it contains errors.

Vad gör man på en lördag??

Det ska jag säga er!

Jag vet vad man inte ska göra! Jobba!
Lördagar är den bästa dagen på veckan, de flesta är lediga ( inte jag) man kan festa, träffa vem man vill, göra nästan vad man vill.
Nej min lördag består utav att vara trött, sitta och kolla på film och sitta vid datorn, yay =(, rolig lördag man har! Varför kunde det inte vara som förra lördagen, eller vad säger du Sophie??

Okej jag måste medge att det är skönt att bara ta det lugn lite men jag blir så uttråkad lätt och jag är lat med. Orkar inte ens nu gå till köket och ta något att äta =(

Nästa helg jobbar man med =( men helgen därpå händer något stort, jag är ledig och söta Sofia blir ett år äldre än jag ( fast det varar ju bara i 20 dagar :P ) Då blir det party!

Det känns väldigt skönt att veta att man ska börja studera nu till hösten! Nu behöver jag inte jobba som en idiot om jag nu har gjort i 1 år. Det känns inte som att det har gått ett helt år ( och 4 mån om man ska vara exakt) sedan jag började jobba på hemtjänsten, tiden flyger iväg!
Ibland tänker jag på hur det skulle vara att bo hemma igen?? Tänk på alla pengar jag skulle ha kunnat spara! Men jag skulle inte byta bort att på bo hemma mot pengar.....!

Jag trivs i min lägenhet, lite ensamt ibland men då ordnar man vara en filmkväll och wips så har man sällskap!
Lyssnar nu på limb bizkit på spotify och såg innnan på säsongsavslutningenav season 4 av supernatural, undrar hur de har framställt honom?? Är så nyfiken på det men får vänta till september på säsong 5 =(.
Såg även på en skiiit dålig film med Blair från gossip girl. Filmen hette The haunting of soroity row, dålig dålig och dåligt skådespeleri till max!

Okej orka skriva mer.....
Ha en kul lördag everybody, I will not!
Jag får sitta här med mina irriterande flugor som inte kan få nog av mig, jag blir galen snart.......



=(

Varför måste man vara ensam på en fredagkväll??
Varför måste man jobba i helgen??
Varför finns det inte något bra på tv??
Varför måste jag ställa frågor hela tiden??

Louise gå och lägg dig, nu!
Jaja!

Sömniga Louise is in da house

Fan vad jag sover länge på dagarna. Gick upp för ca en timme sedan och känner mig fortfarande trött =(. MAn ska ju bara sova 6-8 tim varje natt, inte 12 som jag gör. Men jag älskar ju att sova. Att bara ligga där i min stora, sköna säng och mysa med täcket som värmer mig ända ner till tårna.

Nu håller jag på att laga mat, inte frukost utan middag. Tänkte att det inte var någon idé att äta frukost vid ett så det blev resterna från igår istället.
Då ska man tillbaka till jobbet snart igen. JAg längatr så till min semester. De två veckorna innan skolan början ska jag göra en massa saker med mina underbara vänner och fylla 20 såklart, yay!

Louse är hungrig nu, kom igen potater koka nu!!

Ha en trevlig dag allesammans!

Can´t live without it

En sak jag älskar att se på, på tv är matprogram och resprogram. Två favoriter i livet. Maten som tillagas som man bara vattnas i munnen. Mat, mat älskade mat, nu är jag hungrig igen. Innan idag lagade jag en supergod middag. Fläskfilé inlindad i bacon ,in i ungnen och till det hade jag råstekta potater, sallad och brun sås. Det var såååååååå gott. 

Innan gymnasiet funderade jag faktiskt på att bli kock men jag skulle inte klara av stressen i ett kök och att inhte kunna äta all  den mat man lagar till gästerna. Jag skulle bara vilja äta allt själv, haha. Bara att ha det som ett intresse och kunna äta det räcker. Det är så roligt att laga mat, man mixar och experimenterar med allt. Louse loves food!!

Jag älskar att resa, uppleva saker, träffa nya människor, se nya saker, kulturnörd som jag är. Men pengar är allt som står i vägen för mig. Vi kan göra så mycket nu för tiden, åka vart vi vill när vi vill. Tänk förr i tiden då det inte var så lätt att åka vart man ville, fanns inte så bra med förbindelser eller att människor hade pengar till det.
Utnyttja möjligheterna, se världen!

