oops!

Det var ett tag sedan jag var inne här :S har inte haft tid, ork eller internet till det, det har nämligen krånglat :(.

Helgen var mycket kul, Sabinas kväll, mycket kul och hotellet mycket kul :D. Gjorde dock bort mig lite, en kamera dit, några kort dit, oops :P Men allt blev bra! Fick ringa taxi tre gånger innan den kom och hämta oss, vi stod nog på fel ställe, eller satt mitt fall :p

Det var gansla jobbigt att jobba på söndag kväll, hade inte blivit så mycket sömn i helgen, och upp till skolan på måndag var också jobbigt men fick en powernap hemma sen!

Idag har jag simmat med Sabina, handlat, sovit, blev ganska slö efter träningen så jag låg på soffan ända fram tills jag skulle till jobbet!

Imorgon blir det Ullared med mamma, städning och Supernaturalkväll hos Sabina, its gonna be great :D



https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_2896_81156796.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_2919_81157195.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_2913_81156884.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_3035_81157900.jpg

Dan före tenta-dan

Imorgon har jag min icke så efterlängtade tenta :P Jag känner mig hyfsad säker över den, satsat bara på godkänt ändå, går ändå inte riktigt in för denna kurs så.

Igår så tor jag det spökade här. På morgonen vaknade jag utan min pyjamas, det var konstigt, den låg brevid mig i sängen och jag vet att jag tog på mig den innan jag gick och la mig. Sedan hörde jag konstiga ljud från mina högtalare, hade ingen musik eller internet på som kunde ge ljud, det lät som en man på en komradio, hörde dock inte vad som sas för det var så lågt. Sedan satt jag vid datorn och hade släckt ner alla lampor i vardagsrummet när helt plötsligt tändes min lampa i fönstret, jag spooky där :P

Idag blir det plugg, lite städning, handla med Sofia om en stund och en efterlängtad dusch.

Upptatering på tvättnötterna - Jag testade en maskin med den, hade inte så mycket smutstvätt så man kunde inte direkt se någon skillnad, men det såg ut precis som det brukar göra när jag tvättar med vanligt tvättmedel, så det funkar nog, miljövänligt och allt :D Tvätten luktade naturligt när jag tog ut den..

!!!

Fan säger jag bara, när jag skrivit klart mitt inlägg som blev så bra, krånglar internet och det sparas inte :(

Okej en gång till då!

Jag åkte från pappa 9 idag, hoppade av vid netto och handlade lite. Kom hem och cyklade till affären igen, fick inte tag på allt. När jag sedan kom hem skulle jag äta lite frukost och skulle skära lite ost, rätt var det var så slank jag till med hyvlen rätt in i tummen, som det gjorde ont, blodet rann och jag fick hålla ett tryck på i några min innan jag kunde sätta på enn plåster, vet inte hur det ser ut nu men jag har bra läkekött så det ska nog vara läkt snart!

Och jag som tänkte baka bröd idag, vill inte ha blod, kött eller plåster i brödet så jag får nug vänta tills imorgon!

Nu har jag en tvättmaskin på, ska testa tvättnötterna, se vad resultatet blir! Spännande :P

Beställde lite saker från Kristoffers företags webbshop, två tvålar och två salvor.

Havreskrubb - tvål
Lavendertvål
Arnika salva
Läkesalva

Arnikasalvan fick jag pröva, den luktade jättegott, friskt! Tog den på händerna och smörje in mig, den har även värmande effekt, vilket var bra för mina kalla händer. Kunde inte sluta lukta på händerna efteråt :p

Resten av dagen ska jag plugga och äta!

Helgen som gått

En helg bort med sakta steg :p Fredagen spenderas på kalas hos mamma, nästan hela släkten samlad, fick ont i huvudet till slut :P man får nästan skrika för att göra sig förstådd, bilder kommer ikväll :D Fredagkväll spenderades med Sofia och lite vin, mysigt, gick och la mig kl 3, vaknade 9 :S

Löredagen tog tag det lugn, såg på film och underhöll mig själv.

Söndagen pluggade jag det mesta har ju tenta på fredag. Idag ska jag åka till pappa och sova över där. Blir nog lite plugg ocks¨å.


Nu ska jag dra till sjukhuset, nej ska in in dit, jag ska träffa amra utanför, våran mötespunkt :p

Yay fredag

Det är fredag och jag har resan varit vaken i nästan 3 h. Har nästan tvättat färdigt, väntar bara på att tvätten ska torka. Har städat lite också, ska bara torka av alla bord och speglar, dammsuga och tvätta golvet sedan är det allra viktigaste klart :D gött säger jag bara. Det är faktiskt ganska skönt att tvätta kl sex på morgonen, inte någon ute, tyst, bra luft och man får en bra start på dagen :) Redan kl 9 är man klar med allt och kan göra annat!

