Alla helgons dag

Idag ska vi hedra/minnas de döda inte tigga godis. Amerikanisering säger jag bara!

Ikväll ska jag se på skräckfilmer då jag har skrivit klart halva första frågan av min hemtenta. Resten gör jag imorgon och på måndag.

De som jag ska se ikväll, om jag orkar är:

Fridag the 13th från 1980
Nightmare on elm street från 1984
Black Christmas från 1974

Får se om jag ser alla men ska nu titta på första filmen men hela lägenheten mörkt och ett litet ljus tänt!





Emelies 20 års fest / pre halloween!

Trött, det är dagens ord!!


Gårdagen var rolig med lagom dricka ( för min del) fast mitt hår kliade som i helvete och samt mina (ögonbryn) så mot slutet av kvällen tog jag bort det!
Jag hade pyntat lite så det var lite halloweenstämning!

Nu sittter jag och Emelie och väntar på att casablanca ska öppna, 13 öppnar det :(.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2034_59105960.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2043_59105988.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2091_59106136.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2171_59106190.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2041_59106247.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2166_59106347.jpg

Emelie 20 år

Idag fyller en av mina kära vänner 20 år! Äntligen är du 20, systemet nu då :P!
Grattis gumman på din födelsedag. Hoppas du får en superbra dag med massa skratt, presenter och lite alkohol som du lagligt köpt själv, haha!

Tänk att du är 20 nu, vad tiden går fort!!!

Grattis igen!!
Grattis
Grattis gumman!!

När man är 20 år gammal, har man löst världsgåtan: vid 30 börjar man tänka över den och vid 40 års ålder finner man den olöslig // August Strindberg

Grattis du har löst världsgåtan!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/helgen-18-20-september-024_58961250.jpg


Väldigt söta Emelie är 20 nu!!!!!!!!!!!

Funny box

Idag var jag på systemet i Kinna, det har ju blivit självplock nu. Inte jättestort utbud med roligt att man själv kan gå och kolla. När jag stod i kassan fick jag denna här söta lådan..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2030_58888027.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2033_58888051.jpg

Nu ska jag städa lite, plugga, måste med till fyndlagret. Dit går jag om en timme.

The end!

Idag hade vi ju redovisning i skolan. Två stycken hade jag och båda gick faktiskt bra. Var lite nervös på första då det var inför 60 pers :S och den sista var inför 8 pers, lite skillnad där :P

Träffade sedan Sofia utan butterix, vilket var fullt me folk. Fick tag i en sak jag skulle ha, ansiktslim men hittade inget spindelnät, sorry Emelie. Det var så mycket folk där inne. Kunde knappt komma fram :S

Kom hem och började laga mat, har ätit klart nu och skulle börja dammsuga men den började den krångla, fan också för jag har inte råd med att köpa en ny nu :....
Ska pröva senare igen.

Håller på att tvätta med.

Imorgon ska det skrivas hemtenta, får se hur det går!

Hjälp!!!!

Imorgon har vi våran STORA redovisning, kill me now!! Jag är inte nervös ännu, som tur är och jag hoppas inte att jag är det innan redovisningen eller. Jag måste prata långsamt och tydligt aå att alla kan förstå mig!
Efter det ska jag ha en till redovisning men då är det med "våga tala inför grupp" människorna och då är vi bara 2o motsvarande 60 i den STORA redovisningen som den kommer vara mycket lättare :P

De ringde även innan från jobbet och jag har fått två tider till nästa helg, ska bli skönt att jobba lite. Har faktiskt saknat alla små söta samlingar ( de flesta iallfall ).

Imorgon kommer jag komma hem ganska sent men jag hoppas ändå att jag hinner ta mig till gymmet en timme eller så! På torsdag läggs våran hemtenta upp och jag ska göra så mycket jag orkar på torsdagen så jag slipper göra så mycket under helgen sen. Ska även möta Pia en stund på torsdag, ska bli kul och även farmor som jag ska åka och besöka! Fyndlagret måste jag med till, butterix med. När fan ska jag hinna med allt??

Så måste jag städa med :S. Inte så mycket dock bara dammsuga och tvätta golvet, just det jag har tvätt i maskinen nu, fan det måste jag ju plocka upp.

See ya!

Resultat

Fan säger jag bara, fast jag visste redan det>!

Jag fick inte godkänt på min tenta :(

Äsch vem bryr sig får bara göra bättre ifrån mig på omtentan. Nu ska jag plugga på ALLA frågor, de 8 jag inte hade pluggat på till provet, varav två kom på provet, så irriterande!

