Aj

Min fot gör så ont. jag vrickade ju den igår på hotellet ;( när jag skulle gå ner från trappan. Fan vad ont det gjorde alltså. Det var inte lätt att gå till jobbet imorse. Det gick bra dit men när jag sedan skulle börja jobba så kände jag huvudvärken och illamåendet komma. När jag sdean kom hem gick jag direkt och la mig och gick upp nyss. Nu lagar jag mat. Kom på innan att jag inte har ätit sdean pappa och resten var här igår, 24 tim alltså. Jag skulle ha ätit lite fyllemat innan jag la mig igår så kanske det skulle kännas bättre idag i magen och huvudet. Fy Louise, fy!
Hade ni andra roligt igår??
MAria, Emma och sara förfestade med oss, riktigt trevligt, det får vi göra om någomgång!

Full!

Okej nu har jag kommit hem fråm hotellet, tagit vort mitt smink och ska snart gå och lägga mig. Jagf hade en kul kväll mned sara, sofia och maria och emme! VI dansade och vi drack, förrutom emma som körde! Jag och sofia shotade minttu, en sexa och det var så starkt.! Men dert gick ner! Nu är jag lite full,ska gå och lägg MIg men det var en lyckad kväll och imorgon ska jag jobba. Jag mötta sabinas maMMA på förfesten och det var trevligt. Fan var svårt det är att skriva när man har druckit lite fan att jAF SKA jobba imoregon vidd halv åtta. Inget speciellt hände idag, träffade lite gamla klasskamrater och dansade röven av mig, en lyckad kväll. Jag lägger upp bilder imogon men nu måste jag sova så god natt folket om är vakna. Kul var det att dansa och prata lite med alex och hennes vänner och pojkvän!
God natt nänniskor, sorrry om jag inte hat kunnat stava bra med jag äe fortfarande lite borta! ha nha ha inte itt bästa inlägg direkt1

Inte bra!

Det är ofattbart! Jag har inte sett den första terminator. Den bästa utav dem alla, den första av den alla. Så konstigt, och till min stora besvikelse går den idag. Men såklart kan jag inte se den då jag ska ut. Sitter helt iordning gjort nu. Filmen börjar halv tio. Någon timme innan vi ska gå :(. Varför?? Måste altså se den filmen, snart!

Min tolkning rockabilly


Efter :)



https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00044_40437579.jpg

Före :)


Middagen, check..

Nu har pappa, pia, farmor och kristoffer åkt. Jag bjöd dem på chili con carne och till efteråt blev det ananas/ päron split glas, så gott så. Farmor njöt som bara den. Hon får ju inte direkt god mat på rönnäng. Jag bjöd även pia och pappa på lite baja päron, de gillade det så. Nu väntar jag bara på att förfesten ska börja. Sofia kommer nåongång och Emelie ska visst inte med ut då hon ska jobba imorgon :(. Jag ska nog så smått börja göra iorning mig. Duschade innan så det är klart, ska måla naglarna. Mina kläder är utvalda, smycken med, sen återstår bara smink och håret, yay.
Sedan blir det hotellet. Gött att det är gratis entré innan 23 så behöver man bara betala garderoben på 20 kr. yay..

Pigg

Okej jag gick och la mig innan vid 17-tiden och ställde klockan på kvart i sex. Rätt som det var vaknade jag och tittade på klockan, den var 20.30 jag hade sovit i tre och en halv timme. Jag kommer inte ens ihåg att jag hade stängt av klockan. Men men jag gick upp och smsade lite med Sofia. Sedan fick jag en kick, jag skulle städa. Så det har jag gjort nu i två timmar. Det enda som återstår är att dammsuga och tvätta golvet, men det gör jag imorgon. Har tvättat med, har en tvätt i maskinen nu. Jag har inte ens läsa uk cosmo än. Ser nu på constantin, fattar ingenting. Kanske inte det bästa att börja se en film som redan har kommit till hälften.
Nu är jag dock nästan jättepigg. Undrar när jag kommer somna ikväll?? Men pappa och de andra kommer vid 14-15 tiden och den maten jag ska laga tar inte så lång tid. Jag måste med till affären imorgon, köpa lite blommor till morsdag, och handla lite bröd med, sedan ska jag med duscha så jag måste nog gå upp vid halv elva. Det ska jag nog klara. har iten direkt sovit ut på länge men får göra det på måndag.
Ska nog äta lite överbliven tacos från igår.
HA det så bra och vi hörs :)

Borås igen

Mamma ringde mig vid 8 imorse och sa att de skulle anlände vid halv tio tiden. Jag bara nej, jag vill sova (tyst för mig själv då) Jag hade ungefär gått upp när mamma och Örjan kom. JAg och mamma kom till Knalleland vid halv elva och vi gick till Hm där jag köpte en väska till Emelie och lite smink till mig. Köpe en svart/grå ögonskugga från märket hm, en pensel, och maybelline, line definer - liquid eyeliner, får se om den är bra. När jag ställde mig i kassan, kom tre snygga killar och ställde sig bakom mig, ångrar så att jag inte vände mig om och började prata med dem, men kunde inte då mamma stod precis brevid mig. Det kryllade av snygga killar idag i Borås, ofattbart. När solen är framme kommer snygga killar ut :).
Jag måste säga att det är SKITSNYGGT när en kille har på sig en vit t-shirt och har snygga armar som syns igenom lite och så har de något läderarband, jag smälter när jag ser något sådant.
Sedan gick jag om mamma till systemet. Jag valde det jag ville ha och gick ut. Kändes så konstigt att välja sakerna och sdean ge det till mamma så att hon fick köpa det. Om de skulle fråga varför min mamma skulle köpa till ut till mig så skulle mitt svar ha varit - "sorry men jag är 20 fast jag har inte med mitt leg så mamma fick köpa åt mig", o0m de nu skulle gå på det, vilket jag inte tror, haha.

Vi gick sedan till överskottslagret och willys där jag köpte mat. Sedan bar det av till centrum där jag bjöd mamma på thai- - mat, mums så gott det var och så mätta vi blev.
Och nu är jag hemma. Ska städa lite, tvätta, duscha och sova.

Tatuering??

