Annorlunda kuriosa

Nu ser man på fråga olle och det handlar om orgasmer.
Världsrekortdet för killar resp kvinnor i långtidsonananerande är 7 h för kvinnor och 9.33 h för män. Under den tiden fick kvinnan 49 orgasmer och mannen enbart 6 st.
YAY for us !!
Att det kan vara en sådan skillnad...
UPPDATERING: Från köpenhamns onani "öppet hus" slog de rekord...
Flest orgasmer kvinnor - 94
män -28

Att göra eller icke göra??

Jag är så sugen på choklad!!!!!
Nu är det bara det om jag orkar och vill åkte till affären??
Om jag ska göra en för/nackdel lista så lutar det ju enormt mycket åt nackdelar!
Äsch vad fan man lever ju bara en gång! Är så sugen på en aladdin ask, fast de är ju så dyra ;(.
Nej fan nu åker jag till affären, skiter i om allt sätter sig på låren! Det kan man träna bort! Det går ju saktare med det nya sockret man stoppar i sig!
Big and beautiful - that´s me!
Men det ska vi snart ändra på, det första iallafall det andra går ju inte för det är jag ju redan :P.
one check one to go!!
Men först ska det ätas choklad i mängder! Okej inte mänger med lite!!
MM here I come.
Måste skynda mig grace anatomy börjar ju om 45 min!!

Mina nya snygga skor

Det var dessa jag fick hem igår!!!'
dsc06686_55264064.jpg (400×299)
Dessa sista var så jävla sköna på, skavde ingenting alls ;P
Nu måste jag ha en anledning att använde dem, ge mig en!

P3 är bra ibland

Jag satt och lyssnade på P3 på vägen hem från göteborg. Jag har börjar göra det nu. De har bättre musik och mer vettiga saker att prata om emellen musiken. De spelar olika genrer av musik med wich i like!

Hörde en ny låt ( för mig iallafall, Sofia har säkert hört den för flera månader sedan, haha)
Låten heter silly boy av rihanna och lady gaga.

 



De pratade även om första dejter. En tjej hade varit hemma hos en kille. Han satt och åt och frågade henne om hon ville ha lite. När de var klara sa han att det blev 25 kr, hon blev helt paff. Vem skulle inte bli det?? Så hon tog fram sin plånbok och betalade, det blev ingen mer dejt därefter! Undrar hur mina framtida dejter kommer utspela sig??

Snart ska jag åka iväg till Kinna ett tag. Ska lämna tillbaka en bok, handla och besöka farmor lite :)
Sedan ska jag hem, äta och plugga!
Imorgon har vi seminaruim igen, nnneeejjjj!!

Shoosisar

Idag fick jag hem tre par skor från nelly. Ett par var skit sköna på och den andra skavde lite framtill men de passade iallafall. Nu har jag sett klart på greek, OTH, GG och supernatural, hade ca 30 min emellan varje avsnitt till att plugga och nu ska jag fortsätta igen :(

Ska se om jag orkar göra ca 10 frågor till sedan vill jag se på en film. Imorgon ska jag upp vid sex så om det är någon som är vaken vid den tiden, smsa eller ring mig så att jag går upp. Jag åker inte förrän vid 9 till göteborg men jag måste plugga innan så smsa mig!!! eller ring please!!

Adoreble!!


Del 2-3 av Stockholm

 
 

Lördagen började med att vi gick upp halv tio och åt en god och stor frukost. Jag älskar verklieen hotellfrukostar, de har allt!! Vi gick sedan ut och shoppade igen. Stureplan fick en tripp, likaså Gina Tricot och glitter där man köpte kvällen outfit. Expediterna inne på glitter var äver vänliga, vilket är så irriterande, de ville att man skulle köpa mer och var precis som en stepford wife, skit irriterande. Jag och Caroline kunde inte sluta vara irriterade på den, haha! Vi åt sedan lunch och vilken god sallad vi köpte och till det ficck vi två bullar och en chokladboll som de inte betalade för, yay! Jag, madde och carro gick mot gamle stan för carro skulle förminska sin klocka hon hade köpt dagen innan. Vi tog även en tripp till slottet sedan bar det mot hotellet igen. kl var 16 och städerskan hade inte städat vårt rum än, hon hade några rum till innan hon skulle ta mitt och mammas då vårat låg längt ser i korridoren. Jag ville ju inte vara där inne när hon skulle städa så jag gjorde Carrro sällskap på hennes rum istället. MAmma ringde sedan och sa att hon var klar så jag gick in och gjorde mig iordning för vi skulle åka runt 18 mot globen för att äta middag på hovet innan.

Dit tog vi taxi men taxin kunde inte köra ända fram då vägen var avstängd då vi fick då. Jag hade på mig högklackat och hade lite ont i fötterna med :(. Väl inne åt man kyckling och tog massa kort, drack lite vin , cono san hette det. Det roliga var att jag fick smaka först. Våran "bordsservitör" hällde i lite vin i mitt glas så jag fick provsmaka och första klunken var väldigt god, lite sgtarkt 13.5 proceent var det. Sedan fyllde han på alla andra glas och mitt sist. En plaska kostade 375 kr och vi beställde 2 st. Allt gick fel när vi skulle betala kalaset. Två skulle betala med kort och vi andra med cash så att kyparen kunde få lite driks med men när han kom tillbaka hade han dragit allt från ett konto, his mistake. Han hade ju gjort det och fick därmed ingen driks.

 
 



Nu var´det då dags för Ladies night och vi var alla exalterade!!
Det var bra, man skrattade, sjöng med, dansade, tog kort, filmade, smsade jag allt.
10840 tjejer fanns där inne. Inte illa det! Efter det blev det efterfest på wallmans sallonger. Vi tog svarttaxi dit hade gratis entré, jag såg magnus samuelsson, martin stenmark men ingen andreas. Carro fick ett foto med magnus och de andra två med. Roligt hade vi, vi dansade, de hade ett uppträdaden med abba låtar, mamma hade så ont i fötterna att hon satt ner hela tiden.


  
  

Utanför wallmans salonger träffade vi på Stenmark och han såg så trött ut, tyckte sund om honom när vi ville ta kort med honom..



Efter detta gick vi hemmåt. på kungsträdgården gick vi framn till café opera och tittade in, vi gick aldrig in utan stod utanför som ett gäng turister. Vi såg ingen kändis ,,,,Jag och carro hade så onte i fötterna att vi gick barfota hem hela vägen, fan vad min fötter värkte!!

Hemma på hotellrummet hade vi alla efterfest, vi pratade en stund men gick till sängs liute därefter då vil alla var ganskla trötta. Jag och mamma packade våra saker och gick och och la oss runt halv fyra och somnade som två stockar...



