I WANNA GO BACK

Har sådan lust att resa någonstans!
Aten, en underbar stad.
Här doppar jag fötterna i medelhavet. vi var på väg hem från Mykene.


Okej då Kristoffer!

Min lillebror har ett uf-företag i skolan och de säljer paraplyer med lampa i.



Gå in på sidan om ni är intresserade http://www.paraflex.webs.com/

Kristoffer är du nöjd nu?? god natt ska sova nu

My day 2

Jag var i Borås idag med mamma för hon skulle till öronläkaren. Det tog en timme sedan åkte vi och åt thai mat så underbart det var. Efter det begav vi oss vidare till knalleland för massa skulle till systemet och jag till rusta och överskottslagret. Köpte en hel del saker till lägenheten, allt gick på 800 kr. Sedan åkte vi hem. Var hemma  30 min sedan bar det av till erikshjälpen och handlade även lite saker där, träffade Sofia, hennes mamma och lillebror. Tjötade lite med dem sedan bar det va till jobbet i fem timmar. Jobbet gick som på räls. Örjan hämtade mig sedan och väl hemma åt jag pizza som jag köpe och lite godis. Nu bloggar jag och snart ska jag sova. Imorgon jobbar jag från 7.30-14.00 sedan ska jag till farmor, där pappa sedan ska hämta mig.

God natt folk!

Drömde även två konstiga saker igår.
Först drömde jag att jag var ute  och körde bil och så var det en grop med en orange gytja ( ni som har sett waterworld med kevin costner vet vilket jag menar, det är den sörjan där de återvinner allt, slänger ner lik och där de ska sänka ner costner i sedan) iallafall det kom upp en kvinna där ur och jag höll nästan på att köra över henne.
I en annan dröm samma natt blev jag påkörd bakifrån och jag gjorde det man skulle göra vid en sådan situation satt rak i ryggen och varnade alla i bilen ( Kristoffer och mamma, de) blev skit rädda, jag stod stilla när det hände för det var en elefant som stod i vägen på vägen. Så allt var dens fel. När bilen körde på oss så flög vi upp i luften som grease i slutet av den filmen och sedan vaknade jag!

God natt gott folk!

My day!

Vaknade runt halv tre i natt och var rädd! Det är inte många gånger jag gör det !
Min dröm var riktigt äckligt, och det är inte ofta jag tycker drömmar är äckliga eller det som hände i den vara äckligt.
Varnar känsliga personer!!

Jag drömde att jag var på Gran Canaria och skulle äta middag med en kompis och så träffade jag en kille som var på mig hela tiden, sådär snygg var han, tror det var killen från x-men som kysste rouge för första gången då han kom i koma ( då hon upptäckte sina krafter, Shawn Roberts heter han). Han ville få med mig på en rundtur runt ön och så gjorde vi det. Det fanns massa andra människor med som åkte med. Vi såg landskapet och vid den sista stoppet var vid ett inhängnat rum med galler runt om. Jag trodde att vi skulle få se en ilsken hund eller något men det visade sig vara en kvinna med blod sipprande ner från munnen, hon ville äta oss, det såg man på blicken. Man låste upp två dörrar för att komma in till henne. En av guiderna skulle ge henne mat, döda djur blev det, usch. Det var min uppgift att stänga dörren vilket man gjorde genom att trycka på en knapp.

Jag råkade trycka två gånger så dörren var öppen. Kvinna i "buren" kände på dörren och den var öppen till rummet där vi stod och tittade på henne. Alla sprang in till bussen men min kompis syster blev kvar där inne och kvinnan högg tag i henne och började äta på henne. Min kompis blev inte alla arg på mig utan gav mig bara en sned blick, konstigt,?? Nu började kvinna springa emokt oss och rätt var det var så började hon äta på resenärerna. När man blev biten av någon som henne så omvandlades man själv till en sådan. Sedan blir allt lite suddigt. Rätt som det var jag den enda som inte hade blivit biten. JAg försökte prata med dem för de var vanliga föruutom att de ville äta mig, jag trodde att jag skulle dö inom några sekunder men killen som var så där snygg  hade också omvandlats men han skulle skona mig om jag hade sex med honom ( vissa begär går  visst före andra för killar, hehe). Jag sa till mig själv om jag ändå ska dö så kan jag väl lika väl ha sex innan dess, vem tänker så egentligen?? Jag gick fram till honom och kysste honom, min första känsla var att han hade grus i munnen, men det var benflisor, det han bara bli en kyss för sedan kom Annika från jobbet och räddade mig hon frågade om jag hade blivit biten eller om vi hade haft sex, jag sa nej. Rätt som det var förökte jag sätt huset i brand. Jag var omringad av massa zombier eller vad man ska kalla dem och jag smög liksom runt blan dem och satte saker och ting i brand. Sedan upptäckte någon mig och började brottas med mig, jag kunde få bort de personerna lätt, men till slut orkade jag inte mer så jag försökte ta migg egna liv, jag ville inte bli en zombie. Jag tände gasspisen som fanns där och tände en tändsticka och la den där men gasen var slut, sedan försökte jag hugga mig själv med en kniv men jag dog heller inte då utan istället vaknade jag och var så rädd! Det tog mig minst en halvtiimme för mig att somna sedan, vakande vid 8 och var fortfarande rädd. Skrev upp min dröm för annars skulle jag inte ha kommit i håg den. Men fan vad läskig den var!