Bilden “http://www.sprintusers.com/wallpapers/uploadedfiles/032409butterfly_tattoo.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Dagen/morgondagen

Idag blev det lite shopping i Borås. Emelie gjorde även sin tatuering, en liten stjärna på handleden, jag och Sofia blev så sugna med på att göra en, men vi får göra våra lite senare!
Jag köpte idag fyra böcker för 150 kr. Lite intim raknings produkter, två halsband, mat och två midjeskärp.
Nu vet jag vad jag ska ha på mig på lördag. 50-tals insprirerat är det. Nu måste jag köpa antagligen flytande eye liner eller på penna, och ett lite orange/rött läppstift. Just nu har jag på mig ett lila/cherry torrläppstift, eller vad det heter och det sitter som berg :). Jag får ringa Sofia imorgon och så får hon ge mig lite råd vad det gäller sminket.
Jag är lite trött nu. Ska upp vid halv tio imorgon.
Nu ska jag se på en dålig skräckfilm, ikväll blir det nog bara EN film, haha.
God natt ni som ska sova :)

Long time ago...

Shit vad länge sen jag såg den filmen, Eurotrip. Matt damon ser hur skön ut som helst.


party :)


Dags igen

Om några minuter kommer Sofia och Emelie. Vi ska nämligen till borås. Ska bli så skönt att shoppa lite alltså. det känns som evigheter sen. Får se om jag hittar en outfit till på lördag då det blir hotellet, yay :)
Hoppas alla får en trevlig dag!

Fyra filmer på raken :)

Nyss gick Sofia hem. Vi möttes innan upp vid hemmkväll vid sju och hyrde "lars and the real girl". Med ryan gosling i huvudrollen. Söt och mysig att se på. Efter den såg vi på 1408, sådär var den. Inte så hemsk men gick att se på. efter det blev det The hitcher med Sofia bush och sist blev det disturbia och ca halvägs in i filmen såg vi ett vitt sken utanför, vi kollade ut men såg ingenting. Sedan när vi satte oss ner igen så lyste det till igen. Vi kollade ut och såg rk komma ut från tunneln jag har utanför mitt fönster. Vi väntade lite men det hände inget så vi satte oss och kollade på filmen igen.
Jag är inte så trött men ska upp vid 10 imorgon så får väl gå och lägga mig snart. Fyra filmer blev det, från 20-03.15 såg vi dem på. Under tiden åt vi godis och chips med salsasås, underbart gott.
God morgon på er och vi ses snart!

Lön! :)

ME happy. Kom nyss hem från jobbet/affären. Handlade lite mat , eller rättare sagt skräpmat, godis och glass. Har betalar mina räkningarm, ätit lite och tänkte vila en stund nu.
Talk to you later.
PS. fick mitt semestershema idag. Jag jobbar hela midsommar och när way out west, hoppas jag kan byta med någon.

En liten show

Rädda marks kulturskola, så löd orden. Jag, Sofia, Emelie och Sabina var och så på kulturskolans show nyss. Den varade en timme och eleverna var så duktiga men ont i ryggen och rumpan fick man av bänkarna i arenahallen. Jag gillade mest killen som gjorde ett piano solo av chopin, helt underbar var det och som människan kunde spela! Såg lite cirkus med av små söta barn.
Nu kokar jag ägg och ska kolla på tv.

See ya later dudes...
To be continued..

Jag har hittat det!

Så här vill jag klippa mig...
Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/T/23/48/571845/Cream/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/T/23/48/499709/Black/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Jag tror jag vill ha denna färg med. Skulle jag passa i det tycker ni??


J'adore

Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/U/23/158/588327/Green/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/S/7/222/563439/Green/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/S/7/222/465934/Blue/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/R/23/158/465896/NavyLightPink/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/S/23/158/481483/Pink/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/R/7/222/548425/Melon/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/S/28/303/631203/Multi/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/S/7/222/575721/BlackMulti/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/U/7/222/640314/Grey/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/T/7/222/591258/Blue/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/T/7/222/625274/Multi/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/S/7/222/571946/Multi/image1xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Seg som en godisråtta

Nu har jag ätit, mums så gott det var. Gick upp halv sex imorse och gick bort till Hedbo och mötte vårtagaren jag skulle vara följeslagare till. Pick panik under någon sekund när han sa att han inte hade pengar hemma, men det hade han som tur var. Han fråga samma frågor hela tiden, blev galen tillslut. Men jag låsades som vanligt. TAxin var försenad med. Chaffören körde sedan i 120, gjorde omkörningar, var faktiskt lite rädd för han körde som en galning.
Såg på nyheterna att det hade hänt en olycka med en buss och personbil på 41:an, stackars flickan som miste sin pappa. Men hur kunde han köra över på motsatta sida av vägen? Skule han plocka upp något från marken? Bråkade han med sin dotter, hade han druckit? Jag har ingen aning, får kolla lite på nyhetena och lösa bt idag så kanske jag får svaret.

Jag satt på borås lasarett från halv åtta till elva. Så himla uttråkad var jag. Det fanns inga tidningar att läsa men som tur var fanns det tv, men under tiden jag var där fanns det absolut inget att se på. bara twins och massa andran skit.
Kom hem vid 12 och nu sitter jag här i soffan. Ska inte power nappa idag. Måste vara trött ikväll så jag kan lägga mig tidigt flr jag ska upp tidigt imorgon, 6.45 börjar jag :(.
Jag väntar även på att Emelie ska komma, hon slutar 17. Sedan vid 19 ska vi se på en liten show i arenahallen. Sofia och Sabina ska nog med med. Ska skicka ett sms till dem båda nu.

See you later aligators

Funny

http://www.funnyjokepics.com/funnypics/194119e7228748666b2846c5c138bb65funny-signs.jpg

Hmm

http://imagecache01a.allposters.com/images/pic/SEA/SF77~Guys-Girls-Posters.jpg

Jag vill sååå festa

Jag är så festsugen, och det är bara måndag!


