Doing well =)

Mitt hälsosamma liv har gått bra dessa två dagar. Har cyklat till och från skolan. Efter skolan har jag gymmat en timme, känns så skönt att träningen är i gång. Jag har dock fått ont i rumpan av sadeln men om man inte har cyklat på väldigt länge pga den långa vintern så tar det nog några dagar innan den blir van =P.

När det kommer till maten har jag ätit nyttigt. Bra frukost med musli, fil och frukt, lunch blir det sallad, två mellanmål av frukt och nötter och till middag vilket blir efter träningen, tallriksmodellen med mycket grönsaker. Inget godis, kakor, läsk eller alkohol ska få slinka ner i min mage =). Är så taggad på att leva nyttigt. Jag behöver nödvändigtvis inte gå ner i vikt, bygga muskler och bränna fett är målet. Viktnedgången kommer ändå om jag har tur =P.

Nu ska jag plugga och sedan slappa :)

Imorgon är jag ledig och då ska jag gymma, handla inför veckan, städa och plugga innan Robin kommer på besök.
Det är ju även 1:a april, vem ska man lura??

Let the game begin!

Tävling på gång!

Jag och Robin ska tävla om vem som kan gå ner mest i vikt till den 3 juni. Den som vinner får en månads fri diskning när vi väl har flyttat ihop och en heldags romantik dejt.

Tjejor nu får ni peppa mig till att träna och äta nyttigt! Tro mig jag behöver det!!!

Önska mig lycka till!

http://www.momentfriskvard.se/viktminskning.jpg-for-web-small.jpg

Helgen som gått snabbt!

Helgen har varit lugn. Tagit promenader, sovit länge, myst i soffan, kollat på film och ätit god mat =) Men nu är jag ensam igen, iallfall i fyra dagar innan Robin kommer igen =P

Jag har gjort lite fler smycken. Testa att göra lite örhängen, halsband och armband :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6653_140021497.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6681_140021581.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6683_140021721.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6684_140021747.jpg


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6670_140021955.jpg


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6673_140022036.jpg

Gör livet enklare. Ha en affär??

Kollade nyss på debatt, väldigt spännande och intressant. Det handlade om otrohetssajten victoriamilan.se Vissa var för den och vissa emot det.

Otrohet är helt och hållet INGET för mig. Aldrig skulle jag kunna göra en sådan sak mot Robin. Jag skulle aldrig ens pussa någon annan kille på munnen eller kinden förutom min familj då. Kyssar är så intimt och personligt att det är otrohet i mina ögon. Att vara påverkad är ingen ursäkt what so ever. Man kan behärska sig man har ett samvete även som full. Om en attraktion eller spänning till en annan person uppstår så har man ett val. Om man verkligen älskar sin pojkvän/flickvän så gör man inget, självklart kan man prata, skämta, "flirta" lite lätt för att man är på ett bra humör men på ett harmlöst sätt som visar på att det inte leder längre.

Jag är helt emot trohet när det kommer till mig själv.

Andra personer - Om man går bakom ryggen på sin partner eller vill göra det är det inte moraliskt att berätta det för sin partner och se hur han/hon reagerar? Är personen med på att ha ett öppet förhållande så go for it, alla har sin rätt till sina egna relationsregler. Om han/ hon reagerar negativt mot detta då ser man att det är fel. Att sakna en "kick" som de pratade om i debatt kunde de gå genom en otrohet. Men denna "kick" kanske man kan få med sin partner istället? Testa något nytt, prata med varandra, ha ett öppet (verbalt) förhållande gör allt för att hålla lågan uppe. Om den inte finns där och man vill söka spänning någon annanstans så gör det mest värdiga, gör slut med din partner. I ett monogamt förhållande kan man inte ha kakan och vilja ha en annan sorts kaka som är godare för stunden.

Om man nu har en familj så är det kanske en annan sak. Att ens barn ser eller upptäcker att ens förälder är otrogen är inte bra för den. Den får kanske missuppfattade bilder av ett fårhållande och kanske går och oroar sig för om en skildsmässa är på gång och blir mer sårbar.

Det pratas mest om gifta mäns affären, är män mer benägna att begå otrohet än kvinnor? Är kvinnors otrohet ett stort mörketal, förekommer det i så liten rang eller är det mer acceptabelt ( nja tror inte det)?

Ville bara få ur mig lite av mina tankar kring otrohet...

Vad tycker ni mina vänner om otrohet?

