Many pictures

Jag har så många bilder på datorn nu, fler kommer. De finns nämligen på pappas dator i Högshult. Jag måste dit och ladda över de på ett usb-minne så jag kan få de till min dator istället.

Jag är ganska trött så jag ska nog gå och lägga mig inom 15 min iallafall. Imorgon är ju min sista dag som "fri från skolan stadiet", på tisdag börjar man ju skolan, har blandade känslor om det. Det ska bli kul att börja skolan och att träffa nya människor men det känns lite nervöst att behöva göra det själv! Men som sagt jag gillar ju att sätta mig i situationer som jag inte gillar, det stärker mig, om hela min kropp säger nej så säger min hjärna en helt annan sak. Jag tvingar mig till sakerna för jag vet att det behövs lite jädra anamma ibland, hur läskigt det än är.

Jag gillar adrenalinet som jag får utav att göra saker jag inte vill göra egentligen, men det ärr efteråt jag känner det inte före eller under processen utan efter!

God natt människor!


Cry baby cry

Jävla pms säger jag bara!

Såg nyss klart på avsnitt 22 av säsong 6 av One tree hill och ungefär 70 % av den tiden grät jag.
Lyckotårar och ledsna tårar rann ner för mina kinder.

Hoppas avsnitt 23 inte är lika gråtfärdigt!

Helgen som gått

Ja nu till helgen!

I fredags var jag som sagt i Göteborg med Amra, Emelie och Sofia. Jag och Emelie åkte in och gick till Lydias buffé där vi träffade Amra, Amela och hennes pojkvän. Vi åt, tjötade och sedan gick vi och shoppade. Jag köpte en kjol och ett par byxer på rut m flera. Vi mötte sedan upp Sofia och gick runt lite. Sedan begav vi oss till en filmaffär, movieline och jag och Emelie var i himmelriket...Så mycket filmer, jag köpte 4 st för 116 kr, inte illa det :)

Vi åkte sedan till systemet och inhandlade lite saker till kvällen och morgondagen. Det var mycket folk men det gick rätt snabbt ändå. jag tog bussen som gick hem kvart i fem och vi sju begav jag mig till Sabina för våran film/vin kväll. Drack tre glas vin och åt lite godis. Jag kom hem 00 och gick och la mig ganska snabbt. 

På lördagen gick jag upp 14 och hade en del att göra, städa, duscha, laga mat, och göra mig iordning till kvällen.  När jag stod och skar grönsaker hände något som inte var så bra, jag skar bort en bit av min nagel och en bit av huden, inte det bäste och det blödde som tusan så jag fick göra ett provisoriskt plåster och bad Sabina ta med plåster för jag hade inget hemma.  Sabina kom vid 18-tiden och vi började korka upp. Vi spelade lite kort och drack och lyssnade på musik. Vid 20 kom Emelie och efter ett tag kom Sofia och Sussi, Stina och tre killar kom förbi en sväng med.

Sussi skulle inte dricka så hon körde, vilket var skönt så slapp vi passa busstiderna. Vi kom till hotellet och det var inte mycket folk, vilket var rätt skönt så man kunde röra sig fritt på dansgolvet utan att få en armbåge i ryggen hela tiden. Sibel uppträde men då gick vi ut till terassen och tog det lugnt. Vi dansade och dansade och vilade och hade det kul. Vi kom hem ungefär halv tre, och jag gick inte och la mig förrän vid 4.

På morgonen gick man då upp halv 2. Jag och Emelie åkte till MM och köpte godis sedan bar det av till paloma för en pizza, vi kom hem, käkade och kollade på film.
Emelie har nu åkte hem och jag ska kolla på OTH säsong 6 och äta godis.
Kan man spendera en söndagskväll bättre??

Bilder från kvällen:







Min sminkning, jag hade lösögonfransar på också :)



Mitt stackars finger och alla dessa röda naglar!


Pyramiden :)


Söta Emelie








Jobbigt värre

Well idag var men i Ullared, alltid lika kul och till min förvåning var det inte mycket folk trots lönedag idag :). Jag träffade SAbina, sussi, moa och Sabinas farmor där inne med och spenderade ca 1 h med lilla Sabina, alltid lika kul :P. Jag spenderade 600 kr där inne och när jag väl kom ut hade jag ingen aning vad jag hade köpt :P. Sedan kommer vi till det bästa, mitt köp på net on net!

