Vecka 48

Vad jag har planerat denna vecka

Måndag - Städa hela lägenheten! Jag har kommit en bit på vägen. Har 2 diskar kvar, dammsuga och byta sängkläder och byta ut alla foton i lägenheten. Sedan ska jag inte plugga alls idag. Bara ta det lugnt och göra nyttiga saker. Hemtentan är inskickad. Jag har lite vin kvar sedan i lördags som jag ska dricka upp. Ett glas till en film ikväll med lite tända ljus :). Robin kommer inte hem idag, han försov sig imorse och glömde sin väska i Kinna så han åker dii efter jobbet. Så det blir Louise-Time ikväll :)

Tisdag - Inställd lektion så jag ska plugga en del. Läsa en bok som heter "samtal med barn" som vi ska ha ett seminarie om. Sedan ska jag läsa lite om ätstörningar och skriva ner lite reflektioner om en annan bok om normbrytande beteende. Kl 19-22 blir det att tvätta. Måste åka och hämta ut mina Betnér-biljetter också!

Onsdag - Skola 9.15-15. Hem och plugga. Krama och pussa Robin <3

Torsdag - Skola 9.15-15. Hem och plugga.

Fredag - Plugga. Fredagsmys =)

Lördag - Middag i Göteborg med Kristoffer och Robin. Kanske hinna med lite shopping innan :P. Kvällen avslutas med Magnus Betnér på Draken, awesome! Sedan drar vi hemmåt Mark.

Söndag - Hjälpa mamma och örjan att flytta. Eventueller åka hem till Trollhättan igen eller vänta till måndag :P




No motivation what so ever

Sitter här med min tenta och känner mig så omitiverad som jag kan bli. Jag som gillar att skriva tentor men idag har det låst sig. Mina reflektioner är dåligt och jag har fått ner lite på papper men det känns inte bra. Jag har ca tre rader kvar att skriva på hela tentan så det är inte mycket kvar. Den ska sedan få "vila" tills imorgon då jag ska finslipa och se om jag kan få in lite nya perspektiv. En sida för reflektioner är inte mycket. Jag behöver ha minst en till, blir galen!

Okej ett sista ryck sedan blir det en film eller något!

Lördag den 26/11-11

Jag fick sova på soffan då min kära sambo snarkade som ett ånglok. Kl sju blev jag väckt på soffan och beordrad att lägga mig i sängen igen :p som tur vad somnade jag och fick sova någon timme till bredvid min älskling <3

Jag och Robin begav oss senare in till Göteborg där vi mötte upp pappa, Pia och Kristoffer. Vi åt thaibuffe och strosade runt. Robin köpte ett par ubersöta ulltofflor till Lovis som han ska ge henne sen och jag hjälpte att välja ut dem. De var vinröda och vita :).

Nu var det dags att åka ringlingen, gratis då Kristoffer var konduktör där. Så mysigt, vi åkte med i en och en halv timme och det blev sammanlagt tre varv.

Ikväll har jag ätit brieost, godis och druckit två glas vin. Inte alls kul att dricka själv. Jag såg även på "Nyckeln till frihet" och jag grät floder när  man fick se Brooks lämna fängelset och leva sitt liv utanför. Jobbar och sliter och tillslut orkar han inte med det längre och hänger sig själv. Det skar i mitt hjärna att de den gamla mannen arbeta tills händerna värkte och inte ha en enda människa att prata med. Det kan inte ha varit lätt att leva 50 år på ett fängelse och sedan släppas ut och inte veta in eller ut i den "nya" världen. Jag ville bara gå fram och ge honom den längsta kramen ever.  Jag kan förstå att den är en av de bästa filmerna så fantastisk bra och insiktsfull, att jag aldrig har sett den innan är ett underligt fenomen! " Brooks was here, so was red"

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/dsc01049_176654065.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/dsc01047_176654149.jpg
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/dsc01051_176654100.jpg




Fredag hela veckan

Denna vecka har varit goo. Skola med intressanta föreläsningar fast jag har svårt att sitta still så jag blir lätt rastlös och måste göra något och det innebär att jag inte lyssnar till 100 % av vad läraren säger. Jag måste så börja träna, ta ut mig rejält så jag kan slappna av!