Idag har varit en väldigt slapp dag. Sov lite för länge, sedan följde jag med Sophie och hennes familj till affären, jag hade nästan inte någon mat i kylen så det var på tiden att jag handlade lite. Kom hem, tittade på tv och åt sedan lite. Mamma och Kristoffer kom och vi "bytte" dator. Kritoffer tog med sin lilla och jag fick låna örjans laptop då de ska åka till Borlänge imorgon. Nu tittar jag på superskinny vs, vad det nu heter. Jag måste äta något nu. Jag är sugen på något men vet inte vad ( hatar den känslan) får väl se vad jag skrapar ihop.

Imorgon har jag sovmorgon och börjar sedan jobba 16-21.

Have a nive evening everybody!

Up up and away!

Nu är jag vaken och full med frukost. Det behövdes så!

Gårdagen var kul, förutom en sak! Det var massa med folk och bra musik, inte så många unga heller, me like! Jag tycker det är så fint inne på Oscars och det finns massor av plats att sitta på.

Skickade lite sms med Sofia under kvällen, hon var i tyskland och hon kommer snart hem. Det känns som en evighetssen jag såg henne, miss you sweetie!

Okej då har man festat på en onsdag, inte så ofta man får göra det. Tur att man är ledigt idag och börjar sent imorgon, yay.
Snart ska jag till affären och handla lite mat men jag kom på en sak, min cykel står på jobbet då Emelie körde hem mig igår. Så jag får gå till affären =(.



Förfesta ensam =(

Det är så tråkigt att förfesta ensam!! Pratar lite med Maria på msn och väntar på att folket ska komma... Människor kom nu! Såg två bekanta på systemet, eller rättare sagt utanför. 

Jag vill börja festa nu,,,,,,,,,,är man desperat ¨så är man, haha!

Ps. soptify rules!

Varberg here I come!

Stor dator igen

Nu har jag återuppställt ( är det ett ord förresten) min stora dator jag fick av min gudmor. Men den är så seg, jag måste köpa ett större ram-minne så kanske den får lite snabbare. Jag ska fråga Sophie imorgon om lite hjälp.

Det känns som om att det kommer att bli en bra dag imorgon. Jobbet känns lätt, då jag vet vad jag ska göra, några vårdtagare är inte hemma, och jag slutar 14.45. då ska jag hem och städa, sedan möta mamma i kinna. sedan förfesta och tillslut åka till Varberg och festa med Sophie, Amra och Emelie. Ska bli så kul =) Sabina kanske hänger med också, vi får se.

Nu lyssnar jag på soptify, fick ju en inbjudan av Sophie,yay och tittar på 2 1/2 män samtidigt.

JAg måste sova snart ska upp tidigt imorgon men jag är inte trött. Det sköna är att jag är ledig på torsdag och på fredag börjar jag sent, men det absoluta tråkiga är att jag jobbar helgen =( nu när Sophie är här med fast är ju ledig lite emellan så ska umgås med henne då.

Sofia kanske kommer hem till helgen med, ska bli kul att se hur hon har haft det på sin lilla semester....



I need food, or i'll die

Dagen har varit slapp, gick upp helv tolv, progress in deed =). Sedan åt jag lite frökost, kollade på tv, chattade lite med Sophie, ps Hon kommer ikväll, yay. Jag slutar 21 så ska träffa henne efteråt.

Nu har jag mat på spisen, en massa blandning av köttförs, tomatsås, grönsaker och bönor sedan har jag även bulgur och en bassallad, jag är så hungrig!

Då börjar man jobba 16 idag igen. Jag vill vara ledig men har bara ca 4 veckor kvar av mitt vikariat, ska bli så skönt med lite semester, ingen aning vad jag ska göra men en sak vet jag, jag ska fylla 20, äntligen, systemet here I come, jag kommer nog bli en stammis där inte det bästa direkt =(.

Måste kolla till maten nu annars kokar väl den över.

Bara en sak till imorgon blir det fest! I tell you moore later!