Videoklipp från Ladies night...





På sändagen var vi alla trötta och resan hem gick fort och det var sååå skönt att vara hemma igen!

Tack tjejer för en underbar helg i stockholm!!


Helgen i storstaden Stockholm ( dag 1 av 3)

Skratt!
Shopping!
Ladies night!
Hotellet!
Mer shopping!
Nakna killar!
Oförskämda människor!
Money spender!
Roligt!
Fotomaner!
10 kvinnor tillsammas!
Mor/dotter!
Tåg!
Kändiskar!!


Ja detta är några av de orden som kan beskriva våran helg i Stockholm.
Mycket hände, roliga saker, tråkiga saker, blandade könslor, i princip allt!

Här är min beskrivning av vår resa med hjälp av en massa bilder ( en bild säger ju mer än ord )

Dag 1

 

 

Dagen började med att jag gick upp halv 4 ungefär och var ganska pigg, då jag enbart hade sovit ca 1.5 h :(. Mamma och Christina kom och hämtade mig och vi var först nere vid sjukhuset. Efter en liten stund anlände de resterande 7 persen och vi tog lite foto och satte oss på bussen som nästan var tom. Vi var alla så exalterade men mamma som hade varit vaken hela natten var trött likaså jag. Min timme på bussen bestod av lite musik, prat och harklande då jag hade ont i halsen :(.
     Vi kom farm till stationen va 15 min innan vårat tåg skulle avgå. Många stressade fast vi som gick sist tog det så lugn så då vi hade tid. Orka börja stressa kl sex på morgonen! Tåget avgick kl 6 och jag satt brevid min kusin Linda på bussen, vi hade så kul så. Vi tog lite kort och blev tillsagda av personalen att man inte fick det ) fast vi gjorde det ändå sen) Frukosten vi fick på tåget bestod av en fralla, lite pålägg, juice i en burk, vilket jag tyckte var konstigt! Någon drickyogurt grej och lite te, jag drack te, svart te var det men det var bara för att mina haös gjorde så ont!
Vi var framme i Stockholm vid 8.50.

 

 

Vi kom farm till vårat hotell Sergels torg palza och skulle se om vi fick checka in lite tidigare, men det hade inte våra rum klara så vi satte oss ner. Vi skämtade om den vita statyn, haha, som vi skrattade! Tog massa kort och jag tittade lite på kartan över stockholm, vad jag ville så och göra. Vi blev till slut uttråkade och begav oss ner till Sergelz torg för lite shopping men inget öppnade förrän tio så vi fick vänta lite. Vi gick runt och var inne på NK, min första gång ever inne på NK, vilket jag INTE gillar, Vågar ju inte ens röra något där inne. Jag och Camilla gick till Hm och jag köpte lite naglack och strumpbyxor. Vi var framme på hotellet vid 11.30 igen och fick då ett rum till vårat förgogande utav 5 st totalt. Vi la oss nästan alla på sängenm, jag på soffan och mamma satt och pratade med sig själv. Vi var alla så trötta och ville bara sova en stund men icke sa nicke fick vi det!
    Till slut kom mina andra 3 kusiner som hade shoppat lite extra länge. Vi var ganske hungriga vid detta lag och bestämde oss för att gå och käka lunch. Hittade ett mysigt ställe som inte var så dyrt heller och maten var helt okej. Vi begav oss senare till hotellet igen och nu hade vi äntligen fått vara rum!

 

 

Ett mysigt rum med badkar, minibar och tv. Jag fick sova med öronproppar då mamma snarkad so hela rummet skakade :( they were my lifesaver!
   De andra ville gå ner till Gamle stan men jag hade redan varit där under min första vistelse i stockholm så det lockade mig inte alls. Istället gjorde jag något ännu roligare......Jag sov... I tre timmar...
Kl var kalv sex när jag vakna och så utvilad som jag var begav jag mig ut i Stockholm igen. Jag hade mänligen sett en kyrka i närheten och var tvungen att ta kort på den.

 

När de andra hade kommit tillbaka så började vi göra oss iordning för vi skulle ut och äta. Förfesten var roligt, vi drack tog kort, tjötade, skämtade, haha säger jag bara!

 

 



Vi åt på en italiensk restuarang och alla besällde en pizza, då det var billigast :), den var jättegod, en mexicana blev det för mig. Mums!! Vi gick sedan vidare mot gamle stan för att hitta ett uteställe vi kunde gå till och festa lite. Vi hittade ett men det var bara jag och mina 3 kusiner som gick in dit. Vi trodde att det fanns ett dansgolv där inne men det gjorde det ju inte :( Vi tog varsin shot och sedan gick vi igen. De andra hade väntat på oss utanför och sedan traskade vi hem tillsammans. Vi satte oss i lobbyn och beställde något att dricka. Madde och Caroline frågade bartendern om det fanns något bra uteställe och han sa STUREPLAN, ja vi traskade det och blev uppraggade av tre killar på vägen som ville att vi skulle följa med till the white room, vilket sedan visade sig att man måste vara uppskriven på listan för att komma in där. killarna visade ialllafall oss vägen till stureplan och det var fullt ös överallt. Jag brydde mig inte så mycket om att vara där, det var det sista stället jag ville festa på men jag kunde ju inte gå någonstans själv :/. Vi gick runt och kollade lite sedan bestämde vi oss för att gå vidare. Vi hittade inte något på vägen. Mina kusiner hade ont i fötterna och jag hade bara lite ont, vi var hemma på hotellet vid 01.15 och baren var stängd :( så vi gick till våra rum och somnade direkt!

Ja det var första dagen!

    


Hemma igen

jag orkar verkligen inte skriva något om stockholm just nu, det får bli imorgon. Har nu bara slappat och sett på två filmer, the proposal, fan vad het kropp duden har :( man nästan dreglade ju, Sedan såg jag också på transformers 2 :) och nu är  man sjukt trött..

Imorgon ska man till skolan 8.15, vilket innebär att jag ska upp 5.50, nej!!!!!!

god natt

Nu börjar helgen

Kl är lite  över 4 på morgonen, jag är inte så pigg, sov kanske någon enstaka tille inatt men får sova på tåget.!

Nu ska jag äta frukost och måla mina naglar, jag kan dock inte blogga under min resa, eller kasnke vi får se annars får ni ett väldigt långt inlägg på söndag kväll :)

Ps, inatt drömde jag att jag hade en katt och att jag var med i någon slags tävling, en skattjaktstävling, knasig var den. När jag sov så kom katten sedan kom en hund med och jag blev så rädd, den började bita mig och sedan vet jag inte vad som hände.

