Me beautiful!



Nu är jag redo för societen!!

Ha det bra allesammans och drick inte för mycket nu!
Puss

Vad är 2+2 ehh 5 ??

Well fick nyss reda på mitt högskoleprov, inte min bästa prestation direkr, skrattretande närmare. Nästa gång ska jag göra MYCKET BÄTTRE ifrån mig. Jag vill inte skriva vad jag fick för det är så pinsamt. men jag kan säga att jag fick under 0.5 iallafall :( . Nu har jag städat eller diskat och damsugit så nu ser del lite finare ut här hemma ska hoppa i duchen efter detta inlägg. Emelie kommer om någon timme likaså Maria ,yay.. Sofia vet jag inte riktigt när men jag får väl ringa henne lite senare..

Jag måste säga att höhskoleprov inte är de lättaste, jag hade inte övat någonting, vilket jag ångrar stort och på de flesta frågorna gissade jag bara :(. Tidspressen gjorde natt jag gjorde det. jag fick bästa på orddelen, men av de 40 frågorna fick jag under medel, fy skäms Louise, fy skäms!! Nu kommer alla att tycka att jag inte är smart :( men jag tycker själv att jag är någolunda smart, inte Sofia-smart men sådär lagom smart. Jag får väl annars förlita mig på mitt utseende, haha.
Jag bryr mig personligen inte så mycket om resultatet från provet jagh ville ju bara göra det så att jag visste hur det gick till och så, omch nu har jag det och får säkert så mycket bättre nästa gång! Fast man är ju lite besviken på sig själv och känner sig ganska generad men what the hell så måste man väl känna ibland.
Ps. 2+2 = 4 haha känn på den du!!

Grattis kungen och alla får ha en bra valborgsmässoafton och lura någon imorgon, haha

Twilight.......

Nu har jag och Sabina tittat på twiligh, nu vill vi båda ha någon kille i våra liv!! Filmen förde fram en massa tankar och känslor, den som inte har sett den måste se den!

Jag har i Borås idag med lilla söta Emelie vi shoppade till vi droppade! Jag köpte tre klänningar och ett par skor, film - twilight, ja det var nog allt. Hittade en jättesöt klänning som jag ska ha på mig imorgon. En från gina tricot, blå är den!


Fy fan vad männiksor äter mycket och äckliga saker med, jag ocg sabina ser nämligen på du är vad du äter...

Snart måste jag diska, hela köket är fullt med disk :(

400:e inlägg

Yay, detta är mitt 400:e inlägg.

Nu är jag klar för att åka till Borås, min klädsel är lite 50:tals inspirerat, så sött så. Emelie skulle komma vid 13.30. Jag har inte fått tag på sofia än, hon söver säkert. Fan vad gött väder det är ute, lite för tidigt att det är så varmt. Jag menar det är ju bara april. Tänk om det inte inte blir sommar när sommaren väl är här :( . Men man ska inte klaga på värmen. På pimp my ride gjorde det nyss om en impala, fan vad snygg den var, räd. vit lackad och allt, precis som jag vill ha den!!!

Future tatoo ??

http://farm3.static.flickr.com/2148/2501574423_e73dc3e9af.jpg?v=0


Ungefär såhär vill jag att min första tatuering ska se ut. Fyra förgätmiäj. Den är en av mina favorti blommor. De fyra blommorna ska stå för vänner, familj, kärlek och en blomma för mig själv, hallå för-get-me-ej ( glöm mig inte) fast jag vill nog ha lite mer stjälkar på min., Vill nog ha den nära hjärtat, någonstans mellan nyckelbenet och mitt bröst. Vill med ha färger på min, blir nog SNYGGARE så.

Blomman är ett minnestecken för kärleken eller för vänskapen.

Vad tycker ni?? Ska jag göra det??

Goood morning

Nu sitter jag och tittar på death proof. Gick upp för typ två timmar sedan och ligger nu på soffan. Dame jag vill ha en dodge challanger 1970 med en 440 motor. So nice car alltså...

Okej idag ska jag städa lite och åka tll affären för att handla och sedan ska jag nog se på en film till..

well well....

Nu är kl lite över 00 och jag känner mig ganska trött, ska bli så skönt att nana kudden sen.
Jag har velat göra så mycket idag, men inte kunnat göra något.

Det jag ville göra vad att:
- Lära mig skjuta
- Lära mig att åka motorcykel
- Shoppa i Göteborg
- Resa utomlands
- Träffa en snygg kille

Får väl drömma istället. Så god natt folk vi hörs om några timmar

It's done!

