Min underbara helg med familj och vänner :D


Söndags bio

The avengers med Emelie och Robin!


Slö!

Ligger nu i soffan och läser lite ! Ska efter detta kapitlet ta och packa lite flyttlådor och betala räkningar. Ikväll blir det boj under två timmar och det ska bli kul! Dock är jag väldigt slö idag, råkade försova mig imorse då jag sov på soffan eftersom Robin snarkade för mycket. Glömde att ställa mobilen och vaknade 10 och eftersom jag börjar 9 kändes det som ingen ide att gå till skolan ! Så nu är jag ledig tills på onsdag nästa vecka! Ska plugga en del dessa dagar och eventuellt imorgon eller på fredag blir det en tripp till mark!


Smörgåstårtan


Väntar

Snart kommer Robin hem och då ska jag bjuda på smörgåstårta och ett paket :)!

Inget kan då överträffa presenten jag fick! Eller det var något till oss båda precis som min present ! Men jag är jätteglad ! Kan inte lägga ner den ;)!

En Canon eos550D !


2 underbara år tillsammans <3

Idag runt 21 så firar jag och Robin exakt två år som ett par! Tiden går så fort och jag blir enbart mer och mer kär i Robin ! Är oerhört glad att vi hittade varandra och vi lär oss varje dag lite mer om varandra! Vår kärlek växer och varje gång jag ser Robin känner jag hur hela min kropp bara vill hålla om honom!

Jag älskar dig Robin !


Måndag

Denna dag känns seg! Det regnar ute och jag sitter inne och är uttråkad! Ska ta och hämta ner lite flyttlådor ifrån vinden snart och packa några lådor. Förhoppningsvis så flyttar vi redan nästa vecka. Spännande.

Redan nu till helgen så blir det en vistelse till Mark. Jag ska se om jag kan laga min cykel och sedan blir det en eventuell utgång. Var en evighetssen jag var ute.

Imorgon firar jag och Robin 2 år och vi vet inte riktigt hur vi ska fira den. Får se helt enkelt imorgon.

Jag tänkte klippa mig i veckan, är så trött på min frisyr nu och vill ha lite kortare så jag ska se på onsdag eller torsdag om det finns någon ledig drop in tid man kan få.
Ska även till skolan imorgon och arbeta med en fältuppgift och på onsdag blir det skola och en tur till BOJ.

Fyra veckor till så är det sommarlov!

Helgen

Spenderades med sällskap av min bror och Robin! Slängt skräp och packat lite !


!


Inte så farligt

Igår fick jag reda på att jag hade blivit underkänd på min tenta ! Jag har nu kollat på den och dess kommentarer och det är inte så mycket att komplettera. Ska fixa lite referenser och diskutera en etisk punkt! Det får bli att göra det ikväll eller imorgon efter kriminologiredovisningen som jag är nervös inför! Ska prata i ca 9 min själv inför hela klassen , kan någon ta över min kropp och göra det åt mig? Snälla!! Jag ska öva mycket idag och inför Robin när han kommer hem!

Nej nu får jag återgå till föreläsningen !


Mot skolan

Idag har jag en heldag i skolan! Lägenheten hemma är i en enda röra, blir ju så när man ska flytta! Idag ska jag skicka in kontraktet och sedan är det bara att vänta på att vi får tillträde till lägenheten :)!

Denna helg får vi besök av Kristoffer, vilket blir väldigt trevligt!

Snart framme vid skolan!
Ha en bra dag alla!


Längtar!

Nu är det lite mer än två veckor innan första lasset mot Björetorp går! Ska bli såååå kul! Vet dock inte om vi ska flytta allt på en dag eller dela upp det. Jag är en sådan person dom vill ha gjort allt så fort som möjligt! Vet inte riktigt när någon tar över min gamla lägenhet!

Det känns så skönt att slänga en massa saker, då kan man köpa nya ;)!

Ikväll blir det att gå på en hjärt och lugn räddningskurs med boj som börjar kl 18! Det ska bli kul då man ska färska upp minnet av kursen en gång per år och förra året gjorde jag även kursen!

Nu blir det att packa och dona här hemma ! Samt planera lite inför kommande veckor i skolan. Ca fem veckor kvar sedan sommarlov ;)!!

88kvm är lägenheten på i Björketorp. Öppen planlösning, egen tvättmaskin och torktummlare och takvåning! Jag kommer nog trivas ganska mycket ;) vill se den nu!!


Rensat i garderoben

Nu har jag slängt alla skolböcker! Hade sparat alla från 1;à klass även skrivböcker och orkar inte släpa med mig det till björketorp. Sparade vissa roliga saker som man gjort!


Titta vad jag hittade!


...


Nya smyckeshängare

Målar en och den andra är en ram som jag tyckte passade till örhängen ! Kostade bara 17 kr tillsammans ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2012/pic_198421557.jpg" class="image">


Fredag den 13:e

Avnjuter en cider till den enda skräckfilmen som är tillåtet idag, nämligen fredag den 13:e ;)


Min tröja


Kontraktet har kommit !