Cab is the way to go

Emelie kom och hämtade mig i hennes familj nya cab, samma bil vi åkte i på studenten. Vi åkte till kinna med öppet tag och det var så härligt, man kände vinden i håret, vilket tårkade snabbt efter min dusch. Vi mötte upp Kristoffer vid lindex, och jag lånade 100 kr så jag kunde köpa lite mat. Vi var inne på lindex och jag hittade massa av saker jag ville köpa!
Sedan var vi i några andra butiker men köpte ingenting. Vi hälsade på min kära farmor. Vad glad hon blev när jag kom, ett leende dök upp direkt. Det var så härligt att se!
Vi var sedan på väg hem men stannade vid mm så jag kunde handla lite mat, så nu är inte mitt kylskåp helt tomt iallafall.Japp imorgon ska jag med vårdtagaren till borås, kvart över sex ska jag vara hos personen. Komer vara ganska trött, men men och så ska jag jobba på onsdag med, larmturen från 6.45-14.45 och efteråt ska jag och mamma till Borås.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc05934_39907978.jpg

jag och emelie i bilen med håret fladdrandes....

När vi kom hem gjorde vi korv med bröd och tittade på fim. Och nu har söta emelie åkt hem. :(

Good morning Skene

Okej igår somnade jag ganska fort och vid nio fick jag ett sms från pia som frågade om hon kunde komma hit. Två timmar senare ringde det på dörren och jag låg fortfarande i sängen och myste. Sedan duschade jag och nu sitter jag här. Emelie ska snart komma så ska vi till kinna. Måste först äta en liten frukost. Jobbet ringde och jag ska jobba imorgon, eller jag ska följa med en vårdtagare till borås. Personen i fråga ska vara där 7.30 på morgonen vilket innebär att vi säkert ska åka halv sju härifrån, vilket slutligen innebär att jag inte får någon sovmorgon, måste säkert upp vid sex, orka men pengar behövs så väl så.
Det är iallafall en underbar dag ute, solen skiner och himlen är blå och vad det är skönt att leva då!
Nu måste jag blåsa håret.

Det börjar ljusna

Snart ska nog människor gå till jobbet efter ännu en helg och jag är fortfarande vaken. Har inte varit uppe såhär länge på evigheter. Och nu är jag inte trött ens. Orsaken var att Sofia gick nyss . Hon kom till mig vid 22 tiden och vi satte på "scarface" ( okej inte den bästa meningen kanske ??) Den höll på i 2 h 40 min fast det kändes inte att den var så lång. "Say hallo to my little friend"...... Den var bra men inte den bästa filmen jag sett direkt. Vapen, mord och kokain, ja det sumrerar upp filmen. Men capone spelar rolllen så bra.
Sofia och jag pratade om vad vi ville få ut av sommaren och vi kom fram till att vi ville träffa massa av coola och sköna människor. Festa massor och göra saker, inte sitta hemma och sega! Vi MÅSTE göra denna sommaren så bra som vi bara kan!

FAn solen börjar gå upp, jag måste sova snart. Okej ska sova nu så god natt på er alla söta människor som säkert redan sover.

Själv igen

Nu gick Sabina hem, då var man själv igen, fast Sofia kommer snart , yay. Vi ska se på film och prata lite skit.
JAg och Sabina var innan och spelade basket vid gymnasiet. Samtidigt var det två killar som spelade tennis där, en av den stönade ganska högt varje gång han slog på bollen. Jag bara till sabina - han tränar ( allså på att stöna, haha) Jag lärde Sabina hur man gjorde en lay-up och hur man skulle skjuta riktigt. Vi gick sedan till mm och köpte lite potater och craime fraiche med chili och paprika smak, bacon och lite lök. Kom hem och lagade mat, lövbiff med bacon blandat med craime fraicen lite vatten och två msk lingon. Till det hade vi ungstekta potater, så himla gott var det!
Nu ser jag på x-men the last stand och Sofia skulle vara här mellan 21-22 och jag måste diska lite först.

Imorgon kommer Emelie och vi ska åka till Kinna. Jag måste såp hälsa på farmor då. Tre dagar tills lönen kommer, yay!

Going bad


Lovly lady

http://imagecache.allposters.com/images/pic/64/040_F2001087~Marilyn-Monroe-Posters.jpg


Bilden “http://www.marilynmonroe.com/images/photos/color/mm5.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.


"I used to think as I looked out on the Hollywood night, 'There must be thousands of girls sitting alone like me, dreaming of becoming a movie star. But I'm not going to worry about them. I'm dreaming the hardest.'"

Jag och Maria

Sitter nu och kolla på film med Maria. Hon kom till mig igår vid tio och vi satt och tjöa till halv ett och la oss sedan. Jag gick sedan upp och jobba vid halv sju. Fan vad trött jag var. Och igår jobbade jag till 11 kom hem åt och la mig och sov från 12-16 gick sedan uppp och gick till jobbet vid halv fem. Min helg har bara bestått av jobb fast juag har inte sovit själv en enda gång. sabina sov här frå fre-lör och maria från igår till idag. Det är så skönt att ha lite sällskap! Vid sex tiden ska Sabina komma och vi ska spela lite basket. Ska fråga Sofian om hon vill kolla på film ikväll, vilket jag hoppas hon vill. Nästa vecka får jag pengar, yay yay och på torsdag ska jag och mamma till borås och jag ska bjuda dem och pappa och Pia på middag. Ska städa och umgås med lite vänner. Jobbar ju bara på söndag så.

På tisdag ska jag och Emelie gå på esteternas uppvisning i idrottshallen, någon ensam själ som vill följa ,med oss. Den är på tis kl 19 .00. Hör av dig i så fall, gratis är det.

Tradera

Har varit inne en stund på tradera ocg fan vad mycket man vill ha där, speciellt kläder och smycken. Tror fakiskt att jag ska köpa något därifrån när jag får pengar. JAg har absolut inget emot att handla second hand så.

Nu måste jag nog gå och lägga mig.
nighty night !

New music


Ännu en vanlig lugn/tråkig fredag

Okej, har jobbat idag occh jag fick inte ens en rast och fick jobba en halvtimme längre. Det var så stressigt och jag känner mig helt slut nu. Ska nog sova någon timme sedan blir det nog en film eller nåt. Vilken tråkig fredag! Men det värsta som kan hända att om jag lägger mig nu så kommer jag inte upp förrän imorgon bitti, äsch får väl chansa. Har ätit lite mat nu och kollat på tv. Imorgon ska jag till jobbet igen, börjar kvart i sju, en sådan plåga altså. Jag vill sova på mornarna!! OCh sängen är alltid som skönast på morgonen.
God natt ( för denna stund)

Help me....