Nu är det klaaaaart! Den 5 maj, tisdag nästa vecka kommer jag ta bussen den 8 timmar långa färden upp i landet till Uppsala. Jag ska nämligen hälsa på lilla Amra. Ska bli så kul att träffa henne och att se Uppsala, det kommer nog även bli en tripp till Stockholm med!

Jag ska göra en lista och sedan skicka till Amra om vad jag vill titta på i Uppsala och göra, så lilla Amra kan planera och såklart ska vi festa, festa skiten ur oss, träffa massa snygga killar!! Yippie!!

Okej en vecka imoron då åker jag.

Uppsala here I come and of cours Amra here I come!!

:)




Idag har jag inte gjort ett skit alltså. Gick upp vid tolv sedan åt jag frukost/lunch och tittade på film - the flintstones, haha rolig film sedan sov jag en liten stund, var så himla trött alltså och ligger nu fortfarande i sängen. Mamma kommer senare med mat, kyckling med ris, mujms så gott. Jag ska sedan ringa pappa ikväll och imorgon måste jag till farmor har inte varit där på jättelänge...

Ps: Hade alla det kul i lördags???

Mums

Något jag tyckte var gått var bacardi - melon. Det var inte starkt alls, perfekt att blanda drinkar med. Baja päron tequila pear cream var oxså gott. Ska bli skönt att bli 20 snart så att man kan själv gå till systemet!

PS. Snart börjar supernatural och sedan ska jag till sängen oh sova länge!

Helgen som gått.....

Jaha, nu har denna helg gått igen. De går så j-vla fort alltså :( . Men jag har gjort ganska mycket denna helg ändå. Jobbat lite, firat morfars 80-års dag och MArias 20-års dag.

Lördagen:

Maria anlände runt 14-tiden till mig och vi bärde upp hennes saker till min lägenhet. Sedan åkte vi till affären och handlade saker inför kalaset/ förfesten. Sedan kom vi hem och åt lite tacos som jag hade äver sen i fredags. Vi blev mätta efter bara ett bröd var, så konatigt för jag brukar äta minst tre varje gång jag äter det, men jag kunde inte få ner mer. VI blev så trötta för jag hade jobbat på morgonen och Maria hade även gått upp tidigt så vi bestämde oss för att ta en liten power-nap på 45 min. Det hjälpte lite men vi var fortfarande lirte trötta. Kl var nu fem och vi bestämde oss för att göra iordning oss inför kvällen. Emelie kom runt sex-tiden och vi blev klara runt halv sju och bestämde oss för att korka upp.

Folket började senare komma vid halv åtta-åtta tiden och mitt kylskåp började se ut som systemet, hehe. Nu började festen sätta igång. MAria började öppna sina presenter. Hon fick en förbands låda med massa roliga saker. Alla minglade runt, drack och dansade och hade riktigt kul.

Vi skulle senare gå till hotellet, bussen gick 22.23 så vi gick härifrån vid 22. Sofia kom 10 min innan vi skulle gå så det blev inte så mycket förfest för henne direkt. Vid busshållsplatsen mötte jag hanna och martina, de skulle med till hotellet. Det var ju gratis inträde till hotellet innan 23 så vi satsade på det. Väl inne så gick vi till dansgolvet direkt och bara släppte loss. Folket började strömma in och varmt som sjutton blev det. jag fick för mig att titta i min väska och så upptäckte jag att min mobil var borta. Sofia stod brevid och vi började leta och då gick Sofia fram till Sabina som satt vid sofforna och som tur var så hittade hon den, den låg på golvet. Tänk om jag inte hade hittat den, jag skulle ha fått panik om jag inte hade hittat den alltså.

När det stängde vandrade vi vidare till pg's och åt lite mat sedan tog vissa av oss taxi hem och jag, sofia, maria, susanna tog sedan bussen hem. Väl hemma anlände lite människor till efterfest fast de gick ganska snabbt igen. Vi kom väl till sängs runt halv fem på morgonen och gick upp 10 dagen efter.

Idag har jag inte gjort så mycket. Susanna åkte hem vid 11 ungefär och Emelie med. Då blev det bara jag, Sabina och Maria kvar. Vi så på the notebook och efter den åkte vi ner och beställde pizza på purto rica. Chicky blev det för mig och Maria och en skene special till Sabina. Vi lämnade av Sabina hemma hos sig och jag och Maria begav oss hem igen. Nu bestämde vi oss för att titta på Titanic och åt pizza till den. Sedan tittade vi lite på tv, pratade, städade, pratade och vid halv nio åkte maria hem. Och nu sitter jag själv här igen. imorgon blev jag bjuden på mat av mamma. Skänt att slippa laga slälv mat imorgon.