Vet inte om jag ska gå och simma sen när tvätten är klar eller om jag ska ta en promenad till affären, kylen är ju nästan tom :( får se vad jag känner för sen!


Torsdag

Idag gick jag upp halv ett, lyckat :P men det förstörde inte min dag ändå :D Pluggade fem timmar, lagade mat och kollade på en film :D den var jättebra, min typ a film, law abiding citizen heter den!

Har inte gått utanför dörren idag, inte ens kollat posten. Får se imorgon om det finns något roligt till mig :P

Imorgon har jag en hel del att göra

- Tvätta 6-9
- Mellan maskinerna är klara ska jag städa
- När jag har tvättat klart ska jag dra till kaskad för att simma
- Sedan blir det nog en powernap
- Plugga lite
- Hälsa på farmor en stund
- Träffa mamma i centrum
- Äta lunch med Sabina
- Systemet
- Affären
- Kalas hos mamma
- Slutligen ska jag få sällskap av Sofia på kvällen, kanske Emelie också :D

Undrar hur dagen kommer gå ?

Än är jag inte trött....Hoppas jag blir trött snart...

Lill-lördag

Idag har vi många dagar, onsdag, lill-lördag och st Patricks day, grönt - min favoritfärg :D

Sova ca 4 h inatt :S åkte till skolan relativ pigg. Vi hade repetition tills tentan nästa vecka - fredag. Är ledig tills dess också :D men måste plugga mestadels av tiden :S Ikväll blir det inget plugg, imorgon måste jag sätta igång! Ska ha en pluggdag. Tom lördag kväll ska jag ha gått igenom alla sidor till provet och skrivit en sammanfattning. Det ska jag väl lyckas med?? Ni får peppa mig :P

Träffade Amra efter skoolan, alltid lika trevligt att prata av sig lite :D fick även mina produkter av Maria. Så ikväll ska jag pampra mig själv :D

Inget annat har hänt, längtar tills nästa helg bara :D

Yay

Måste säga att min helg hos Sofie var jättekul :D

Tack gumman :D

Lite bilder från lördagen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/hos-sofie_78874494.jpg

Grattis mamma!

Idag fyller min underbara mamma hela 50 - år !

Många många grattis, pussar och kramar från mig till dig :D

Vi ses ikväll!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_2442_78859767.jpg

Time of my life :-D

Måste först säga att gårdagen var väldigt rolig! Har inte haft så kul på hotellet i eksjö innan! Allt började med att jag och sofie åt middag, sedan kom ante och vi började dricka mer. Spelade charader och skrattade som fan! Spelade in några också:-P sedan bar det av till hotellet! Inte en människa på dansgolvet så jag drog med mig sofie och ante upp på scenen! Önskade låtar och dansade. Mer och mer folk kom och jag som var på ett väldigt bra humör började para ihop folk på dansgolvet. Knackade någon på axeln och erbjöd någon annan att dansa med den personen! Det var så kul! Jag tror jag dansade med alla, drog med mig folk lite hit och dit, upp så scen, till andra personer, kvällen slutade med att vi kom och och gick och la oss ganska snabbt! Hörde inte för att telefonen ringde vid två tiden, ändå låg den brevid mig! Du har herrskapet vaknat och jag är ganska hungrig! Skulle kunna äta en hamburgare nu tacos! Får se vad det blir för frukost! Hoppas ni hade en lika kul lördag som jag! God morgon på er!

Hos Sofie

Nu sitter man ensam i Sofies lägenhet, med två kelsjuka katter :P
Resan hit gick bra, snabb också, underhöll mig med musik och internet på mobilen då det inte fanns något uttag i bussen till datorn :S
Sofie mötte upp mig vid stationen och vi vandrade hem. Hemma träffade jag Sani och vi tog det lugnt. Jag lagade mat och sedan kollade vi på luftslottet som sprängdes :D
De la sig runt 22 jag 00, satt vid datorn tills jag la mig :P
Vaknade när de skulle till skolan, men gick upp halv tolv, skönt att sova lite. Har kelat med katterna hela morgonen, de är såå söta!
Om en stund kommer väl herrskapet hem skulle jag tro. JAg får underhålla mig med andra saker ( allt utom pluggande vilket jag egentligen borde :S )
Ikväll ska det drickas lite vin, ost mm och säkert någon film skulle jag tro :D
Vad ska ni hitta på i Skene ikväll??

On the move

Sitter i bussen nu på väg till eksjö :D

Ser massa snö ute!

Får inte igång msn på datorn :(

och batteriet är snart slut :S

Men det positivs är stt jsg åker till Sofie :D

Snart!