Nu ska vi bara skriva under och skicka iväg sedan har vi en lägenhet :)


Fredag

Då var man en sväng i skolan och gjorde förberedelser inför redovisningen om återfallsprevention som vi ska ha nästa vecka! Får se hur nervös jag är innan, men ska träna på det jagas säga då brukar det gå lättare!

Just nu har jag inget att göra så jag tänkte sätta mig och plugga en stund! Robin kommet hem runt 18 ikväll så några ensamma timmar till får jag spendera! Tiden går så sakta så därför måste jag hålla igång med något hela tiden. Kanske tar en promenad sen när jag är klar eller tar en sväng in till centrum och letar reda på en 2- års present till Robin. Får se var det blir. Men nu ska det pluggas!


Dagens


Torsdag

Ingen skola idag så vad ska man hitta på? Jag tänkte ta en sväng till biblioteket och låna lite böcker sedan ska jag plugga lite och laga mat tills Robin kommer hem:)


Snart 1:a :p


Jag har löst den!


Sover du ? frågar John blund!


Nattreflektion

Håller på att läsa en bok dom heter människan är en berättelse och detta citatet fastnade jag för då jag kunde reflektera till mig själv.

Mina tidigare ansikten är de personerna jag varit. En rädd liten flicka som på utsidan visade ett glatt ansikte och undvek konflikter. En flicka som höll allt inom sig och inte vågade säga eller känna vad hon tyckte och tänkte. En flicka som ville vara alla till lags men glömde bort sig själv. En flicka som hade massa önskningar och drömmar men som såg vissa falla och vissa bli sanna.
Mina tidigare ansikten har format mig till en person jag INTE vill vara eller låta mina barn uppleva. Jag är glad att jag äntligen börjar hitta mig själv. Att den den rädda osäkra lilla flickan har växt upp och vågar sägs högt vad hon tycker och känner. Att kunna be om hjälp även om hur svårt det kan vara. Att inte alltid förstå att man kan göra allt själv utan ibland bör man vara två eller fler!

Spegeln ser bara mitt senaste ansikte. Man ser inte det förflutna i ansiktet. Det sitter inte i ögonen eller står skrivit på pannan men det känns varje dag inombords. Ibland är det skönt att få ut det!

Den osäkra flickan skulle vara stolt över dagens Louise. Nu blir det att lära dagens Louise ytterligare att gå in i konflikter och inte backa ur av rädsla, envis som jag är!

Då var nattdiskussionen över.
God nattens, kommer bli svårt att kunna sova utan Robin vid min sida! Får somna fort och hoppas att tiden flyger iväg!


Städar

Kl 16 idag kommer det en man som ska kolla på lägenheten! Eftersom jag och Robin inte hat städat får av städa nu på morgonen och missat halva skoldagen :( får gå till skolan vid 12 idag. Känner mig fortfarande lite förkyld men är på bättringsvägen !

Det blir även några timmar hos boj ikväll alltså en helt uppspäckad dag!

Skulle så vilja sova nu ;)


Middag


Sådär 22 mil kvar till Trollhättan :(


Solnedgång

Robin och hans bror fiskade och jag tog massa kort på solnedgången och havet !


Utflykt


Morgon mys


Kväll

Nu har vi ätit middag, revbensspjäll med potatissallad och det var väldigt gott! Nu blir det att ta det lugnt och avnjuta lite vin och cider.


Äggtoddy

Mums var det


Glad påsk

Från Louise och Robin på Gotland !

Ät mycket ägg idag!


Havet


Fiske dax

Robin och hans bror fiskade innan i havet och jag strosade runt och tog lite kort :)


Robin ska klippa sig


Morgon på Gotland

Har myst med djur och söta lilla Lovis!


Framme!

Båtturen gick bra och vi hade det roligt! Vi åt pytt i panna med ägg och kollade på bio- mästerkatten i stövlar! Ca 40 till Robins bror sedan blir det sängen!


Båten

Snart åka på båten


Framme

Snart åka ombord- 2h till båten avgår till Gotland


Done!

LITE papper att slänga ;)!

Btw vi fick lägenheten i björketorp :) och jag har inte sett den, men Robin har visat en skiss och det verkar helt underbart ! 1:a maj flyttar vi :D!


Tror inte jag behöver denna längre ;)


Rensa !

Jag har sparat alla mina papper jag fått på posten, räkningar, Swedbank utdrag, lönespecifikation, olika myndigheter så nu ska jag slänga en del! Onödigt att jag har dem kvar så de gamla för 2007-2009 ska slängas ;)


I brist på annat


Vad ser ni?


Örhänge

När man väl kommer igång går det fort att smycka ;)


Underhållning

Tog fram min kreativa sida idag! Har haft tråkigt stora delar av dagen då jag varit själv men imorgon är det skola som gäller då får man vara lite social :)!


Middag och film!


Utflykt till fall och slussområde


Sortera mera

Köpte lådor på Harald Nyborg och har lagt mina smyckesdelar i dem, passar perfekt :)


Max drive in :)


Fight!!


RSS 2.0