Idag var jag hos pappa och Pia. När jag kom dit vid tre så åt vi middag och pratade lite. Jag hjälpte Pia att singa sitt hår, vi använde en sådan där hätta man trär på huvudet och drar håret igenom och det tog en timme, hade så ont i armarna efteråt. Men resultatet blev ganska snyggt. Jag och Kristoffer hade en diskussion, en väldigt lång en om hans framtid.
Kristoffer gjorde en extremt god sorbe glass av ananas, han har ju en egen glassmaskin hemma :)
Det kändesrde skönt att vara hemma, kändes som att man bodde där igen. Borta bra men hemma bäst, som man säger. Fast det är ju inte mitt hem men ni fattar.
Kristoffer körde mer mig till bussen på sin eu-moped och väl nere vid busshålsplatsen målade jag hans läggar med migg extremt rosa läppglans, gjorde honom lite metrosexuell, haha. VÄl på bussen lyssnade jag på lite musik och rätt var det var så började det strömma in fjortisar, och alla satte sig längst bak där jag satt. Kände väldigt utanför och vile flytta på mig hela tiden för de sjöng, väsnades, drack sprit och det luktade så mycket parfym, blandat med sprit och hårsprej, inte världens godaste kombination direkt. Från Örby till Skene satt jag där och när jag sedean gick av var bussen nästan helt full. Fick nästan panik där, ville bara ut ur bussen så snabbt som möjligt. Och väl ute så var jag så lättnad!

Tur att inte jag var så i den åldern. Jag drack en gång innan jag var 18 och det är jag stolt över!
Det som irriterar mig är att det är så lätt för ungdommar att få tag i sprit. Såg någon på bussen som halsade vodka, import från tyskland, direkt ur flaskan. varför göra det på en buss av alla stället, ville den personen se cool ut eller visa alla att den kan dricka ?? Undra hur många ungdomar idag som får åka till sjukhuset och få sina magar pumpade? Hur många som kommer att göra saker som de ångrar dagen efter p.g.a alkoholen?
Jag är glad att jag inte hade en ungdom fylld med sprit och fester hela tiden, utan man kan verkligen ha kul utan alkohol!

Drick varannan vatten människor och drick med måtta!

Here I come

Om några minuter ska jag gå till bussen för jag ska till pappa...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00034_39373393.jpg
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00035_39373446.jpg
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00033_39373486.jpg

Gotta go...see you tonight!

I want them

Fick lite inspiration från Sofias blogg, jag vill med köpa nya skor. Dessa vill jag så ha från have2have


Klicka för att förstora bilden


Klicka för att förstora bilden

Soo pretty. ME waNT ME want. Och de kostar bara ca 700 kr st..

Jag syns...

Bilden “http://www.mark.se/ImageVault/Images/conversionFormatType_WebSafe/id_3243/ImageVaultHandler.aspx” kan inte visas, då den innehåller fel.

Denna bild ligger på marks gymnasieums hemsida, länk till årets student, och här i mitten är jag :)
http://www.mark.se/gymnasieskola

Bölar lite hit och dit

Idag har jag totalt gråtit tre gånger. Den först gången var när rory höll sitt avslutningstal i gilmore girls, sedan var det något mer men kommer inte ihåg vad och till sist nu till grace anatomy när richard pratade med meredith i omklädningsrummet. Innan grät jag nästan aldrig till tv eller film men nu kan jag inte hejda mig. Lite pinsamt..Jag måste tuffa upp mig nu, inte vara en girly girl. Nu vill jag se en skräckfilm, en riktig läskig en men jag har ingen sååå läskig bara liksom från 12 år, enligt mig , haha.
Jag har även ätit världens godaste glass,
Bilden “http://www.dagspressdirekt.se/sommar08/bilder/glass/03.gif” kan inte visas, då den innehåller fel. Ananas split fast i bytta-format, as god alltså!

Nazcalinjerna

Kulturnörden igång igen....

När vi läste om dessa under min gymnasietid var jag förbryllad över dem. Hur kunde de göras? Var det ett meddelande till besökare från rymden? Hur kunde göra de med en sådan perfektion? Hur visste de egentligen hur resultatet blev? Eller var det inte ens människan som gjorde dem? frågorna är många och vi är inte riktigt säkra än idag på hur de gjordes och under vilken tid pch av vem.
Dessa nazcalinger är geoglyfer, huvudsakligen tror man att de skapades av nazcafolket och att det tog en massa år och en massa kunniga människor som planerade in i minsta detalj, men säker är man inte. Dessa geoglyfer sträcker sig över en stor yta, utspridda lite överallt. man kan se en spindel, fåglar, apa, ödlor, hunder mm.
De går inte se från marken utan man måste vara högt upp i luften för att se dem

Bilden “http://skepdic.se/images/0/0c/Nazcamonk.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

http://www.latinamericanstudies.org/nazca/nazca-lines1.gif
http://images.quickblogcast.com/7/1/0/1/2/129524-121017/Nazca_humming_bird.jpg

http://www.7is7.com/otto/travel/photos/20040111/nazca_astronaut.jpg

That's what friends are for

Bilden “http://www.funnycatpix.com/_pics/hugging_kittens.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Vad skulle man göra utan sina vänner??

Amra och jag i Storstaden Borås


Bilder från Uppsala

På denna dator kan jag visst lägga upp bilder från min mobil, yay!!





1. Uppsala, på väg till Amras skola efter att jag hade plockat upp Sofia från tågstationen
2. Stockholm, circus - big comedy
3. Sötisarna Sofia och Amra på circus
4. Domkyran i Uppsala
5. Inuti kyrkan
6. Amra slappar

Kycklingsoppa - Till Amra

Amra här har du receptet på den kycklingsoppan du åt hos mig.