En dator, en bärbar, an acer, en med 160 minne och 2 ram minne, vilket räcker till en första dator som man kan ha till skolarbeten och lite annat skit.
Jag har nu sutti i ca 4 timmar och mixat med den, laddat ner nödvändiga program, laddat över film och musik från en annan dator till mitt usb minne och sedan till min egna dator. har även laffat över ca 3000 bilder till datorn med. Så jag har varit ganska sysselsatt.



Min kära nya dator..

Imorgon blir det Göteborg och lite olika affärer som ska besökas. Systemet skall med få en extra kund :P

Bärbar eller stationär??

Jag står nu inför ett svårt val!

Ska jag köpa en stationär eller en bärbar dator??
Just nu lutar det mot en stationär!
Men en bärbar kan man ju ta med sig överallt!
Den staionära har ca 500 mer i håtrddisk så slipper men köpa en extern till den bärbara.
Den stationära hara större skärm 19 tum.
Stationär tar större plats och man måste köpa datrobänk och stol till ( men det kan man ju hitta billigt)
 
What to do??
Får fundera lite mer...
Ps: lönen kommer om några timmar och jag kommer få ganska mycket pengar över och snart får man ju csn också, yay!!

Hilarious :P


Inskrivning

Nu har jag skrivit in mig på min kurs, "sociologins grunder 30 hp". Det gick så snabbt, jag kom in till det sociologiska instutionen och fick mina papper, schema och annat info och that´s it fem minuter ungefär.
Sociologiska instutionen ligger vid Hagakyrkan och sorm alla vet älskar jag kyrkor, deras arkitektur är bara så vackert!
Jag gick sedan till bussen och var hemma 12 ungefär, träffade Sabina på vägen hem med.
Jag letade sedan efter kurslitteratur på internet och kollade även i kinna bibliotek och där ahde de två utav mina böcker men det tråkigaste är att man bara få låna dem i två veckor. Ska jag då kopiera av hela boken?? Eller scanna in dem i datorn?? Eller se om jag kan låna om dem?? Får de vad jag gör för jag vill inte lägga ut 1500 på böcker jag ska ha i 2 månader. Jag kanske köper en utav dem, den som man använder mest d.v.s!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06438_50685050.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06440_50685072.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06439_50685147.jpg

Nu!!

Alldeles starx ska jag bege mig mot bussen som tar mig till inskrivningen i Göteborg. Jag är lite trött men kan väl sova på bussen sen ::P...

Ses senare!

Idag gäller det!

Idag har jag faktiskt namnsdag, de ni. Det är min dag idag, haha.
Well idag ska jag till insk rivningen på sprängkullsgatan, får se om jag hittar dit men det ska nog inte vara något problem!
Ska bli skönt att få schemat och allt. Bussen åker vid nio-tiden så jag går väl gå upp vid åtta eller nåt för att göra mig iordning och med det så m¨åste jag nog gå och lägga mig snart...

Men först ska jag bara se ett program av Supernatural till, jag kan inte få nog av Jensen, varför ska han vara så fricking hot??

God natt och önska mig lycka till idag...

Några bilder från min födelsedag

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0990_50599153.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_1023_50599194.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_1025_50599329.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_1037_50599455.jpg
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_1051_50599501.jpg

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs137.snc1/5854_118876564156_617739156_2478994_3007895_n.jpg

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs137.snc1/5854_118876604156_617739156_2479002_1191078_n.jpg

Tack för en underbar födelsedag :P

Sova kanske?

Kl är snart halv fyra och jag sover inte....Louise sov!!!
Jag har däremot kollat klart på supernatural säsong 2 och väntar nu på tredje, de är så bra!!Jag har även kollat på 17 again och den var rätt bra.
Vad ska man göra nu då?? Trött är jag inte, på tv:n finns nästan inget att se på, hmmm, svårt detta. Jag får väl se vad jag hittar på.
Imorgon ska jag iallafall städa hela dagen, det ser ut som ett bombnerslag här inne!

Slappa

Jag gick upp kl 15 idag, helt sjukt sent men jag länner mig fortfarande trött. Imorgon går jag nog inte på inskrivningen som är mellan 9-12 jag tar nog det på tisdag istället..

Jag ska kolla på tv/datorn hela kvällen och delar av natten med. Söndagar har så många program att välja emellan :P
Men fan jag måste städa, lägenheten ser ut som ja, ja vet inte vad, men det tar jag imorgon!