Denna dröm var en kombination av dawn of the dead som jag såg förra veckan, samt x-men och någon trailer om någon annan zombie film jag såg.

Så här fast mer blod runt munnen såg kvinnan ut som!



Trött....

Har nyss kommit hem från borås med mamma, är trött och ska till jobbet snart med. Orkar inte skriva mer men berättar allt om min dröm och dagen i borås ikväll efter jobbet!

hej svejs

Hmmmm

Bloggandet har inte varit på topp på sistone. Jag har jobbat så mycket och inte haft tid. Då jag är ledigt ligger jag och sover eller tittar på film och tv!

Lönen kom idag, fick lite över 9000, så skönt för nu kan jag äntligen köpa saker till min lägenhet!
Köpte faktiskt lite saker idag, nämligen:
- Tre diskborstar
- Toa rengörare
- Vaskpropp
- Svamp ( eller vad det heter man kan diska saker med)

Allt gick nog på 50 kr eller något.
Nu har jag även fått diskborstar av Örjan och en fönsterskrapa.

Köpte även sex filmer för 200
- Tillbaka till framtiden 2 +3
- Scarface
- Twister
- Donny Darco
- Fantomen

Nu måste jag ta och sova någon timme för jag ska till jobbet vid 16 igen. Jag var så himla trött  i morse, orkade knappt gå upp ur sängen. Imorgon börjar jag 16 men innan  dess ska jag mamma och Örjan till borås för mamma ska till läkaren och sedan ska vi äta ute och jag kanske ska köpa lite saker till lägenheten. Vill till indiska och titta lite på inredningssaker.

Och på lördag så kanske det blir Ikea, Sofia jag hör av mig om du vill följa med, är inte säker på om vi ska åka än men på fredag kommer jag med resultatet till dig!

Sov gott !

Dubbel njutning

Är så trött!
Men det stoppar mig inte från att se på det nya avsnittet av Supernatural och njutning av min choklad.
Efter det blir det sängen och kan gå upp kvart i sju imorgon för att äta lite frukost och sedan bege mig till jobbet.
Det är inre många dagar tills jag flyttar nu!!

Sweet dreams!

It´s done!

Nu är jag officiellt ägare av min allra första lägenhet.
Inflyttningen sker den 1 mars men nycklarna får jag redan den 27 feb alltså om ca 5 veckor!!
 Jag var på Marks bostad idag och skrev på kontraktet. Fick även en hel dela brosyrer.

Jag var även på biltvätt idag, var inne i bilen under själva processen. Mamma och Örjan var inne i "rummet" då mamma inte vågade vara inne i bilen.

Snart ska jag åka till jobbet igen , fem timmars arbete. Imorgon blir det upp med tuppen, börjar 7.30.10.15 och sedan igen 16-21. Jag måste  ju nu tjäna pengar så att jag kan börja försörja mig själv.
Pratade mad lilla Amra inne och gud vad jag saknar henne. Ändå har det bara gått ett par veckor sedan jag såg henne sist. Men till helgen kommer hon !!!

En sak hände däremot idag som inte var så rolig direkt. kristoffer hade skrivit en lapp till mig att det var halt ute och satt den på en ficklampa som jag skulle ha med mig när jag cyklade. Och jag kansäga att det var bokstavligen glashalt. Isen var så glansig och jag försökte cykla sakta men sedan kom en backe och jag hade en handen på bromsen och den andre höll jag ficklampan i och rätt som det var började jag välta åt vänster. Pang sa det och jag låg på marken med smärtor som gjorde att jag nästan började gråta och inte nog med det så var jag ju tvungen att börja cykla igen så jag inte skulle missa bussen heller. Aj aj säger jag bara, har så ont i min rumpa att jag måste sitta på högerhalva hela tiden. :(.

Hoppas jag inte upptäcker en hel del massa blåmärken imorgon bara.

Med det onda kommer det goda ( eller vad är det man säger)

Nej nu måste jag skynda mig till jobbet!!

pussipuss 


Hej och hopp

Okej ännu en tråkig dag. Jobbade i morse från 6.45 - 11 och jag var ju inte direkt pigg i morse. Snart ska jag tillbaka igen, hatar verkligen dubbla turer. Det blir ju lättare sedan då man har egen lägenhet och mycket närmare till jobbet. hehöver inte gå upp med ottan på morgonen, hehe.

Jag längar bara tills på måndag då jag ska skriva på mitt kontrakt.
Jag längtar även tills på tisdag för då kommer min efterlängtade lön som lär behövas nu!
Jag längtar tills på fredag för då får jag se Amra, ska krama ihjäl henne!

En del saker behöver jag inte köpa till lägenheten.