4 Port

2-3 st kycklingfiléer
1 syrligt äpple
1 lök
1 kycklingbuljong
1 paprika
2 msk curry
2 dl råris
vatten efter behov, men ca 1 l
kryddor som salt, peppar, chili osv
i burk med craime fraiche


Tillagning:
Först skär du kycklingen i små bitar och steker du kycklingen i olja eller smör så det får lite färg i en stekpanna.
Sedan steker du hackad lök och äpple i en kastrull, de behöver inte få färg bara så de blir lite mjuka av sig.
Sedan lägger du i cyrry, efter behag men mycket är altid gott :)
När du har gjort det läger du i vatten i kastrullen så att det täcker allt, du kan hälla på mer sen och det skulle behövas.
Sedan lägger du i kycklingen i kastrullen med vattnet och tillsätter ris och lite andra kryddor som salt, peppar, chili och en bit kycklingbuljong. Sedan låter du det koka i 10 min. efter att det har gått ca 7 min av kokningen så lägger du i paprikan. Jag gjorde det för jag gillar inte att de är så mjuka men om du gillar det så kan du lägga i paprikan tidigare. När allt hart kokat upp så lägger du i craime fraichen fär det ger en lite godare smak och så blir inte allt så vattnigt.

Sedan kan du lägga på lite persilja som dekoration, innehåller mycket järn som vi kvinnor behöver!
Njut sedan av din allra egnalagade måltid!
Smaklig måltid!
Det som blir över kan du frysa ner eller så klarar det av att stå i kylen i några dagar.

Slow and good



Jag är inte direkt en tjej som lyssnar på lugna låtar så mycket. Det är inte min stil, jag gillar med med lite drag i. Men vissa lugna låtar faller jag för. Som denna exempelvis Gary Jules - Mad world
Jag och Sofia såg Donnie Darco igår och då var denna sång den sista som spelades. Måste säga att man kan tolka den filmen på massa olika sätt. Handlar den om tidsresor, att han drömt allt, att inget egentligen hände, man får ta det som man vill. Men jag ska kolla upp lite om den filmen. Sådana här filmer intresserar mig. Måste säga att jag gillar verkligen Frank. En sådan halloween dräkt skulle jag vilja ha, eller rättare sagt masken bara.
http://cdn.videogum.com/img/thumbnails/photos/donnie_darko.jpg

En annan bra lugn låt är The verve - Bittersweet symphony






I'm happy

Idag har varit en underbar dag. Den bästa på länge faktiskt. Kära söta Maria hälsade på mig idag och vi tittade på film och åt lite hemlagad mat, mums säger jag bara. Massa tjöt blev det om allt mäjligt, tittade även på lite lägenheter :). Sedan kom pappa och hämtade mig. Fan vad glad jag var när jag såg honom. Sedan hämtade vi bilen, min f.d bil hos mamma. Nu slipper deras hyresvärd tjöta på dem om bilen hela tiden, nu är den borta, efter 10 månader eller nåt. Bättre sent än aldrig. När vi kom hem till pappa. Känns konstigt att kalla det för mitt hem, för jag bor ju inte där nu. Mitt andra hem får jag kalla det istället...
Träffade pia och kristoffer och de åt senare lite mat och jag nöjde mig med lite pizza sallad. JAg fick iite souveniren från pappas och pias resa till prag.
Dessa - en väska och lite godis :)



https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00026_39206425.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00025_39206536.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00029_39206641.jpg

Ska bli så gott att äta det....

Efter middagen så visade Pia mig vad hon hade köpt i prag..

Och nu har Sofia kom. gotta go!!!

Good morning

Okej idag gick jag faktiskt upp halv elva. Lite tidigare än vanligt. JAg har dock hunnit med mycket. Har diskat klart, börjar en tvätt och ätit lite mat. Måste duscha sen och städa lite till.
Nu ska jag in i duschan...

Jag vill klippa mig..

Jag är så trött på mitt långa hår. Det är i vägen hela tiden och man får köpa nya hårprodukter hela tiden. JAg vill ha det kort. Skulle vara så skönt med kort hår, speciellt nu till sommaren. Och blont med. Jag vill ha min lön nu...Tur att skattepengarna kommer snart!

Louise som blond med kort hår??

Nu ska jag nog gå och sova, så bonne nuit mes amies ..

Wtf...

Men kom igen. Såg nyss på reklamen mellan 2 1/2 män och den 2 juni har paris hilton ett nytt program som heter, något med "my new BFF", vem fan skulle vilja se på ett sådant, såg bara någon sekund av reklamen men det handlar nog om att hon ska hitta en ny bff, kan hon inte göra det UTAN att göra ett program av det?? Var inte" the simple life" nog, Alltså vad folk ser på för konstiga program. Men vad människan tjänar pengar på att göra sådana där program, men allt är ju så uppgjort, så falskt så tråkigt helt enkelt.
Nepp jag håller mig till supernatural, sex and the cirt, one tree hill, veronica mars, 2 1/2 män och criminal minds....
Måste nog sova snart.... Men jag är inte trött....Gick ju upp ganska sent idag eller igår rättare sagt....Okej inom två timmar måste jag gå och lägga mig och drömma om snygga killar, haha

Me want - I need

http://www.clipartof.com/images/clipart/xsmall2/16173_silhouetted_romantic_couple_kissing_and_making_out_while_sitting_on_a_bench_under_the_stars_in_front_of_a_full_heart_shaped_moon_on_valentine39s_day.jpg

Får inte glömma dessa små blå..



http://boknyheter.files.wordpress.com/2008/04/smurferna.jpg

how cute...

Lyssnade jag på det här som ung??



Visst hade man rolig smak på musik när man var ung. Jag kommer ihåg att jag hade spice girls foton som man sedan bytte med varandra:).
De sista bubbles, älskade jag fullkomligt. Jag och Sophie brukade mima och göra danser till många låtar och ibland filmade vi det. Jag måste så se de snart!!

Men denna låt var en av mina favoriter, gillar den fortfarande men inte lika mycket. Kommer ihåg att i fyran eller femman så hade vi en uppvisning med musikgruppen, trot jag vi kallade oss och Sophie uppträde med denna låt.
Så fin låt! Sångerskan cecilia vennersten var i varberg på valborg faktiskt.