Nu ska jag se ett avsnitt av superntural till sedan blir det greeek och privliged!

see ya

My birthday

Jag hade en bra 20-års dag! Nrj var jättekul med Sofia för utom alla fjortisar, fan vad gammal man kände sig :P, trodde jag nästan skulle bli döv vid vissa tillfällen då alla skrek, ex när darin kom på scen. Vi lyssnade, sjöng med, dansade även lite och skrattade massor. Vi åkte hem vmed 22 bussen och det var precis att jag kom på den. Det fanns en ordningsvakt om stod vi ingången och han stoppade presic framför mig och precis bakom Sofia, jag bara vad fan! Men som tur var spelade Jag och Sofia "jag/hon fyller 20 idag" och " jag/hon ska hem till min 20 års fest" och så fick jag även åka med på bussen ändå!
När vi kom hem hade Emelie och Sabina dekorerat min lägenhet, de hade gett mig ett duschdeaperi som var vitt med två "nblodiga" handavtryck på, skit snyggt var det  :). Eleonor kom men jag var inte hemma då och nu är hon och Emelie i Stockholm och tittar på coldplay konserten.
Iallafall vi förfestade lite här hemma och sedan säger de att vi ska dra till Stars och jag tänker nej inte dit men hänger på ändå. Vi kom dit och tjötade en massa, drack lite och gick hem. Jadu hemvägen gick lite långsamt, dels på grund av smärta och dels på grund av för mycket alkohol men hem kom vi allafall!! Emelie och Sabina var hemma före mig och Sofia, vi kom ca 30 min efter dem och la oss direkt, det snurrade lite när man la sig men jag somnade ganska snabbt! Vaknade sedan när Emelie gick upp men jag gick inte upp förrän vid 13 och kort därefter åkte Sofia hem med. Första gången hon sov över här hos mig!

Idag har jag inte gjort ett skit, ätit, varit på lidl och kollad än så länge på 10 avsnitt av säsong 2 av supernatural, kommer nog kanske hinna se alla innan jag lägger mig...

Jag orkar inte pilla med bilder nu så de får ni imorgon
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll jag  vet att jag kommer att ha det för den ska spenderas med dessa två jävligt heta människor, jensen ackles är snyggast, by the way... i can´t get enough of that dude!
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080319/spring-tv/supernatural_l.jpg

Nrj in the park 2009 - videoklipp


Dagen efter...

Well well jag orkar egentligen inte skriva så jag ska inte heller göra det.
Ni får en stor uppdatering ikväll eller imorgon när jag är lite piggare!!

Dagen efter...

Well well jag orkar egentligen inte skriva så jag ska inte heller göra det.
Ni får en stor uppdatering ikväll eller imorgon när jag är lite piggare!!

Dagen efter...

Well well jag orkar egentligen inte skriva så jag ska inte heller göra det.
Ni får en stor uppdatering ikväll eller imorgon när jag är lite piggare!!

Födelsedag än så länge

Jag har redan varit på systemet, hade kalas för mamma, örjan, christina och mormor/morfar och klockan är bara 12, inte illa men massa saker återstår!

Lite bilder från dagen än så länge

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0951_50143119.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0954_50143136.jpg
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0958_50143176.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0959_50143332.jpg

Beautysleep

Nu ska födelsedags(barnet) sova så vi ses imorgon...

http://nordano.blogg.se/images/2009/grattis3_30479362.jpg To me

20, äntligen

Nu är jag 20, systemet snart....
Ps: jag har färget håret .)

Snart

Mindre än en timme kvar :P

Klocka skynda dig !!!!!

Upp på väggen

Som sagt mina väggar var väldigt kala, så när jag var i Ullared igår så köpte jag lite tavlor och plancher som jag härmed har satt upp =)



https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0920_50070448.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0921_50070485.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0922_50070713.jpg

Några timmat kvar Hayden

Ja snart blir man 20 då, yay! I can´t wait!!
Samma sak gäller skådespelaren hayden panettiere, cheerledern från "heroes" bla. Jag blir ju 20 innan henne, om man räknar från 00-slaget ( jag vet ju inte när hon föddes exakt på dygnet) men vi här i Sverige ligger ju före Usa i tid, eller vad man säger.

Jag är nu nästan klar med städningen, ska bara dammsuga och tvätta golvet och bära ut ca 7 påsar sopor, usch. Sedan är man klar och då återstår bara väntan.... Jag får visst kanske sällskap vid 00-slaget ikväll, Sabina kanske kommer, Emelie med kanske Sofia??, ja vem som helst får komma och gratta lilla mig. Jag kommer nog inte sova förrän sent inatt ändå, kommer inte kunna sova då man vet att man fyller år. Men nu får man ju inte frukost på sängen som man fick innan :(, så är det när man har en egen lägenhet.