Men men den 16 är det omtenta!

Det var ett tag sedan jag pluggade inför ett prov och kände redan när jag skrev det att det skulle gå jättedåligt, men men sånt är livet man kan inte vara bra på allt :P.
Nu har jag iallafall tid att öva!

Hemma igen

Äntligen hemma :P

Om några timmar ska man till gymmet, fan vad skönt det ska bli. Men innan dess ska jag nog plugga lite och kolla på en film :).

Jag måste ändra mina sovvanor. Ända sen i torsdags har jag inte gått upp innan halv ett. Jag älskar och hatar att sova länge. Denna vecka från och med imorgon ska jag upp vid 9 oavssett om jag börjar 14 eller inte har skola alls.

Imorgon ska vi mötas 16.30 i skolan och då ska jag upp 9, end of story!
Okej nu ska det lagas lite mat!

Paranormal activity

Ja vad kan man säga om denna film. Jag skrattade, fick några fler hjärtklappningar i vissa scener. Det bästa med filmen och det som gjorde att den blev så läskig var att den var filmad av skådespelarna själva, eller vad man ska säga. De filmade den som om det hände på riktigt. Slutet var lite väl överskattad, den behövde ju inte sluta så direkt.

Se den!
Jag såg inte hela, hoppade över nästan halva första filmen, såg bara de goda bitarna :P

Den var häftig för man tror den är verklighetsbaserad när man ser den.

Rekord!

Jag hade rekord igår på antalet personer som hade gått in på min blogg....
15 st. Wow vad många, haha. Jag kan ju inte direkt jämnföra mig med kenzas eller blondibellas bloggar direkt...


haha, fan maten!!! gotta go!

Söndag

Min dag började med att jag vakna kl 12 och så kom jag på att man skulle dra tillbaka klockan en timme, yes tänkte jag en timme till kan jag ligga då, vilket jag gjorde. Gick upp halv ett. Efter en stund kom min kära bror för att lämna av busskortet han lånat av mig. JAg tvingade honom att åka till affären och köpa godis till mig, snäll bror man har! Han kom sedan tillbaka med 700 g. Så nu har jag så det räcker några dagar frammåt. Men det är inte bra att ha det hemma för då går man och småäter hela tiden :S

Just nu har jag kallops på spisen och sitter och väntar på mina potater som ska koka färdigt. Har laddar ner massa med gamla skräckfilmer ocg fan vad sanbbt det går :P.
Sedan måste jag ta itu med min redovisning men laila har inte skickat det jag ska ha än så jag kan ju inte börja. Har smsat henne och ringt henne fast hon svarar inte :S . Annars får jag skylla på det imorgon när vi träffas!

Snart är min mat klar, längtar så sedan ska jag se på film, igen :P

Why??

Varför görs inte en enda bra skräckfilm i dagens samhälle?? Nu har jag sett på tre stycket. Först var det turistas med josh duhamel, handlade om 8 pers någonstans i brasilien, de blev sedan utsatta och plågade av personer som ville ha deras organ.
Trick n treat var den andre som handlade om olika hallowwen berättelser. Alla berättelser hängde ihop på något sätt, Men min favorit skrattscen, utav många var när några tjejer som festa i skogen flådde sig själva och under deras "hud" fanns en varulv, skrattretande film till max!
Den tredje som jag nyss såg klart hette, the hills run red. Där en mördare jagar ungdommar i skogen och dödar och filmar dem. Men i slutet fanns en twist. As dålig!!!!

Jag vill ha BRA s

Ja då var det lördag igen

Lördag idag, alltid bra. Lördag innebär helg, yay. Fast min helg kommer vara händelselös. Ska vara instängd i min lägenhet med plugg, filmer och massa god mat. Känner att jag behöver en lugn helg. Känns som en evighet sedan jag riktigt kunde mysa på en lördag helt själv och njuta av massa filmer. De förra helgerna har man festat och haft kul men ibland behöver man lite alone time!
På måndag har jag en stor presentation som ska vara klar. Vi ska då öva till den som vi har på onsdag då jag ska prata i 3.5 minuter, please kill me now så jag slipper det. Men nej det kan jag inte då det nog är betygssättande :(.
Men imorgon tar jag nog itu med det hela, idag ska jag ta det lugnt!

Nu har jag bara två saker kvar att köpa till min halloween outfit!
Ikväll ska det lagas tacos med, mums säger jag bara!