Stockholm here i come!

Stockholm snart

Idag, eller rättare sagt om några timmar sitter jag och nio till på tåget till Stockholm! Ska bli så kul så. packningen är klar, matsäcken är klar, sovningen återstår!
Imorgon går bussen 4.46 från skene och tåget från Göteborg går 6. Jag kommer då sova heela vägen, tror jag eller plugga.

Nu sitter jag Amra och Sofia och pratar som vanligt! De ska nog gå hem!!! För jag ska sova!!

God natt!!

Yampyrer

Rubriken lät lite mysigare :)

Alla, speciellt Sofia och Emelie pratar om serien true blood hela tiden så nu håller jag faktiskt på att ladda ner 1 och 2 säsongen, är ni inte stolta tjejer??

Jag tror Amra har smittat mig, börjar känna att halsen börjar göra ont!! Nej inte nu jag ska ju till Stockholm om ca 29 timmar .....yay!!

Lilllördag

Idag har vi då onsdag, lillördag det vill säga. I skolan idag så skulle vi förbereda våran persentation om Pierre Bourdieu reprpduktionsteori och hur man kan se det i det svenska utbildningssystemet, eliter, klasser, arbetslöshet, religion, etnicitit osv. Det gick bra. Jag pratade till och med lite. Fick fram lite ståndpunkter, yay för mig. Jag kände mig avslappanad vilket jag inte känt innan, det fanns ingen press på mig, fast jag inte hade läst det vi skulle läsa till idag :/ pratade med amra på bussen istället. Vi åkte till och hem från göteborg tillsammans, mycket trevligt!

Back to work. Jag ska presentera vad Bourdieu produktionsteori är för något. Vilket ska bli lätt, som tur är. Men jag kommer blir så nervös inför morgondagen :/. Hjälp!! Ska förbereda mig mycket så allt går som på räls. Som tur är det på morgone vod 9.15 så skönt att bli klar med det sabbt!!

så här ser våran kafeteria ut i skolan. Massa studenter som sitter där hela tiden och en del snygga killar med ;P

 

 

På fredag kl 6 åker tåget från göteborg mot Stockholm :)
3 timmar kvar i skolan :)


Virus, formatering och en ny 500gb hårddisk

I söndags natt kl 01 laddade jag ner lite böcker från internet. Plötsligt började det tjuta som ett alarm på min dator och en ruta kom upp, VIRUS UPPTÄCKT! Jag fick panik, drog ut sladden till internet och försökte ta bort virusen och trojanerna. Mitt anti virus - avast verkade inte funka. Jag satt uppe till 05 och försökte fixa det men det gick inte. Sov i tre timmar sedan var det dags för skola och jag var så trött...

Igår så försökte jag fixa lite igen men ingen progress. Så idag gick jag till sida i nordstan och köpte en extern hårddisk med 500 gb för 700 så jag kunde ladda över alla mina bilder och filmer till den. Jag kom hem och laddade över allt till hårddisken och sedan formade jag om hela datorn. Enkelt då inställningarna fanns redan sparade på datorn. Nu har man en "ny" dator igen men måste ladda ner alla program igen som ex msn, spotify, mm, vilket tar tid.

Men jag har inga virus ialllafall, yay!!

Eye candy to the max!



Hot hot hot!!
Ska börja titta på friday night lights nu!!!

Hot hot hot!!

Söndag kväll

Jag har redan kollat på två filmer. House of wax och fired up, FU, haha :P. Jag har även gjort tacos och renskrivit två av mina seminarieuppgifter. progress indeed. Ska kolla på en till film nu innan det blir sovdags.

Imorgon har man då skola från 10.15-12 sedan blir det hemmåt, äta, gymmet, direkt till mamma för vi ska till ikea, yay. Sedan hem plugga och sedan sova igen.
 Jävla fluga som irriterar mig nu!! Die fluga die!!

Vart tror Peter att alla gay-people kommer ifrån??







Såg innan på family gay. Peter Griffin trodde att alla gay-people kom från Frankrike. Hmmm.??

Sunday today



Ja idag är det söndag, vilket är en slappdag/bakisdag ( inte för min del iallafall) och jag har planerat att kolla på film, renskriva mitt arbete, laga tacos, mums, slappa, inte gå utanför dörren, äta massa av godis och kakor, jag har bestämt att jag får äta det en gång på 2 veckor. Nu lyssnar jag på pitbull och väntar på att min köttfärs ska tina utt så jag kan laga min tacos..

Filmvalet beror på vilken som laddas ner först ;P

 

Sundag bloody sunday


Emelie och Louise förfester ;)









 

 

Kvällens XoY

Ikväll besökte man då XoY i Borås. Vi skulle ju egentligen till harrys men det var så lite folk där så vi stack till xoy istället. Vid stället mötte vi en lång kö fast det gick ganska snabbt ändå. 100 kr kostade det, dyrt men det får man nästan räkna med. Väl inne irrade vi runt letandes efter en garderoben som vi tillslut hittade. Man kunde läått gå vilse där omn man inte hade varit där innan det vill säga.

Vi stack sedan direkt till dansgolvet och det var rätt mycket folk. Emelie och Sofia beställde var sin drink och vi började densa. På det nedre dansgolvet var det för mycket folk så vi stack upp till golvet bakom dj;n och dansade, mer uttrymme att dansa på. Fan vad vi dansade, as kul men ont i fötterna fick vi alla. men om man vill ha kul får man lida pin, haha. Såg några bekanta ansikten men inte många som tur var. Det är väldigt fint inne på xoy. Vi var inte överallt, får ta det nästa gång. Folket inne på xoy var en sammanfattning av smala, korta och blonda. Inte en enda snygg kille såg man men någon sötisch såg man väl, haha. Musiken var bra, blandat med house, rnb och lite annat skit. Man kunde verkligen vicka på röven :P.

Vi gick lite innan så vi skulle slippa kön till garderoben. Vi kom ut och jag och Emelie blev uppraggade av två blonad killar (inte min smak). De kunde inte fatta att jag var nykter, otroligt va?? Jag komme inte ihåg var de hette. De följde oss till bilen och ville få med oss på efterfest, de lockade med allt möjligt. Sa att vi var trevliga, snygga, sprit, ja det vanliga killar säger när de vill ha med en på efterfest. Fem i två ragg som vi sa i bilen. de ville ha lite action på slutet av kvällen med oss men jag sa att jag skulle jobba halv sju på morgonen och Emelie hade pojkvän, haha, ibland är det roligt att ljuga.

