Dan före återkomsten

Imorgon åker jag till hemtrakterna Mark. Ska bli så kul att träffa familjen, vänner och festa en del också =D

Jag testade lite frisyrer idag som jag kan tänka mig att ha på Halloween
även sminkningar. Sedan har jag pluggat idag och ja thats it!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_4890_114243481.jpg

Skolan har börjat!

Nu sitter man åter i skolbänken efter 3 veckors praktik. Känns lite konstigt att inet gå upp 6 varje morgon utan att få 2 extra timmar i sängen gör dunder! Fast imorse var det ändå svårt. Vaknade konstant denna natt. Satte mig upp, la mig ner igen och så höll det på så hela natten. Jag brukar göra så när jag är orolig över något. Och det var jag. Vi skulle diskutera våran praktik och presentera inför klassen. HATE IT!!!!!!

Men jag kom igenom dagen med nöd och näppe =p
Nu håller damen på att tvätta och är så himla sugen på pizza men jag lovade mig själv att inte äta pizza förrän nästa gång jag åker till Robin, alltså nästa vecka och då har det gått tre veckor utan pizza, börjar ju snart få abstinens =P

Ska snart ta en promenix till affären, måste köpa något som kan stilla mitt sug efter något onyttigt =p

Jag kommer att befinna mig i Skene ca 13.30 på torsdag denna vecka. Åker direkt till pappa och stannar där tills på fredag sedan tillbaka till Kinna igen och träffa farmor, mamma och Kristoffer sedan mina tjejor på kvällen =D om jag har tur kanske jag får se en glimt av min kära pojkvän på fredagen också :) I miss him!!

Done!

Söndag........

Då har ännu en vecka gått. Tillbaka till skolan på tisdag igen.

I fredags hade i ett seminarium. Vi skulle berätta om våran praktik och presenterar vår uppsats vi skrev. Det gick bra, jag pratade i ca 10-15 min inför 7 pers och var enbart lite nervös. Min presentation gick bra, jag är stolt över mig själv. Trodde det skulle gå åt pipan. Jag tror att jag nerdegrerar mig, att jag inte tror att jag ska klara av saker. Det måste jag ändra på!

Efter skolan mötte jag upp min kära pojkvän på stationen. Ohhhh vad härligt det var. Vi kom hem och lagade mat och myste :) Förvånandesvärt gick vi och la oss 22 och somnade nästan direkt. Morgonen efter gick vi upp 9 så vi var utvilande, för utvilade. Vi spelade lite texas hold´em och jag vann, hihihi =P Sedan tittade Amra, Amela och Nero förbi och då de hade varit på bröllopsmässan här i Trollhättan..

Kvällen spenderades med vin, väldigt roliga konversationer mellan mig och Robin. Skypade med två vimsiga damer en stund. Söndagen blev det sova! Bakfylla och sedan säga hej då till Robin vilket är och var så himla jobbigt!!

Nu har jag tittat klart på Indiana Jones och ska snart släga mig i sängen =p

Natti natti!

Fredag äntligen!

Min veckas bästa dag! Robin kommer sätta sina fötter här idag kl 15.40. Jag har mitt examinations seminarium som slutar 15.30. Fick nyss reda på att det var väldigt enkelt! Bara berätta om det samtal vi observerat, tur. Trodde det skulle vara mer invecklat =P

Igår var det min sista praktik dag, sad!! Trivdes så bra där, men men nu får man vänta ett år till på nästa praktik.

Fick inte en så glad överaskning när jag vaknade idag. Kollade ut och såg detta:

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_4819_113348831.jpg


Pip pip pip pip pip pip säger jag bara!

Well nu ska jag äta frukost sedan bege mig till affären för att panta 4 fulla påsar med flaskor =p
Sedan diska och laga mat och gå till skolan!!

Måndag

Vaknade 6 imorse, trött som fan var jag men masade mig upp. Åt ingen frukost, var fortfarande mätt från pizzan under söndagen =P. Var på praktiken runt 8.15. Dagen var roligt. Fick träffa nya ansikten. Riktigt sköna personer!!! Slutade 16. Fick skjuts till älvängen. Missade bussen med 20 sec sedan gick jag till netto. Mitt kort funkade inte, gick till atomaten och märkte att jag inte hade tillräckligt med pengar på kortet men fick ut en hundring så jag kunde betala min mat. Kom hem 18, dyngsur, huvudet bankade, magen kurrade och jag ville bara slänga mig på sängen...

Lagade mat, åt den började prata med Robin på skype sedan piggnade jag till. Energin i topp skrev jag klart min hemtenta. Bara lite justering kvar att göra innan onsdag =)

Imorgon är jag ledig =) då ska det städas och kanske gymmas sedan träffa Ida en sväng och prata tenta..
Nu blir det musik resten av kvällen. Längar så tills jag får krypa ner under täcket och drömma mig bort. Inatt hade jag en massa mardrömmar och det var mycket kul =P

Söndag igen =(

Härmed är söndagen denmest deppresiva dagen på hela veckan. Den innebär att man måste gå upp tidigt på måndag och det gillar inte jag. Fast en rolig sak är att jag ska på praktik imorgon! Sista veckan nu =(.
Söndagar är även deprimerande för att de som är hos mig under helgen åker hem. Robin åkte hem vid 19 idag och efter två sek saknade jag honom. Det ska inte vara lagligt att bara se sin pojkvän sammanlagt två dygn på en vecka. Men meninte mycket att göra åt. Finns ju ingen annan lösning så.