Once in a lifetime

Hur bor du: Helt ensam i en tvåa i Assberg and i löve it!
Brukar du komma i tid: Nej, jag kommer FÖR tidigt!
Hur lång är du: Lång, ehh skulle säga kort (167)
Kan du laga mat: Självklart, värsta mästerkocken!
Vad jobbar du med/pluggar du: Jobbar som vårdbiträde och ska börja plugga sociologi till hösten
Vad har du på dig just nu: Shorts, trosor, bh och en topp
Har du någon fobi: Spindlar, usch usch
Hade du en bra kväll igår: Igår spenderade jag min kväll på en buss men kvällen före var lite vild :P
Vilket är ditt senaste inköp: Choklad
Din favoritdryck på morgonen: Vatten eller ett kallt glas mjölk, mums!
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Lönen
Har du sovit i din egen säng inatt: yes, helt ensam =(
Vad hade du sönder senast: Ingen aning??
Vem snackade du med senast: Amra
Varm favoritdricka: gillar inte så mycket varma drycker men oboy då antar jag
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Jäger/bacardi water melon
När gjorde du senast något riktigt dumt: I helgen, haha
Saknar du någon just nu: Ja, en hel del männiksor
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Det krävs ytterst lite under pms-en så se upp för mig då!
Någon jag stör mig på: Finns säkert någon men kommer inte på det nu
Intressen: Läsa, laga mat, umgås med folk, titta på film och FESTA
senaste person du kramade: Sophie
Senaste person du ringde: mamma
Senaste person som ringde dig: Mamma
Vad drack du senast: Lördag natt
Vill du ha barn: . Någon gång men inte på ca 8 år eller nåt
Längtar du till din nästa födelsedag: Om jag gör! Jag vill vara 20 nu!!
Har rakat dina ben någon gång: Nej då, håren är ca en meter långa nu, haha.
Är du sugen på något nu: kallt glas mjölk
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: zero, ogillar kaffe!
Använder du hudkräm: Ibland
Attraheras du av män med skägg: Ja fast inte för långt bara, lite stubb är aldrig fel :P
Micro-pop eller poppa själv: micro
Brukar du baka: Nej, men måste börja för jag har sjukt mycket recept!
Röstade du i det senaste valet: ja för första gången
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja fast det kunde vara bättre
Vilken låt lyssnade du senast på: strip club med dj nelson feat eric right
Har någon annan sovit i din säng inatt: I wish!
Vad tycker du är äckligt: Inte många saker men rutten mat är inte något vidare
Har du pengar på mobilen: Yes, always man måste ju hålla kontakt med vännerna whom I love!

Blogg-bilder

Bilden “http://www.snyggareblogg.se/images/bloggbild19.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Bilden “http://www.snyggareblogg.se/images/bloggbild18.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Bilden “http://www.snyggareblogg.se/images/bloggbild14.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Bilden “http://www.snyggareblogg.se/images/bloggbild11.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Varför ska katter vara så himla söta för??

Måndagar suger!!

Varför är det måndag?? Kunde det inte vara fredag och att jag kunde vara ledig?? Men icke sa nicke! Istället sitter nman här hemma i soffan efter en kväll på jobbet med Amra. jag hade ont i magen ca 70 % av tiden, uscha hatar den värken!!
Jag gick upp 13 idag, lite sent eller, haha men jag hade en så bra dröm att jag inte vile sluta drömma.
Imorgon kommer Sophie och stannar ca en vecka, yay Louise glad. Då blir det fest till helgen och lite andra saker med..Men det tråkiga är att jag jobbar men jag får väl vara nykter =(. Sofia kommer nog även hem till helgen.

Nu ska jag återgå till dumburken!!

Brorsans blogg

Min söta lillebror har gått och skaffat en blogg om tåg/spårvagnar kolla in den på

http://ralsbloggen.blogg.se/

Jag absolut älskar helger...

Nu är jag hemma från en ja, vild kan man väl säga, kul helg i Eksjö med underbara Sophie och hennes tre katter.
Det blev en del festande denna helg, jag klippte'mig, eller rättare Sophie klipplte mig och det blev riktigt snyggt, well done Sophie!
Jag gjorde saker jag inte trodde jag skulle göra, men vad fan man lever bara en gång!
JAg träffade massa med nytt folk och även Sophies kompis anderas som även följde med oss till hotellet i lördags. Vi dansade röven av oss och svetten rann och fötterna gjorde ont, då jag och sophie gick i högklackade skor =(..Men vilken bra musik, den bästa jag hört på länge, en bra blandnig av rnb, rock och sommarmusik, yay. Massa med folk var det med!!

Bilder från helgen...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0534_45400113.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0563_45400320.jpg




Dagen efter.....

Nu har vi ätit lite frukost, mumma alltså. Det behövdes verkligen.
Igår hade vi jättekul. Lite dricka, sköna människor, flest killar =) och en hel del massa tjöt....Vi anlände hem vid  ca 00.30 och gick och la oss ganska snabbt. Snart blir det stan som gäller med lite inköp av olika slag =)...

  

dsc06298_45237407.jpg (400×299)

Party

Jag och Sophie festar loss till spotify, yay =) jag har med det nu., fick en inbjudaM AV HENNBE INNAN.. m,e happy... sommaren i city 1990.....
part hard tonight....