Vi åkte hem men först gjjorde vi ett stopp på station för jag var så törstig. Sedan åkte vi hem. Lämnade av Sofia och åkte till mig. Emelie gick och la sig ganska snabbt och jag sitter fortfarande uppe. Tittar på invation på 5:an. Innan när jag satta på tv gick house of wax, synd att jag missad den :( men men får väl ladda ner den istället.

Aldelles strax sja jag med gå och nana.

Bilder från förfesten och kanske från xoy ( man vet ju inte om man hamnade på bild) kommer inom kort. Men nu orkar jag inte lägga ut några.

Imorgon ska jag plugga, åka till pappa och kanske ta en tripp till farmor med...
God morgon gott folk och njut av söndagen :)

Sömntuta, ja ett av mina namn..

Imorse gick jag upp 14, upps :(. Men det var så skönt att ligga där. Drömmande bort från verkligheten. Ibland behöver man det. Middag åt jag vid tre och vid fyra började jag göra min seminarieuppgifter. 3 av 4 är klara. En kvar men sedan har man ju alla att renskriva på datorn också :(. Jag ska försöka bli klar med den sista uppgiften inom en timme. Renskrivningen behöver jag med bli klar med idag. För jag måste imorgon börja plugga till min tenta som jag har om 2 1/2 vecka. Neejjj jag vill inte. Känner mig smått panikslagen inför detta. tänk omn jag inte klarar den. Det var ju nästan 1 1/2 år sedan jag hade mitt sista prov och det var på gymnasienivå, hjälp mig!

Nen nu får man sluta blogga och sätta sig och plugga.

Ikväll blir det ju utgång, vart vet jag inte än. får väl se vart vi hamnar om det nu blir borås eller ibitza, only time will tell :P

Bon nuit mes amies!



Nu ska jag nana lite. Imorgon blir det massa som ska göras  och på kvällen utgång :O)

God natt

Biljard + systrarna Gruhonjic






Ja då har man kommit hem från biljarden. Skit kul var det. Träffade Amra och Amela dä.r oeh hennes boyfriend och massa av deras kompisar. Jag och Emelie var i ett team och Sabina och Sussi i ett. Sofia, Amra och Amela spelade på det andra bordet. Efter en timme begav vi oss hem...

Vad ska man göra resten av kvällen ??




Shop til you drop :P

Idag var man ju som sagt i Kungsbacka med mamma och Christina. Egentligen skulle man ju sitta på ett seminarum och diskutera men vad väljer man??

Det blev stor shopping för min del, 1400 sammanlagt men jag fick en del.

Först gick vi till systemet. Där inhandlades 3 liter vin och 5 cider som jag ska ha med mig till Stockholm nästa vecka. Sedan begav vi oss till Kungsmässan och där inhandlades detta från hm, gina trikok, kapphal...









Efter Kungsmässan begav vi oss till freeport och där inhandlades dessa godingar, alla för 448 kr, skit billigt!!!







När vi kom hem åkte vi till mormor för en liten fika och fick reda på att det hade hänt en olycka vid gymnasiet, nyfikna som vi är pratade vi om det under hela fikan...

När jag kom hem började jag städa. Kl 20 blev jag klar, 4 h tog det... Tiden går så fort!!

Ikväll blir det biljard, yay!!

Kick off!!

Well igår var ju jag och Maria på student 09 på trädgår´n. Mycket folk var det. Många från Asien. tyskland, italien, spanien, rumänien jag allt. Måste bara påpeka att bartendern var nog den enda snygga killen jag såg under hela kvällen. Dame he was hot!! :P...
Vi lyssnade på musik, jaqee och fibes oh fibes, vilken energi han hade som sjöng. Jaqee var inte dålig heller. Man verkligen dansade till och kunde inte sluta. Jag hittade dock inte så många låtar på youtube som hon sjöng för oss.
En rolig kväll med bra musik och trevligt sällskap ;P

Some pictures .....>












Jaqee



Henne såg jag och Maria uppträda på stundent 09 innan idag.
Uppdatering kommer imorgon för nu ska jag sova!!

Hos Maria

Nu sitter man hos maria, om en timme går bussen till trädgår´n!!

Sara är med här :P

buss och kram:P

Jag vill ha mer tid!!

Ibland vill man bara stanna klockan, eller sakna ner tiden! Kan inte bara någon komma på en uppfinning om detta, please!
Jag hinner inte med allt jag vill göra. Pluggandet tar tid då det tar mig lååång tid att göra det jag ska då jag tröttnar så lätt blir det att man sätter sig framför en berondeframkallade dator eller tv, eller så sover, vilket är en av de bästa sakerna jag vet.

Jag är helt klart lat av mig! Nu får det bli andra bullar!

Imorgon har jag föreläsning och sedan gruppdiskussion. När man sedan slutar begär jag mig till Maria då vi ska på Student 09 på trädgårn, ska bli så kul, massa studenter, god mat och musik. Fibes o fibes kommer ( vet inte hur deras namn stavas). Så det lite inget plugg imorgon då...

På fredag funderar jag seriöst på att slippa seminariet och istället åka till kungsbacka med mamma och christina. Men då måste jag komma på en bra ursäkt. Ja menar det är inte hela värden att slippa ett seminarie. De är inte betygsatta och jag bidrar inte till med något ändå. Sitter bara där som ett dumt fån och tittar mer i bordet.

Vad jag har kommit fram till än så länge:
- Att jag inte mår bra, kräks eller något under natten.
- Var tvungen att gå till läkaren
- Missade bussen
- Försov mig så jag missade bussen
- Svininfluensan, haha eller nej tack
- Att man ska på begravning/ bröllop

Har någon annat något förslag??
Hjälp mig skolka, haha :P

Nu ska jag packa sedan bär det av till gymmet, yay!!


Kan det inte vara måndag hela veckan??

Idag var jag ledigt. Sket skönt! Jag skulle egentligen ha pluggat hela dagen men trött som man var gick jag upp 12 och satte mig vid datorn och åt lite middag. Orkade inte göra ett skit, men när sabina sms:ade att vi skulle till gymmet vid 16 ville jag bara gå att lägga mig, men det kunde jag ju inte göra!!

Väl på gymmet tränade jag benen och det var så skönt. Efter träningen begav jag mig till willys för lite veckoköp i form av mat ;). hemma lagade jag some food och blev störd hela tiden med sms och samtal, så matlagningen tog lite längre tid än beräknat. Men men mat fick jag till slut!!

Efter min måltid var jag ganska pigg och började plugga lite. Vi ska imorgon i skolan diskutera forskningsetik, väldigt intressant. Vi ska prata om olika undersökningar som har gjorts genom åren. Bl.a Metropolitprojektet, Vipenholmsundersökningar och några till som jag inte kan komma på nu.