I was born in the 80's


I want some money

I'm broke. Inte det roligaste direkt. Jag har mat hemma men jag är så sugen på godis alltså. Jag har exakt 18,50 kvar och det kan jag få en marabou choklad eller tre chokladkakor från lidl. Okej nu handlar det om kvalitet eller kvantitet?? Undrar när jag får min lön, den 25 eller den 27?? Hoppas den 25 så jag kan betala lite räkningar snabbt. Jag hatar att ha räkningar som ligger hemma och som inte är betalade :(, jag betalar de direkt samma dag jag får min lön och väntar inte en enda sekund. Det är det viktigste liksom. Jag måste så diska. Har typ ingen ren disk kvar i skåpen, haha.

Nästa månad ska jag inte slösa pengar hit och dit. Kan inte fortsätta att vara pank efter 2 veckor då jag fått min lön. Men jag är en spender ingen saver. Jag lever i nuet. Varför ska man spara och spara och inte leva sitt liv fullt ut? Man är bara ung en gång. När man sedan får ett stadigt jobb, skaffar familj ja då kan man spara så man har råd med att resa, köpa fina saker, pensionspara. Det säger pappa alltid till mig. Louise när du får ett stadigt jobb börja pensionspara direkt!

Lets go to the store now, cheep chocholate blir det. Här gäller kvantitet!!

Tid för röstning..

Idag fick jag mitt röstkort i brevlådan. Jag ska så rösta. Känns så vuxet. Men först kanske det är bästa att veta lite om valet. Denna vecka ska jag blir påläst om allt som har med eu-valet att göra.

Idag gick jag upp när det ringde på dörren, vid halv ett. Det var mamma! Kul att se henne men när hon såg min disk fick hon nästan panik, hon ville ta den men det fick hon inte, om jag stökar ner så får jag städa upp det med. Idag ska jag städa och slappa enormt armycket. Imorgon så kommer Maria hit, yay...Och imorgon får jag se pappa, yay. Vi ska nämligen ta upp hans bil som stått hos mamma i snart ett år, på tiden nu kanske. Bilen har ju inga bromsar, inte det lättaste att köra då direkt :(
Nu ska jag iallafall gå igenom min post.
se ya later aligators

Bitch.....

J-vla bitch den där anna på supernatural, hon fick ha sex med dean. Vill bara såååå byta plats med henne nu,..

fan vad snygg han är.. och nu plågas ruby av alistair, deans "tortyr" lärare i hevetet, han var en riktig bad boy i helvetet...

Trött....

Nu har jag jobbat hela helgen och det känns verkligen. Nästa vecka ska jag träffa massa med människor. Imorgon kommer mamma och örjan. Ska upp till pappa på torsdag, ska till farmor imorgon med och kanske Sophie med, om hon nu kommer hit i hellgen.Måste träffa mina vänner med....

Fick höra att norge vann eurovision, de måste haft mycket att fira idag, vinsten och nationaldag...
Snart börjar supernatural, yay . sedan efter det ska jag nog sova.

Yay :)

Idag känns som en bra dag. För att jag sov lite innan jobbet igår så kunde jag inte somna förrän vid halv två . Och imorse var jag så trött, men jag ska inte vila middag idag.
Jag skulle vilja fixa en pokerkväll med ett par vänner, någon som är intresserad?? Skulle vara så kul, med lite mat, dryck, kanske lite vin och massa tjat!!
Snart ska jag till affären och köpa lite mat och godis för mina sista slantar. Vill så ha min lön nu!
imorgon kommer mamma på besök, yay! Har saknat henne så! Och på torsdag ska nog hem till pappa en stund och så kommer Sophie med!! Blir nog en bra vecka det här!
ps. tack sofia och kusin vitamin för era lovely words!!
Just det, när ska jag komma på din student pernilla, tid, plats, dag??

J-vla pms....

Nu är jag hemma igen. Fan vad skönt. Ser nu på American pie - band camp, efter den kommer the naked mile, skit kul alltså. Eurovision skippar jag. Har inte kolla på det på över två eller tre år. Det är så tråkigt. Undrar hur många som tittar på det nu??
Mitt tv-förbud gick inte som jag planerade. Fanns så mycket bra på tv att jag inte orkade att inte titta. Och Kristoffer du får kameran när jag köpt en ny, när det nu blir.

Imorgon ska jag upp och jobba igen.. Samma tur som idag, orka...
Jag var inte ens ute och gick idag, sov istället, inte det bästa och nu sitter jag här och äter chol'klad, inte det bästa heller.

Jag har haft sådana sorgliga tankar i huvudet hela veckan, vet inte vad det är med mig. Känner att jag inte vill vara ensam, jag saknar alla, är besviken på att jag inte träffar dem så mycket, tänkt på min uppväxt. Kan inte fatta att de minnerna kommer upp nu. Ett speciellt. Jag kommer ihåg att jag grät, grät och kunde inte sluta gråta. Började hyperventilera och pappa fick komma och trösta mig för mamma kunde inte det, allt detta för att Kristoffer hade hällt ut allt mitt shampoo och balsam. Undrar hur mitt psyke egentligen var under den tiden, förstört och det tog nog ett par år att fixa det med hjälp at vänner och familj. Ett till minne jag hade i huvudet idag var nog en jul då jag och Kristoffer hade fått julklappar av mamma och det enda jag kunde tänka på var att hur mycket hon hade lagt ut på dem. Vi kanske fick 8-9 st var. Och jag tänkte hur dyrt det var och huir mycket alkohol mamma kunde ha köpt för det istället för julklapparn till oss, Vilket barn tänkte så?? Att alkohol skulle vara viktigare än sina barn?? Tur att jag var så liten när detta hände att jag inte kommer ihåg så mycket. Skönt är det iallafall. Undrar hur min personlighet skulle vara om mina föräldrar hade varit ihop och att mamma inte hade börjat dricka?? Det kommer jag aldrig att får veta.

J-vla vecka, jag är så känslosam, gråtit en tår lite här och var och sovit way för mycket. J-vla pms säger jag bara! Tack att det snart är över så jag slipper dessa konstiga känslorna. Jag vill inte vara såhär känslosam, det är så jobbigt.
Fan varför har man pms, det finns inget bra med det alls, dessa sjuka hormoner, alla känslor som virvlar omkring, kroppen som känns så svullen och man vill bara ligga under täcket hela tiden.