Och dessa saker är:

- Dubbelsäng ( 160 har jag )
- Soffa ( en trea och en två- sitsig)
- Glas ( har ca 50 st)
- Bestick
- Tallrikar ( men ska nog köpa lite mer fina skålar)
- Kaffekokar ( jag dricker dock inte det men få väl ha det till alla gäster som kommer på besök)
- Vattenkokare
- Elvisp
- Micro ( får farmors gamla)
- Två skärbrädor
- Två knivar ( men behöver nog fler)
- Tv ( får låna mammas tills jah kan köpa en ny en)
- Tv bänk
- Tvättkorg
- Bokhylla ( men kanske ska köpa en ny är inte helt säker än)
- Speglar

Well det återstå en hel del saker till, sådär som 100 eller något, alla småsaker som ska köpas.

Elektroniken jag måste köpa är:
- Dator
- Extern hårddisk
- Hemmabiopaket

JAG HAR FÅTT LÄGENHET!!!

Mamma ringde nyss till dem och så ville kvinnan där prata med mig och sa att JAG HADE FÅTT LÄGENHETEN!! Jag är så lycklig!!
JAg vet ännu inte när jag flyttar in men på måndag ska jag skriva kontrakt kl 14.00!

JAG ÄR SÅ GLAD, nu är det bara att shoppa saker till den!!

God morgon

Fan vad trött jag är. Jobbet ringde halv åtta i morse och frågade om jag hade gjort en sak hos en vårdtagare. Tog mig sedan ett tag att somna om. Sedan ringde Amras mamma och frågade om jag kunde jobba imorgon på morgonen. Så nu får jag inte min sovmorgon :( men pengar tjänar jag).

Nu måste jag in i duschen sedan kommer pappa och hämtar mig.
Jag har inte fått besked än om lägenheten :( det står att det fortfarande behandlas)
vill veta nu!!!

Sköna eller obekväma??


Gammal goding


Police watch - gimme, gimme




Jag tycker inte om "dam" klockor, de ska nästan alltid vara med smala armband, diamanter på och små är de med. Jag tycker att alla herr klockor är så mycket snyggare. Stora, enkla och stilfulla och inte massa krim krans runt om.
Min klocka jag har nu ser ungefär ut som den på bilden. Köpte min nere i Lanzarote för 10 euro, får se ur länge den håller man än har den inte gått sönder iallfall.
Orsaken till att jag vill ha en police klocka är att de är snygga men även för att "police"står med, hehe!

Killer song :)




Kevin Rudolf Feat. Lil Wayne- Let It Rock

No news yet...

Sitter och väntar och väntar på svar från Marks bostad.
Snart ska man till jobbet med, orka. Vill bara slappa idag men icke sa nicke.
Imorgon ska jag till pappa.
Snart måste jag ta på mig kläder, har suttit i myskläder hela dagen, arbetskläderna väntar.
Amra jag saknar dig! Men snart ses vi. :)
Snart kommer lönen, den 27, enbart några dagar tills jag får mina efterlängtade pengar, de behövs oerhört mycket!

I have a new baby!

Please give me av Plymouth Barracuda 70´


Veronica Mars the movie??

Ska de gör en film om en av mina favorit serier Veronica Mars, do tell.!!
Hoppas verkligen det!
Nu sitter jag och kollar på de sista 6 avsnitten av säsong 2. Sorry gotta go!


Åter hemma...

Det första jag gör när jag kommer hem från jobbet är att kolla min hotmail,  se om jag fått något från marks bostad om lägenheten, men kom fram till att det är imorgon jag får reda på det, tror jag iallfall.

Jobbet idag gick relativt fort. Hade någon handling och promenad och någon tillsyn. Började halv åtta och var så seg i morse. Eller jag är seg när jag ska gå upp när jag har varit vaken i ca 15 min då känner jag mig ganska pigg.

Snart ska jag äta mat, sedan blir det slapp-time för mig och min choklad, om jag har tur så kommer även Emelie och lämnar av Veronica Mars boxen säsong två och som tur är jobbar jag från 16.45 imorgon och får låna bil så jag kan titta hela natten och sova till 15 om jag vill :). Fast jag har ju redan sett en del avsnitt så.

Just nu måste jag iallfall ta av mig mina arbetarkläder och så måste jag nog ta en dusch med.

Chokladen skriker efter mig!  :)

Amra, jag saknar dig så gumman!!

What a day....

Äntligen är jag hemma. Egentligen skulle jag ju bara jobba till 18 men så kunde inte en jobba p.g.a enskild angelägenhet så jag fick hoppa in istället. Sedan klantade jag mig så att någon fick ont, väldigt ont. Fick sådant dåligt samvete efteråt sa förlåt minst 20 ggr. Sedan höll jag på att krocka, körde lite för mycket på den andres sida när jag skulle svänga, personen körde ganska fort och såg mig precis vid svängen då hon körde rakt emot mig. Som tur var finns det bormsar på bilen :). Sedan fick jag tvärbromas en gång till för jag var nära på att köra på trotoarren när jag skulle svänga ( vad är det med mig och svängar egentligen??) Allt annat under dagen gick iallafall bra.

Sedan tittade jag i våran pärm på jobbet där det står när man jobbar och så och då märkar jag att jag jobbar tis-tors, lör-sön denna vecka sedan nästavecka blir det mån-fre så jag är ledig fredag enbart fram tills nästa lördag. Kommer nog vara helö slut då antar jag.

Nu ska jag titta på det nyaste avsnittet av One tree hill och äta min macka!