Imorgon ska jag även sova hos lilla Maria. Hon bor ju nämligen i Göteborg nu ;) ska bli så kul!!7
Nu måste jag fortsätta plugga och kolla på tv..

Lördag - Söndag

Lördagen spenderade jag med att ha en spontan fest. Sabina skulle ju komma hit och vi skulle kolla på film och ta det lugnt men det gjorde vi inte. Hon kom till mig vid 21 tiden och vi drack lite vin och sedan annlände lite annat folk med. Stina, Jocke, Emil och Grund ( tror han kallades för det) Vi drack, pratade, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. De gick runt 3 tiden och jag och Sabina somnade nästan direkt när vi la oss i min sköna säng.














 
På söndagen gick jag och Sabina upp vid 12 och stack till frölisch, så gott med korv med mos!!Vi träffade Sabinas syster där med och sedan begav vi oss till Amra. Efter det blev det en tripp till Skene Marten och jag köpte två böcker och jag agerade som Amras personliga bank med. Vi träffade Sofia en sväng med. Jag försökte vinna ett gossedjur på en sådan där klo fast fick inget buhu ;/. Sabina däremot fick upp en "hello kitty" på första försöket, lyckost!!




Jag åkte sedan vidare mot kinna för vi skulle prata om våran stockholms resa. Det är inte bra att alla kvinnor i cleasson släkten träffas. Alla pratar väldigt högt, i mun på varandra och en massa skvaller äger rum. Vi åt annanas paj och drack kaffe, inte jag och camilla däremot, kaffe är usch för oss..
Under de tre timmarna vi var där kom vi fram till att bussen gick 4.47 på fredagen, att vi skulle äta middag vid globen ( dyrt kommer det bli ca 300/skalle). ja det var det,,,, det tar ju även tid att dricka kaffe och äta så tiden bara flög iväg.

Mina kusiner släppte av mig vid sjukhuset och jag gick till casa blanca och beställde två rätter. Kycklig med annanas och friterad kyckling, mums säger jag bara!!

kom hem åt och nu slappar jag !!
Imorgon är man ledig, yay!!

Lördag fast det känns som söndag

Idag vaknade jag 10 och Emelie åkte hem därefter för hon skulle jobba på kvällen. Jag däremot gick inte upp förrän vid 15, så skönt var det. Men det äckligaste var att jag drömde om spindlar. usch jag HATAR dem!!! Min andra fobi alltså!

Jag drömde att de låg massa på i en låda med inga kanter fast spindlarna stannade bara kvar i lådan som tur var. Pappa var också med och han la en bit papper bland spindlarna och de började attakera pappert och när spindlarna gick bort från pappert var det borta. Jag blev livrädd då och rätt var det var så tog pappa en av spindlarna och la den på mig, vettskrämd som jag blev började jag gråta och ville bara få bort den. Fan vad jag grät och rätt som det var vaknade jag.

Well nu sitter jag och väntar på att Sabina ska komma, får se när det blir. Nu ska jag ta och diska lite så man slipper det imorgon :)

Ha en bra lördagkväll..

Visst och det ska man tro på??


The name of the game is-----> biljard

Dagen igår började dåligt men slutade perfekt.
Vi skulle ju ha seminarie i skolan och det gick då dåligt för mig! Min puls var allvarligt talat på 200 genom hela seminariet. i två timmar satt jag där och var skräckslagen och inte nog med det så var våran grupp sist. Om vi hade varit först så skulle jag nog inte ha varit så nervös så länge, jävla fobi säger jag bara!

Iallafall efter skolan träffade jag Amra och >Sabina och vi bagav oss bort till järntorget och åt lite mat. Det tog en evighet att hitta en pizzeria men till slut hittade vi en. En sak är säker,dit går man inte igen!

Vi kom hem vid 20 och jag började städa lite. Sedan runt 22 tiden anlände lite folk hit för vi skulle nämligen åka och spela biljard i kinna. Vi hade det roligt här hemma med en massa goa saker och bra musik.
Vi hade beställt taxi till 00 så vi slapp gå, vilket var skönt! Det kostade 180 kr men vi var ju sex pers som delade på det så det belv inte så mycket per person.

Väl inne på biljard "arenan" började vi spela. Det kostade 40 kr per timme om man var fler än 2, annars kostad det 50 kr vilket var billigt. Det var så jävla kul alltså. Det bästa var att jag vann hela tiden, förlorade inte en enda match.
Jag ska så spela MÅNGA gånger till! Näste fredag är bestämt!!

Efter biljarden var slut vid 1.30 gick vi hemmåt, eller rättare sagt in till stars. Det var en sopntangrej men när man blir bjuden på en cider så kan man väl gå in. Det var inte alls mycket folk men såklart ser man sin kusin där inne, full som tusan och med en sådan äckligt andedräkt, usch säger jag bara!

Iallafall vi gick hemmåt sedan och hade en massa kul på vägen, se bilderna här nedan!!
























Dessa eländiga texter

Idag har jag varit i skolan och haft gruppförferdelser inför vårat seminarium imorgon :(. Det var så mycket att läsa denna gång ca 80 sidor eller nåt, inte en chans att jag kan komma ihåg allt det. Jag kan inte läsa en text och veta vad den handlar om sedan, måste läsa den minst 2 gånger och srtyka under en massa. Inlärningssvårigheter kanske??

Vi kom fram till en massa saker och ska fortsätta imorgon igen med de två resterande frågorna. Jag ska vara i Göteborg vid 11 imorgon så upp tidigt, ännu tidigare för jag ska plugga :(, ingen sovmorgon här inte...

Imorgon blir det som sagt biljard med en massa folk, jag Emelie, Sabina sussi, sofia kanske, moa kanske och kanske amra, äntligen får man lära sig att spela det...

Nu ska jag nana så god natt<3

Jävla sjuka människor säger jag bara!!

Sitter och kolla på Opera och det handlar om barnpornografi och det är så jävla hemskt. Jag fattar inte hur en människa kan göra något sådan på ett barn. De hade hittat en massa barnpornografi på en 18-årings dator. En bl.a med en 4-åring som blev utsatt och en 8 åring som hade sex med en hund. Vem fan är så sjuk i huvudet att titta på något sådant, spela in det och göra akten??
Jag blir så jävla förbannad att det saknas ord för hur arg jag är!!!!!!!!!!!!!


090909

Inte en sådan konstig rubrik idag, tror många bloggare kommer använda den någongång idag.

Bara i två år till kan vi ha sådant år/månad/datum kombination, så ligg i nu folk om nu vill vara en av de lyckligt lottade att få ett litet barn då. Speciellt under slutet av januari..