Nu ska jag se på American pie - naked mile.
Heja Bosnien och SVerige i eurovision!

Foood

Nu har jag mat i ugnen och i stekpanna, trött är jag med. Vaknade för en halvtimme sedan :(. Och ska till jobbet halv fyra :(, jag vill hellre vara hemma och slapp idag. Nu ser jag på america's best dance crew, och fan vad de kan dansa. De gjorde nyss en dans på rullskriskor, inte det lättaste kanske. Jag vill med börja dansa. Att kunna uttrycka sig i musik måste vara en härlig känsla.

Hade nyss en väldigt konstig dröm med talande väggar, kloakvatten som gjorde människor övernaturliga. Kom även ihåg en kvinna me d att spädbarn som var på en fest där det var hög musik, massa med människor, alkohol och hon ville bara komma hem. Ingen hade någon bil och jag frågade henne om hon ville att jag skulle ringa en taxi, men det ville hon inte. Fattar inte varför. Denna dröm var verkligen surrialistisk, kommer inte ihåg så mycket, synd det. Men det fanns en ond kraft som infekterade allt den rörde och allt blev till kaos då. Det fanns även en helande kraft som hela tiden försökte omvandla allt det onda till det goda genom att röra det med. Jag kommer även ihåg vatten att jag lurade någon att jag hoppade ner i en flod men på något sätt klamrade jag mig fast på sidan och den andra onda saken ville omvandla mig och hoppade i efter mig men jag var ju fortfarande kvar där jag hoppade i, så jag klättrade uppot floden, inte det lättaste direkt.

Nu sitter jag och äter. mums...... Snart påväg till jobbet...

:)

Okej, har haft en sådan tråkig dag. Gick upp elva, åt frukost, såg på sex and the city . filmen, var ute och gick en timme, pratade med amra, åt middag, gick till jobbet, hade ensamrundan - det gick så segt. Mötte min kusin camilla på konsum, kom hem ååt nachos med ost och nu tittar jag på bad boys och de sköt nyss två pers...

PS: Grattis Sofia på namnsdagen igen :)

Ps 2: jag är sååååpå sugen på choklad...

På en torsdag....

I morse fick jag ett samtal kl 08.30....
Kan du jobba, nu??
Jag som var nyvaken sa visst visst.
På tio min var jag p+å jobbet och kände verkligen att ögonen var tunga. Men jag hade det väldigt slappt idag. Duchade två och handlade åt en och hade larmet halv två. Sedan mötte jag upp Emelie utanför entrén och vi åkte till hemmakväll och hyrde " The spirit" . Det dög, sin city är tusen gånger bättre, men men. Scarlett var helt klart bäst och samuel jackson. Killen, the spirit var inte så ful heller, ganska snygg måste jag säga!!

Bilden “http://forbiddenplanet.co.uk/blog/wp-content/uploads/2008/12/Scarlett%20Johansson%20the%20Spirit%20Silken%20Flosse.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Emelie har nu åkte hem och jag ska ut på en liten promenad. Jag nog stop by Sofia så jag kan glimta hennes nya arm bling :P.
Har en sådan löksmak i munnen nu, måste ta något att äta innan jag går ut så alla inte blir avskräckta av min andedräkt.

Sleepy sleppy

Nu väntar min sköna säng på mig, så jag får väl gå till den då.

God natt människor !

Sleep well and dream sweet....

Kvällsmat vankas






Nu har jag kommit hem från en liten promenad och ska äta lite kvällsmat. Två smörgåsar ohc lite smoothie eller det är nästan som sorbé glass. Jag tar frysta jordgubbar och muixar med med yoghurt, blir as gott, riktigt sött men likaså krämig och kallt, mums...

I miss everybody!

Sitter här och pratar med Amra och jag saknar henne så, jag saknar pappa, mamma, Pia, Kristoffer, farmor, Sofia, Emelie, jag saknar alla men mest pappa och mamma!!! Har inte sett dem på jättelänge. Började nästan gråta innan, men så ringde jag upp dem och det hjälpte! Jag måste åka och hälsa på dem snart!!

Ohh ya :)

Okej jag förbättrade mig lite idag iallafall, gick upp 11.15 idag. Imorgon blir mitt mål att gå upp 10. Jag har varit och handlat idag, mest grönsaker. Sedan har jag ätit var tredje timme sedan jag gick upp. Åt nyss ett jättegod sallad med skinka, lök, ägg, gurka, isbergssallad, citronsaft, äppelcider vinäger + några bitar ost. Önskar bara att jag hade lite mer kolhydrater som ex bulgur men jag orkade inte koka det så det får bli imorgon. Jag har diskat :). Nu ska jag dammsuga, tvätta golvet, tvätta, och sista STYRKETRÄNA, eller det gör jag samtidigt som jag tvättar. Jag känner mig redan piggare :) .

Sabina gick nyss och satt och tjötade lite skit om hur hennes helg har varit och att absinth INTE är så bra med sin 70 % alkohol :(, haha. Jag har inte sett på tv idag, och ser att jag inte missar något heller på (www.tv.nu).

Nu ska jag börja städa, lyssnar på the voica samtidigt dår går allt så smidigr så :)..

http://trishatruly.files.wordpress.com/2008/05/sexy_french_maid_costumes.jpg

Städning pågår - stör ej

Yes box

Jag känner mig mycket piggare nu :) . Har jobbat i fem timmar och varit ute en sväng med Sofia. Det var så skönt ute och solen var uppe ända tills vi skiljdes åt, nice. Don't you just love summer?? Nu har jag iallafall ätit lite och ska nog krypa ner till sängen snart. Kl 00 snart börjar jag mitt tv-förbud, ingen tv på en hel vecka. Så nu tittar jag på min sista film denna vecka, brockback montain, kom just att tänka på att ledger är död :(

Imorgon blir det andra bullar.

Jag ska gå upp halv nio och gå ut och gå en timme sedan blir det frukost. Efter det ska jag städa så det blir skimrande rent från topp till tå. Måste tvätta med, handla lite mat, ska nog även ta en pomenad till kinna för att hälsa på min kära farmor, jag har så dåligt samvete för jag har inte träffat henne på jättelänge :( . Jag måste helt enkelt dit!!

