Vad innebör lördag??

Fredagskväll spenderades med Amra i Göteborg, det var mycket trevlig. Det enda som var ett problem var kylen. Jag tyckte inte det var så kallt, frös dock om tårna med stackars Sofia säger jag bara! Men vi kom hem iallafall, välbehållna och lite kalla. Väl hemma åt jag lite och kollade på tv. Var inte så trött, konstigt för hos Amra var jag det. Kylan piggade väl upp mig :p.

Gick och la mig runt 3-tiden och gick upp 11. Nu ska jag vänta på Örjan då jag visst ska hämta en bil och en som egentligen skulle köra har visst druckit! Vem börjar på en lördagmorgon att dricka??

Ska be dem köra mig till affären och posten så jag får hämta ut mitt paket, fick en påminnelse imorse kl 8, fast jag vaknade inte av den. Måste med handla lite, köpa lite snacks, en bra värdinna ska jag vara då jag ska ha förfesten här hos mig ikväll. Ska bli sååå kul :D Sedan blir det hotellet med allt förfestfolk.

Känner på mig att detta kommer bli en mycket rolig kväll!!!


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_2325_71634758.jpg

Fredag, äntligen!

Idag börjar min ledighet, tre hela dager utan jobb och skola. Ska såå njuta! Fick en lång sovmorgon imorse, gick upp 12.20 men inte så konstigt då jag somnade runt 3.30 inatt. På något sätt började jag tänka tillbaka på min barndom, försökte komma på så många minnen jag kunde. Vilket medförde att jag inte kunde somna :S. Men jag vaknade och insåg att det var fredag, yay! Gick upp och blev ännu gladare när jag insåg att ett nytt avsnitt av supernatural hade lagt ut. Louise soo happy!!
Sabina tittade förbi en sväng för att lämna ett busskort Sofia ska låna då vi ska till Amra ikväll. Ska bli så kul!! Om en timme går bussen.

Nu är nästan allt städat, ska bara slänga lite sopor och tvätta golvet en gång till men det gör jag imorgon.

Fredag, äntligen!

Idag börjar min ledighet, tre hela dager utan jobb och skola. Ska såå njuta! Fick en lång sovmorgon imorse, gick upp 12.20 men inte så konstigt då jag somnade runt 3.30 inatt. På något sätt började jag tänka tillbaka på min barndom, försökte komma på så många minnen jag kunde. Vilket medförde att jag inte kunde somna :S. Men jag vaknade och insåg att det var fredag, yay! Gick upp och blev ännu gladare när jag insåg att ett nytt avsnitt av supernatural hade lagt ut. Louise soo happy!!
Sabina tittade förbi en sväng för att lämna ett busskort Sofia ska låna då vi ska till Amra ikväll. Ska bli så kul!! Om en timme går bussen.

Nu är nästan allt städat, ska bara slänga lite sopor och tvätta golvet en gång till men det gör jag imorgon.

http://www.wulffmorgenthaler.com/striphandler.ashx?stripid=4d499b36-fca0-471b-87fb-f2a79ea256fd

Haha!!

Torsdag ...

Jag och mamma sitter och kollar på american pie the wedding. Jobbet gick bra, lite stressigt i slutet och jag hann aldrig hämta ut mina böcker :( får bli imorgon. Ska även ta en tripp till lilla farmor innan jag och Sofia ska åka till Amra :D

Nu ska jag återgå till filmen.

Städning 2

Än så länge har jag städat hela dagen. Mamma kom runt 13 och hjälpte mig med, snäll mamma!! Men snart ska jag till jobbet, stackars mamma får vara ensam i fyra timmar. När man kommer hem ska jag forstätta städa. Mina böcker har kommit idag, yay, ska se om jag kan hämta ut dem när jag är på jobbet.

Toodles!

Duktiga Louise

En sak till!

Jag har idag öppnat ett sparkonto och satt in en stor SLANT där. Nu blir pappa nog glad :P

Cleaning day

Idag har jag städat, eller jag håller fortfarande på. Disken är avklarad och tvätten med. Okej det är det enda jag gjort men det var så mycket av de båda. Jag var även i Kinna med Emelie, vi handlade lite. Jag kom hem med en systempåse, en bh, och en datorstol. Den är skön till skilland från min vanliga köksstol jag hade innan :S.