Njut av eran lördag  :)

Min natt---->

Ja den började med städning. Jag var så jävla äcklad av all disk och allt skräp överallt så jag bestämde mig för agtt göra något åt det. Det enda jag har kvar är att dammsuga och tvätta golvet och såklart tvätta men det gör jag imorgon, eller rättare sagt när jag vaknar.

Ska se om jag inte hinner med en tripp till gymmet med. Det stänger 14 tror jag så det skulle vara bra om jag kunde vara där vid 12-tiden, frå se hur det blir med det. Sedan ska jag plugga. Göra klart min redovisning som vi har på måndag om bara Laila kan skicka det jag ska ha så!

Under kvällen har jag inga planer, än så länge :)
Vi får väl se vad det blir. Annars ska jag nog ha en lugn kväll med några bra filmer och lite ljus tända :)

Snart måste jag nog sova om jag ska orka upp någolunda i tid imorgon. 10 är mitt mål, men men man vet aldrig när det kommer till mig och morgonar, jag har en tendens att sova lääängeee!!!

Ska försöka lägga mig inom den närmaste timmen...
God natt !!

Ullared, pizza och doobidoo

Idag var jag på gekås med gänget. Handlade för 400 kr och fick mest  mat och det är ju aldrig fel! När vi kom hem beställde jag och emelie pizza och sedan åkte vi till mig och kollade på doobidoo, som snart är slut.

Sedan får vi se vad vi gör!

Hmmmm

Den här tjejen känner jag för vi går i samma kurs....
Visste dock inte att hon var rädd för getingar.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6001417.ab

Jag ska reta henne nu på onsdag, nej vad taskigt det skulle vara!

Intervju med forskare

Idag skulle vi intervjua en forskare. Vi ska nämligen ha et presentation nästa vecka om ett forskningsområde. Vi fick levnadsförhållanden och allmänt elände. VI visste inte direkt vad vi skulle ta upp. Der är ju så stort det området men det visade sig att våran forskare, Björn Halleröd hade inriktat sig på orsaker till fattigdom och hur man mäter det.

Vi satt i en hel timme och bara matade på med fågor. Jag spelade också in samtalet så nu sitter jag och lyssanr på det och försöker skriva ner allt, vilket inte är så lätt. Det har bara gått 10 min och jag har redan skrivit en sida. Blir nog ett par sidor. Tills på måndag ska vi vara klara med allt så jag får ligga i. Jag ska bara prata i 3 min så det kan inte bli så himla mycket man kan säga men man måste ju får med det viktigaste.

Imorgon blir det Ullared, yay!! Om 2 h ska jag betala räkningar, :(

Intervju med forskare

Idag skulle vi intervjua en forskare. Vi ska nämligen ha et presentation nästa vecka om ett forskningsområde. Vi fick levnadsförhållanden och allmänt elände. VI visste inte direkt vad vi skulle ta upp. Der är ju så stort det området men det visade sig att våran forskare, Björn Halleröd hade inriktat sig på orsaker till fattigdom och hur man mäter det.

Vi satt i en hel timme och bara matade på med fågor. Jag spelade också in samtalet så nu sitter jag och lyssanr på det och försöker skriva ner allt, vilket inte är så lätt. Det har bara gått 10 min och jag har redan skrivit en sida. Blir nog ett par sidor. Tills på måndag ska vi vara klara med allt så jag får ligga i. Jag ska bara prata i 3 min så det kan inte bli så himla mycket man kan säga men man måste ju får med det viktigaste.

Imorgon blir det Ullared, yay!! Om 2 h ska jag betala räkningar, :(

Jaså på det viset

Idag hade jag mitt sista seminarium för denna kursen, så skönt men det bästa var att jag inte var nervös när jag skulle presentera det jag hade, Louise glad!

Sedan var det dags för "våga tala inför grupp". det gick med bra! Hade två redovisningar där och fick bra respons. De undrade varför jag var med i gruppen för jag verkade inte nervös alls, Louise glad igen!!!

En rolig sak fick jag veta. En tjej från gruppen var med i dokusåpan "mammas pojkar" som sänds nu på 4:an. Hon berättade lite om programmet. Inget specifikt då de har tystnadsplikt och måste betala en stor summa pengar om de bryter kontrakten och säger något.

Jag kollade på tv4.se och hon var fortfarande kvar.

Jag måste städa och sedan plugga!
Ska komma på frågor till "levnadsförhållanden" och "allmänt elände" vad fan ska man fråga för frågor?? Imorgon ska vi nämligen intervjua en forskare i just dessa ämnen...