Idag ska jag och Robin gå ut och äta mat och sedan se på Breaking Dawn, awesome! Och imorgon ska vi in till Göteborg och möta upp pappa och Pia där vi sedan ska åka med kristoffer när han jobbar på ringlinjen. Jag ska sedan plugga och kolla på film resten av kvällen och Robin ska hem till Kinna och gå på födelsedagsfest. Jag har ju en tenta som ska in på måndag så jag har inte tid att åka hem denna helg :(. I för sig har jag bara en sida kvar att skriva på min tenta, min refkeltionsdel men jag vill sitta och ta det lugnt. Att vara bakfull och skriva tenta är inget jag rekommenderar :P

Ha en bra fredag1

God morgon!

Skulle upp vid 9 imorse men sängen var för skönt för att lämnas så det blev istället att jag gick upp nyss =P. Jag får så dåligt smvete av att gå upp efter 11 på dagen. Ska försöka att gå upp tidigare härdanefter.

Nu ska jag städa och diska. Har nog tre diskar som väntar på mig sedan ska jag plocka upp saker och göra det fint innan Robin kommer hem ikväll.

Jag ska även plugga en del då det är skola imorgon :)

Never again!

Härmed ska jag aldrig spendera en lördag själv. Aldrig har jag varit så ensam och rastlös som denna dag. Har kollat på tre filmer, varit i affären, kollat på tv, pluggat lite och haft det sååå tråkigt!

En och en halv dag till sedan kommer Robin hem, ska nog sova bort hela söndagen så tiden går fortare =P.

Well imorgon blir det att plugga en hel del och städa lägenheten så inte Robin får en chock när han kommer hem =P

Min fredagkväll

Okej nu räcker det. Jag har varit ensam sedan jag vaknade vid 10. Robin brukar komma hem runt 16 men icke sa Nicke. Han har åkt till Kinna oh lämnat mig ensam i Trollhättan, vad ska jag göra ensam här hemma? Jag kan inte åka hem då ekonomin inte är den bästa denna sista vecka innan CSN kommer =(. Men men får väl göra det bästa av situationen. Plugga och kolla på film parralellt och äta mat och sova :P.

Det känns så konstigt att vara själv, ingen att prata med och ingen att mysa med i soffan eller se somna i sitt knä :(.

Okej tre och en halv dag det ska jag väl klara av =). Mitt mål är att ha gjort klart min tenta på tre sidor, läst ut min bok om "normbrytande beteende i barndomen" på 250 sidor och läst på till föreläsningarna till nästa vecka.

Nu ska jag till affären och bunkra upp mig inför helgen. Ikväll ska det lagat tacos och kolla på film, vilken dock ?

Brahehus

När vi åkte hem från Finspång åkte vi förbi Brahehus och kulturfreak som jag är beordrade jag Robin att stanna då på vägen till Finspång sov jag och missade Brahehus då :P

Jag hann ta lite kort innan mitt kamerabatteri dog :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/dsc00973_175465167.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/dsc00988_175465287.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/dsc00990_175465271.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/dsc00992_175465327.jpg

En liten uppdatering

Fick lite klagomål från herr bror idag om att jag inte bloggar så mycket längre så jag får väl slänga ihop ett inlägg till er.

Skolan funkar bra, läser och läser och håller på med tentor. Jag fick godkänt på min salstenta som vi gjorde för några veckor sedan. 50/60 poäng fick jag, relativt nöjd :P. Om en månad den 15 dec så börjar mitt "jullov" vilket innebär att jag inte har några lektioner fram tills den 12 januari :).

Min intervju med BOJ förra veckan gick superbra. Jag är så peppad på att börja min utbildning där. De sa att under utbildningen så kommer vi göra studiebesök lite vars stans och ett var på polishögskolan i växsjö =). Vi skulle se hur det tar tand om brottsoffer och diverse andra saker.