Mamma kommer imorgon och hjälper mig städa, yay! Fast jag ska ju jobba mellan 17-21 imorgon så då får lilla mamma vara själv :(.

Ps: Jag längtar tills helgen börjar!!

Hi hi

http://www.wulffmorgenthaler.com/striphandler.ashx?stripid=174b6e38-b87e-4e90-b005-97980afb94ec

http://www.wulffmorgenthaler.com/striphandler.ashx?stripid=4fdb0aba-8ee4-4db2-b8ba-fafc4d0924d1


Måndag igen...

Idag ska jag till Ullared, yay! Ska inte handla så mycket men måste till netonnet för att köpa en webkamera och bläck till min skrivare :D.

Nu har jag äntligen en dammsugare. Mamma var i Borås idag och bytte ut min så nu kan jag äntligen ha det rent här inne!!

Jag vill ha mina böcker ni till kursen, vill plugga!! Hoppas de kommer i veckan!
Ska även jobba lite till i veckan, tisdag och torsdag sedan ska jag vara ledig hela helgen!!!
Det var så jobbigt att jobba hela förra helgen, Jag var helt slut igår kväll men såg klart på Johan Falk ändå sedan däcka jag direkt.

Vet inte vad jag ska göra ni tills jag ska åka till mamma. Städa, njae orka! Sova, njae inte bra, tv. hummm?? Äsch vi får se!

Ohh yes!!

Gissa vad det är för dag idag??


Jag har haft körkort i 2 år vilket innebär att min prövotid är ute :D Yay!!

Mitt blivande yrke!

Jag har funnit mitt blivande yrke! Jag SKA jobba inom riksmordkommissionen!!
Jag vill bli polis nu!!

Dagens bilder!

Denna bild tog Kristoffer, ett café som heter " Sofia och Louise ", vi måste så dit i sommar och det bästa är att det ligger i Varberg. Tror ni jag och Sofia får rabatt??

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/mov00455_70430387.jpg

 

Och min mat jag lagade idag var så god att jag är tvungen att lägga ut en bild på det!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/dsc06953_70430647.jpg

 

Ugnstekta potater och morötter med kycklingfilé i cream fraiche, bacon och massa kryddor. Imorgon blir det rester av denna goda måltid!

Shooping!

Idag ska det shoppas, i Kinna dock men orkar inte åka någonannan stans. Har inte shoppat på ett tag nu så det ska bli kul. Ska även ta en tripp till systemet och biblioteket. De hade visst några böcker som fanns i min kurslitteratur-lista så slipper man köpa dem, yay!!

Jag har nu betalat alla mina räkningar, skönt! Väntar på att klockan ska bli kvart över så jag kan gå till bussen. Ska försöka att inte handla för så mycket, ska ju till Ullared på måndag så. På onsdag får jag dock lön, ännu mer pengar, Louise gillar denna månad.

För en gång skull har mina pengar räckt en hel månad. Innan var de nästa slut efter två veckor och orsaken till det var att jag köpte way för mycket godis och annat onyttigt. Men nu när jag har slutat med det känner jag mig enormt mycket friskare och det finns mer slantar kvar i plånboken ;D.

Idag har jag ont i nacken, inte bra att sitta framför en dator i 4,5 h i min obekväma köksstol, måste så skaffa mig en nu!

Så här ser min helg ut än så länge :

Fredag - jobba 14.30-21.15 hem och ta det lugn, se om Sofia vill komma över på en film och kanske lite vin :p
Lördag - jobba 7.30-10.15, hem vila, äta sedan tillbaka till jobbet igen 15.45-21.15
Söndag - samma som lördag

Men jag vill göra något mer än bara att jobba! Någon som vill spela biljard eller bowling i helgen efter 21 på kvällen??

Vad ska jag göra resten av denna dag då??
- Kinna
- laga mat, kycklingfilé i ugn med ugnstekta rotfrukter
- Gymma någon timme
- Städa här hemma då det ser ut som ett bombnerslag :S
- Kolla på någon film
- Sova!

Yay!!

Jag ärså glad. Älskar min nya kurs till max. idag gick vi igenom tidiga kulturer som grekisk och egyptisk konst och arkitektur. Läraren visade olika bilder och många kände jag igen, speciellt från Aten, Berlin och Delfi kanske eftersom jag har besökt dem. Jag var den enda i klassen som hade varit på pergamonmuseet i Berlin, Lousie stolt, kanske läraren med :p

Jag väntar nu på att min kurslitteratur ska komma så att jag kan läsa den. Har ju inte mycket annat att göra under min lediga tid.