Halloween

Den 30/10 blir det fest hemma hos mig! Halloweenfest/födelsedagsfest!
Ett måste är att man måste klä ut sig, lite iallafall, eller mycket för den som vill det :P

Det ska bli så kul! Om du vill bli bjuden kontakta mig!

Jag vet nu vad jag ska vara! Håller nu på att leta saker som passar till min "outfit".
Längtar så!!

Segråtta, det är jag

Jag har både varit ledigt idag och igår och har inte gjort ett skit. Har en massa skolarbeten men skjuter upp dem hela tiden :(. Imorgon har jag tre muntliga redovisningar, kill me now!! Den ena är jag redan förberdd på. Den ena är väldigt lätt då jag ska bara prata om vad jag skulle göra om jag vann 5 miljoner.
Den sista och mest plågsamma är vårat seminarium morgon. Som tur är ska vi samlas 3 timmar före och prata om uppgifterna. Så det enda jag behöver göra är att läsa igenom ca 30 sidor och kolla lite på frågorna men ändå blir jag så himla distraherad av andra saker :(
Tv, datorn, mat, massa olika tankar och segheten som virrar runt i banor i min kropp.
Fan jag måste till gymmet, det är nog därför jag inte har någon energi till något. Sabina skärpning nu!! Imorgon MÅSTE vi gå!!!

Okej jag ska nu kolla lite på tvb sedan läsa pappren och sedan kollla på tv igen sedan läsa lite till sedan sova någon gång runt 2 tiden skulle jag tippa på då jag sov till halv ett idag :( dålligt Lousie.

Ska vara i skolan imorgon kl 10 så åler ca kvart i nio härifrån :( orka vakna tidigt!!!

Lördag + söndag

Nu har jag äntligen lite ork till  att blogga. Under helgen var det fullt upp. På lördagen vaknade jag med Sabina brevid mig, aldrig fel :P vi begav oss till kinna för jag skulle handla lite mat och ta en tripp till systemet. Blve bara en asti cinzano, orkade verkligen inte dricka den men fick till slut mer allt :P.

Vi åkte till fotskäl runt 19 tiden och kom fram då en del människor hade hittat sin väg dit. Såg några gamla klasskamrater från mellanstadiet och träffade lite nytt folk, då madde drog mig lite hit och dit. Vi åt mat, grilliat kött, med sallad och potatissallad, mums så gott. Efter det begav vi oss till baren ett antal gånger. Det var ju öppen bar så det var ju bara att ta för sig, inte bra alla gånger :P. massa folk buggade och dansade, ramlade, sjöng, tappade drinkar jag allt.
Jag brydde mig inte så mycket då man hade fått i sig lite att dricka men nina fötter protesterade mot slutet av kvällen. Sofia och Emelie hade åkte hem tidigare och jag och Sabina fick skjuts hem av Sandra, så snällt så!!
Vi var väl hemma runt halv fyra och Emelie låg och sov så gott i min säng. Jag vaknade sedan halv åtta och undrade vart hon var och kom på att hon skulle jobba. Jag hade inte ens vaknat när hon gick vilket jag brukar göra. Sedan såg jag att en kudde och täcke låg i soffan??

Emelie hade du sovit där istället för brevid mig?? Snarkade jag eller??? Sorry  i så fall!!

Söndagen spenderades med mat och godis och avsnitt efter avsnitt av Veronica mars!!
Måndag idag då. Jag kände att jag inte mådde så bra imorse så jag skippade skolan idag. Ska plugga röven av mig då jag missade vårat seminarium idag och på onsdag har vi ett till.
Denna och nästa vecka kommer jag ha fullt upp :(

Okej bilder från festen nu...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1861_57623182.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1870_57623201.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1876_57623220.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1896_57623320.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1900_57623343.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1917_57623384.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1955_57623414.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1968_57623514.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1973_57623548.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1988_57623610.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1983_57623636.jpg

Yay

Jag hade en så skön kväll i fotskäl inatt ( ikväll) ska sova nu men berättar mer imorgon ::P

god natt"!!!!!!!!!

Gårdagen ( natten)

Igår var jag som sagt hos pappa. Jag hjälpte dem med datorn som hade krånglat lite, eller mycket hihi. Sedan åt vi gulash soppa mums det var jätte gott. Det var länge sedan jag hade ätit pappas goda mat :P.
En sak märkte jag, det var snö på marken. Nej jag vill inte ha vinter!!