Såhär ser min dag ut imorgon

8.15-8.45 = gå upp och göra mig iordning
9.50 = ta bussen til till Kinna
10.00 = Systemet ska invigas med lite Asti som sedan ska korkas upp hemma :)
10.30 = Mamma hämtar upp mig från systemet, eller så tar jag bussen hem, har inte bestämt mig än
11-11.30 = christina, mamma och örjan firar mig
13-14 = ska till mormor och morfar och bli grattad
14-14.45 = göra mig ordning ytterligare
14.45 = tar bussen till Kinna för lite firande hos farmor
16.30 = måste vara hemma så att man göra iordning sig igen för nrj och utekvällen
17.37 = tror jag bussen går från skene station till Göteborg
19.00 = NRJ in the park

Sedan får vi se vad som händer.

ja man får väl reservera tid till samtal, internet och presentöppningar med men imorgon blir en fullspäckad dag.

Snart blir man 20, yaya

Nyvaken

Nu har jag äntligen gått upp! Sofia är på skolan och jag ska äta frukost, vi har bytt nu. Jag har ledigt och hon går i skolan :P.
Idag har jag en massa saker att göra.

  • Städa HELA lägenheten, in i minsta detalj
  • Duscha
  • Hänga upp lite saker på väggarna
  • Förbereda inför morgondagen, 20 here i come
  • Ta en promenad
  • Bestämma vad man ska ha på sig imorgon
  • Laga mat
Men först jag jag äta frukost så allt börjar vid 14, då ska det städas!!!

http://musen.papper.fi/data/musen/images/xl/xl_a_clean_house_is_a_sign_of_a_wasted_life_1180184600.jpg

Onsdag

Idag har jag kört bil i ca 4 tim sammanlagt och det känns i benen. Först från tranemo till ullared, sedan från ullared till pappa, sedan från pappa till torestorp. En lång dag men en kul en. I ullared köpte jag lite skit, lite tavlor, skolgrejer, film ( ja bara en) konserver och lite till.

Om 36 h ungeför är jag 20, yay!!

Nu ska jag se på film och imorgon ska jag städa Hela lägenheten.

Ha det så kul imorgon sofia!!

Ps: Jag fick mitt beslut om csn och jag får fullt lån, yay!!

,.,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,

Jagmåste gå och lägga mig, snart!! Jag ska ju upp 9 imorgon och möta Sabina vid kaskad vid 10, sedan åka till pappa och köra lite bil, sedan till tUllared. Mycket att göra imorgon. Måste fortsätta att städa med. Så det blir fint tills på fredag.

Louise gå och lägg dig!

jaja, får väl göra det!!

God natt folket..

Jag så ska se 2:an




Denna film, centre stage är en bra dans film och jag ska se tvåan snart!

Louise leker...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/moi_49859304.jpg


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/moi2_49859352.jpg

Done!

Nu har Louise sökt csnm äntligen. Men jag insåg en sak. Att jag inte kan jobba alls mycket under min studietid. Jag får bara tjäna 35 800 från 1 juli till 31 december och det tjänar jag från 1 juli till september ungefär. Om jag får mycket jobb så får jag kanske minska lånet så jag kan jobba lite mer, men vi får se hur det går.

Amra kom in i Göteborg, yay Louise lycklig!

Städning pågår

Nu ska jag börja städa. Är ganska pigg då jag igår gick och la mig halv fyra och gick upp när Amra ringde vid 12 tiden. Jag ska städa hela min lägenhet idag, sedan ska jag ta en promenad, styrketräna och kanske åka till mamma också. Jag ska läsa lite med så hela min dag är fullspäckad!

Städningen börjar nu och spotify går på hög volym!!!

:P

Ja vad kan man skriva kl 1 på natten??

Hmmm, jag har varit hos Sabinat från kl 18, sju timmar var ja där och unde den tiden hann vi se två filmer, ett komedi program på tv och en massa snack om diverse saker. Vad ska man göra nu då?? Jag är inte trött och vet inte vad jag känner för att göra heller. Jag vill festa men lite för tidigt för det. Får väl vänta till helgen då det blir nrj och min väldigt efterlängtade födelsedag, yay!!!!t halv t

Tänk att man ska fylla hela 20 år, vad tiden går snabbt. En sak vet jag att jag inte kommer få igenom mitt 20-års löfte( ni som vet, vet vad jag pratar om) men men det är inte hela världen, jag har ju hela livet framför mig..