Btw imorgon, eller kl 00 inatt kommer csn:et. MONEY!!! Så imorgon ska jag till Kinna och shoppa lite, Orkar inte åka till Göteborg, tror jag om ingen vill åka med mig då kanske?? Any takers??

Imorgon ska jag handla MAT och betala räkningar!!

Need more money!

Jag har gjort några fynd idag :D Köpte två par skitsnygga underkläder och två ögonskuggor från mebelline, allt för bara 50 kr. När jag får min lön då ska jag shoppa loss :D.

Nu håller jag på att laga mat. Ser hur det blir...

Ny kurs!

Idag avslutade jag min gamla kurs med emaminationsseminarium där jag inte sa så mycket. Fick fram lite iallafall så bra Louise! Nu slipper jag dock muntliga presentationer en bit framöver. På min nya kurs - konst och bildvetenskap så har vi bara en muntlig grej. Den 31 maj. Hinner öva en del dit :D. jag är väldigt exalterad inför denna kurs. Ska bli skit kul att läsa konst igen! Jag träffade två sö´köna människor i min nya klass som jag hänge med under introduktionen. Det som är skönt med denna kurs är att det bara är 2 föreläsningar i veckan, måndag och onsdag från 9-12, vilket innebär att jag är ledig tre dagar i veckan, men de får jag nog plugga på. det visade sig att nästan alla kurslitteratur är på engelska :S får se hur det går, ska köpa en ordbok iallafall! Måste skicka efter böckerna med i veckan. Btw det är tre stycken tentamen under denna kurs så nu får man allt plugga!!

Jobbet ringde med och jag ska jobba HELA helgen :S men money money!

Varför man alltid ska ta med sig mobilen in på toan!

Chockade festdeltagare fick tas omhand efter olyckan.
Chockade festdeltagare fick tas omhand efter olyckan.
Foto: Thomas Graversen

Blev inlåst på toaletten – föll från fönstret och dog

Den tragiska olyckan skedde på 23-åringens födelsedagsfest

En 23-årig kvinna hade bjudit in sina vänner till sin födelsedagsfest i Köpenhamn.

Men när hon gick på toaletten gick dörren i baklås och hon blev inlåst.

Istället för att vänta på hjälp klättrade hon ut genom fönstret – och föll ner och dog.


Dagens goda gärning!

Nu har jag skickat pengar till jordbävningoffren i Haiti! Gör detsamma, 50 kr är inte mycket pengar och det går till bra ändamål!

Så kan du hjälpa de drabbade:

Röda korset PG: 900800-4. Du kan även sms:a AKUT till 72900 och skänka 50 kronor (som debiteras på din telefonräkning) eller sätta in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004. Märk talongen med "Haiti".

Rädda barnen PG 902003-3 eller skicka sms 10KATASTROF (10 kr), KATASTROF (50 kr) till 72950.

Hoppets stjärna PG: 900253 - 6 eller sms STAR till 72930 och bidra med 100 kronor.

Läkare utan gränser PG: 90 06 03-2, Bankgiro: 900603-2, SMS:a ordet LIV till 72990 (50 kr).

Unicef PG 902001 -7, BG 902001-7.

Svenska kyrkans internationella arbete

Plusgiro 90 01 22-3, Bankgiro 900 122-3. Märk talongen "Haiti" Eller SMS:a "haiti" till 72950 så bidrar du med 50 kronor.

Läkarmissionen Plusgiro: 90 00 21-7 , Bankgiro: 901-7187. Märk talongen ”Haiti". Eller SMS:a Haiti50 till 72930. Du skänker 50 kr till Jordbävningsoffren.

SOS Barnbyar Plusgiro 90 02 29-6 eller Bankgiro 900-2031. Märk talongen "Haiti" eller SMS:a "SOSHAITI" till 72930, så bidrar du med 50 kronor.

Plan Sverige Plusgiro 90 07 31-1 eller Bakgiro 900-7311. Märk talongen "Haiti" eller SMS:a "HAITI" till 72 910 så bidrar du med 50 kronor.


Nu händer det grejer!