Pappa körde sedan han mig och jag var hemma runt 20 tiden. Sabina kom sedan, Sussi med. Vi satt här och hade det mysigt och drack lite vin. Jag var innte på facebook och kollade runt lite. Rätt var det var så började jag prata med Mikael och efter en timme kom han och Levi hit. Väldigt trevligt med lite mer sällskap tyckte jag. Helt spontant vilket jag älskar :P Vi satt i mitt kök och pratade, drack lite mer vin och tog massa kort :P

När jag och Sabina stod ute på balkongen så gick det några killar utanför. Vi bjöd upp dem och det stannade några minuter men det skulle sedan vidare till gamla Assberg på fest, hallå våran fest var så mycket bättre :P
Rätt som det var kom en av killarna tillbaka, han var så tråkig, sa ingenting men var väldigt "på" som om han ville få till det på både mig och Sabina :(. Han sov lite i min säng också sedan gick han!!! Booring boy!!!

Iallafall festen fortsatte och lilla Sabina somnade på min säng och var väldigt svårväckt :P. När jag sedan skulle sova skrek hon ut "black tower" kan skrattade så jag nästa kissade på mig =P.
MIkael som hade glömt sina hus nycklar hemma fick använde min soffa som säng över natten, så snäll som jag är :P..

Idag har jag och Sabina varit och handlat lite, ätit matm fan vad gott det var. Tortilla chips med salsa sås och på det ost och sedan in i mikron i 3 min, skit gott var det!! Det påminde oss om lanzarote när vi var på en mexikansk restaurang :P
Nu är jag själv och måste ta itu med min STOR disk och sedan plugga lite, se på supernatural, det nya ansnittet sedan duscha och gör mig iordning för kvällen då det blir fest i fotskäl :P

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1731_57360859.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1752_57360927.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1767_57360975.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1791_57361121.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1803_57361155.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1820_57361210.jpg


En väldigt mysig, spontan hemmafest :P
Thanks you guys and girls

Snö roligt eller tråkigt??

i morse var det första gången jag såg snön falla ner över Skene. Några snöflingor vinglade ner utanför mitt rum och jag kände då att vintern/hösten på riktigt hade kommit :(. Varför kunde sommaren inte ha varit längre, den gick så fort! NU får man vänta skit länge till sommaren är är igen :S.

Jag håller på att städa lite nu, det behövdes, har även en tvätt maskin på gång, det är så skönt att kunna ha en egen tvättmaskin i lägenheten så man kan tvätta när som helst! Bra investering jag gjorde med min flytt hit :).

Jag är inte rikigt pigg än men det kommer väl snart får jag hoppas.. Nej nå måste jag städa vidare innan pappa kommer och hämtar upp mig...

Joshua Radin was amazing!!

Är hemkommen från konserten med Joshua radin. Fan vad bra han var, vilken energi, vilken bra sångare han är. Det är inte ofta jag kan lyssna på lugn musik och inte känna stress men med hans röst gör en lugn!!

Jag bara stod där och blundade och tog in musiken och texten, amazing!!!
De gick t.o.m ut i publiken och började spela med oss :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1673_57092082.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1684_57092115.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1687_57092128.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1707_57092154.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1716_57092213.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1718_57092226.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1720_57092260.jpg

En perfekt onsdag må jag säga!!!

god natt!!

Alla dessa känslor som gör en galen

Sitter här i handduk och funderar på att klä på mig men jag känner inte för det. Jag skippade skolan idag för jag hade så ont i ögonen i morse :(. Gick upp halv två idag. Låg och tänkte hela morgonen. Varför gör jag det?? Det är bara jobbigt! Alla dessa skuldkänslor som poppar upp och att jag aldrig kan göra så att de går bort... Varför ska blogg.se krångla för??

I found it!

Denna låt har jag letat efter ett bra tag. Hörde den på radion i början av sommaren och igår när jag åkte hem och var mellan Borås och Göteborg bytte jag radiostation ftån bandit rock till mix megapol för det var reklam och vipps så kom denna låt!! Det är så bra att ha track id på mobilen, Louise happy!!




Nu har jag även kommit hem från bion! Det första jag måste påpeka är att första filmen är mycket bättre!! Lite mer utredningar ( sonm jag gillar) annars var den bra, sevärd iallafall. Den 27 november har den tredje filmen premiär, den måste man också se!!

Vet inte vad jag ska göra nu. Trött som jag är ska jag nog gå och lägga mig..

Idag är det ingen vanlig dag för det är måndag!

I morse var jag så trött. Ville verkligen inte gå upp ur sängen. Ville ligga där hela dagen, men det kunde man ju inte för jag skulle ha seminarium, nej!!! Jag var så trött att jag till och med sova på bussen, vilket faktiskt var skönt! I skolan så satt vi och pratade lite och sedan varcdet dags för seminariumet. För första gången så hade jag innte en puls på 180 under hela seminariet. Jag var bara lite nervös när det var min tur att prata. Jag pratade dock för fort och jag måste verkligen tona ner det! Prata långsamt människa!

