On our way home


Världens starkaste lillebror


I väntan

Sitter och väntar på Emelie och Sofia då vi ska åka och kolla på emelies nya lägenhet ! Sedan blir det att hjälpa dagern att flytta :) .


Lunch med söta bror!

Firar att jag har fått sommarjobb inom socialpsykiatrin i mark! Woho!!


Mot Kinna


Glädjehus

Denna dag började hur bra som helst och helgen kommer även vara väldigt bra. Imorgon ska jag på arbetsintervju inom socialpsykistrin i Kinna kl 1030 och jag längtar så :) hoppas jag gör ett bra intryck och får jobba, helst inom boendestödet! Håll tummarna!!

På lördag ska jag och Robin på hela tre st lägenhetsvisningar . Två i Kinna och en i björketorp, är lite intresserad av den i björketorp som är i en gammal omgjord kvarn där man ser träbalkarna och där det är högt i tak! Får se på lördag helt enkelt!

Nu blir det fortsatt fokusering på föreläsningen om kriminologi !


:)


Önska oss lycka till

Jag och Robin har lagt ut en annons i markbladet idag :) nu får vi se om någon ringer :)


Ny kurs :)


Underhållning på hög nivå


Tisdag

Inatt hade jag en så verklig och oroväckande dröm. Det började med att jag såg att en kille skulle slänga en tv in genom ett fönster så jag gick fram och sa till mannen att Så får man inte göra, och att han var oansvarig och så vidare. Han kastade tv ändå. Sedan satte jag mig i en park och hade Robins jacka bredvid mig. Robin ringde och jag gick bort en bit från min plats. Sedan såg jag ett en kille tog Robins jacka så jag sprang efter och drog tillbaka den och jag lyckades :). Jag gick sedan på kvällen en promenad och då gick två killar bakom mig som sedan tog de fast mig och tog min mobil, jag kämpade emot men jag försökte skrika men fick inte fram ett enda ljud. En annan kille stod endast några meter ifrån oss och gjorde inte något för att hjälpa mig. Jag märkte sedan att dessa två killar kände jag igen, den ena sim sig skrikt på om tv och den andra som nästan tog Robins jacka. Jag lyckades fly och sprang in på ett café där det fanns massa folk., sedan vaknade jag. Var lite rädd när jag vakna så Robin fick hålla om mig.

Idag har jag tagit en kort promenad, ätit frukost och nu kollar jag på lite serier! Ska sätta mig och plugga lite snart :)!


Picture that


Mat à la Andersson

Storkok av chili con carne


Lunch, mums


Effektivitet

Kl 7 stor jag upp imorse och kände mig relativt pigg ! Jag har tvättat till kl 10 och under tiden tvätten låg i torktumlaren blev det en uppfriskande promenad. Jag har läst på lite om barnahuset som vi ska ha föreläsning om idag på brottsofferjouren kl 14-1630.

Nu tänkte jag slappa i soffa en liten stund sedan göra vitkålssallad och lunch till mig. Ikväll när Robin kommer hem ska vi äntligen röja ut saker som ska slängas. Jag har slängt lite men vi har lite kvar som ex min gamla tjocktv som ska bort och lite böcker som jag inte vill ha längre.


Morgon promenad :)


Monopol

Nu är det slut och jag förlorade igen :(


Våfflor om jag får be!


Det näst bästa denna kväll!

Robin hållet på och sätter ihop sin dator så jag får underhålla mig själv, tur man har VIN ;)


Lady Louise II


Lady Louise

Älskar mitt går just nu :) bra hårdag! Snart blir det bio, the hungers game


Frukost

Efter en timmes promenad är jag välförtjänt av en smoothie och tidningen :)


Kvällsmys


Dagens fynd :)


Done

Avslutar min shopping runda med en kycklingsallad


Vår !!


Vår :)


Off to shop


Good and sad

Seminariet idag gick supergalant. Jag pratade på som bara den och fick godkänt såklart =). Det går lättare och lättare att diskutera, innan sa det stopp när jag sa något, nu kan jag TA ordet och säga bra saker. Jag tror på mig själv, min kunskap och mina förmågor till att göra bra ifrån mig, det saknade jag innan. Tyckte jag sög på allt och blev oerhört besviken när jag satt knäpptyst. Nu vågar jag föra min talan.