Puss

ps. jag missa president cermonin idag, fan också......

God morgon alla söta människor

Igår natt, eller rättare sagt idag natt somnade jag inte förränn vid tre halv fyra eller något och vaknade sedan vid elva då klockan ringde. Jag drömde att jag var på jobbet och vi skulle slänga en lång tjock kudde som var minst 7 m eller något, tung var den med. Vi klarade det men när vi bar den så såg vi en del 12 - åringar som stod på ett tak och rökade. Sedan anlände pappa och Pia med min peguot och sedan åkte vi in för vi skulle börja jobba ett pass till. Vi såg massa ölplaskor på marken och jag körde på gångbanan med bilen.

Nu ska jag sätta mig och äta frukost, sedan måste jag cyckla till jobbet, har ju inte pengar så bussen kan jag inte ta! Börjar halv tre idag till sex så inte så många timmar.

Filmer som måstes ses 2009

X-Men Origins: Wolverine har premiär den 1 maj.

Terminator Salvation  ( terminator 4 ) har premiär den 29 maj

Transformers: Revenge of the Fallen har premiär den 26 juni

Harry Potter and the Half-Blood Prince har premiär den 17 juli

New Moon, uppföljaren till Twilight har premiär i Usa den 20 november, vet dock inte när Sverige premiären är.

Dessa måste jag se under årets gång, alla är uppföljare till orginal filmerna men de är säkert lika bra ändå!!

Någon som vill haka på vid någon av filmerna??

+
att jag måste se de filmerna som redan har haft premiär som exempelvis The spirit

It´s movietime

Nu ska jag titta på en film, finns inte så mycket annat göra.
Men frågan är nu vilken film blir det??
Jag är inne på att se någon action film, kanske die hard 4.0 eller nja var inte så länge sen jag såg den. Vad sägs som x-men den första alltså eller ja det får bli den!



Wolverine det är fult att peka!

The spirit

Jag gillade Sin city, kommer jag då gilla denna film??
VI får väl se efter jag har sett den när det nu blir.
Snygga bilder däremot!



Vous parlez francais?

Paris, ett drömäventyr för mig. Staden har allt jag vill uppleva i en vist där. Massa med sevärdheter, god mat och ett vackert landskap.

Om jag skulle åka dit skulle jag besöka bl.a:

Musée d'Orsay - ett litet konstmuseum med inte så mycket folk

Louvren
- ett måste med alla dessa vackra målningar men jag skulle nog undvika  Mona Lisa för den är såpass känd och har alltid en massa kö framför sig. Lika bra att njuta av alla andra målningar!

Notre Dame - en av Paris mest kända katedraler

Sacré Coeur - en mycket vacker kyrka

Champs Elysee - Paris mest kända gata, dyra affärer blandas med massa turister som leder en fram till Triumpbågen.

Versailles - man måste ju se detta magnifika slott minst en gång i livet. Vandra i alla kungars och drottningars fotspår!

Centre Pompidou - Det franska nationalmuseet för samtidskonst

Luxembourg-trädgården - en av Paris mest kändaste trädgårdar

Place des Vosges  - Ett torg som omgärdas av 36 stycken tegelhus. Vid torget, som i guideböcker brukar kallas det mest romantiska torget i Paris, har flera kända personer bott: Madame de Sévigné, kardinal Richelieu och Victor Hugo.

Något jag nog inte skulle göra i Paris är att åka upp i Eiffeltornet,  utsikten kanske är fenomenal men kön är nog inte det däremot. Vem vill stå i timmars kö för att vara uppe i tornet några minuter, nej inte jag, en turistfälla indeed. Utsikten kan man nog se på något annat ställe. Jag skulle ju så klart stå nedanför och enbart titta upp på den, en snabb titt iallafall, sedan skulle det bära av till mer intressantare platser!


 

Nu går det som på räls :)

Jag har fått in rytmen nu på hur man gör om sin blogg. Okej nu måste jag ha bloggen så här i minst 1 månad. Får inte sitta uppe halva nätterna vid datorn, inte bra för nacken eller ögonen. Men jag kan inte hjälpa det för det är så roligt att lappa och fixa alla små och stora detaljer. Måste nu bara göra en säkerhets kopia så att inte allt försvinner.

kom ihåg det alla ni bloggare där ute att kopiera all text i både stilmappen och kodmallarna och klistra in det i wordpad eller word och spara sedan det dokumenet någonstans. Så om något skulle ha flyttat sig eller du gjort något fel så har du alltid en backup!

God natt på er!

Chevrolet impala = My dream car

Letade nyss efter min drömbil på internet och hittade den, eller hittade flera st!
Priset på dem ligger mellan 130.000-395.000, ska jag ta ett lån eller??


           En 1966 Chevrolet Impala SS 396


    1965 Chevrolet Impala Impala SS Cab




Chevrolet Impala Cab -67  ( denna är min absoluta favorit) !!


   1965 Chevrolet Impala SS 327

Källa: www.bytbil.com, www.fyndbors.se


Är de inte underbara??

Är så uttråkad...

Jag har redan sett på två filmer idag. SATC och döden klär henne. Nu vet jag inte vad jag ska göra.
Jag vill bara få min lön och veta om jag fått lägenheten eller inte.
Varför går tiden så sakta för??
Och så är jag hungrig och vi har ingen god mat hemma heller, så typiskt.