Jaja nu till något vettigare..

Jag gick med tunga steg upp 6 imorse. Var ganska trött och hade sovit 6 timmar. Skulle egentligen upp 5 men orkade inte som sagt var. Gjorde mig iordning och hann t.o.m platta mitt hår, sminka mig lite extra och äta frukost. Haöv sju var jag klar och hade 15 min tills jag var tvungen att gå till bussen och den tiden spenderade man med att lägga in ny musik på mobilen, äntligen säger jag bara, har haft samma musik i åratal kändes det som.

Väl på lektionen somnade jag nästan. Om jag inte är super koncentrerad så kan jag lätt somna, men jag orkar inte lyssna på honom, mina tankar går till något helt annat. Louise koncentrera dig!

Var hemma igen vid 13 och åt lite mat. Sedan vid 14 började man plugga, vad sagt det är alltså. Om man inte har pluggat på 1 1/2 år så vet man inte vart man ska börja. Det tar mig evigheter att gå igenom en text. 2 timmar tog det för mig att läsa och göra lite anteckningar på ca 30 sidor, sannslöst vad segt. Och man fattar inte hälften av vad det står, massa skit om rationalisering och handlingsprocesser, makro-mikro, meso skit jag allt, men men jag kommer väl in i det efter ett tag.
I helgen blir det plugg som bara den!!

Snart bär det av till gymmet igen, yay! Har lite träningsvärk i min bröstmuskelatur och skulderbladen så ska inte träna de så mycket idag. Idag blir det mer kondition och magträning.

Nu ska jag ta lite frukt och nötter och läsa lite mer i mina sociologi böcker....

Monkey Talks - Del 1 - Wow, things DOES look good... from a different point of view.


Dagens sista ord

Nu har jag varit riktigt duktig. Ätit mat, nyttig bara!! Tvättat och väntar på att nästa maskin ska bli klar, städat och plockat upp allt skit och lagt allt på plats. Bärt ut sopor så det inte luktar som en svinstia längre här inne.

Snart ska man då sova, vilket ska bli så skönt! jag känner mig så lugn nu och kommer säkert somna som en stock ikväll...

God natt peps!!

Koka då makaroner!

Jag idag har man då börjat på friskis och svettis, eller rättare sagt jag och Sabina har det. Ett halvår frammåt, fan vad snygga vi kommer bli! 1360 kostade ett halvårs kort på bara gym, dyrt men fan man måste ju komma iform någon gång. Jag har nu duschat och jag känner hur endorfimerna sprutar i min kropp, den är lite skakig inte undra på de då den inte har fått träning på snart 1.5 år, inte bra Louise, men nu har man ju satt igång med träningen igen och det känns så gött!

Nu är nog mina makaroner färdiga :P

Ja då var det måndag igen

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Var inte hemma någon gång på 12 timmar.
Dagen började med att jag skulle upp vid åtta för att duscha men ye right like that´s gonne happen så jag sov till halv tio och upp som ett skott flög jag för om ca 30 min skulle bussen gå. Jag hann som tur var. Vi skulle ju ha biblioteks besök med vår seminariegrupp  inte gå till bibblan så jag gick till lydia´s buffe och åt. Mums mums.

Jag åkte hem 12 och på bussen träffade man Sabina. Efter vi pratat ville jag så åka till borås och köpa mig en skrivare. Sabina var på och jag fick låna Örjans bil :P. Vi kom till borås och jag köpte mig min skrivare, en hp. kopieringspapper, hålslagare ( vilket VERKLIGEN behövdes), usb-sladd. Sedan bagav vi oss till Kanlleland och handlade mat på både överskottslagret och willys. Fick väldigt mycket för 1000 kr..

När jag väl kom hem hjälpte Sabina mig att bära in sakerna och vi åkte vidare. Jag lämnade av SAbina och jag åkte till pappa. Kristoffer väntade på mig och vi tog sedan Pias bil till torestorp. Där väntade pappa och Pia. De visade vad de hade gjort i huset och vi åkte hem. När vi väl var hemma hos pappa och hade börjat laga mat ringde pappas jobb och bad han komma då han hade jouren, stackars pappa, han var så förbannad och hade inte ätit något och då blir man ännu mer förbannad. Då var det bara jag, Pia och Kristoffer som åt maten. Jag åkte hem vid 20 och tittade förbi willys lite för jag var sugen på fanta så det köpte jag och lite choklad.

Nu är man då hemma och har massa att göra men orkar inte.... Imorgon blir det skola igen och denna gång ska jag gå :P

Louise´s vecka

Min vecka är fullspäckad.

Måndag har jag obligatoriskt biblioteksvisit, kan vara bra att skaffa ett lånekort då. Det håller på mellan 12.15-13.45 men det dåliga är att jag ändå måste åka en två timmar före det börjar, det suger!!
När jag sdean kommer hem ska jag åka med pappa hem för jag ska köra ner en av hans bilar till huset. När jag väl kommer hem ska jag plugga!!

Tisdag har jag förelädning från 10.15-12 sedan blir det hem och plugga igen. Ska även börja på gym så det ska bli kul :P.

Onsdag har jag en till föreläsning mellan 8.15-10 sedan blir det hemmåt och pluggning, gymmet och så vill jag till borås så jag kan köpa mig en skrivare, hoppas jag kan låna någons bil bara...

Torsdag ska vi säkert ha seminariemöte och diskutera och skit och s¨kommer man hem och går till gymmet och sedan pluggar men igen.

Fredag harf vi seminarium, neeejjjj!!! Kommer hem och ska plugga lite, vara med kompisar, kanske se en film med den som vill. Ps- gymet får man inte glömma

Lördag = Skene marten. >Vilket man ser fram emot varje år men efter ca fem minuter där har man sett allt för alla stånd står på samma plats som de gör varje år. Man kan till och med nu sägas vart alla stånd står, men men det är ju en tradition att gå dit så.
På kvällen vet jag inte vad som ska göras, någonting vill jag göra. Festa kanske, dricka lite vin?? Vem vet vi får se vad som händer. Gymmet ska även få en titt.

Söndag - slapp dag, inget gym denna dag, never ever....

Måndag skola igen,,,,,

Hypocrite, that´s my name bitch

Innan var jag i affären och skulle köpa godsaker och vad är det man går och köper mer, jo det ska jag säga er...
-En trädningstidning, fitness magazine, superbra tidning.
Det hela kände så hyckligt ( om det nu är ett ord??) när man skulle gå till kassan, en massa godis, kladdkaka och en träningstidning.

Well imorgon/tisdag börjar allvaret....

Natten blev inte som man tänkt sig...