Imorgon har jag en del att göra. Först och främst ska jag städa hela lägenheten. Sedan ska jag nog ta en tripp till farmor och mamma med när man ändå är i Kinna. Kvällen får jag se hur jag spenderar, något förslag??

Jag har nyss börjat läsa en bok om USA:s första seriemördare, Aileen wournos, som heter Alias monster.
Jag kan sitta framför datron i timmar och kolla upp olika serimördare, lite creepy men jag tycker att det är så intressant!!

Okej klockan har nu blivit halv två och jag måste gå och lägga mig. Läsa i någon timme och sedan sova. Ska bara sova i 9 timmar som Sabina och jag pratade om.

Good night ...

Sällskap

Snart ska jag vandra till Sabina och se på film..

se yaa later!!

Måste göra mig iorning nu för jag sitter i pyjamas fortfarande!

Måndag

Okej min semester började med att sova, sova länge. Gick upp halv ett och började direkt med att laga mat, curry kycklinggryta med råris,t mums, snart är det klar och till det ska jag kolla på my fauvorite chef, Jamie oliver!
Idag ska jag verkligen slappa! Kolla på film hela dagen och ta det lugnt. Måste städa lite med men det kan jag ju göra senare mot kvällen!!
Sofia lillebror fyller år idag, Grattis till honom!!

Måste kolla till maten nu, see ya!

Sleep now...

The image “http://www.jucoolimages.com/images/goodnight/goodnight_28.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

SEMESTER!

Nu har jag semester! Amela gick nyss, vi hade en liten filmkväll och såg på natural born killer av tarantino :) Vi åt en hel del godis och glass så nu är man så mätt så!! Snart ska man sova och länge med!!!

God natt people!

4 h left

Snart bär det av till jobbet igen, men det är sista gången för nästa vecka iallafall fär jag får semester, yay! Jag sov från 11 till 16, så skönt! Ikväll kommer jag inte somna bara för det men vem bryr sig för jag har ju semester!!
Igår läste jag ut min bok, 14 åt till salu. Den handlade om en tjej som blev våldtagen i 14-års åldern och för att dämpa ånger började hon sälja sex. Det var ett sätt för henne att känna att hon betydde något. Hon kunde inte leva utan sina "kunder", vissa av dem behandlad henne "snällt" andra slåg henne och hon vågade inte säga emot, då skulle det bli värre nästan gång. Till slut fick hon hjälp av socialtjänsten och började få ordning på sitt liv, hon blev t.o.m kär :).

Detta är en sann historia..
Så hemskt men en läsvärd bok..
Måste till jobbet nu, see ya!

Soon, sooon

Nu har jag endast 4 h kvar att jobba, yay! Har nyss ätäit frukost och tittar på Gilmore girls!
När det är slut ska jag sova en stund, är så trött!

Vad ska man då göra på sin semester??

God natt ses om någon timme igen :)

Dags att krypa till kojs..

Me esta tired!!
Me gonna sleepa now..

8.5 h kvar att jobba sedan semester, jag längtar så!!!!!!!!!!

God natt alla mina små älsklingar!

VAD, är det lördag??

Nu sitter jag här i soffan, nyduschad och lyssnar på musik med mtv i bakgrunden. Kvällen kommer att spenderas med godis, film och musik, helt själv :( men men det ska bli skönt. Jag kommer nog somna ganska snabbt ikväll Natten till idag kunde jag knappt sova någonting. Läste i en timme och släckte ner 01.15 och en timme senare hade jag inte somnat. Jag tittade nog på klockan tio gånger innan jag gick upp. Jag var ändå inte så trött när jag gick upp. Kom till jobbet och det geick bra, satt hos en 22:a ( sista gången, så skönt och jag vill inte sitta där imorgon heller!)

Det finns inget att se på just nu på dumburken. JAg får väl sätta på en film, men vilken?? Jag har ju ca 150 att välja emellan. Jag får ta hjälp av någon!

En dag kvar på jobbet sdean semester!

6 dagar kvar till Nrj in the park och min 20 års dag. Äntligen får jag inviga systemet!!!
Ha en underbar lördag allesammans!!

Hello Saferide

Love her voice!!

And If i fall, will you pick me up??