Min helg startade med jobb, lördagen blev det med jobb. Hade dock bara sovit tre timmar den natten men var förvånandsvärt pigg ändå, tills kl var 17. Somnade i två timmar tills Sabina och hennes syster kom då vi skulle spela biljard i kinna. Emelie och Sofia anlände lite senare. Jag var så övertrött att jag inte var tyst en minut och jag ägde biljarden, faan det är så roligt och man blir bara bättre och bättre på det!

Jag var hemma 23 och kollade lite på HIMYM men var för trött att jag gick och lka mig halv ett. Somnade inom en timme och sedan bar det av till jobbet igen på söndags morgon. Det var segt att gå upp men nu var det inte så stressigt på jobbet, vilket var skönt. Sitter här nu i lägenheten, måste städa innan pappa kommer men först ska jag ta en tupplur. Ögonen känns lite väl tunga och om jag ska orka hålla mig vaken tills ikväll då jag och Emelie ska se på bo, Sherloch Holmes så måste jag vara pigg. Så god förmiddag, ses kanske senare ikväll!


Fredag

Snart om ca fem min ska jag bege mig till jobbet. Kommer hem runt 21.15 ikväll och då ska det diskas, alltså vilket hemsk disk jag har, inte rört den på några dagar, usch :S. Imorgon och på söndag blir det jobb igen, lika bra det nu när min kurs har slutat. Lite extra pengar skadar inte alls!!
Det blir även biljard imorgon och bio på söndag :D

Nej nu måste jag gå

Toodles!

:/

Idag har inte varit en bra dag för mig, känslomässigt. Egentligen har jag inget att klaga på just nu. Har nog bara en sådan dag då allt känns så hopplöst. Orkar inte göra något, orkar inte prata, orkar inte ens laga mat. Som sagt inte mitt bästa humör idag. De senaste dagarna har jag inte sovit så gott alls, vaknat en massa gånger och enbart vridit och vänt mig i sängen. Jag som alltid kunnat sova. Tror jag har en del att tänka på, i mars-april kommer jag bestämma min framtid och det oroar mig. Varför kan man inte gå ca 6 år fram i framtiden och så är allt klart. Jag är polis, har ett jobb, kanske pojkvän och kan fokusera på min karriär, tjäna pengar, resa, starta familj. Men det är en lång väg dit.  Ibland vill man gå tillbaka i tiden och vara ung igen, inga vuxen besymmer bara ha kul.

Tror jag ska ta en promenad, det brukar rensa min skalle lite....


Wow

Vilken match alltså!! Så spännande att jag inte kunde sitta still de sista minuterna. Spänning till max, lika ett tag, Norrköping kontra, mark kontra, lika igen, förläggning och i slutändan vann mark med 90-93, yay!

Gick sedan hem och jag var så himla hungrig.

Nu fryser jag dock, det är alltid kallt på kvällen och morgonen här hos mig! Usch jag vill ha sommar nu!!

Imorgon ska man till skolan runt 15 men jag ska inte sova så länge ändå. Vill upp tidigt och städa lite, tråkigt fast ett måste. Det finns inget att kolla på tv så jag ska nog kolla några avsnitt av HIMYM och sedan lägga mig i sängen och läsa min bok - ananly av ett mord :D

Natti natti peps!!

Inte igen!

Idag har jag sovit länge med, inte bra detta! Jag måste gå upp tidigare. Men anledningen till att jag sov länge var för att jag somna runt 3 och vaknade varannan timme och satte mig upp i sängen och visste inte ut eller in :S De sista dagarna har det varit svårt för mig att somna, väldigt irriterande!! När min nya kurs börjar nu på måndag så måste jag ändra mina sovvanor så jag orkar med skolan.

Idag ska kanske jag och Sabina gå på basket match, vilket ska bli kul. Igår blev jag så sugen på det :p. Fram till dess ska jag ha hunnit duscha, äta och tvättat resterande tvätt.

Men först behövs frukost för denna lilla damen måste få någon energi först!

--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o

En viss person ringde och väkte mig imorse - jobbet. Jag som sov så gott, sedan kom mamma och lämnade ett par rikskuponger till mig, tack för det mamma :D. Jag gick sedan till Sabina och vi laga lunch ihop, det blev jättegott och nyttigt med. Därefter blev det gymmet där vi slet röven av oss, såå skönt!