Sofia anlände till mig vid 23 tiden. Hon hade nämligen varit på kalas och jag satt här hemma lyssnades på musik och drack lite vion som fanns kvar. Börjar bli gott faktiskt :P.
Vi såg sedan på "fighting" och den var relativ bra, en perfekt "lördags film" med bra sällskap, lite vin och en massa prat, en massa kommentarer till filmen med. Jag måste nästan alltid kommentera en film, liksom säga aj när det ser ut att göra ont eller när något är allmänt konstigt. That´s just the way I are :P

Vi pausade filmen ett antal gånger och när vi hade sett halva filmen ringde Sabina mig och frågade om jag hade lite sprit hemma, well mitt kylskåp är som ett system. Fullt med sprit, inte mycket är mitt men jag "håller" det för andra. Man blir ibland äcklad att öppna kylen då det första man ser är det. Usch!!

Iallafall hon och Stina kom en sväng och de var visst på fest hos en som hette Jessica som fyllde 20. De gick sedann och efter ett tag så ringde lilla Sabian igen. Nu frågade hon om hon kunde komma till mig med lite folk. Jag kollade på Sofia och gick med på det. Men det värsta var att jag inte hade något smink på mig, lägenheten var inte i ordning och då fick man eld i baken och började sminka sig, eller maskara bara blev det. Hann röja upp lite för strax efter kom de. Stina, Sabina och fyra killar ( inga snygga dock) och två däckade på min soffa, en var tvungen att ta bussen hem. Stina fick hjälpa de två väldigt fulla personerna hem, de tog taxi men stackars Stina.!
Emil, den sista killen stannade till 3 sedan tog han även taxi hem.

Efter vårat "avbrott" kollade jag och Sofia klart på filmen, vi la oss i min säng och pratade lite sedan började ögonen bli väldigt tunga och så somande vi. Jag vaknade halv tio men la mig igen och gick upp 12. Sofia ligger fortfarande i sängen, tror jag ska väcka henne snart :P..

Kvällens plan

Ikväll kommer Sofia över och vi ska se en film ( filmer). Den som är planerad är "fighting" med hetingen channing tatum, yay!
Jag bakade pizza innan och när jag gjorde degen använde jag dubblet så mycket mjöl som stod i receptet för den blev så klibbig så jag fick tillsätta mer och mer mjöl. Den blev hyfast god iallafall.

Jag ska nog ta och diska lite nu.

By the way, gick upp 12 idag så kommer nog intre sova förrän väldigt sent inatt och imorgon ska det pluggas!!

Ha en bra lördag!!

Vad är det för fel på mig??

Händerna skakar, rösten sviker mig, hjärtat slår 1000 slag i minuten, jag vill bara springa därifrån, min hjärna är helt tom.....

Ja så känner jag mig när jag ska hålla en muntlig pressentation eller när vi ska diskutera en text.
Jag suger på det......

Jag kan verkligen inte diskutera i en stor klass på 20 pers, min hjärna blir helt tom och inte ett enda argument eller tanke sätter sin fot där inne. Vad är det för fel egentligen?? Jag vill verkligen vara en sådan person som kan diskutera, som har åsiker om allt och lägger sig i, men nej naturen vill inte att jag ska det. Den vill att jag ska sitta tyst på min stol och bara lyssna på alla andra. Why?? Jävla natur!

igår hade vi som sagt seminarie och jag var som sagt panikslagen inför det. Jag funderade på att skolka men det var ju det första seminariet så det kunde jag ju inte. Under förberedelsen var jag ganska tyst, fattade inte texten alls och alla andra i min grupp satt och diskuterade och jag var tyst som en mus :/ 
När vi skulle komma överens om vad vi skulle presentera skulle jag ha begrepp och författaren till texten. Begreppen kunde jag inte även fast vi hade precis gått igenom det på föreläsningen. Pinsamt värre! Jag har så dåligt minne!! Små saker kan jag komma ihåg, ontressanta saker men inte de viktiga sakerna. Vad är det för fel på mig??

När jag har läst klar en text så har jag ingen aning om vad den handlar om. Inget verkar stanna kvar i hjärnan! Varför? Kanske har det med att jag inte har pluggat något sedan förra året och inte riktigt kommit in i det hela med högskola. Men det är så jobbigt för jag vill inte verka dum.

Texten vi hade handlade med om brottslighet, mitt ämne men ändå hade jag inte en enda synpunkt om den. I denna takt kommer jag väl inte bli polis förrän jag är 50 eller nåt. jag måste kunna diskutera, reflektera, argumentera för/emot, ha synpunkter och kunna komma ihåg saker och ting innan jag sätter en fot på polishögskolan. Tänk om jag aldrig kommer kunna göra det :( vad ska det blir av mig då?? Polis är ju det jag vill bli more than anything men dessa saker är ju viktigt att kunna. Jag vill ju vara en av de bästa studenterna på polishögskolan! Okej jag kanske har några är till jag ska börja där och kanske dessa problem snart är lösta. Jag hoppas det. Att bara det släpper och massa argument hoppar in i hjärnan på mig. Snälla gör det!!

Att diskutera handlar för mig om att kunna saker om ting om ämnet. Annars kan man ju inte argumentera för och emot något. Om jag inte kan något om ex. irka-kriget hur ska jag du kunna diskutera om det.

Det känns som om jag måste göra radikala förändringar i mitt liv nu....


You and me cat...


Sofie 20 idag!

Idag fyller en av mina närmaste vänner 20 år.
Nämligen Sofie!
idag blir hon systemmyndig och jag önskar att jag kunde vara där med henne!

Grattis, grattis vännen, love you and miss you!!



Sofie på hennes 19-års dag förra året som vi spenderade på swing...



Cutie pie!!

GRATTIS GUMMAN GRATTIS

Snart helg!

Well sov bara tre timmar inatt igen, inte bra men jag var faktiskt inte så trött när jag vaknade och jag åt till och med frukost :). Han chatta lite med Sofie också, stackar är sjuk nu :( och imorgon blir hon 20 :).

Jag tog en senare buss idag, hela en kvart senare gick den så jag fick lite extra tid på morgonen. Jag kom till skolan och vad är det första man gör, letar upp sin sal där man ska ha sin förta föreläsning, vilket man INTE hittar. Jag letar och letar och ser en från min klass och vi letar tillsammans, fan vad dumma vi egentligen var. Det hade stått folk hela tiden vid entrén och de tillhörde såklart våran klass, salen var ju precis vid ingången, dumma och korkade mig :(.