Göteborg igen

Man måste älska kulturkalaset. Allt är gratis, gratis musik, gratis inträde till liseberg, gratis konserter, ja allt som de har att erbjuda!
Igår var jag, Emelie och Sofia igen i Göteborg. Nu skulle vi se på hello saferide, hon var faktiskt väldigt bra. Jag älskade hennes röst! Den timmen vi stod där gick så fort så. Efter det gick vi nerår avenyn och hörde mer musik på vägen, tog massa kort och käkade även lite. Kycklingrulle för mig och Emelie. Sedan gick vi mot Liseberg. Vi tror att vi såg In Flames när vi skulle gå över ett övergångsställe. Jag tyckte att jag kände igen de och sedan när vi var lite längre bort så sa Sofia att hon trodde att de var dem.
Väl på liseberg gick vi runt lite, spelade på lite chokladhjul men vann inget :(. Jag och Emelie åkte balder, så kul så. Jag skarttade så att jag låg dubbelt. Det var mörkt också så det kändes som om man åkte ner i ett svart hål, så roligt så. Det pirrade så i min mage, jag sååå älskar den känslan!!
Vi åkte sedan hem och jag var så trött när jag kom hem, gick och la mig direkt och vaknade när Kristoffer kom in och skulle låna mitt busskort...

Snart ska man då börja jobba 16-21, min sista helg sedan har jag semester!!
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0860_49235841.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0862_49235865.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0881_49235945.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0887_49235991.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0889_49236049.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0900_49236120.jpg

Suddiga Emelie

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0856_49236276.jpg

No sacrafice, No victory


Bilderna från Sofias födelsedag

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0671_49111921.jpg
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0675_49111978.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0678_49112150.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0676_49112100.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0689_49112296.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0700_49112395.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0703_49112487.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0705_49112537.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0708_49112700.jpg

Vad alla är söta!!

12/8 - morgon till kväll

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0727_49104091.jpg







Vi började dagen med att åka till Tjolöholms slott. Väldigt fint, fast litet. Farmor berättade om sin tid här, intressant må jag säga. Vi var där ca 1 h , fikade lite och gick runt och tittade. Jag fick reda på lite om dess historia av kvinnan som arbetade i sovenirbutiken. Vi åkte sedan till en chokladfabrik och sedan bar det hemmåt för farmor var så trött....

Nu till andra delen av dagen..

Jag, Sofia och Emelie åkte in till Göteborg vid halv sju tiden och när vi väl var framme begav vi oss till Liseberg. Där vann jag en nalle, som jag plockade upp med en klo, på första försöket också :). Vi gick runt lite, spelade på hjul och fottade non stop! Efter ett tag begav vi oss upp mot Götaplatsen. V skulle nämligen se Hammerfall, och så bra det var. Jag gillade varenda låt och vi hade bra platser med. Fast när jag filmade fick jag så ont i armarna för jag fick hålla min kamera så högt upp då jag är så kort och alla var så långa..Men det var så värt det! Amra och hennes syster var visst också någonstans i publiken men vi såg dem inte :(. Vi tittade på hela konserten och vädret var så skönt och det regnade inte någonting. Vi tog sedan bussen hem vid 23 och jag var så hungrig! Jag skulle egentligen ha gjort mat när jag kom hem men åt bara två mackpor sedan gick jag och la mig. Läste lite och somnade direkt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0801_49107782.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0804_49107831.jpg




https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0849_49108595.jpg




...

När jag har sovit kommer en uppdatering om vad som hände den 12/8...
Nu ska jag sova så god natt..

Grattis pappa..

Idag har min kära pappa födelsedag, ett stort grattis till honom!

Vi ska nämligen åka till Tjoleholms slott idag ( vet inte hur det stavas exakt) och det ska bli så kul så. Jag var där när jag var liten. En annan kul grej är att min farmor har jobbat där. Det var hennes första jobb i Sverige då hon bodde i Köpenhamn som ung. Jag ska ta en hel del kort då jag älskar slott :).

Nu sitter jag här, iordninggjord och väntar på att de ska hämta upp mig.
Får väl underhålla mig på något sätt...

Vi ses ikväll, puss-..

Louise want

The image “http://images.forum-auto.com/mesimages/327261/Plymouth%20HemiCuda%20Black%2046.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.


En Plymouth HemiCuda 1970

The call back

The image “http://designyoutrust.com/wp-content/uploads5/call2.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

The image “http://www.thefablife.com/files/2009/05/quentin-tarantino.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

The image “http://www.porhomme.com/wp-content/uploads/2009/05/diane-kruger-tarantino-mondino-new-york-times-1.jpg?rand=171013113” cannot be displayed, because it contains errors.