Nu är man hemma igen och ska duscha och äta någonting. Sedan ska jag kolla på HIMYM och two and a half men, yay!! Just det ska emd tvätta idag, har en himla hög med tvätt :S


Over and out

Yes nu är jag klar med min uppgift :D tog mig bara va 4 timmar, men en massa pauser!! Nu återstår det bara att skicka in den innan 18 imorgon, vilket jag tror jag ska hinna :P.

Min dag spenderades i sängen till 12, skulle upp 10 men somnade visst om :S. Mötte sedan upp Sofia på gymnasiet, det kändes som en evighetssen man var där sist. Jag fick tag på lite utbildningskataloger så lite nyttigt fick jag gjort :D. Träffade både Kristoffer och Sandra. Jag och Sofia behövde båda handla så vi bagav oss till MM där lite skit blev inköpta även en tripp till lidl blev det då de hade "rea" på grönsaker. Gick även till shell då jag köpte frimärken och sofia hämtade ut en sak. Jag kom hem med två fulla kassar med mat så det ska nog räcka denna veckan ut.

Inget annat har jag gjort idag, inte ens satt på tv:n en enda gång :p
Pratade lite med Amra med och nu ska jag antagligen titta på desperate houswifes eller HIMYM, vi får se vad det blir ....

Louise säger over and out!

Oh no!

Nej imorgon ska jag ha gjort en uppgift som jag helt glömt bort. Det är en individuell uppsats om våran litteratur vi använt. Som tur är den bara på 2-3 sidor så det ska jag nog klara av. Jag ska skicka den in till skolan, orkar inte åka tid och hem under tre timmar bara för att lämna en uppsats.

Jag ska även med Sofia till affären idag om hon nu smsar mig, ska nu slänga i mig lite frukost, för det känner jag aatt jag behöver.

Förresten så hade jag en knasig dröm inatt, jag drömde att världen typ gick under, eller att det kom en stor våg som sköljde bort allt utom en skola jag och några till befann oss på. Sen helt plötsligt befann vi oss på en bar och blev uppraggade och dansade en del. 


:D

Nu kollar jag på How I met your mother, älskar serien!!!!
Bara 4 avsnitt kvar av säsong 2 sedan blir det sängen!

http://lado.blog.siol.net/files/2008/01/how-i-met-your-mother-1.jpg

Helg!

Natten spenderade jag hos Amra i Göteborg. Fick även träffa hennes syster, vilket var så roligt! Mestadelen av kvällen satt vi och pratade om allt möjligt skit. Tänkte gå ut fast vi beslutade att hyra film istället. Vi tog en omväg till film tajm och hyrde miss march och the hangover fast såg bara  på den första. Vi gick och la oss vid 2 tiden fast jag kunde inte somna förrän vid 3 ungefär :S.

Nu är man då hemma, har nyss ätit lite och ska snart bege mig till farmor där jag även ska träffa pappa och kristoffer, kanske Pia med, vem vet :D
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag är helt ledig tills på måndag så jag måste ha saker att göra i helgen annars blir jag så rastlös!

Nu är det HELG :D

Pica-bu!

Min dator blir så seg! Jag har nyss kollat på sex avsnitt av HIMYM och på det sjunde avsnittet börjar det hacka, ittiterande till max! Jag har inte på något annat program, får väl fortsätta kolla imorgon då :(.

Det var en lugn dag idag. Gick till affären och hell vad mycket snö det var ute, fick nästan ploga sig fram :p. Emelie joinade mig sedan och vi stack till Sofia. Vi blev hungriga och åkte till Casablanca, mums!! Vi åt hemma hos mig och kollade på mumien, yay! Sofia kom precis när filmen slutade och slutligen såg vi på ett program om regnskogen och alla dess djur, scary, stor spindlar, pirajor, krokodiler i sjön brevid, småkryp, ormar allt! Fick typ panik när jag såg spindlarna ( kommer nog ha mardrömmar inatt om dem :S)

Väldigt intressant var det dock :D

Nu ska jag gå och lägga mig samt läsa en bok!