Peace out!

Don´t you just love SATC



Jag måste så köpa hela serieboxen!




Smile your on candy camera!!

weird....

Hade så himla många konstiga drömmar i natt. Drömde om bl.a Las vegas serien och då gömde jag mig en garderob. Det fanns med en skit snygg kille där med läderarmband, han var inte någon av karaktärerna utan en vanlig kille. FAN vad snygg han var. Varför kan inte drömmar slå in för??
Jag kom ihåg att jag även drömde om Sofia och hennes lillebror. Jag körde rullstolen han satt i på en modevisning och vi var i vägen hela tiden överallt. Alla modeller klagade över oss. Sedan helt plötsligt kröp vi. Vi var även inne på Mat i Mark och handlade lite mat. 
Min favorit låt spelas nu på radion - Running in your veins med Renegage five!!

Förresten jag vaknade nyss, lite sent att gå upp kanske men jag kunde inte släppa mina drömmar. Det är så kul att drömma. Men mamma är snart klar med maten så jag var tvungen att gå upp. 

Tänk om man får en egen lägenhet då kommer det inte in folk och stör en när man sover eller väcker en vid 11. då kan man sova hur länge man vill och sedan äta frukost då det egentligen är middag!!

Ska även till farmor idag.

God morgon på er! 

Amra blir fotad! i smyg...


Louise är glad!

Min blogg är lite mer ljusare nu, får se hur länge jag har den så här innan jag byter. Jag behöver omväxling väldigt ofta, hehe!

God natt barn!

Tänk vad man kan göra med sand!

simpsons_sand.jpg

Very original Funny picture priceless, public and private humor creative cool sand projects sand creationshilarious cool sand sculptures funny picture art




Hur fan gör dem??

Inspiration

Nu vill jag med göra om min blogg!

Imorgon gör jag det!

Puss&Kram

Så här blev resultatet

Jag designade Amras blogg här blev resultatet!


What i always wanted to do!

Jag har sådan lust att backpacka i Asien, skulle kunna tänka mig ett land Thailand eller Laos, bara det är vackert och varmt och att det finns lite sevärdheter med såklart!
Saken är det att jag inte har pengar till det om jag nu får lägenheten. Om jag inte får den så om jag bor hemma i två månader till så kommer jag lätt ha 25.000 på banken. De skulle jag lätt kunna slösa på ca 1 månad i Asien. Men vem skulle då följa med mig? Ingen har tid eller pengar till det. Jag vill ju inte direkt åka själv dit bort. Tänk på alla de människor man kunde träffa, alla saker man kunde köpa, alla saker man kunde se på!!

En dröm som jag hoppas går i uppfyllelse någongång i livet!


Fria händer!

Nu ska det bli skapande!

Jag har nämligen fått i uppdrag att göra om Amras blogg precis som jag vill.
Ska bli intressant hur den blir tillslut. Kommer nog sitta med det hela natten :)

Amra förbered dig för en helt ny blogg imorgon!

Puss miss you!


Amras blogg

Amra har nu skapat en blogg. Här är den!

www.mskemi.blogg.se


Yay :)

I morse var jag och titta på min kanske blivande lägenhet och jag absolut älskade den. Jag kan inte ladda upp någon bild för jag har inte någon sladd till mobilen till datorn med mig, sorry Emelie men jag kan lägga in planlösningen!

Så här ser min kanske blivande lägenhet ut. Hoppas så att jag får den, på torsdag får jag nog reda på det. Håll både tummarna, pekfingrar, lillfingrar, ringfingrar och fuck you fingret + alla tår åt mig!
Kvinnan som visade mig hennes lägenhet var jättetrevlig och jag som halt ändrar mig när jag pratar med äldre människor för först gången var sådär uber trevlig till max, men men vem bryr sig. Om jag får den så får jag köpa hennes köksbord+ fyra stolar och tvättmaskin för 2000- - billigt eller vad!!

Allt ver nästan nyrenoverat, badrum, nytt kyl och frys men tapeterna skulla jag vilja ändra på. Men de färger och mönster jag vill ha får jag säkert inte ha för marks bostad. Får väl göra inredningen lite mer annorlunda istället!
Just nu sitter jag och skrvier en lista på allt jag ska köpa ( om jag får den då alltså)



Källa : www.marksbostadab.se

Cravings eller vad...

Okej det blev inte pizza en tre tortilla rullar med köttfärs och massa med grönsaker blev det istället. Varför slänga något som redan fanns i kylskåpet!

Känner mig lite för mätt nu, inte direkt bra att äta så sent och sedan lägga sig på full mage.

Vi ses imorgon efter visningen!

Puss&Kram och god natt på er!

La musique


Give me more.....

Jag är så sugen på pizza nu! Tänk en stor fet, onyttig pizza som sätter sig på låren direkt, mums. Men såklar så har man inte pengar att spendera på den.
Sitter här med min frazer choklad ( den godaste och nog den sötaste chokladen ever) och tänker på morgondagen. Vad ska man göra efter visningen?