<3

Den här mannen har varit min i 11 mån idag, snart firas ett år :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6026_139373417.jpg

Älskar dig din tok <3

They are here, they are everywere :)

Jag fick mina smyckessaker idag. Har suttit en timme och skapat två kreationer. Det är inte lätt må jag säga men det blir nog lättare sedan när man har fått in tekniken. Insåg att jag behöver mer saker men ska skicka efter undan efter undan.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6645_139327725.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6648_139327813.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6651_139327851.jpg

Evening laughter

http://wulffmorgenthaler.com/img/strip/-WM_strip_2008-11-27.gif
http://wulffmorgenthaler.com/img/strip/-WM_strip_2006-11-09.gif
http://wulffmorgenthaler.com/img/strip/-WM_strip_2005-09-15.gif

O.n.s.d.a.g.

Vad gör Louise idag??

Hon har pluggat och ska fortsätta med med det lite till.
Tänkt på framtiden, vad hon vill jobba med, bo osv.
Kollat på datorer, hon vill efter sommaren köpa två datorer, en mini pc som är lätt att ta med till skolan sedan en ny större bärbar, Hennes är så seg och den vill aldrig bli nykter =P.
Lagat mat.
Funderat på att gå till affären.
Försovit sig.
Missat skolan.
Inte gymmat, ingen lust helt enkelt.
Kollat facebook/twitter ett antal gånger.
Lyssnat på musik.

Hola amigos

Vad har hänt sen sist??

Jag har varit i skolan, pluggat, fick veta att jag blev godkänd på min tenta =D, varit hos Robin, överaskat honom med besök, festat, sett lite för mycket nakenhet och hört "jag är gay" för många gånger =P.

Jag har haft pärlor och flytt på hjärnan non stop. Jag och Robin pratade om att kanske flytta till Åmål i helgen och det lutar åt att vi gör det :) håller på att kika på lägenheter och jag är tokig i att köpa inredningssaker =P.

Jag har deklarerat idag och får en hyfsad slant tillbaka, thank god, annar skulle jag fått leva på vatten och bröd från slutet av maj till slutet av juli då jag får min första lön.

Imorgon gäller skola, gymmet och städning...


Woho =D

Imorse innan jag drog till skolan tvivlade jag på mig själv. Jag kommer stå där vid våran monter helt tyst och inte kunna svara på några frågor, verka helt okunnig och säkerligen på underkänt......
När vi väl började bygga upp vår monter blev jag på bra humör. Jag började inte stå i montern så jag och några andra började gå runt, pratade med våra klasskamrater om deras upptäckt på vårdcentralen de hade intervjuat. En som stod i vår monter mådde inte så bra så jag gick fram och tog över för henne. Jag var så trevlig, svarade på frågor, berättade annat kuriosa och alla hade det trevlig. Jag är så stolt över min insats =D och jag hade såå kul. Jag ville inte lämna vår monter, väldigt torr i halsen blev jag då efter ett tag =p

Jag kan inte få in mina bilder till datorn från min mobil så jag kan tyvärr inte lägga ut några bilder =( annars skulle ni fått se vår monter med de små "paketen" :)

Jag hade en späckad helg. Kalas. Utflyttningsfest. Fyllechafför. Utelåsning. Mys. Ikea....

Vad jag lärde mig denna helg - Lås aldrig Emelies dörr själv =P

Nehe!

Jag kan inte sova, är inte så värst trött. Om ca 12 h sitter jag på bussen till Skene, jag känner på mig att det kommer bli en rolig helg =D och ingen alkohol för mig denna helg. Är inte det minsta sugen..
Får väl snart gå och lägga mig..

God natt!

Ny hobby på G!

Jag anser mig själv ha mycket fantasi och kreativitet ( vilket Kristoffer inte håller med mig =P, men jag ska visa honom minsann!!) Iallafall, jag har bestämt mig för att börja tillverka egna smycken. Jag gillar att pyssla och behöver underhålla mig med något annat än datorn. Jag har skickat efter två böcker om ämnen och hoppas de kommer snart. Hela kvällen har jag suttit och letat efter hur man gör, verktyg, tillbehör, ja rubbet och det är inte så fruktansvärt dyrt. Just denna månad har jag inte råd med det men nästa ska jag köpa lite basgrejer och börja pyssla.

Jag ser verkligen fram emot detta =)

http://modebladet.blogg.se/images/_r1_1166453458.jpg

Jag kommer ha överflöd med smycken sen =)

Kvällskonversation

L: Jag säger god natt nu?
R: Säger du god natt för gott?
L: Ja jag ska aldrig vakna mer igen =P
R: Haha, vi kan väl ringas sen?
L: Robin börjar du bli trött?