Här är lite bilder från igår:




Mätt som en plätt!

Mormor gör världens godaste köttkaka. Nu är jag så mätt att jag nästan vill spricka. nu har jag iallafall damsugit hela lägenhetn och den luktar så gott efter att jag har tvättat golven med blommor doft. Nu har jag inte alls mycket att göra. Fixa lite i köket, ställa in lite disk och plocka undan lite saker och sedan är lägenheten helt ren och fin. Nu sitter jag i soffan och väntar på att golvet ska torka. På tv går richie rich, fan vad pengar den ungen har, eller rättare sagt hans familj har. Nu sitter jag bara här och väntar på att Maria sak komma. Tror också att Sabina skulle hit och lämna av en sak.

Dagen är här....

För det första GRATTIS MARIA PÅ DIN 20-ÅRS DAG!!

Och grattis morfar på din 80-års dag!!

Jag har nyss kommit hem från jobbet, har ätir frukost, kakor..... Ska städa det sista nu och sedan ska jag fram och köpa något till morfar. Efter det bär det av till mormor och morfar för lite lunch, hem och fixa lite andra småsaker. Sedan kommer Maria och sedanefter några timmr kommer det strömma in folk och festen kan börja!

Gotta go now!

-...-

Jag har så tråkigt........

Money spender...

Okej idah handlade jag rätt så många saker. Inne på Lindex hittade jag fyra bh:ar och ett par blåa trosor, allt för 177 kr. Sedan hittade jag min out-fit till imorgon. En kjol med lager i svart med blommor på, ett lila topp och ett par svarta strumpbyxer som verkligen sög in magen och allt fett, sjukt bra :). Sedan träffade jag och Sofia hennes familj och vi åkte till jysk där jag köpte ett överkast till min säng, ett vitt med vita blommor på. Sedan åkte vi till netto och jag handlade lite mat, tacos blev det. När jag väl kom hem så började jag städa. Jag var inte alls hungrig och det enda jag hade ätit unde dagen var två smörgosar, en fanta och 100 g choklad. Kl halv nio började jag göra min mat. Var nästan klar med städningen. det enda jag har kvar att damsuga och tvätta golvet i hela lägenheten och att snygga till lite i köket sedan är jag helt klar. Gött säger jag bara.

just det köpte även tre filmer idag:
- The flintstone
- the thing
- resident evil

Vet inte om jag ska se på någon av dem eller om jag ska se på oceans eleven som nyss börjat??
Just det jobbet ringde och jag ska jobba imorgon från 7.30-10-15

Nyvaken!

Okej nu har jag vaknat, men det sjuka är att jag inte kunde somna igår förräm vid halv fyra ungefär. Jag var inte det minsta trött vid halv tre när jag la mig för första gången. Låg där en timme och orkade inte mer tillslut och gick upp och tittade på tv, men till min bea svikelse så fanns det inget att se på. Så efter någon halvtimme eller så gick jag till sängen igen och jag somnade faktiskt. Jag vaknade dock när Kristoffer kom, när kunde jag inte få en uppfattning om. Men sedan ringde mamma och efter det gjorde jag han sällskap på soffan. Vi såg på Wanna come in, och en kille från tv-serien greek var där, han som är futrurnity ledare för den som den blonda tjejens lillebror går på. Fan det var länge sedan jag såg den serien. Älskade ju den i början men nu när jag inte har någon extern hårddidk så kan jag inte ladda ner något :( .

Nu ska jag klä på mig sedan ska jag diska och göra iordning köket och när jag kommit hem från kinna tar jag hand om resten. Sedan bär det av mitt MM för att ta ut lite pengar, vet inte riktigt im jag ha pengar på mitt busskort så det är lika bra att ta ut en hundring ör säkehets skull. Bussen går 13.50 från assberg och på bussen ska jag möta lilla Sofia :)

Jag fick ett sms från pappa igår. De har nu kommi framn till prag och jag är så avundsjuk. Nj måsta jag kila har en del saker att göra innan jag ska dra mig iväg. Puss

Räkningar betalade - check-....

Nu blev man 4400 kr fattigare efter att ha betalat, hyra, tv-licens och internet. Men har även en ganska stor slant över till andra saker som exempelvis mat!!

Jag måste börja spara lite pengar nu, tänkte börja med attt spara till en bärbar dator som lär behövas senare när jag väl ska börja plugga. Måste spara så jag inte behöva leva så himla fattigt när jag är student och spara så att jag har råd att betala hyra och mat fram till sommaren, då de inte finns så mycket jobb på hemtjänsten. Men jag har ju deklarerat så d får jag ju innan midsommar, gött säger jag bara. Jag har bestämt mig att inte slösa så mycket denna månad. Ska se imorgon vad jag hittar att köpa men imorgon kommer att vara den enda dagen jag kan spendera saker till mig själv. Förra månaden åkte jag till ullared 2 gånger vilket medförde att jag int hade pengar på 1 vecka. Inte så bra. Så inget ONÖDIGT spenderande, ska bara köpa nyttiga saker som mat.