- Först och främst ska jag tacka JA eller NEJ till den på min sida på marks bostad, ( hoppas jag får den)
- Måste nog starta upp min bil ( den har ju stott orörd i flera månader snart, inte så bra för den direkt)
- Fortsätta skriva upp allt jag behöver köpa till lägenheten om jag får den då alltså. Jag har börjat på köket och det r så himla mycket grejer, som tur har jag mycket av det men tänk på alla de andra tre rummen!
- Städa mitt rum, måste verkligen göra det. Idag var en 3 åring här inne och sa att det var så stökigt, städar du aldrig eller sa han. Skäms lite eller vad.

Jag måste köpa en dator. Kan ju inte flytta hemifrån utan en. Får se hur mycket jag får i lön denna månad, och kanske efter det köpa en.

Jag vill ha pizza och en lägenhet!


Big news!!

Imorgon ska jag på en lägenhetsvisning. Jag tittade innan min hotmail och såg att jag hade fått ett erbjudande på en lägenhet i Assberg, sedan såg jag ännu mer bra nyheter, jag var först i kön! Jag ringde upp kvinnan som har lägenheten nu och ska nu på visning imorgon. Jag var så himla nervös när jag ringde. Kristoffer hörde allt jag sa och han sa att det inte lät som mig när jag prata. Nej jag tyckte inte det lät som mig heller när jag prata men men det är ju inte hon som ska välja om jag ska få lägenheten eller inte.
Så imorgon kl 11 bär det av till Assberg med mamma, Kristoffer och Sofia för att titta på min kanske blivande lägenhet. Tänk om tre måinader så kanske jag flyttar in där :).

Innan dess så måste jag köpa en del nödvändiga saker tilllägenheter, mycket har jag redan men inte allt.
Jag måste med jobba så mycket jag kan under dessa tre månader så att jag kan ha råd med några hyror och mat.


Shake that ass girl

Jag har så lust att bara dansa röven av mig...


I need money,,,,,,,,,now......

Varför är man pank?
Varför är man inte rik?
Varför kan man inte vinna några miljarder på lotto?
Varför är man inte en arvtagerska till ett stort fötetag?
Varför är man galen i skor men inte kan köpa dem?


ASOS Bow Front Satin Peep Toe Shoe
ASOS Contrast Ruched Platform Shoes
ASOS Leather T-Bar Platform Sandal


källa: www.asos.com

I miss Amra so fucking much!

Amra är på väg till Uppsala nu. Jag saknar henne redan så himla mycket. Men jag har inte släppt en enda tår en, tror jag fortfarande är i chocktillstånd att hon har flyttat till Uppsala!




Vi i London!





Vi på torsdagskvällen då Adam Tensta uppträdde




Amras 18 års dag



Jag saknar dig gumman, så otroligt mycket!


Men Louise då!!

I morse hände något jag inet trodde skulle hända. Allt började med att jag var väldigt trött när jag vakna vid kvart i sju, jag skulle nämligen köra ner Pia till bussen. Väl nere på busshållsplatsen skulle jag vända och vad är det inte jag göra, jo jag kör ner i diket! Inte hela vägen utan hjulen och lite av underrevet stod över kanten. Jag fick inte alls panik, Pia åkte till jobbet och jag stod där och väntade på Kristoffer som skulle komma. Han ringde mamma och frågade om de kunde komma och hjälpa mig. När de väl ko mkunde int e Örjan dra upp bilen så jag fick panik, jag svor, stampade i marken, ville bara att allt skulle bli bra igen. Ja skämdes så alltså, men jag skyller på att jag var så trött att jag inte tittade så väl i backspeglen när jag backade. Mamma, Örjan och Kristoffer åkte runt till våra grannar och försökte hitta någon som kunde hjälpa oss. De hittade en, vi kallade honom sopnisses pappa. Han hade en traktor som tur var, han hjälpte mig och vi fick upp bilen.  Tack för att vi bor på "landet" där det finns traktorer!! Det stannade 3 bilar nder den timen jag stod där nere, men liksom 50 körde förbi.
Nu ska jag åka coh hämta Pia och ska INTE köra nära ett dike!!

Tacos med riven choklad....hmmm

I morse var jag så himla seg. Vaknade runt halv fem och yes, hade 2 timmar kvar att sova innan jag skulle till jobbet. Känns som om jag jobbar hela tiden, men men. Jobbade bara 6 timmar. Först hade vi morgonarbetet, sedan skulle jag duscha en vårdtagare, som inte gillar mig så mycket.
Det första hon sa när jag kom in var
- Vad gör du här? Neu får jag väl lära dig med hur man duschar mig.
( jag menar hur svårt är det att duscha en människa, det är ju inte direkt rymdvetenskap!!)
Men så här lät det när jag skulle gå
- Detta gjorde du så bra
- Du får gärna komma tillbaka igen.

Fan vad man snabbt jag fick henne att gilla mig!

Nu sitter jag och har nyss ätit tacos och mumsar i mig lite choklad med. En ben and jerry glass ligger i frysen men den tar jag sen.

Amra åker imorgon till Uppsala så jag ske till henne ikväll. Jag tror jag ska kidnappa henne och låsa in henne i ett rum där jag bara har nyckel, på så sätt stannar hon kvar! Men stackars alla andra som inte får träffa henne då.
Nej jag ska krama henne och aldrig släppa taget, på så sätt måste hon stanna kvar.