Våran lärare, De något heter han, kommer inte reiktigt ihåg, informerade oss om ytterligare några saker om kursen. Vi hade nog föreläsning i ca 40 minuter max, men den fortsätter imorgon igen. Våran lärare verkar lite velig men på ett bra sätt. Han verkar avslappnad och inte för seriös, vilket är bra!

Jag socialiserade mig lite ytterligare med de jag satte brevid, men de var så himla tråkiga så jag gick vidare. Vi delade in oss i seminariegrupper, de vi hade tidigare var inte bra så vår lärare gav oss möjligheten att välja själva vilken grupp vi ville tillhöra. Så skönt säger jag bara, jag valde grupp 3 så nu har jag mitt seminarie kring 13 varje gång och inte 8.15, nice.

 De 4 seminariegrupperna är även indelade i fyra enskilda grupper. Jag går i 3:2 och i den gruppen går även två andra tjejer i min ålder och två  killar, en äldre och en yngre.

Jag och caroline ( en av tjejerna från min grupp) irrade runt i Göteborg letandes efter Studenternas hus, vilket vi senare hittade. Där skulle vi gå med i en studentkår, FFS, Filosofernas fackulternas studentkår heter den. 314 kostar det per termin att vara med där och det måste man annars kan man inte skriva tenta, helt sjukt konstigt tycker jag.
Jag och Caroline sa hej då och sedan tog jag bussen hem. Väl hemma var jag så trött men en stor disk och matlagning och Kinna stod på listan. Så jag begav mig till kinna, till biblioteket och skrev ut lite papper. Stack till hemköp för att köpa ingredienser till min mat. Jag var så sugen på thaimat så jag köpte kyckling och lite andra saker, åkte hem, lagade mat och sedan kom mamma, Kristoffer och örjan. De skulle fixa något på internet.

Nu är man ensam igen, och nu måste jag plugga, vi ska ju ha seminarie imorgon och jag måste plugga till det! Se hur lång tid de tar....

Lucifer rising

Japp det var vad sista avsnittet av supernatural handlade om, men det visse jag ju redan. Undrar om man får se honom på riktigt och att han inte besätter en annan människa som alla andra demoner och änglar gör i serien. Den 10 september har 5 säsongen premiär, i can´t wait!!

Well det blev inte så mycket pluggande idag och imorgon börjar man 8.15 igen, bläää, orka.... Förstår de inte att människor sover vid den tiden??
Imorgon kommer jag ha min första föreläsning, måste vara pigg och allert då, vilket inte kommer att hända.

Jag får nog ta och lägga mig snart så jog får sovit några timmar innat, en positiv sak är att om två dagar är det helg, yippi, fast min kommer väl bestå av plugg och plugg!!
Sofie fyller 20 då och jag kan inte komma då jag har lektioner till 15 på fredag, annars skulle jag åkt till henne och firat, men inte sa nicke man kan inte få allt!

Vi får fira rejält en annan helg hon och jag, som vi alltid gör, eller hur Sofie??

God natt människor, imorgon kommer att blir en lång dag...

 


Yay

Jag har visst redan fått mina csn pengar, de kom igår, yay!!

What shall we spend them on??

Nu är det dags igen efter sommaren...

Ja nu ska man börja plugga nu men ingen energi har man alls. Alla böcker ligger brevid mig, pennor i olika färger och former, varför kan jag inte fokuser på det?? Vill hellre kolla på supernatural eller sova. Idag gick jag upp ett, inte bra fast jag hade ställt klockan på halv tio för jag skulle upp och plugga och städa men icke sa nicke det händer ju aldrig!
Imorgon början man även 8.15 och jag kommer väl inte somna förräån vid 2 inatt eller t.om senare. Jag måste bryta denna cirkeln, gå upp tidigt och gå lägga mig tidigt! Måste börja träna så jag får min energi tillbaka igen.
När csn pengarna kommer då ska jag och sabina köpa ett gymkort och träna så vi blir skitsnygga och pigga!!
Jag behöver det verkligen..

Ska försöka plugga lite nu, får se hur det går och lite mat kanske ger en den energin...


Första skoldagen på länge...

Ja då har man varit i skolan idag. Jag hittade till "husaren", ganska lätt var det om man hade tittat på sitt papper man fick hemskickat där det stod adress och allt, dumma lilla Louise.

Jag sov kanske ca 3-4 timmar inatt, så vid halv sex då jag gick upp var jag ganska trött. Gjorde mig iordning och gick mot bussen. Det var väldigt muligt väder så jag tog en lite tjockare jacka, vilket var ett misstag då när vi slutade vid 10 så var det skinande sol :)

På introduktionen pratade de om allt möjligt, fick reda på vilken seminaregrupp jag är med i och så klart när man heter Andersson så kommer man i första så vid nästan varje seminarie kommer jag börja 8.15 men det bästa är att man slutar 10 så hela dagen kan man njuta!
Klassen är blandad, unga-äldre killar och tjejer men majoriteten är tjejer i 25 årsåldern. Såg en person som nästan på pricken liknade Günter, hilarious :P. Det ska bli kul att lära känna klassen men vissa verkade lite tråkiga och ointressanta av de jag pratade med men klassen är stor, ca 75-80 pers går i den.

Jag kom hem och mötte upp Sofia vid busstationen, hon hade en lång rast så vi stack hem till mig och pratade lite och kollade på massa bilder och videoklipp från alla tider. Såg på när jag,Amra och Sofia tältade för första gången och såg en del videoklipp från den dagen med, så roligt så!
Sofia gick och jag började laga mat. Nu har jag ätit och orkar inte ta itu med disken.
Ja vet vad jag ska göra, vila i ca en timme sedan städa. Måste städa orkar inte ha det så stökigt här inne. Jag kan ju inte ha folk hemma, man skäms ju!

När jag har städat så kanske man skulle ta och plugga lite eller kolla på Supernatural, vi får se vad det blir fast jag vet ju redan vad jag kommer all välja :P...

A few hours left now

Snart befinner jag mig  i "husaren" vid mitt univeritet och har min introduktion. Känslorna nu är, ja det finns inga, bara lite trötthet. Måste nog sova snart.

Jag kan inte fatta att jag ska börja skolan imorgon igen. Universitetet nu med! Inte lätta grejer längre helt enkelt en utmaning kommer det bli, som jag så ser fram emot. Utmaningar är en del av livet, man måste våga göra saker.

Kl 6.30 sitter jag på bussen till Göteborg, kommer nog vara ganska trött men intruduktionen är bara till 10 sedan får vi se vad jag gör och på onsdag är man ledig igen. Då ska jag plugga på min kurslitteratur för min första föreläsning är på torsdag, fun fun fun...

God natt och lycka till mig imorgon :)

Om jag överlever dagen, mohaaaha

RSS 2.0