Onsdag ponsdag

Veckodagarna går fort, redan onsdag. Var i skolan idag, sov enbart 4 h inatt, men det kändes inte som en plåga att gå upp iallafall. Vid vissa tillfällen höll jag dock på att somna men hann anteckna 15 sidor i mitt block från hela lektionen, hoppas jag själv kan se vad jag skriver :p

Jag hem hem, ringde lite samlat och stack en sväng till Kinna. Biblioteket fick ett besök och därifrån kom även tre böcker, en som jag behöver till min kurs och två andra för nöjets skull. När jag ändå var i Kinna begav jag mig till min kära farmor, hon blev glad att se mig och jag likaså henne. Vi pratade om allt och kom in på manliga undersköterskor, och vandalisering. Alltid kul att bolla lite ideér och samtalsämnen men kära farmor. Hon säger alltid bra saker även om hon kan bli väldigt vimsig ibland :S

När jag kom hem började jag bli trötter och la mig en stund, rätt som det var hade det redan gått 30 min och jag tyckte det kändes som 2 min så jag sov lite till, vakande 2 timmar senare, utvilad är jag nu, det känns så skönt!

Har pluggat lite och snart kommer mamma och Kristoffer hit för att se på andra avenyn, när de underhåller sig med min tv tänkte jag ta en promenad, inte lika lång som jag brukar ( ca 1 1/2 h ) men vi får se vad som händer, tycker det är underbart att bara gå och gå och gå, lyssna på musik och rabbla problem och andra ting som snurrar i skallen på mig. Fast ibland kommer inga tankar upp alls och då är det bara att gå tills man kommer hem med musiken strömmandes ur head-setet.

Finally!

Nu har jag sökt mina utbildningar för hösten 2010

1. kriminologiprigrammet i lund 3 år
2. socialpsykiatriskt vård trollhättan 3 år
3. Kriminologiprogrammet i Malmö 3 år
4. Socialpedagogik i Varberg 3 år
5. grundläggande kriminologi, kurs, göteborg 30 poäng, 1/2 år
6. Socialpsykitri kurs, göteborg 30 poäng, 1/2 år

Så där ser ni mina val, antar att jag kommer flytta :( vill men ändå inte, men om jag kommer in på min drömutbildning såklart tar jag chansen :D

Dagen kommer spenderas med städning, promenad, matlagning och lite plugg och planering.
Ska skaffa skype idag också :P

Jag har inte lust att blogg numera :S

YAY

Jag fick godkänt på min tenta :D:D Fick 15 av 30 poäng, precis G alltså! Gött säger jag bara, jag som trodde att jag skulle få U och var insatt i att göra omtenta, började nästa plugga på det igår, men nu slipper jag det, yay!!! Blev så nervös när jag fick kuväret, öppnade det försiktigt och var beredd på det värsta men fick ju en glad nyhet, hade ett smile på mitt ansikte hela lektionen sen som var relativ tråkig...

Gick fem min tidigare från lektionen för att hinna med bussen, vilket jag inte behövde, fick vänta sedan 10 min på 300, men det gjorde inget för det var sol och jag lyssnade på musik :)

Nu är man hemma, har lagt in lite potater i ugnen och ska värma min kallops sen...

Kl 15.30 ska jag möta Sabina vid Erikshjälpen och kl 16.45 ska jag jobba några timmar. NU är man då ledig tills på måndag men på lördag väntas 8 h högskoleprov :S, ska kolla lite på matten sen, och öva på lite ord också!

Påsken är över för i år

Inga fjädrar, inte kycklingar kvar, påskpynten ska tas ner och våren ska komma igång :)
Min helg var bra! Mycket jobba = pengar, trevligt sällskap, lite fest och mycket mys i soffan :D

Ikväll vankas pizza och film hos Emelie

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_3115_82231031.jpg




Nu börjar påsken!

Till frukost blev det äggsmörgås och påskmust, bra sätt att starta påsken på tycker jag :D
Sedan kom Emelie och vi tittade på hennes lägenhet, hjälpte till att bära in lite saker. Mycket fin och gullig lägenhet !

Kom hem och pappa och Kristoffer kom, vi åkte till farmor en stund, Tog bussen hem och gick en snabbis till Sofia.

NU har jag mat i ugnen som jag vill ska bli klar nu :P

Btw fick mina produkter av Kristoffer idag, tog bilder på de. Imorgon ska jag testa skrubben :) mina läppar var torra så jag tog på lite läkesalva, känns bättre!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_3054_81408014.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_3057_81408037.jpg


GLAD PÅSK PÅ ER!

En sak till april, april :P
Lura på!

RSS 2.0