Någon som har något mer förslag??

Peace out!

Äntligen!

Nu har vi äntligen fått internet på våran stationära dator. Det har tagit en tid, vi har fått byta modem och problemet var till slut nätverkskortet. Pappa fick ett av mig och Kristoffer i julklappa och idag satte vi i det och har nu internet!

Grattis till Stina som fyller 20 idag. Sorry att jag inte kan komma då jag jobbar och ska sedan hämta upp Pia vid jobbet.

Snart ska jag själv till jobbet, börjar 16.45 idag så någon timme har jag kvar här hemma till.

Jag har nog över 1000 bilder jag måste framkalla. Av alla dessa kort ska jag göra massa med scrapbooking eller hur det stavas. Älskar att göra sådana så det ska bli kul!

Jag fick in tekniken

Hade min första skidlektion på jobbet idag! Eller rättare sagt jag snubblade in på den.
Eller så här var det:

Jag och Anette jobbade ihop idag. Ute var det glatt och vattnigt överallt. Det var bara en tidsfråga innan någon av oss skulle ramla. Jag tror jag " höll" på att snubbla minst 20 ggr ikväll men min rumpa rörde aldrig marken!
Okej, när vi var uppe hos en vårdtagare, eller rättare sagt var på väg upp till honom så fick jag sladd på bilen ( i uppförsbacken), bilden roterade ett varv och sedan var jag på väg ner igen, det fanns ingen chans att vi skulle kunna komma upp för den backen så vi var tvungna att gå.
Väl när vi var klara inne hos vårdtagaren skulle vu ju på något sätt ta oss ner och det var ju inte direkt sandat, is överallt, vatten med och inget gräs någonstans. Jag som gillar att "glida" på isen gjorde det i någon sekund men slutade illa kvickt då jag nästan höll på att ramla. Men rätt som det var när jag skulle ta tag i ett räcke som fanns på sidan så börjad jag glida ner från backen. Jag gled nog minst 5 meter på mina skor, stäckte mitt innerlår en aning, ramlade inte och asflabbade när jag väl var nere på säker mark. Jag kände verkligen adrenalinet pumpa. Hela tiden sa jag till mig själv -  Louise ramla INTE, och det gjorde jag inte heller.

Efter denna lilla händelse kände jag så för att åka snowboard, måste så lära mig det i en snar framtid för den kicken jag fick vill jag så uppleva igen!!


Imorgon blir det mer Veronica Mars, upp vid 10, se avsnitten, äta frukost, sedan åka till farmor, sedan hem till pappa och berätta nyheten att jag inte ska till Norge.


God natt...


Hos Amra

Ni sitter jag hos Amra. Vi har tittat på Veronica Mars sedan 10 i morse, så himla bra. Ska fortsätta se mer imorgon, längtar så.

Snart ska jag till jobbet. Endast 4 tim jobb, gött med lite pengar.
Appropå pengar jag ligger minus på mitt konto, har varit lite för generös förra månaden och slösat lite för mycket pengar på lite onödiga saker. men men vad fan man lever bara en gång i livet. Men kom på innan att jag har 500 liggande hemma hos pappa så helt pank är  jag ju inte. Får ju snart lön och så.

När jag kommer hem finns det en kall pizza till mig för värmning, längar till den med!!

Läste nyss Elenors resedagbok, fan vad jag är avundsjuk på henne. Hon är i Australien, firade nyår i Sydney och är nu tillbaka i Brisbane. Värme och snygga surfarkillar, vad mer kan hon begära?? Hoppas hon lever livet där nere iallafall.

Såg i morse att det var massa snö ute, jag bara nejjjjjj. Varför kan inte våren komma?? Vill inte ha kyla, vill ha värme!!

Amra sitter här jämte mig och pluggar kemi, fattar inte ett dugg av det.... Men men det är väl inte meningen att jag ska göra, har ju inte läst det sedan högstadiet.

Snart åker hon med, neeeeeejjjjjjjjj.

Ps. Jag och Sofia ska stanna kvar Sverige. Och jag ska nog börja plugga till hösten. Mer info senare!!

Jag är bedövad

Har nyss kommit hem från tandläkaren, hela vänstra sidan av mitt ansikte är ungefär bedövat. Det känns så konstigt! Jag har ett knep varje gång jag ska laga ett hål, slappna av! Det kanske inte är så lätt men det underlättar enormt. Man måste tänka på något annat än själva akten. Det kanske inte är det lättaste då borrgrejen låter så himla mycket. Jag absolut hatar det ljudet, man kan ju alltid lyssna på en mp3 eller nåt.

Min mun är sne, jag kanske har fått en stroke, för då är munnen sne, men det får vi inte hoppas.

Jag fick inget bokmärke denna gång eller någon liten leksak. Varje gång när jag var liten och nyss hade blivit klar med "akten" så fick jag alltid ett pris. Det var det enda roliga med att gå till tandläkaren.

Jag har faktiskt aldrig varit rädd för att gå dit, tror att mamma var mer rädd än jag när vi gick dit tillsammans. Jag gapade alltid stort och grät aldrig. Det gjorde väl ont en hel del gånger, men om man vill vara fin får man lida pin!