I helgen hade jag och Robin Harry Potter marathon. Såg azkaban, flammande bägaren, fenixorden och halvblodsprinsen. Fick en sådan lust att börja läsa sista boken nu =P..

Har nästan skrivit klart min tenta. Ca 1 sida kvar att skriva innan onsdag.
I veckan ska jag även gymma och på tisdag ska jag träffa en från klassen, Ida heter hon. Vi ska kolla lite på våra tentor och sedan ta det lugnt. Det ska bli trevligt!

Snart ska jag sova så god natt!!

Tisdag

Igår var jag ganska deprimerad. Det var så trist att alla åkte på söndagen :( hela dagen var hemsk! Men idag har det varit bättre! Varit på praktik och fick gjort lite på min hemtentamen, imorgon börjar jag skria på den, då jag är ledig :) Det blir även städning och gym!

Nu blir det musik och Robin på skype!

FEST!




Tack för en underbar helg/kväll mina vänner =)

Onsdag

Gick upp 6 imorse, inte det roligaste direkt. Vilade en stund på bussen också :) Praktiken gick bra idag. Var ute hos brukarna och lärde mig lite nya saker :)

Kom hem runt 17 och köpte pizza, sedan kollade jag på OTH och nu tänkte jag börja städa fast ögonen skriker efter sömn :S

PS: Jag kan inte komma in på min blogg sida, det står bara 502, bad gateway WTF!!!!!Kan ni se detta inlägg?

Hej hopp du sköna i det gröna

Mina lår värker, kan bero på att jag var och tränade innan idag. Råkade ta fel buss och fick hoppa av vid nästa hållplats och gå tillbaka. Det tog mer än en timme att komma hem. Sedan var jag så hungrig att jag åt en rejäl potion mat!

Min VFU har börjat nu =) var ledig idag men imorgon vankas en ny dag!
Robin skulle ha åkt hem igår egentligen. Det var så roligt för han hade bokat en biljett som skulle gå 6 och han hade kollat fel och trodde den skulle gå 7 på kvällen. Jag kollade på hans biljett och sa - Robin ditt tog går om 8 min jag tror du inte hinner med tåget. Så kan det bli. Dubbelkolla alltid tiden :P men för mig gjorde det inget att han stannade en natt till. Stackarn åkte från mig 7 imorse medan jag kunde gosa kvar i sängen =P

Ja det var vad jag hade att säga denna kväll :)

Hmm??

Well igår var intressant! Hej, hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej osv ca 40 gånger, snacka om att jag blev irriterad på två personer som skicka dessa sms till mig. Och sedan ett antal samtal på skype också :) sista sms som jag fick var gulligt =) saknar er också!

Jag och Robin lagade en väldigt god tårt-pizza :) och sedan kollade vi på tv resten av kvällen!

Det som var så konstigt inatt var att jag runt halv två började rycka i kroppen, och huvudet flög fram och tillbaka, precis som om jag hade drömt en mardröm, en väldigt hemsk en fast jag var halvvaken. Och min puls slog snabbare och snabbare, den kände som en panikattack. Fick gå upp och försöka slappna av, drack lite vatten och andades lugn. Det var en väldigt äcklig känsla som jag inte vill uppleva igen. Att inte kunna slappna av eller lugna ner sig bara ligga där och känna kroppen rycka och inte kunna göra något åt det :(

I väntan!


Bra fredag!

Denna dagen vaknade jag utav mig själv och alla mina larm, som jag stänge av innan de ringde. Vad skulle jag göra uppe hade ju sovmorgon till halv två =p. Hann prata lite med Robin innan det bar av till skolan för samtalsövningar som gick galant för min del. Det gick ut på att man satt två per fraför varandra och de skulle ha en ledare/lyssnare och en som hade ett dilemma. Jag och Bibbi började( tyckte jag var duktig att jag ville gå först) jag skulle ha ett dilemma och jag valde mitt och Robins långdistansförhållande. Bibbi skulle ställa frågor till mig. Ledaren skulle ha en icke-vetande position och fick inte använde frågan varför och inte heller komma med råd. Hon och jag babblade på och sedan hade 10 min gått. Vi blev sedan utvärderade, vad vi hade gjort bra och inte så bra. Allt var postitivt =P

Sedan var det våran tur igen men nu skulle rollerna vara ombytta fast med samma dilemma. Jag skulle vara ledaren för mitt egna problem och Bibbi skulle vara den som svarade på mina frågor. Det var svårt att vara icke-vetande då för jag visste ju allt om mitt egna dilemma. Men det roliga var att man fick andra perspektiv på saker och ting. Frågor jag inte hade tänk på osv.

Jag var väldigt nöjd med min insats idag i skolan =) you go Louise så jag ska belöna mig med lite vin, pizza och min underbara Robin skom kommer till mig om tre timmar !

Emelie och Sofia - spara er lite till nästa helg också :)

Ha en underbar fredag - det är dax för fredagsmys!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2010/100_4612_110087369.jpg


RSS 2.0