Morning pepps...

Nu äter jagt frukost/lunch, kyckling wook med ris och paprika och lite grädde i. Snart ska jag åka till borås och sedan bär det av till Sophie. Jag saknar henne så. Måste diska innan jag går.. Bye bye ses på söndag kväll...

YYYYYYYyaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy Louise lycklig

Jag kom in i Göteborg!!! Universitetet here I come. Sociologins grunder blir det 30 poäng. JAg är så glad och så lycklig, yay......!!!
Louise är glad!!!! Studielån here I come!!

Sängen vankas

Nu är jag klar med allt, håret har självtorkat och sängen vill ha mig för sig själv.. Jag ska börja läsa en bok om gulag, väldogt intressant då jag alltid har varit intresserad av koncentrationsläger. Boken är väldigt tjock fast jag ska nog läsa på bussen imorgon.
Undrar vart Sofia är nu??
God natt allesamman och dröm sött om mig, heheh

Finally

Nu är min lägenhet helt städad, känner mig så stolt. Nu återstår bara packningen inför morgondagen, lite mat inför resa, duschen som behövs och lite mer tv-tittande, kanske ska se en film då Amra stannade en film på mitten, när det bästa var, fy skäms amra, fy.

Duscha ska jag göra först!!

Yay

Nu är jag ledig ända tills måndag kl 14.30, Louise är glad. Inte nog med det så ska hon åka till lilla söta Sophie imorgon och stanna där tillspå söndag och på tisdag kommer hon hit, jag kommer se henne mycket tiden framöver men det gör absolut ingenting. Det är ju inte så ofta vi träffas men n är vi gör det så har vi så j-vla kul. Tänka sig att jag har känt henne i ca 14 år nu, holy crap alltså =).

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00084_45037876.jpg
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00081_45037947.jpg
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00087_45038054.jpg
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00075_45038141.jpg

Sophie here I come, be ready =)

Tråkiga j-vla dag

Jag var så trött imorse, fast ändå hade jag sovit ca 7 timmar. Jag har märkt att det tar ca 1 h innan jag vaknar. Iallafall hade en hyfsat tråkig dag på jobbet. Jag var så trött när jag kom hem och så ska man börja städa, yay. Orkade bara en halvtimme sedan gick jag och la mig och sov i två timmar. Det är så konstigt att jag måste vila nu för att orka med resten av dagen. Innan behövde jag ingen nap ever men nu behöver jag dem så, jag börjar bli gammal, haha.

Jag har ätit lite, kollat på tv och nu kollar jag fortfarande på tv. Ska nog lägga mig efter filmen på 6:an
Ha det så kul Sofia i Kroatien, jag kommer sakna dig!! ta massa kort och blogga om du kan.

Louise är trött

Idag har jag haft fullt upp. Sov dåligt inatt med, vaknade ungefär varje timme, sedan gick man upp kvart över sex för att gå till jobbet. JAg hade larmet idag och det larmade stup i kvarten, hade inte en enda lugn stund. Sedan kom jag hem och började städa fast nu orkar jag inte mer. Jag kännner att min kropp är så seg, och jag som skulle styrketräna idag, får se om jag orkar det lite senare ikväll.

Nu ska jag laga lite mat, allt detta städande gör en hungrig och så ska jag sätta på en film =)

Rekord

Idag ha jag haft 16 besökare, rekord för min lilla blogg.... Det regnar ute nu, det lär behövas! Men fan vad varm jag är, måste så duscha...

Helgens plåga

hade denna låt i huvudet hela helgen..


Varberg

Kl 17 drog tåget mot Varberg med mig, Maria och Sabina på det. Vi kom fram och försökte hitta en relativt billig uteservering. Cheers and beers blev det. God mat och goda vänner är aldrig fel fast våran servitör var inte den bästa, han verkade så stressad, det var han väl med men jag tyckte att han var så sur hela tiden, hallo människa var glad det är sommar. Jag tog en entrecote, Maria en club sandwich och Sabina fläskfilé, gött var det iallafall...

Efter våra middag begav vi oss ner till hamnen och åt lite glass. Det var lite uppträdande framfr societen så vi stod där och åt våran glass och lyssnade på lite jazz musik och vädret var kanon. Efter det gick vi ner mot havet och satte oss på några stenar, pratade och drack lite =). Såg polisen köra förbi och snabbt gömde vi våra flaskor.