På måndag ska jag börja äta mer hälsosammare. Ska börja träna, simma och styrketräna hemma också, om jag har råd nästa månad så ska jag nog börja på gym men tänkte att jag måste mjukstarta lite innen så man inte ät så out of shape när man väl är på gymmet och ska impa på alla hur stark och snygg man är, hehe.

Nu ska jag nog gå och sova och drömma lite, hade en bra dröm inatt som gjorde att jag låg kvar lite extra i sängen imorse, hehe. var tvungen att lugna ner mig lite. ;)

Sweet wet dreams everybody!!

London baby...



Tittade vad jag hittade på mitt USb-minne... Vilka minnen alltså...

Sabina och jag...

Sabina och jag har varit hela dagen, eller nästan hela dagen. Hon ringde mig runt tre tiden och frågade om vi kunde grilla och visst sa jag. Hon kom och vi grillade korv och kycklng, gjorde en sallad på gurka och lök och jsg hade sådana tacosskal hemma så vi bröt dem och la på riven ost och in i mikron, detsamma hade vi ätir i Lanzarote och det var så gott. Vi blev så mätta efteråt. Då tittade vi på film, jurassic park blev det och ungefäa 15 min in i filmen bestämde vi oss för att göra chokladbullar.mums...

Kristoffer kom vid 7-tiden för kl 20 skulle han se på stockholm-arlanda och under tiden var han inne på internet och jag och sabina såg på filmen. När kl var 20 bestämde vi oss för att ta en liten promenad run velingstorp. Vi eller rättare Sabina såg några mopedkillar som drack öl, fy skäms killar! Vi tjötatde om allt möjligt under våran promis. Väl hemma sa vi hej då till Kristoffer och vi bestämd oss för att titta på gamla bilder, Lanzarotebilderna var högst på listan, vissa var så roliga att se och vi längtade tillbaka så!! Efter det såg vi klar på filmen och Sabina gick nyss hem och nu sitter jag själv här igen :(... Imorgon ska jag möta upp mamma i Kinna för hon ska titta på en klänning som hon kanske ska köpa och fhon vill ha min åsikt. Jag ska se om jag hittar något att ha på mig till Maria 20-års fest.

Jag har mycket att göra imorgon.

- Städa HELA lägenheten in till varje liten minsta vrå
- Möta mamma i kinna
- Gå till farmor
- Betala räkningar
- Handla mat, då jag och Sabina nästan rensade det idag, hehe
- sova, hehe ett måste
- Kanske åka till Sabina på jobbet och hålla henne sällskap lite
- Ta det lugnt och äta något riktigt gott! Pizza kanke, mums....

Ja det blir nog min dag imorgon... Snart får jag min lön, inte många minuter kvar om den nu kommer vid 00.00 det vill säga!

Hunkie Hunki....




Igår när flickorna och jag såg på step up kunde jag inte sluta tänka på Channing tatum, dame he's so hot!! I mean just lock at him.....

Klippa kort??

Jag har tänkt att klippa mig i början av juni, precis innan sommaren börjat. Jag känner att jag behöver en stor förändring på mig själv. Har haft långt hår nu rätt så länge och jag börjar bli trött på det!

Ungefär så här kort skulle jag vilja ha det



Fast jag vill inte ha page- aktigt utan lite olika längder, så här ungefär fast kortare




Denna färg och denna uppklippningen skulle vara perfekt för mig. Sommrig och helt underbra




Snyggt eller vad jag kommer att bli innan sommaren!!

Min dag

Idag gick jag upp relativt sent,som vanligt nu förtiden. Jag duschade gjorde en inpackning och började sedan städa lite. SAbina kom senare för vi skulle äta glass med Sofia, Emelie och Amra men Amra kunde inte komma då hon var tvungen att plugga, som vanligt. Vi satt här och åt glass eller rättare sagt jag och Sofia åt det medan Emelie och Sabina delade på en pizza. VI såg på Step up och måste säga att Tatum är sjukt snygg!!!!!! Vissa asnsiktsutryk han gör gör att man nästan smälter! Emelie gick halvvägs in i filmen och Sabina gick runt åtta. Sedan var det bara jag och Sofia kvar och vi tjötatde som vanligt och kollade upp lite läckerheter på internet och Sofia i  en bok! Nu ska jag kolla på Mumien, en vav mina favoritfilmer som går på tv.