16-21 ska jag även jobba ikäll, orka men vad gör man inte för lite cash??
Nu tänkte jag fortsäta min titt på Veronica Mars, en av mina absolut favoritserier!

Natti natti people

Nu ska lilla jag sova, men först och främst ska lilla jag ta en ipren och lite host medicin så jag inte hostar ihjäl mig hela natten.

Har suttit lite för länge vid datorn nu!
Måste sova nu
Ögonen hänger.

Jag vill åka till New York!


Songs of today witch made me go crazy


Ensamheten härjar

Jag känner mig så ensam. Jag kan inte åka någonstans för jag är sjuk. Jag kan inte gå till någon för alla bor så långt bort. Jag hatar att vara sjuk! Nu har vi ingen ström heller. Så jag ligger och lyssnar så radion så mobilen. Bandit rock, enda bra kanalen som jag får in. Jag till vara frisk nu! Imorgon ska jag och emelie gå på bio, the spirit blir det, hoppas den är bra och att jag är något frisk tills imorgon. Jag måste träffa Amra i veckan med för snart åker hon till uppsala, fan vad jag kommer sakna henne. Men hon måste ju gå efter sina drömmar. Jag kommer nog att hälsa så henne många gånger uppe i uppsala! Jag vill ha ström och en frisk kropp nu! 8000 hushåll är utan ström nu inkl oss

Sjuk

Jag känner mig sjuk. Hostar snart ihjäl mig, näsan rinner konstant och jag känner mig trött hela tiden och inte mindre än det så jobbar jag. Börjar igne kl 16.45 så jag har några timmar på mig att vila vilket är skönt!

Varför ska man bli sjuk??

Jag har ändrat mig igen..

Har nyss ätit godis, choklad och lite glass men jag kände ingen njutning alls. Kände bara att jag mådde illa, först biten var det enda som jag njöt lite av resten smakade inget alls. Tillslut gav jag allt det jag hade kvar till Kristoffer.

Jag ska nog enbart ät om jag känner för det här framöver, jag vet att jag kan stå emot det och nu vet jag att det inte smakar så gott som jag trodde att det skulle göra. Jag behövde faktiskt denna dag då jag åt för att se om jag verkligen gillade godis, det enda jag gillar är första tuggan resten är bara blä. Jag ska äta när jag känner för det men det blirnog bara en tugga eller nåt. Jag ska inte äta som jag gjorde innan, way för mycket åt jag. Tänk på alla pengar jag sparar om jag inte äter. Jag njuter hellre av en god middag än att slänga i mig onyttigt godis. .

Nytt nyårs löfte:

- äta godis när jag känner för det, inte överäta bara för sakens skull som jag gjorde innan.

Imorgon blir det jobb hela dagen!

Jag har bestämt mig!

Jag ska börja äta godis igen. Man lever bara en gång! Men jag ska bara äta på helger inte på vardagar. När jag senare börjar träna så ska jag inte äta godis alls utan bara nyttiga saker!

Så godis here i come.

Känner mig fortfarande inte så bra, ska ligga i sängen hela dagen och äta godissaker, titta på film och knapra alvedon, måste köpa halstabletter!



Idag blir det fest!

Första dagen på året snart slut

Tänkte skriva ett litet inlägg innan datumet går till den 2:e januari 2009.

Jag har blivit sjuk, hostar som fan, näsan rinner och man knaprar alvedon hela tiden, bra sätt att börja 2009 på.

Nu ska jag sova då jag endast fick 4 tim sömn inatt. Imorgon ska jag slappa, ska nog stänga av mobilen så ingen kan störa mig i min skönhetssömn!!

Hoppas detta år blir bättre än 2008!

Vill styka av mer saker från min lista!
Vill göra något med mitt liv!

Än så länge har jag inte ätit godis. Jag ska nog hålla mig lite till från det och börja träna och förbättra min hälsa, för det behövs!

Får de hur länge jag kommer att hålla mig borta från godiset! Men högst ett år till!

God natt !

Gott nytt år på er!

Nu är det 2009, skönt med ett nytt år, andra saker att göra, fler personer att lära känna, det ska bli ett kul år. 20 fyller man ju vilket innebär systemet och mer klubbar man kan gå in på. Okej igår blev en lyckad nyår. Lite över 10 pers var vi, drack, prata, jag gjorde mig aldrig förstådd ungefär;). Ett av mina nyårs löften är att prata saktare och tydligare! Träffade lite folk som jag gick med i mellanstadiet med. Vissa var väl lite borta än andra men vad fan det var nyår. Amra var ju inte med, hon firade nyår på en bosnisk fest i göteborg. Nu sitter iallafall jag och sofia och tittar på vänner. Hela 5e säsongen går på tv. Jag och sofia gick upp idag vid halv åtta, kunde inte sova mer, sov bara fyra timmar i natt. Känner mig inte så trött nu faktiskt. Jag får äta godis nu, om jag vill så att säga. Men glass är jag sugen på:-) vi har ätit halva halva på frölish idag och ikväll blir det nog tacos, Mums! Ha ett fortsatt trevlig 2009

RSS 2.0