Jag skickade in en ansöka till trollhättan stad om att få jobba som timvikare. De skickade i sin tur tester till mig för att se om jag passade för jobbet och jag fick svar idag och jag har blivit godkända på alla test så de ska kontakta mig för en intervju när möjligheten om ett timjobb kommer upp. Så gött med lite extra pengar i fickan och mer erfarenheter :)

Om jag inte få kommer på intervju innan den 15 dec så kommer jag nog till Mark den 16:e dec och stannar tills jag börjar skolan igen. Under den tiden blir det nog lite jobb på hemtjänsten. Får ringa dem någon vecka innan och erbjuda mina tjänster. Fyra veckors jobb blir en bra januarilön, hoppas de har mycket att göra så de kan ge mig mycket jobb. Eller om trollhättan stad har mycket jobb att erbjuda mig :)

Jag vill nämligen köpa mig en ny dator, mobil och spara ihop pengar till en skitbra systemkamera sedan vill jag åka på en semester med älsklingen!

Resan till finspång var mysig, vi bodde på ett mysigt hotell och festen där Robins mormors kalas höll på var på en fing herrgård. Fick träffa hans släkt och det var trevligt, god mat och så lekte jag och Robin med Lovis en hel del. Den damen har vuxit en del och till och med börjat gått.

Denna helgen blir jag ensam då Robin antagligen på lördag jobbar och åker sedan till Kinna för att träffa sin bror som ska komma på besök. Jag ska stanna hemma och ha lite alone-time, plugga och mysa :) Den 25 kommer jag till Mark igen då jag och Robin ska på kalas till en av hans vänner på lördagen.

En annan sak som jag glömt berätta är att mamma och örjan ska flytta till pappas hus i Skephult, eller de ska hyra det så det ska bli kul. Jag och Robin ska hjälpa dem flytta den 3 dec så då kommer vi till Mark igen.
Och grattis till dig broder som ska på intervju i Göteborg nästa vecka som trafikinformatör :) Hoppas du går jobbet:)

Så där var en lite uppdatering på tillvaron i Louise liv just nu.


Timmarna går

Jag är inte frisk än :(. Mitt öga är lite bättre iallafall men det ser fortfarande ut som om jag är totalt nerdrogad =P. Jag har inte varit utanför dörren sedan i tisdags morse så snart en vecka :P som tur har jag inte haft någon skola. Halsen min gör väldigt ont, känns som om jag sväljer väldigt vassa saker och så kan jag inte andas med näsan heller :(. Ser knappt vad jag skriver pga mitt suddiga vänsteröga.

Jag fick ställa in min intervju imorgon och istället ha den på fredag, då ska jag banneme bli frisk!!
Det var jobbigt att sova inatt. Vaknade var annan timme och var tvungen att tvätta mitt öga då det var helt igenlimmat av segt ögonvätska, inte så trevligt!

Jag och Robin har mest sutti i soffan, kollat på film och ätit mat. Fast jag har inte haft matlust alls. Bara tanken på det gör mig illamående men äta måste man ju göra ;).

Imorgon ska jag plugga en del och ta det lugnt.
Väldigt roligt liv jag har nu....Bläää!


Alicante + halloween bilder

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/cc_173631657.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/jj_173631681.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/jjkkkl_173631735.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2011/dsc00911_173631985.jpg

Fortfarande förkyld

Denna förkylning har hållt i sig länge, för länge! Nu har jag bara lite snuva kvar så det är skönt! Som tur var har jag varit ledig denna vecka då mina kurser är avslutade nu. Vi hade ett seminarium i måndags vilket jag blev godkänd på och i tisdags var det salstenta på schemat och det gick bra, jag är 90 % säker på att jag får godkänt!

Nästa vecka ska vi börja på två nya kurser nämligen Kriminomigiska teorier och perspektiv och psykiatrisk vård med inriktning på barn och ungadomar. Ska bli kul :)

På måndag ska jag på intervju med BOJ om att bli stödperson, är väldigt nervös inför det men även exalterad :)

Jag ska lägga ut lite bilder från Alicante och halloween snart :)

Snart  kommer gummen min hem och så ska jag plugga och kolla på film idag :)

RSS 2.0