Ska äta lite mer glass nu!

Dude aren´t you forgetting something??

Idag gick jag upp halve ett och gick ut i köket och jag märkte att det var så himla varmt. Inte undra på det då plattan var på, på 6:an också :( . Jag lagade chili igår vid halv tolv eller något på natten men är nästan säker på att jag stängde av plattan. Den var ju nästan helt röd när jag tittade på den idag. Tänk om jag hade lagt något över där så skulle det ju börjat att brinna. Inte direkt något bra. Antagligen har jag börjar glömma saker nu på siståne som att låsa dörrar och att stänga av plattor eller så spökar det här. Jag hoppas ju hellre på spöken än att jag redan böjar att glömma så viktiga saker. 
Jag har så för mig att jag tittade på plattorna innan jag gick och la mig inatt, jag brukar alltid göra det. Eller så när jag gick förbi plattan så "råkade" jag stöta emot knappen så att den vred sig till 6:an.

Inget hände som tur varmen härdanefter ska jag vara mer uppmärktsam!

Nu har jag ätit lite frukost, haha vid denna tid ska vi väl säga lunch och ska snart in i duschen ,den behövs så!

Hemma!

Fick ett sms från Sabina halv nio och hon frågade om jag ville följa med på en promenad, våran vanliga till Kinna och tillbaka. Kom hem nu halv elva. Vi gick ungeför i två timmar, jag tog en liten extra runda innan jag kom hem hit. Det var så skönt att gå ut och gå, helt tyst och mörkt, bara jag och Sabina. 

Imorgon måste jag upp vid halv sju ungefär, ska ringa till pappa för pappa pch Pia åker till Prag imorgon med buss och jag tänkte ringa dem innan de kommer "utomlands", det blir billigare för oss båda. Jag vill med åka till Prag. Skulle vara så skönt. Min farmor har varit där flera gångeroch älskade det. Hoppas pappa köper något till mig. 

Färdig!

Nu är jag och mamma klar och jag måste säga att det inte blev så profissionellt som jag hade velat , men men. Mamma kan ju alltid göra om det såm tur är. Mamma blev iallafall blond, precis som lilla mig, eller så blond är jag inte.

Jag funderar faktiskt på att blondera mig eller göra lite slingor i håret innan sommaren. Men först och främst så måste jag klippa mig. Ha inte klippt mig något sedan augusti innan jag skulle börja trean i gymnasiet, alltså nästan två år sedan, kanske är på tiden  att jag gör det snart! 

Couloring in progress...

Nu sitter jag och mamma här och väntar på att mammas slingning ska bli klart. Får se om det lir bra! Hoppas det. 
Fan vad äckligt den där färgningen luktar. 

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förrut..........

Jag hade en liten mysig dröm inatt. Allt började med att jag , SOfia och Amra var på Disney World. Jag skulle vara med i en parad där och det var så mycket folk överallt och så precis innan den skulle börjar så kom det fram en kille till mig och gav mig en underbar kyss, jag tror att kag smälte då och gissa vem det var? jonathan R Myers ! Han sa tack för att jag fick ditt nummer men jag hade inte gett honom mitt nummer men jag spelade med :p . Efter paraden så skulle alla äta. JAg försökte leta upp denna kille så jag kunde få lite alone time med honom ;) men kunde inte hitta honom någonstans :(.

Sedan så lekte jag Sofia och Amra med klistermärken, vet inte varför då men så satte jag några på fingrarna som jag tänkte sätta på människor. Rätt som det var så såg jag Myers och jag marcherade upp till honom och satte ett klistremärke på hans mun och hals sedan gick jag bara iväg, way?? Det bästa var att jag själv kunde påverka drömmen, jag visste att jag drömde och gjorde det jag ville göra hela tiden, underbar känsla faktiskt!

vI satte oss ner sedan och pratade lite. Det konstiga var att Dan från gossip girl var där med och han gav mig tips på hur jag skulle locka till mig en kille, och hans svar var att kag skulle prata om onani. Jag bara what?? ye right Dan. Vem pratar om det med en okänd person första gången?? Efter att han hade sagt det kom det ett sms från Kristoffer och han skrev " Hej vad gör du? Kram Bobo. Det var visst hans smeknamn. Härdanefter kommer jag kalla dig det! hehe. Efter det gick myers förbi med sina kompisar och Amra började filma med sin kamera och sedan vaknade jag:(

En annan sak. Imorse 7.23 kom vaktmästaren och skulle sätta in en mätare för att kontrollera varmvattnet och jag låg nästan naken i sängen men han precis få på mig min morgonrock innan han kom in, tur det! Jag gick sedan och la mig men håll morgonrocken på ända tills han gick vid  halv nio tror jag att hon var. 