Tisdag

Jag har varit kreativ under de senaste två dagarna. Är ju ledig från skolan så hinner med att pyssla och ha mig =). Självmord och självmordpreventering har jag börjat läsa lite om. Väldigt intressant. Skulle kunna tänka mig att jobba med det i framtiden innan jag ber mig på polisyrket.

Sådana här har jag hållt på att göra. Det tar tid med alla typsnitt och hitta ord och citat lite här och där. Gjorde en lite större i office publicer innan idag men har inte skrivit ut den då min skrivare inte kan skriva ut i A3 format..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6644_136621176.jpg

Ska kanske till Ikea i helgen med familjen och då ska jag köpa lite ramar så jag kan få upp lite av dessa på väggarna =) Måste diskutera en sak med mina respektive familjer, skriver om det efter helgen =)

Riktig slappardag

Jag har under denna dag suttit vid tre platser i hela lägenheten. Soffan, vid datorn och toan såklart =P. Inte ens varit utanför dörren. Jag gick till dörren dock för att hämta posten. Fick det oranga kuvärtet, allmänna pensionen. Jag har hela 37 000 sparat, wow behöver snart börja om jag ska kunna överleva som pensionär =P

Håller på att kolla på transformers men pausar och fasnar vid datorn. Har kollat på massa hobbyonline butiker. Hittade massa inspiration =) Bara jag hade lite mer pengar så jag kunde köpa lite saker men allt har sin tid. Prioriterar mat just nu.

BTW jag åker till Mark på torsdag då händer det grejor =)

Det är bara en sådan dag

Vad som saknas...

Det är en del saker jag saknar här i lägenheten.

Eftersom jag har en hel del böcker och filmer är jag i behov av en ny bokhylla, vill få upp mer tavlor på väggarna men behöver en slagborr då också. Måste seriöst till Ullared snart. Enda problemet är att få hem allt till Trollhättan??

Jag vill ha en ny dator, eller rättare sagt två nya datorer. Är trött på min bärbaram sega tangenter och seg dator överlag. Jag skulle hellre vilja ha en stationär och lite minidator, enkel att ta med sig, till skolan, till Mark och Robin. Får hålla utsik på ett datorpaket med både en minidator och en stationär ihop, några förslag?
En ny kamera skulle sitta fint också. Har haft min snart i två eller tre år. Den hänger inte med när jag tar foton och har tappat den lite för många gånger i snön =P Ibland tar den bra kort ibland suger den. Vill ha en systemkamera men de är för dyra så en kompaktkamera med 14 megapixlar eller mer skulle sitta fint.

Jag har inget behov av att köpa en platt-tv. Jag håller mig till en hederlig tjocktv =)

En köksmaskin skulle sitta fint. Perfekt till när man ska baka bröd och kakor och slipper knåda och ha sig själv. Mycket mer effektivt!

En byro samt en stomme till min säng är jag verkligen i behov av. Men har inte råd. Hatar att inte ha pengar. Får leta lite jobb här i Trollhättan snart. Men jag vill fokusera på mina studier samt vara fri på helgerna så jag kan vara med Robin eller åka hem. Det gäller helt enkelt att  ge järnen under sommaren och jobba så mycket jag kan.

En vacker vision


It´s baking time

Jag och Robin lekte konditor i lördags plus att jag lekte dålig fotograf =P

Robin bakade citronbiskvietårta och jag chocholate chip cookies. Allt blir gott, inte dundergott men det gick att äta. Blir att bara äta grönsaker resten av veckan då jag har fått i mi väldigt mycket socker =P. Träna, träna, träna!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/ro_136242214.jpg

Robins ihopkok

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/ll_136242253.jpg

Mitt ihopkok

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/klar_136242299.jpg

RESULTATET


Leka

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6597l_135751776.jpg

Goood morning!

Jag sitter här i min lägenhet, persiennerna nerdragna och jag ser ut som ett bombnerslag =P. Jag behöver såååå en dusch, måste ju se fin ut när Robin kommer  i eftermiddag =D.

Behöver även diska, buhu. Kunde inte somna inatt, tror det var vid tre ungefär som John blund kom. Jag har sovit ganska oroligt de sista dagarna. Vaknat en massa gånger och har svårt att somna varje natt. Hoppas det går bättre nu när Robin kommer. Mycket skönare att sova brevid någon =)

Ha en underbar fredag mina vänner!