Nu har jag ätit middag och snart kommer SAbina, Sofia och Emelie för vi ska åka till Kinna och se på bio,  yay. Flickan som lekte med elden ska vi se.

Sedan ska jag sova...... Som tur är börjar jag 13.15 imorgon så jag kan sova till 10 iallafall :)

Helgen hos Sofie

Jag hade en skön och trevlig helg hos Sofie. Jag saknar henne redan :/. Vi festade lite på fredagen och på lördagen var vi i Jönköping. Det enda jag och Sofie köpte var mat, en galss ocg fem cider på systemet. När vi sedan skulle hem var vi tvungna att byta buss och tåg tre gånger och vi var hemma runt halv fyra. Sedan när vi kom hem sov sofiesen i några timmar medan jag pluggade och lagade mat. När jag sedan skulle väcka henne kunde jag inte sluta skratta. Haha det var något fel på mig hela dagen. Jag kunde skratta åt en växt, ja allt och katten hjälpte ju inte direkt. Hon var så rolig!!

Vi åt sedan mat, tände lite ljus, myste och drack lite vin. Vi gjorde inte så mycket under kvällen och gick och la oss halv tolv.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1599_56790161.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1617_56790169.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1634_56790226.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_1663_56790272.jpg

På söndagen slappade vi för vi var så trötta. Såg även på två avsnitt av Gossip girl sedan var det dax för mig att åka hem, vilket inte var roligt :(

En sak som jag glömde var min plattång :( Nu har jag eller Sofie en anledning att besöka varandra!

Hemma igen

Snart ska jag sova. Men först ville jag bara berätta att jag är hemma igen. Imorgon i skolan vankas en redovisning om hedersrelaterat våld som jag måste renskriva nu och bio på kvällen - flickan som lekte med elden! Yay! Ps: jag saknar Sofie och katten! God natten

Yummy

Det blev ingen fest ikväll. Nu sover Sofie på soffan och jag tror jag med ska lägga mig. Är ganska trött.
SÅ god natt och jag ska drömma om denna snygga man!
good night

Fest nummer 2

Lördag idag, yay!!
Jag är iordning gjorde för en kul kväll, Sofie håller fortfarande på att göra sig iordning. Hon är lite trött då hon innan sov i två och en halv timme, stackarn. Vi var ju i Jönköping imorse och vi bara båda ganska sega då vi gick och la oss halv tre igår natt. Det enda vi gjorde i Jönköping var att äta mat, teres gick runt i sko affärer och sedan var jag och Sofie på systemet och köpa fem hela cider ;P.
Igår köpte Sofie en 22" skärm till datorn, skit snygg är den!!
Vi har lekt med katten idag och jag har fått skrattattacker hela kvällen än så länge. Skrattar över det lilla minsta, haha. Jag är nog lite övertrött...
Vi vet inte vad vi ska göra ikväll så vi får se vart stjärnorna tar oss :P
Hoppas ni alla har en bra lördag, utan mig :(

Fest in progress

Nu festar jag, Sofie och Niklas, yay!!
Ni borde vara här nu!!
Kisses to you all!!

Nyheter från Eksjö

Nu sitter jag hemma hos Sofie. Hon är i skolan och jag har hela lägenheten för mig själv förutom en löpande katt :). Vad ska man hitta på tro??
Sofie kommer hem och ca en timme och då ska jag ha maten klar, värsta hemmafru varning där ;P.
Igår när jag kom hit så mötte Sofie, Ante och Sani upp mig vid busshållplatsen. Vi åkte till Willys som öppnades i onsdags så det var massa folk. VI kom hem och började laga mat. Klyftpotatis, kotlett och brusås, mums det blev gott.. Sedan skulle Sani åka hem så då var det bara jag, Sofie och Ante kvar. Vi gjorde massa saker, kollade på klipp på youtube, åt choklad och satt och prata. Sedna gick vi och la oss vid 23 ungefär men jag somnade vid halv ett .
Idag vaknade jag när Sofie gick till skolan men själv gick jag upp 13 efter att ha kelat med Doxy i någon timme... Hon är så söt.
Nu har jag duschat, ska snart börja laga mat. Sedan ska väl jag och Sofie dra ner till centrum för en liten titt och ikväll blir det nog fest. Sofie skulle ragga människor på sin skola, men vi får se hur det blir. Kanske drar vi till hotellet en sväng med..
That´s all for now....See ya!