Nu ska jag ut och ta en liten promenad. Blev lite inspirerad av the doctors som går på 4+. 

Najsiga eller vad?






Koskit och piggilin

När jag kom in till Skene idag så luktade det koskit överallt. Så äckligt det luktar alltså! När jag sedan fick ensam rundan,den jag ville ha! Så skulle jag neråt mot kyrkogården och där såg jag det, gödsel på åkern, jaså det var där koskit lukten kom ifrån, stanken var uhygglig, fick hålla andan när jag skulle in till en vårdtagare. Vårdtagaren sa att de hade gödslat några timmar innan. Sedan när jag var hos en annan vårdtagare så kallade hon mig för piggelin, vet inte varför men hon sa " här kommer min lilla piggelin, var jag så söt så hon ville äta upp mig eller var jag så kall att hon ville att jag skulle gå?? Jag skulle gissa på söt! Haha!

Nu tittar jag på 2 och 1 halv män och det är inte nya avsnitt :( . Ska nog ta en bit att äta. Nu väntar jag bara tills på fredag då jag få min lön!
Ahh just det jag fick även en kexchoklad av en annan vårdtagare som jag tänkte äta snart!

Jag har en sådan lust att köra bil, väldigt snabbt på en racebana. Undrar vad det kan kosta? Skulle gärna vilja känna accelerationen och kanske komma upp i 200 km /h, fan vilken skön känsla det skulle vara. Bungyjump med skulle jag vilja pröva, Jag älskar verkligen den känsla man får när man gör extrema saker eller när an blir rädd, adrenalinet pumpar och man vet inte riktigt vad man ska ta sig till. Den känslan får jag även när jag tittar på en skräckfilm för första gången men andra gången jag ser på den så vet jag redan vad som kommer att hända så då är det inte lika kul :( . Nu fick jag ett sms så bye bye see  ya later aligator!

Äter Chili med Maria

Sitter och äter chili med Maria och det är så himla varmt, jag skållade nästan tungan nyss. Vi har bränt några cdisar till partyt på lördag :) i can´t wait! Kristoffer skulle ta en titt hit sen då han har rast!

sedan kommer Amra ikväll!! blir så glad!

see ya later aligators!

God morgon!

Okej kanske inte. Jag vaknade halv nio idag och trodde att den var mycket mer, men icke sa nicke. Tillslut gick jag upp halv elva, åt resterande choklad från igår till frukost, ska äta mågot mer hälsosammare nu. Sedan satte jag på en maskin tvätt och snart kommer Maria, då vi ska prata om festen och bränna lite cd-skivor. 
Jag ska även jobba ikväll, börjar 14.30, känner verkligen inte för att jobba men jag behöver pengarna! Måste med ta en dusch sen då mitt hår inte känns så speciellt skönt :( . Till middag ska jag laga chili con carne, mums! Måste bara åka till äffären och köpa barkis. Många äter ju sin chili med ris fast jag har blivit uppfostrad att äta det utan ris och istället har vitt barkis med smör på brevid och några bitar i chilin med, det blir så gott och mycket smör ska det med vara på barkisen. 

Nu blir det frukost!
Hava a nice day!

Dreams come true



Watch out for me, inspector Louise is in town.

Denna bild kunde jag faktiskt tänka mig att tatuera in som min först tatuering. Jag har velat ha en med någon pinupgirl som ser ut som en polis men med en motorcukel eller bil skulle den bli så snygg. Men jag skulle vilja ha mer polisgrejer, som en pistol. batong och några handfängelsen. Nätstrumpor skule tjejen ha med. Perfekt då! Istället för mororcyklen skulle jag kunna tänka med en ´67 chevy impala.

Men jag ska nog vänta med att göra något med en polis. När jag väl kommer in på polishögskolan så kan jag tänka mig att göra en sådan tatto. Kan tänka mig att börja med något enkelt, lite text eller några blommor, rosor eller förjätmiäg.
 



Glass=kall

Nu har jag nyss ätit glass, ananas split i bytta, skit god var den alltså. Men nu fryser jag som fan. Precis när jag hade ätit upp allt så började håren resa sig på armarna.
En annan konstig sak är att min dörr var olåst när jag kom hem. Annars spökar det igen eller så glömde jag att låsa imorse när jag gick till jobbat. Men jag var nästan 100 % säker på att jag hade låst, så konstigt så. Nu ser jag på gossip girl, har faktiskt inte sett det avsnittet, sedan ikväll blir det SUPERNATURAL. 