Min tisdag

Började med att jag gick upp och letade tidigare forskning till vårat projektarbete, Åkte tilll Göteborg och blev 960 kr fattigare :(. Letade som en galning på kurs och tidnings biblioteket eftet en bok, och hittade den i sista sekunden. Träffade min projektgrupp och efter ca 30 min genomgång gick vi hem. Jag var hemma halv sju, åt lite mat och gick till Sofia. Vi hade det fullt upp, jag satte ihop två saker själv, tv-bänk och en bokhylle, det är så kul att göra det. Man får verkligen tänka till :p. Vi fick upp väldigt mycket i slutändan. Till detta drack vi lite vin som jag hade köpt innan jag åkte hem.

Det är så himla mycket snö ute! Varje gång man tittar ut har nivån växt en bit, det har inte varit så här mycket snö på länge skulle jag tro. Det måste vara kul för alla barn men för oss vuxna så vill jag att den ska bort så att våren kan komma istället. Snö innebär bara olyckor, halt, svårt att komma fram och kallt......

Imorgon ska jag handla lite, får se om jag kommer fram till affären, sedan hjälpa Sofia, städa min egna lägenhet och när det är klart vet jag inte vad jag ska göra..

En sak vet jag nu är att jag ska sova!

Natti natti!

Vecka 1, 2010 börjar idag.

Förra året hade 53 veckor och idag kan man säga att året "riktigt" började då Vecka 1 börjar idag.

Jag kom ihåg två utav mina drömmar inatt. En att jag var på jobbet och visste inte alls vad jag skulle göra, missade saker och jobbade 45 min extra. Den andra var att jag dansade för Jon Hamm, han som spelar Don Draper i Mad men. det har ju varit marathon hela helgen på den serien och när det inte har funnits något annat att titta på så fick det bli den serien. Älskar dock alla kläder i serien!!

Jobbet ringde mig imorse vid sju och jag visste inte in eller ut då, hörde att det ringde fast brydde mig inte om det. Jag sov nog väldigt tungt då!

Idag ska jag julstäda, ta bort allt julpynt och sedan ska jag och Sabina till gymmet, ska bli så skönt att bli nyttig igen och nå mina satta mål! Och senare ikväll blir det filmkväll med Casablanca mat hos mig med Emelie!

Idag är det en stor dag för Sofia :D

900:e inägget

Första helgen på det nya året är snart avklarat. Jag har inte haft något godissug än fast jag har kollat på matprogram en stor del av dagen.

Jag lagade kycklingsoppa innan, mums så gott det var! Idag har jag varit rastlös med, har inte gjort något, inte ens gått utanför dörren :S

Snart ska jag ta en lång dusch, nice och sedan mysa!

:D

Idag har jag varit godisfri i 2 hela dager och inte känt något sug än :D. Jag var iallafall utanför dörren idag, cyklade till affären och inhandlade lite mat. Kom hem och åt min "frukost" vid 16, oops :p. Jag är nu uttråkad, får väl hitta på något att göra, det finns lite disk och tvätt men det lockar mig inte för fem öre! Ps: Det snöar ute, igen, när ska det sluta?

2010-01-01

Det känns konstigt att skriva att det är 2010. Men det är det. Nytt år, nya roliga tag!
Gårdagen var jätterolig! Tog en massa bilder men mitt i allt slutade min blixt att fungera så många bilder är lite för mörka :S.
Jag, Sofia och Emelie anlände till festen i Kinnasten runt 23 tiden och blev mötta av Sabina. Väl på festen såg man några bekanta ansikten och många nya, roligt! Alla var på bra humör och allt var jättekul. Innan tolvslaget gick vi ut och jag tog en massa bilder!!!!! Poppade min asti och drack, den var faktiskt god, eller det kan jag nog inte säga i detta ögonblick för det finns några suddiga bilder i mitt huvud :p. Av någon anledning gick en person ut utan byxer och det måste ha varit såå kallt! kristoffer ringde och jag önskade alla ett gott nytt år, även mamma och Amra! Väl inne i värmen igen blev det dans och lite mer att dricka. Men så kul vi hade! Jag och Sofia gick hem runt 3 tiden och det var lite svårt då det var lite halt ute....Väl hemma och väl i sängen sov jag som en stock till 10 och var klarvaken :S Var så törstig och när jag gick upp märkte jag att det fanns en glasflis under min fot, ajaj. Men jag fick bort den som tur var!

Gott nytt år gott folk!!

http://www.bt.se/multimedia/dynamic/00704/berlin2_704334c.jpg
'
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_2702_67194666.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_2692_67194435.jpg





RSS 2.0