Är riktigt stolt över mig själv =)

Kollade nyss på OTH och fan vad jag grät, både glädjetårar och ledsna tårar. Tyckte det var ett väldigt bra avsnitt, förlåtelse, glädje och avslut. Endast två avsnitt kvar at HELA OTH, sad sad sad, måste såååå köpa alla boxar sedan. Har endast 1:a i min ägo än så länge.

Nu är jag ledig tills nästa onsdag då en ny kurs börjar, nämligen kriminologi och socialt arbete!


Stolt syster

Min kära bror är med i Metro idag :) bilderna tog jag från internet!

Så stolt är jag över dig brorsan !

 


Film tajm


Förberedelser i full rulle!

Just nu sitter jag i soffan och förbereder mig inför morgondagens seminarier! Känner mig inte nervös utan ser fram emot det! Seminariet kommer se ut så att vi sitter i grupper och varje person har 10min att redovisa sitt sedan har vi 45 min gemensam diskussion och sedan är det klart! Man får ha stödord och det är det jag sitter och förbereder nu.

Efter imorgon så är denna kursen jag läser nu slut och nästa vecka börjar de två sista kurserna denna termin. Beställde lite mer böcker igår . Undrar egentligen hur mycket pengar jag har lagt på böcker totalt dessa två år? Vågar inte räkna ut det, men jag ser mig ha användning av dem i mitt framtida yrke så de är en investering !

Nästa vecka åker jag och Robin till Gotland vilket ska bli superkul :) lite semester är aldrig fel men resan tid och hem är lång och tråkig . Fyra h bil och tre h färja. Det blir att underhålla sig med en bra bok och lite plugg. Vi åker torsdag nästa vecka och kommer hem på måndag veckan därpå, så det blir att fira påsk på Gotland :)!

Jag börjar bli lite hungrig , kanske skulle gå till affären en sväng men jag ska plugga i en timme till sedan ta en paus. Måste få färdigt stödorden så jag sedan bara kan öva på att hålla mig under 10min ;)!


Sol!

I Göteborg är det sol och helt underbart ! Nu väntas en sista resa hem till trollhättan. Tur man har musik och mobil att underhålla sig med :)

Fick ett samtal innan från skene hemtjänst om jag ville jobba där i sommar. Jag står inför ett dilemma. Ta jobbet där jag kan allt och slippa oroa mig om jag får något sommarjobb eller vänta och se om de jobben jag sökt hör av sig inom psykiatrin. Jag vill helst jobba inom boendestöd denna sommaren så jag jan använda all min nuvarande kunskap men jag saknar även alla på hemtjänsten! Känns som om jag sviker dem, har ju jobbat där i fyra år och kan allt och trivs verkligt !

Dilemma!!!


Bye bye !

Nu åker jag hem! Men jag kommer snart tillbaka :)


Borås

Jag följde med mamma, Örjan och Kristoffer till Borås idag då se skulle handla på city gross.

Detta fick jag med mig hem :)


Pluggande

Jag har läst ut boken vi ska ha till seminariet. Nu ska jag gå igenom min tenta och se om jag behöver ändra på något då den har "vilat" i några dagar nu. Sedan blir det att skriva ett abstrakt på tentan och sedan förbereda inför seminariet på torsdag!

Busy busy!


Familjen

Denna dag har spenderats i familjens tecken. Jag och Robin åt tacos hemma hos pappa, vilket var supergott och vi hade det mycket trevligt!

På vägen till Robins mamma stannade vi vid kyrkogården för att hälsa på farmor och farfar.


Happy st Patricks day

Igår spenderade vi kvällen hos Sabina och Emil och hade det jätteroligt , drack lite och lyssnade på irländsk musik ;)! Vi spelade spel och tjötade som bara den. Runt ett begav vi oss hem men först köptes mat på PGs !


Mys med vänner :)


Me!


Fika :)

Men jag fick inte smaka ;)


Love !

Köpte dessa två innan, sååå snygga!


Hemmåt!

Sitter nu på bussen mot Göteborg där jag ska möta upp Robin, sedan bär det av till kinna!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2012/pic_194132128.jpg" class="image">


Grattis mamma!

Idag fyller min kära mamma år :)

Ett stort grattis !!


Torsdag kväll

Denna torsdagskväll kommer jag spendera med denna bok om återhämtning. Vi ska ha ett seminarie nästa vecka så jag har exakt en vecka på mig att läsa den, lätt som en plätt.!