Denna dagr har varit lång! Skola sedan, affären, laga mat, gå till mormor och gratta hennes, dra till jobbet, hem, slänga sopor och ska snart packa och städa. Dagen kommer aldrig ta slut :p

Imorgon åker jag till Sofie :D

Orkar inte skriva mer blir mer på bussen imorgon !

:D

Måste säga att gårdagen var mycket rolig :D lite annorlunda med lite massage, inköp och dans :p
Jag och Emelie åt pizza med, supergott  var det :D:D

Amra och Sofia kom också.

Vi hade jättekul!

Jag gick och la mig 4 inatt och upp halv elva, känner mig lite seg...

Idag blir det film, mat och måste ta fram mina böcker med!

Ha en underbar söndag!

Jag vill dansa!!!

Grym remix som får mig att vilja dansa om och om igen :D


Beordning

På beordning av Kristoffer måste jag skriva detta :P

Har ni någongång hört talas om tvättnötter? Jag hade inte en blekaste aning till min kära bror informerade mig. Han har ju ett UF företag och de säljer miljövänliga produkter. Allt från paraplyer, refelxer till tvättmedel.

Åter till tvättnötterna. Om man anväder dem kostar ca varje tvätt 1 kr, inte så farlig. De liknar små fikon som man lägger i en påse i tvättmaskinen som sedan utsöndrar natrurligt tvättmedel. Inget skjölj medel behövs använda utan bara dessa nötter.

Idag köpte jag ett pack som jag ska pröva.

Deras sida kan man hitta HÄR lätt att hitta och kan även beställa därifrån.


http://www.kajak.nu/wp-content/uploads/2009/06/tvattnot2.jpg

Så ser dem ut!

Torsdag .......-...-..-.-.-.-.-.

Ja idag har vi torsdag, dagarna går fort! Gick och la mig vid 1 inatt gick upp 12 timmar senare så man känner sig lite seg nu. Jag skippade frukosten och åt kycklingsoppa till lunch istället :D

Tänkte jag skulle sätta mig ner och plugga en stund innan jag ska bege mig till mamma en sväng, var ett tag sedan jag var där!

- Jag vrickade foten igår, ajaja! Men den mår bättra idag
- Nästa torsdag, om en vecka idag beger jag mig till Eksjö för att bo hon Sofie tills söndagen, längtar!!!!!!!!!

- Börjar få lite huvudvärk :S

GRATTIS EMELIE TILL LÄGENHETEN!!!!!!!!

OMG!!!!




Här är två tak jag såååååå vill se i verkligeheten! TA MIG TILL ROM NÅGON!!
Gjorda av Pietro Da Cartona

Båda bilderna är målad på ett platt tak, det ser inte ut som det men ögat lurar en, se vilket djup det är i den :D snacka om skicklighet som konstnär!

Nu börjar helgen!

Det är så skönt att veta att helgen börjar på onsdag kl 12. Min sista lektion för veckan, kan bara vara hemma, mysa,jobba och plugga lite :D Jag tyckte våran föreläsning dag var oerhört intressant.

Vi gick igenom min favoritstil, barocken :D :D Kommer visa lite bilder sedan ikväll, nu ska jag göra andra saker!

Har nyss ätit, ska styrketräna lite med mina vikter här hemma, efter det beger jag och Sofia till erikshjälpen, har lust att köpa lite böcker och se vad mer man hittar, brukar komma hem med någon påse :P

Just de en sak till, jag gick godkänt på min tenta :D jag är nöjd men ändå lite besviken, ville ju ha vg istället, får satsa på nästa prov om 3 veckor !

Njut nu av solen :D det ska jag göra!!

http://www.edwardshotwell.com/Landscapes/SunriseSunset/WinterSunset/369969758_UJ3iC-S-1.jpg

Nice

Well gårdagen var niice! Blev inte så mycket plugg men hade annat för mig :P Somnade 2 inatt och gick upp 10 då jag skulle simma med Sabina en stund senare. Det bästa var var att vakna av att solen sken på en, jätteskönt! Simma och basta var mycket trevligt det med!

Nu väntas en promenad men lite lämningar och matköp med Sofia, ska bara föna håret innan hon kommer om några minuter :P

.......Monday........

En ny vecka, en ny månad börjar ta fart! Snön ligger kvar och Louise är glad, haha lite rim måste man ha!
Har varit i skolan idag. Lite jobbigt var det att gå upp 7 när man gick och la sig halv två inatt, tiden bara rann iväg för fort!

Jag var så uttråkad i skolan idag, orkade inte lyssna på läraren och fick skynde mig till bussen. Träffade Sabina på bussen så resan gick lite lättare :p

Har ätit lite nu, ska ta det lugnt en stund sedan blir det nog lite pluggande. Känner med för en promenad ikväll, så det blir nog det! Svänger väl förbi affären då samtidigt.


RSS 2.0