Dagarna som gått

Igår hade man ju tenta, ingen aning på hur det gick men förhoppningsvis får man godkänt iallafall :). Det kom två frågor som  jag inte hade övat på alls men smart som jag är flummade jag ihop något svar..

Jag kom hem och var så trött att jag sov i fyra timmar. Gick till gymmet med Sabina och det var så skönt att gymma. Bara nöta ut kroppen till max. Jag tränade bara benen och magen men jag tog 70 kg i benpress, de ni!!
När man sedan kom hem åt jag lite. Ladda ner lite tv-serier och sedan städade jag. Vid halv elva tiden anlände Sofiao och Amra och vi satt här, lyssnade på musik, disskuterade, pratade om relationer ja det vi brukar prata om....

När de gick såg jag på Gossip girl, sedan gick jag och la mig. Då var klockan 3 på natten.

Halv 9 gick jag upp för Pia skulle komma och jag skulle hjälpa henne med ett cv. Kl 10 fick jag ett samtal. Det var från "våga-tala inför grupp"  som jag tidigare hade anmält mig till. De sa att jag hade fått en plats, yay!!Sedan vid 11 tog jag bussen med Amra till Göteborg. Jag kom till skolan och hade föreläsning i en timme sedan begav jag mig till akademihälsan för våga-tala inför grupp seminariet. Det var väldigt lärorikt. Vi hade en massa övningar då vi fick prata inför alla, stående och sittande. Vi skulle beskriva personen brevid en bild, vårn favorit restaurng, varför vi var här. Det var så skönt att vara i ett rum där alla hade samma fobi. Man var nervös men väl i slutet så var jag ganska lugn. Jag tog till och med initiativet till att svara första på en fråga och när vi skulle beskriva våran bild så var jag andra frivilliga att börja prata, lite stolt ät jag ;P.
Jag hade följe med en till busshållsplatsen, diana hette hon och det var skönt att prata med en person som vet vad man går igenom. Vi diskuterade olika saker vi hade upplevt och hur vi kände inför vissa saker.

I gruppen finns det en som läser till läkare, massa från psykologprogrammet, miljöpolitik och lite andra spridda ämnen. En skön grupp är det!!

Nu har jag varit hemma en stund, ätit och måste nu börja packa för imorgon kl 13 går min buss från Göteborg mot Sofie, ska bli så kul!! Vi ska visst till Linköping på lördagen, fun fun!!

Om en timme ska jag möta Sofia vid videomix för vi ska hämta ut våra biljetter till Joshua Radin konserten. Sedan ska jag till Sabina med och ladda över massa saker från min hårddisk till hennes dator,,

Gotta go, see ya!!

orka plugga!!

Nej nu orkar jag inte plugga mer! Det känns som om jag kan 80-85 % av allt, alltid något :)
Jag får helt enkelt se hur det går imorgon.
Ser nu på tv sedan kanske det blir en film, ja en film jag som inte skulle se en men jag tycker jag förtjänar det. Ungefär sammanlagt denna dag har jag pluggat ca 3 tim i sträck. Jag pluggade i ca 1h sedan hade jag paus i en timme, haha.
Well jag har inte kommit in i plugg fasen än.

Imorgon ska jag städa så det blir skinande rent här inne.

nu blir det 2 och en halv män!!

seee ya

Dagen före tentan

Jag kan inte säga att jag är nervös inför tentan imorgon men jag kan inte heller säga att jag inte är det. Det går som det går och det är ju inte hela världen om jag inte blir godkänd då jag bara kan göra omtenta.

Well nu har jag ätit frukost och efter detta inlägg ska jag börja råplugga!! Det blir inga filmer idag what so ever!Måste fokusera på tentan!

Önska mig lycka till imorgon...

A dream that will never come true :(

Jag skulle mer än gärna vilja gå på ett FBI Honors Internship Program in Washington, D.C. Men såklart så är man inte amerikansk medborgare eller bor i Usa just nu.

Eller så skulle jag vilja jobba på FBI´s behavioral Science Unit.

A girls can always dream!!



Guys and dolls anyone??

Någon som vill med och se på musikalen "guys and dolls" någon gång i höst??

http://www.jorns.se/upload/images/guysanddolls.gif

Konsert snart då..










Joshua Radin here I come......