 

Cute or what?

Angus T. Jones stars as Jake in Two and a Half Men on CBS.CBS/Greg Gayne/Warner Bros. - Saturday, October, 21, 2006, 10:21 AM


Lugn kväll

Nu är man då hemma igen. Jag jobbade ensam idag och det var så skönt. Men när jag kom hem var det något som inte stämde. En lampa lyste. Jag hde inte tänk en enda lampa när jag lämnade lägenheten innan jag skulle till jobbet. Spökar det? Detsamma hände mig igår. jag satt och lekte med datorn och rätt som det var tändes min touch-lampa. Hur fan kunde det hända? Jag hade ju inte rört den! weird säger jag bara. Jag har ny ätit kitkat och druckit mjölk, mums. 
Finns inget direkt kul att titta på på tv så jag ska snart sova tror jag.

Poesi


Home again

Kom nyss hem från jobbet, åt tacos till frukost och kollade på maimi ink samtidtgt. Jag vill med ha en tatuering nu!
Jag funderar på att cykla till affären och köpa lite godis, men vet inte om jag orkar det än. Jag är sugen på romerska bågar, mums!

I morse var jag så seg. Ville verkligen inte gå till jobbet. Men så är det alltid. precis de 15 min efter att man har gått upp så är jag pigg igen.

Jag måste städa min lägenhet snart, den ser ut som en svinstia. Men som tur är får jag inte besök på länge, haha. Om inte någon tittar förbi! Jag får städa ikväll eller lite senare i eftersiddag innan jobbet.
 ser nu på gilmore girls och de ser på bio och de ska se på pippi långstrump, haha Den är dubbad.

Jaha .....

Ja denna dag har varit lång och tråkig. Inte gjort ett skit på hela dagen. Nu äntligen nös jag till .har väntat hela dagen på den nysen, fan hjärnan fick sig en omgång, haha. Snart ska jag iallfall sova. Man blir helt trött av att sitta frmaför en dator hela dagarna, och ont i huvudet får m,an med.

Jag vill oxså ut och festa ikväll men jagh ar inte pengar eller tid då jag ska till jobbet imorgon halv åtta :( men men pengar behöver man alltid.

God natt på er!

Kvällen som går...

Just nu sitter jag och tittar på mitt favoritprogram , superntural, kan inte få nog av det och ps: dean är fortfarande se HET så.
Jag är inte säker på om jag ska göra tortilla nu för jag har för inte så läge sedan ätit lite kräm och choklad. Har inte ätit något vettigt idag direkt. Fy Louise fy! Och ute har jag nästan inta varit alls. Den enda utetiden jag fick var när jag gick från bilen till affären och tillbaka. Jag orkar inte göra något. Har chattat med Maria hela dagen, hon har letat en klänning till sin 20-års dag som vi ska ha här hemma hos mig! Kommer nog bli så kul så! ca 20 pers blir vi. Sofia, Emelie och SAbina ni är bjudna, sorry Amra men du är lite väl långt borta, sorry...
Nu ska jag återgå till the whinchesters brothers!

Memories!


Take me away to a far away kingdom




Jag vill resa. Resa bort från tillvaron här och uppleva något storslaget och magnifikt. Sverige är inte direkt roligt men vackert är det väl på sommaren men jag har liksom sett 19 sommrar än så länge och jag har aldrig sett New York än! Jag är så avundsjuk på dig Sofia för att du har varit där! 

Tänk på alla de museum jag skulle besöka, alla målningar av fantastiska konstnärer och alla människor man skulle träffa! Jag vill åka nu! Varför är man inte rik?? Tänk om man kunde vinna pengar på lotto eller nåt!

Två museum som skulle vara ett måste om jag åkte dit skulle vara American Museum of Natural History och American Museum of modern art, och guggenheim.

Take me away!

In a rich womans world..

Nu är man ännu igen fattigare. Var nyss och handlade för de 400, egentligen 500 som mormor hade lånat men mamma tog en hundralapp. Nu är hon skyldig mig 2300 och undrar när jag får se dem igen??

Jag köpte lite mat för mitt kylskpåp var bokstavligen helt tomt. Lite bröd, pålägg, godis och lite tortill tänkte jag äta ikväll!

Någon som vill hålla mig sällskap ikväll? I helgen blir det jobb, äntligen! Min kväll ikväll kommer bestå av att titta på någon film och äta tortilla och godis, någon vars kväll ser ut så med så hör av dig så kan vi ha en sådan kväll tillsammans.