Kl blev nu 22 och vi begav vi oss till oscars. Vi väntade lite utanför innan vi gick in, fast våra blåsor ville in så snabbt som möjligt. Det var så frächt inne på toan, fin inredning i hela clubben med fast inte så bra musik =(. Vi träffade sedan Frida och Johanna =). Satt och prata med några killar från Jönköping, såg en del från Mark men åldern var blandad som tur v ar. Såg en del snygga killar.
Det enda som irriterade mig var att jag inte var lite social som jag brukar vara=( jag var så trött och orkade liksom inte anastränga mig med att prata. Jag kunde inte fatta att jag inte ville prata med folket, fy Louise. En sak lärde jag mig att jag måste sova minst 8 timmar innan jag ska gå ut. Nästa gång vi går ut då ska jag vara SOCIAL. Jag tyckte att jag var jättetråkig men men man kan inte göra något åt det nu.

Vi tog sedan tåget hem vid 2 och väl hemma satte jag Maria på twilligt och åt lite mat. Jag tittade lite på filmen man la mig ganska snabbt och somnade som en stock. Maria tittade klart på filmen och somande sedan på soffan.
Nu har vi ätit frukost/LUNCH och MAria står och diskar. Sedan blir det nog en film =)

Lite bilder från igår...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06258_44559310.jpg






https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06272_44561447.jpghttps://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06276_44561547.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06277_44561642.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06283_44561709.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06285_44561772.jpghttps://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06287_44561841.jpg

Blev en del bilder igår...

Dreamy dreamy

Nu har jag gått upp igen, sov tre timmar som verkligen behövdes.
Jag drömde att Sofia tog studenten och att vi alla var förvånade att hon efter det skulle gifta sig. Bröllopsgästerna bestod av monster typ lordi ungefär och jag fick hela tiden gömma mig för dem för de skulle döda mig. Fast Sofia räddade mig och sa att ingen fick röra mig! Sedan ringde Maria och säger att hon är här om en halvtimme. Nu ska jag in i duschen..

Party all night long

Fan vad kul jag och Sabina hade igår. Det blev först lite förfest hos mig, som fortsatt i bussen till göteborg. Fast jag var så seg, jag höll nästan på att somna innan hemma. När vi kom till göteborg drog vi oss till chez amis. 40 kr inträde och en cider kostade 29 kr =). Vi satt där lite sen var vi så danssugna. Vi begav sedan uppåt mot avenyn, det var massa folk överallt. Sedan gick vi mot valand och vi frågade vad det var för åldersgräns och det var 22 fast vi kom in ändå, yay. 100 spänn i inträde fast det var det värt.

Väl inne gick vi runt och kollade lite, tog en drink, mojito. Den var så där, både söt och sur samtidigt. Vi dansade lite och det var mest killar där =). JUag träffade en norsk och jag fattade inte vad han sa, det var så hög musik och man hade druckii lite så det var ännu svårare. Han bjöd mig på en strawberry daquri, den var så god och så svalkande! Vi dansade lite och sedan dissade jag honom. Sabina hade fullt upp på dansgolvet. Jag pratade med Sofia på toan och det ekade så.

Jag spelade 21 och van 60 kr fast jag spelade upp dem igen. Det var jättekul, ska nog göra det mer när jag går ut. Jag och Sabina var nog yngst där och det fanns en del snygga killar.
Bussen gick ju halv tre fast vi hade så kul så vi stannade. Nästa buss gick vid 9.15. Vi tänkte gå till slottskogen och vila där fast det gjorde vi inte. Jag ska inte ha med mig jacka ut nu på sommarn, jag använde inte ens den!

Vi kom hem 10.30 och jag har nu ätit lite frukost. Vi ska till varberg idag med Maria och tåget går 17, och innan dess måste jag duscha och sova lite!

Lite bilder från idag!

Hemma hos mig

Bilden “https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06240_44453541.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06241_44453648.jpg

Efter chez amis
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06248_44453724.jpg

Inne på valands toa

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06253_44453808.jpg


Nu ska jag sova en stund, god natt


Dreams come true??

Hade en väldigt romantisk morgondröm idag, varberg here I come!
Okej jag har nyss gått upp, behövde en sådan lång sovmorgon idag=)
Nu ska jag äta frukost/lunch

Idag är det den 1 juli, ny månad, nya tag.
Det är nu sex månader sen jag började äta godis igen och jag gillar inte resultatet! Jag måste dra ner på allt onyttigt, rejält! Man måste ju se snygg ut till sin 20-års dag och jag har mycket som ska göras innan dess :).

RSS 2.0