"The Port of Genoa,"

The image “http://graphics8.nytimes.com/images/2009/07/30/arts/29177033.JPG” cannot be displayed, because it contains errors.

Av : Adriaen Van Der Cabel. ca 1660

Jag såg denna bild på "the new york times" och det ord som först poppade upp i huvudet var "helvetet". Allt ser så mörkt ut, kaos, djävulen längst nere i vänstra hörnet. Ljuset skyddar dem drån allt det onda. Som sagt det finns alltid hopp, ett litet ljus som hjälper en.
De är fast i en mardröm, de vill bara se något rent, ett vitt ljus visar dem vägen....

Vilket ord poppade upp för er först när ni såg denna bild??

Louise ska se! Snart.....

The image “http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2009/08/g_i_cobra_poster__opt-1__oPt.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

En vecka kvar....

Semestern börjar snart.... En ynka vecka kvar. Då ska jag fan göra saker, med eller utan pengar :P. Pappa fyller på onsdag och innan dess måste jag hitta något till honom. Har ni några tips på vad man kan ge sin kära far?? I´m cluless!!

Även på tisdag på kvällen så uppträder Hammerfall på Götaplatsen i Göteborg och jag vill så se dem!! Hoppas jag kan åka och se dem, någon som vill hänga på?? De börjar spela 21 ungefär, ingen aning när bussarna går men hem går den sista 23.15 vilket blir perfekt!


Emelie har en ny blogg

Emelie har gått och skaffat sig en till blogg, en som ska handla om det hon älskar, film och allt som har med film att göra.
Det ska bli intressant att se vad flr tips hon ger :P

http://voodooblogg.se/emsplace/

check it out!

So cute...


Semester snart!!!

Snart börjar min efterlängtade semester. Jag har nu jobbat konstant i 1 år och 2 månader, och är så trött på det!
Jag har ju varit ledig lite emellan. Lanzarote en vecka i december förra året och en vecka hos Amra i Uppsala, sedan har jag nästan jobbat minnst 4 dagar i veckan. Tänk om jag hade sparat alla pengar jag hade tjänat, då skulle jag ha mycket pengar nu :P, men spender som man är går de åt ganska fort :(.

Så här ser mina sista dagar ut:

Söndag: Jobba 7.30-16
Måndag: Jobba 16-21
Tisdag: Göteborg eller borås för att köpa något till pappa sdan jobba 16-21
Onsdag: Ledig, fira pappas födelsedag
Torsdag: Ledig
Fredag: Jobba 16-21
Lördag: Jobba 7.30-16
Söndag : Jobba 6.45-11 + 16.45-21

Måndag: Semestern börjar!!!!! Hela två veckor fast kanska jobbar lite ändå, någon enstaka dag.

Den 21 augusti blir det Nrj in the park och då fyller jag även 20, yay. Ska inviga min dag genom att gå till sysemet och köpa lite moserande vin, kanske lite andra saker med :P. Pappa sa faktiskt att jag var tvungen att gå dit på min födelsedag, kl 10 när det öppnar står jag utanför och väntar. Snart snart närmar det sig!

The image “http://i170.photobucket.com/albums/u275/audie8806/My%20Birthday/happy-birthday-2.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. Soon, soon very soon

Nrj in the park 2008



Bättre sent än aldrig att lägga ut denna video!

lkjhgfdsdfgh

Har inte gjort mycket de sista dagarna. I torsdags var jag så trött efter jobbet att jag bara låg framför tv hela dagen. Jag gick till och med och la mig halv tio och somnade nästan direkt, helt konstigt! Och i fredags gick jag upp 11 sov i 13 tim, inte illa det!

Sedan åkte jag till pappa och hade det mysigt, åt lite god mat och läste lite. Jag hade lånad sociologi boken av antony gibbens, denna bok ska jag ha till mina studier senare. Läste hela första kapitlet och "vad är sociologi", väldigt intressant måste jag säga. Jag ser så fram emot att börja plugga!

När jagt kom hem var jag så trött att jag tittade bara på tv och gick och la mig vi 00 men jag kunde inte somna förrän vid halv tre, :(. Nu ska jag titta lite på tv och sedan bär det av till jobbet igen...