Jag måste köpa en hårddisk til min dator, just nu har jag bara 8 gb, en ANING lite! När lönen kommer ska jag köpa en och ett dator bord. Just nu står datorn på mitt vardagsrumsbord, haha inte världens bästa plats men jag kan inte ha den någon annanstans...

Ny morgon - Nya tag

God morgon på er!

Jag har haft en underbar natt. Somnade igår runt halv två, kunde inte sluta läsa boken jag började på och vaknade av ett sms av Maria runt nio. Det var så skönt och jag var så utvilad. Solen sken så underbart och så ringde telefonen. Jag svarade som vanligt men personen i andra luren kunde inte höra mig men jag kunde höra henne. Det var från jobbet. Jag var sedan tvungen att ringa upp igen för jag vill ju inte gå miste om att få några jobbtimmar till. Det lär behövas nu när man har egen lägenhet och massa räkningar att betala.

Det jobbigaste är att på sistone så har det inte blivit så mycket jobb. Innen jobbade jag nästan varje dag och nu blir det mest på helgerna . De ska ju spara en hel del pengar nu så jg får se om jag får behålla mitt jobb som timvikarie. Jag har ju iallafall sommarjobb och efter sommaren ska jag ju börja plugga och ta studielån, det måste jag men jag ser nästan inte något negativt i att ta lån. Det är ju inte så att man behöver betala tillbaka allt på en gång sedan när man får ett stadigt jobb, det kan ju ske sussectivt. Det känns skönt att veta att man kan pokusera på skolan och inte behöva jobba med, men det skulle ju vara skönt att ha ett litet extrajobb med några timmar varje vecka så man drygar ut ekonomin lite till. För de pengarna kan man ju festa eller shoppa.

Jag har räknat ut att om jag tar ett hellån på 7.800 tror jag att det är så har jag ca 2000 kvar när alla räkningar är betalda. Inte mycket man man klarar sig ändå. Jag har ju tänkt spara så mycket jag kan dessa närmaste månaderna så jag inte behöver leva sådär fattigt. Snart kommer ju skatteåterbärgningen med, det påminner mig jag måste ju deklarera nu när jag fått internet!

Trevlig fredag på er alla!

Sängen väntar...

Nu har jag suttit en aning länge framför datorn ikväll. Det känns framförallt i ögonen. Men mycket hat blivit gjort. Först och främst lite med bloggen, ändrat bakgrundsbild, ja det var nog det enda, hehe. Får bli lite mer imorgon skulle jag tro. Jag har varit inne lite på det sociologiska institutet vid Göteborgsuniversitets hemsida och letat fakta om min framtida framtid inom studier i ämnet sociologi, hittade framför all kurslitteratur de hade i vörjan av året, då jag inte tror att det kommer att ändra så mycket i literaturlistan tänkte jag köpa lite i förväg så det inte blir så mycket senare.
En sak jag tänkte på är att man kan ju scanna in en bok i datorn som man lånad från biblioteket, att kopiera slösar bara papper och man använder ju nästan alltid datorn ändå vid pluggandet! Eller så kan man ju pröva att ta hem det från nätet, om de nu har bpken så att säga. Det finns många varianter man kan välja. 

Ja amra det är bara du som tycker chefen är snygg och sofia jag håller med dig!

Nu ska jag återgå till läsandet av stieg larssons andra bok, flickan som lekte med eldan. Jag blev avbruten innan när mamma kom på besök. Har enbart kommit 50 sidor in i boken men än så länge har den inrte gjort mig besviken!

God natt mina sötnosar! 

copycat

Just nu ser jag på criminal minds, ett av mina favorit program. Idag handlar det om en seriemördare som imiterar andra kända seriemördare såsom Jack the ripper! Blir nog ett väldigt spännande avsnitt.
ye bye nu börjar det 

Honey i´m home!

Nu har jag äntligen fått internet här hemma hos mig, är så glad!

Nu blir det mer bloggande och jag måste verkligen uppdatera min blogg sida den ser ju för jävlig ut!

Lite saker som har hänt mig då:
- Jag har sökt till göteborgs univerisitet, sociologi blir det om jag kommer in!
 
ja det var nog det enda på sistone.

Har annars varit med kompisar, festat, städat och jobbat.

Under påskdagen var vi på hotellet och där träffade jag Eleonor för första gången sedan studenten ungegär och maria med. Vi kom fram till att vi skulle ha hennes 20-års fest här hemma hos mig!

Imorgon blir det ordning och reda här på bloggen, känns som om det var evighets sen jag var inne här sist alltså. Jag har ju inte direkt saknat det så himla mycket men lite. Man blir ju van tillslut att int vara inne längre så man tänker inte så mycket på det.

RSS 2.0