Done

Nu är jag klar med alla frågor, de är renskrivna och allt, så skönt säger jag bara!! jag börkade 15 och blev klar nu men man har ju haft en masa pauser emellan med..
Imorgon och på¨måndag ska jag bara lära mig alla frågor med. men nu när man har renskrivet dem så lär man sig ju lite samtidigt!!
Ps. nu ska jag kolla på film och är såå sugen på choklad!! gimme some now!!

Konstiga fredag och lördag

Well igår satt jag hela dagen och gjorde mina tenta frågor. När Sabina kom hade jag gjort alla utom 6 st som jag ska göra idag.
Vi drack lite vin och pratade en massa. När Sabina pratade i telefon och jag satt vid datorn så öppnades dörren och en kille klampade in, ovälkommen! Han gick fram till mig och bara stod där och tittade på min dator, jag trodde först att han tänkte stjäla den. Sedan frågade jag honom vad fan han gjorde här?? Bad han att gå och han sa - Ska jag inte vara här?? Nej dude det skulle du inte!
Sedan körde vi ut honom och skrattade!
Sedan när jag och Sabina stod ute på balkongen så såg vi honom gåendes där. Han gick in i den nästa trappuppgången. Hoppas att det var där han skulle vara ;P...
Efter incidenten kom Emil, Moas kille och Jocke och gjorde oss sällskap en stund. När de hade gått åt jag och sabina varma mackor och sedan la vi oss och gick upp halv tolv!
Lördag morgon!
Det första jag sa till Sabina när jag vaknade var - Jag fick inte läsa det sista brevet.
Hade en sådan verklig dröm!
För det första så skulle jag och min släkt åka till kanarieöarna. Vi åt middag på en restaurang och vi hade bråttom så när vi hade gått och helt plötsligt var på på flygplatsen i Stockholm och jag såg att jag hade glömt min reseväska. Nej nej tänkte jag. Jag var då tvungen att åka hem till Skene igen och packa en ny. JAg kom hem till Luregatan och träffade pappa. Jag hade gråtit en massa för jag ville inte missa flyget. Och resan hade kostat 3000 och jag kunde inte få tillbaka pengarna då vi inte hade något avbeställningsskydd. Jag hade bara 20 min på mig att packa och dra ner till busshållsplatsen då jag skulle ta buss till Göteborg sedan flyg till Stockholm. När jag kom dit så stod min släkt där och såg besvikna ut. De ville inte att jag skulle följa med :)
Väl på Kanarieöarna så dansade vi och det var massa killar överallt och ingen ville dansa med mig. jag fick en massa julkort och paket men de öppnade jag aldrig utan jag läste bara korten.
Vi träffade även på mary -cate och ashley olsen då hade köpte matchande outfits till oss, nämligen en röd bikini överdel, ett par gröna mini shorts och en grön tröja. Så där står vi alla i dessa kläder. Helt plötsligt var på p dansgolvet igen och när jag skulle läsa det sista kortet så väckte Sabina mig.
Nu har jag sett på Supernatural och the ugly truth, rolig film och helt skön film.
Idag ska jag bara plugga. Ska renskriva mina frågor och plugga in dem sen..
Ha en bra lördag !!

Eksjö here I come

Nu är biljetten bokad.
På torsdag bär det av till Eksjö då jag ska hälsa på söta Sofie!
Ska bli så kul då det var ett tag sedan vi träffades.
Som tur är jag ledigt på fredag och åker efter min föreläsning på torsdag...
13 åker jag från Göteborg och är framme 16.25 i Eksjö! Är hemma i skene ca halv nio på söndag...

Då var det fredag

Gymmet idag var så tråkigt. Jag had inte någon motivation alls att vara där. Det enda jag gjorde var att använda tre maskiner, cykla några minuter och sedan stretcha. Ingen träning alls :(
När man kom  hem gjorde jag chili con carna mums var det. Gi a joe såg jag på och channing var het som vabliget men filmen var ganska kass :(
Snart ska man sova och vänta på morgondagen som består av plugg och lite städning....
Godden nigthten

Nu börjar helgen

I skolan idag hade vi seminarium. Jag var inte så nervös men när det var min tur att prata så pick jag panik. Jag ville prata sakta och det gick inte. Jag började stamma och kunde inte uttala orden riktigt, så pinsamt!! Mitt hjärta låg på racefart hela tiden. Fan jag orkar inte med att vara nervös inför varje seminarum. Det tär ner mig totalt.
De andra hade iallafall intressanta diskussioner om facebook och om globalisering.
Snart ska man till gymmet med lilla Sabina. Sedan ska jag till affären, hem laga mat, äta, och sedan plugga non stop tills jag blir klar med så många frågor som möjligt!!

RSS 2.0