Ikea

Idag var jag,Sofia och Emelie på ikea. Jag köote en wokpanna, kryddbehållare, en kapsylöppnare, ett rivjärn, that´s it. 98 kr gick det på. Sedan åt vi i ikeas kafeteria, så god kladdkaka de har!
När jag sedan kom hem började jag laga min mat. Kyckling wok med en massa grönsaker bla morötter, paprika, lök, chili. vitlök, vattenkastanj och bambuskott, det blev sådär gott..
Det kanska blir godare imorgon,

Nu ska jag kolla vidare på sex education.. Sedan sova, yay

Dagens nöje

Sedan jag kom hem från farmor har jag kollat på matprogram. Fan vad hungrig man blir. Har tittat på favoriten jamie oliver, sett honom göra inlagda saker, grillat har han gjort och en hel del massa saker till. Allt ser så himla gott ut. NU vill jag med laga mat fast hela mitt kök är täckte med disk :(. Jag får ta itur med det sedan när jag kommer hem. För snart ska jag och Amra bege oss till SAbina sedan ska jag även handla lite, måste ju skaffa lite ingredienser till morgondagens måltid. Ska nog laga något med kycking, ska bli underbart gott!!

Dagens ord

Livet leker
Livet är inte alltid lätt
Livet kommer och går
Livet varar länge, men det känns som ett ögonblick
Livet är oförsägbart
Livet är intressant
Livet gör en ledsen
Livet gör en glad
Livet oroar en
Livet är ingenting utan vänner eller familj
Livet spelar en trick iblad
Livet älskar choklad
Livet älskar dig som du är
Livet älskar allt och alla
Livet leker så lev det!
Gör det du kan utav dagen...

Ångra inget, ha kul och framför allt
Lev det till oändligheternas oändlighet.....


God natt människor, jag älskar er alla!

Grattis Sabina!!

Sabina är 20 idag, yay. Lilla gumman är äldre än mig... Jag vill med bli 20 nu...... Vill inte vara tonåring längre, får väl vänta tre veckor till, haha.

Fan vad trött jag var inatt när jag kom hem vid 00, sov t.o.m en timme hos SAbina, sorry sister men jag hann gratta dig iallafall :P. Hoppas du fick en bra födelsedag och mer presenter kommer, det lovar jag :P.
Gött nu har jag två pers som kan köpa lite goda saker till mig, yay!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06267_44561363.jpg
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06007_41197798.jpg


Så söt så....grattis igen gumman!!

Tröttttttt

Jävla brandalarm. Det tjuter i 2 sex med ca 5 min mellanrum, what´s up with that?? Det gör mig så irriterad!!
Okej till gårdagen då...Intressant, tröttsamt, rolig, ja allt möjligt. Vi mötte upp Sofia och Alex vid ullevi och det var så mycket folk. Vi sjöng sedan för Sofia där utanfaör och begav vi oss sen mot centrum. Där var det med fullt med folk. Vi åt lite då vi var så hungriga. Sabina, Emelie och Alex åkte hem vid halv tre bussen och jag, Sofia och Amra stannade kvar. Nästa bus skulle gå elva och vi visste sedan då när vi bestämde oss för att stanna att det var ett misstag.
Vi var inne på gamle port och där spelade de latino musik, amra var så glad :P. Vid tre tidengick vi därifrån. Vi vandrade upp och ner för avenyn, det var folk överallt. Vi var nere vid hamnen och vid halv åtta var vi nere vid centralen. Nu var det vara 3h och 45 min till bussen gick och vi var så trötta. Jag var hyfsad pigg men ville ändå bara sova i min säng.

Man ska fan ha med sig en tändare när man går ut då alla frågar efterr eld.
Vi hade en kul kväll som inte kommer att glömmas, haha!

Sedan ikväll ska man till sabina, får se hur långe jag stannar för jag är så trött och vill bara sova.
Om 6 timmar fyller nämligen den lilla damen 20....

Förfest

Nu förfestar jag och Sabina :)
Göteborg och Sofia here we come !

Happy birthday Sofia


GRATTIS GUMMAN

Sofia är 20 idag!! Yay
Grattis gumman, grattis.
Ett megastort grattis till en underbar vän som jag älskar av hela mitt hjärta!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/london-kpenhamn-studenten-2008-128_47551284.jpg

Sofia in London

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/cimg0222_47551801.jpg

Första gången vi var ute ever... Lite trötta då klockan är ca 4 på natten..
Long time ago...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/imag0077_47552131.jpg

Först gången vi tältade, tre år sedan, holy crap


Grattis gumman!!!


http://g.orkutnow.com/orkutnow/en/scraps/happy.birthday/happybirthday(23).jpg

RSS 2.0