Do over - make up

Well jag som sov till 15 idag med lite uppehåll emellan med frukost =P kommer nog inte kunna sova på ett tag. Men jag har åstakommit en hel del idag. Städat alla rum förutom köket. Jag har tvättat och möblerat om lite. Kände jag behövde en ändring. Jag kollade även på ikea efter möbler, vill ha en bokhylla till, en byro och en sängram. Det skulle gå på ca 2000 inklusiv frakt på 500. Men vet inte om jag vill lägga mina sparpengar på det, eller vänta tills efter sommaren då jag har mer pengar.. Jag har lite pengar att spendera men de kan vara bra att ha i något nödläge om det nu skulle komma.

Det är svårt - köpa - inte köpa??

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6576_135697544.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6577_135697574.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6590_135697657.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6588_135697696.jpg

Ta ner julgranen idag kanske?

Jag är en person som är lat ibland när det kommer till tråkiga saker. Som till exempel att ta ner julgranen. Det är roligt att sätta upp den, det blir så fint sen och man är oftas fler då. När julen är över och det nya året kommet är det dax att ta ner den vackra glittriga plastgranen. "På trettondag jul då ska julen ut" varför? Varför kan man inte ha den året runt? Den stör inte direkt någon, bara står där i ett hörn och ser fin ut. Att ha julkänsla varje dag känns ju inte så fel :). Men det anses ju inte "normalt" att  ha den så länge uppe. Min mamma blev helt chockad när jag sa att den var uppe, hon liksom dömde mig kan man säga. - Louise du är konstig som har uppe den! Jag gillar att vara avvikande, får se om jag tar ner den idag eller inte. Det är lite roligt att göra granrevolt ibland =P

Nu ska jag iallfall städa och kanske även laga mat!

Goda ting bullar min

Ännu ett grupparbete avklarat =) så nu är jag "ledig" tills den 15 då redovisningen är. Måste ju ändå plugga de dagarna. Sex timmar satt vi och skrev och alla var helt trötta i huvudet till slut. Jag stack faktiskt till gymmet efter skolan och spenderade en timme där. Sedan fick jag för mig att baka kanelbullar. Köpte ingredienser och bakade när jag kom hem. Har ätit lite för många ikväll min mage känns i obalans ( låter ju som en reklam =P) så det blir inga mer förrän till helgen.

Jag känner mig så trött nu. Hade svårt att sova igår natt och inte nog med det drömde jag att pappa hade suttit i fängelse i två år och hade nyss kommit ut. Han höll ett tal som var dedikerat till mig, jag grät i drömmen och tror jag även gjorde det på riktigt för när jag vaknade hade jag ögonbös runt ögonen.

Imorgon är jag ju då ledig. Ska städa, plugga, tvätta och gymma om jag nu inte har för mycket träningsverk =P

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/100_6571_135507655.jpg

Lovely boxes and cupcakes

Jag var inte peppad på att dra till skolan imorse. Ville bara lägga mig och sova bort hela dagen, men tvingade mig upp. Vi skulle fixa med våran monter till redovisningen. Vi gjorde paket som det var skrivet information om den vårdcentral vi intervjuade. De blev väldigt söta. Vi spelade även in ett rollspel som vi ska visa på redovisningen. Min grupp var så effektiva. Vi blev klara på tre timmar, bara ett grupparbete kvar som vi ska börja med imorgon och som jag även tror kommer bli klart. Vi är ju nio pers i gruppen och ska skriva 3-4 a4 sidor, lätt som en plätt.

Så om turen är med oss är vi lediga f.o.m imorgon tills den 15 då redovisningen är. Låååångledigt =D

Jag råkade somna två timmar när jag kom hem. SKulle ta på mig mina mysbyxor och la mig ner. Det var för skönt så jag låg kvar en stund och somnade. Jag var så hungrig och var nära att köpa en pizza men hejdade mig då jag insåg att jag inte hade råd. Fick ut mer av att köpa annan mat att laga, billigare =) Jag gick till netto och kom hem med två kassar fulla med nyttiga saker. Massa grönsaker, frukt och kött. Jag var sugen på quornbitar så det slank ner i korgen. Ska testa det i veckan. Var ett tag sedan jag åt det. Spara lite på djuren och naturen =)

Jag har städat och läst lite ikväll. Vill kolla på en film men det känns för sent för det så zappande står på tur.
I helgen kommer Robin hit =)=)

Jag tänkte baka i veckan, kanelbullar och muffins med massa glasyr =P. Imorgon ska jag köpa ingredienser och på fredag blir det bakdag.


RSS 2.0