Robin kommer spela wow hela kvällen.


Grattis kära bror på namnsdagen !!

Du är den bästa brodern en syster kan ha! Älskar dig av hela mitt hjärta <3


Älskar min klocka!

För ett tag sedan köpte jag denna. Första gången på 4 år som jag använder klocka, känns lite ovanligt ;)


Of to boj :)


Är du i riskzonen ?


Kom igen!

Sitter här med sådär 10 böcker och ska reflektera den sista punkten. Mindre än en sida har jag till mitt förfogande, det kommer precis gå eller så får jag ta bort lite av någon del. Detta brukar alltid vara mitt problem, jag vill skriva så mycket men det får vi inte. Har endast åtta sidor att skriva och skulle behöva minst en till. Måste lära mig begränsning!

Jag ska bli klar idag och har sådär 10h och 42 min. Det ska väl gå?


Love!


Love it!

Bär med mig en bit av farmor, denna vackra ring tillhörde henne.


Skola hela dagen :)


Denna dag

Vaknade vid sju och började tvätta. Robin hade inte åkt till jobbet än, fick nästan dra upp han ur sängen ;).

Jag har pluggat nästan hela dagen. På min hemtenta har jag två deluppgifter kvar att göra, resultatdiskussion och konklusion. Men endast en sida kvar att skriva på. Kommer bli tajt ;) ska bli klar med hela tentan innan fredag! Så jag kan fokusera på en bok som vi ska läsa!

Nu blir ser tv!


Nya böcker

Fick hem lite nya kurslitteratur och skönlitteratur som snart ska läsas! Ser fram emot slutstation rättspsyk !

Idag ska jag skriva lite på min hemtenta , läsa två artiklar och läsa lite i en bok som vi ska ha seminarie på nästa vecka ! Full rulle !


Nya tag


Oh nej!

Sitter nu på min sista buss till Trollhättan. Träffade på Kristoffer på första bussen så tiden gick fort där. Jag känner att jag börjat bli sjuk, halsen ät skrovlig, näsan rinner, känner mig kondtant trött och jag har troligtvis feber. Väldigt kul att sitta i en buss då, or not!

Vill bara hem och gosa mig ner i soffan tills Robin kommer hem och kan pyssla om mig. Imorgon har vi redovisning på en uppgift som jag egentligen måste vara med på, får väl se hur jag mår imorgon.

Det komiska var att jag precis innan jag skulle kliva på bussen såg min dubbelgångare , endast från sidan såg jag delar av mig själv, fast denna person vägde mer än mig. Första gången jag sett någon likna mig ;) .


Ensam =tråkigt

Jag har varit ensam hela dagen i Robins mammas lägenhet. Jag var en sväng på biblioteket och skickade in ett cv till ett jobb i horred, så vi får se om jag får något svar.

Jag har gått emellan sängen och lite varstans hela dagen och är så uttråkad ! Robin kommer hem runt fem. Jag har fått en skrovlig hosta så det kanske är dags för en vårförskylning :( buhu!

Min plånbok råkade jag glömma i Robins bil så jag kan inte gå till affären och köpa något eller åka någonstans då mitt busskort ligger i plånboken också , sååååå irriterande! Får väl gå och fönstershoppa lite ;).

Ska senare idag besöks farmors grav och imorgon åker vi hem till Trollhättan igen !


Tre muskotnötter


Dagen

Hittade en rolig att som gjorde fotocollage!

Dagen har spenderats på Ullared där man handlade träningsklädet, skönhetssaker, en ny plånbok och lite annat.
Vi åkte sedan till pappa och åt mat samt umgicks och "lagade" tre st datorer. Var där i sex h och hade det mycket trevligt och roligt!

På hemvägen tvättade vi bilen och nu tar vi det lugnt och får se vad kvällen har att erbjuda.


Mot Ullared


Shopping i Kinna

Träffade Emelie en sväng nyss. Vi fikade och shoppade lite :) imorgon blir det att åka till Ullared, träffa pappa och Pia , sedan spendera kvällen med Sofia och Emelie , därav systempåsen :p.

En helt underbar dag :)


Snyft

Jaha då var denna praktik över :( men det positiva är att jag fått en massa erfarenheter , solen skiner och jag kommer till mark ikväll ;)

Underbart väder , önskar jag hade andra kläder på mig :p


RSS 2.0