Hur fan kan jag vara trött när jag sov mer än 12 tim inatt och en timme innan jag skulle till jobbet?? weird...

Undrar hur många av Europas befolkning ser på eurovision nu?? Jag är iallafall INTE en av dem.... Det räcker för mig att veta vem som vinner skiten. Äsch jag får fråga Sofia och Amra vem som vann.

nighty night pepps.....

Förändring behövs..

Jag orkar inte med detta längre. Att hela tiden vara trött, inte ha någon energi, vara almänt slö hela j-vla tiden. Jag måste göra något åt det. Jag sover bort dagarna, tittar på tv när jag isället kan vara ute i det vackra vädert, läsa en bra bok, motionera, hälsa på nära och kära. Jag vill absolut inte vara en sådan människa! Jag vill vara glad och pigg hela tiden.
Som idag gick jag upp halv ett, kollade på en film och åt lite väl mycket mat, inte bra alls. Det jag kunde gjort istället var att gå upp vide nio ta en härlig promenad, sedan ätit en nyttig frukost, läste en bok, gjort lite styrketräning och kanske t.o.m tagit en tur till affären, men nej nej här ska man bara sova. Orka, man sover ju fan bort nästan hela sitt liv och vad är meningen med det. Det är inte att leva livet det är att slöa bort livet. NEJ en förändring är såååå på tiden!!

Snart ska jag till jobbet, börjar jobba 16-21 idag och efter det ska jag nog gå ut och gå en sväng., Det blir INGET som helst tv-tittande en vacka frammåt. Den tar upp för mycket av min tid och det är så lätt att fastna vid den :(

Den vackan jag höll på att äta nyttigt och motionera, så bra, pigg, hade jag inte känt på länge och det var ju inte heller svårt. På mindre än en vecka kunde jag känna tydliga förändringar, jag kollade knappt på tv, läste istället, var ute och gick minst en timme varje dag, simmade, städade konstant och gick ner lite i vikt. Jag mådde toppen men sedan gick allting åt helvete, den första chokladbiten satte stopp för allt. Godis är inte bra till något alltså, bara stunden

imorgon måste jag SERIÖST ta tag i mitt liv...

Wish me luck.... I'll need it......

Having fun with Amris






.......

window.google_render_ad();
  
I don't wanna be like Cinderella
Sitting in a dark, old, dusty cellar
Waiting for somebody to come and set me free
I don't wanna be like Snow White waiting
For a handsome prince to come and save me
On a horse of white unless were riding side by side
Don't want to depend no one else
I'd rather rescue myself

Hemma igen...

Nu sitter jag i min soffa, har nyss ätit och känner mig så mätt. Ikväll ska jag bara slappa och titta på tv :). Resan gick bra, det gick snabbare att åka hem än dit till Amra, jag saknar henne så!!! Jag ser nu på sex and he city, jag gillar verkligen carries frisyr nu.

See you later....

On my way home

Nu sitter jag åter på en buss på väg hem till gamla skene igen. Skulle hellre ha helat stanna kvar i Uppsala med Amra lite till men så gå det inte när man har ett jobb att sköta :(. Kl 14.30 är jag i Biorås och då är det bara den sista resan kvar sedan. Ska bli skönt att komma hem till min säng;). Men nu är jag så himla trött. Tror inte att jag somnade förränn vid halv två igår eller något. Amra fick ett sms från ozan, han som vi var hos igår natt. Han skickade smset vid 23, lite sent eller vad och frågade hur vi hade det. Hans kompisar skulle åka hem idag och de ville träffa oss innan, vilket inte gick då jag skulle hem vid sju på morgonen och Amra hade skola idag. Varför kunde de inte ha hört av sig tidigare då kanske vi kunde ta en promenad eller en fika eller nåt, men icke sa nicke. Men men en annan gång kanske, vi skrev att vi kanske ser dem i istanbul nästa gång vi är där ;).

Snart var man då i stockholm, jag har en kvart där på mig att byta buss. Fan batteriet på datorn är snart slut och de har inget eluttag på denna buss, så typiskt.

Yesterday....fun...

Igår kväll var en intressant kväll.... Jag och Amra åt middag efter att vi hade kommit hem från stan. Vi var då ganska trötta och bestämde oss för att vila en stund, eller rättare sagt jag vilade och Amra var inne på datorn. Men efter en stund kom hon till sängen också, hon skulle bara sova en lite stund men tillslut så vaknade jag till och kollade på klockan och den visade halv nio, jag bara vi har sovit i nästan tre timmar. Jag försökte väcka Amra men hon ville sova lite till så det fick hon. Sedan började vi göra oss iordning inför en korridorfest. Vi visste inte var det skulle ha en vi skulle kolla runt lite. På väg ner till utgången träffade vi på ett par italienare, skit sköna var de. De skulle festa på saluhallen men vi försökte få med dem till en korridorfest men vi misslyckades :( . Vi såg ett tar människor vid en balkong och frågade om de hade fest och de svarade " you´re here by invited och Amra bara vad?? SÅ jag fick översätta, hon hörde nog inte vad de sa, hehe.

Det var sådär med folk där, vi kom in och satte direkt igång med att mingla. Vi pratade ganska länge med en från San diego, califonien, han hade ett så gulligt leende tyckte jag. Han pluggade etnologi, intressant, jag vill också plugga det. Iallfall han skulle sedan på toa och vi såg honom inte mer sen. Efter det så träffade vi ett par tjejer, en som pluggade till receptarie och en till apotekare som Amra, fast hon var inne på sitt tredje år. Ena tjejen liknade Amanda Fransson ( en från Amras klass från gym. )  Runt dem satt det utbytesstudenter och spelade amerikanskt stress, inte alls som svenska stress, hon förklarade det för mig man jag fattade ingen ting. De hade liksom inte fyra kort på bordet och två hägar utan de bara la korten på varandra och sedan slog de, ja det var säkert lätt att lära sig men en annan gång kanske :). Vi blev lite uttråkade sen och bestämde oss för att mingla vidare. Vi såg sedan tre killar från turkiet som vi spenderade resten av kvällen med. De var jättetrevliga och en av dem pluggade här i uppsala och de två andra var bara på besök, de hade visst rest runt i hela europa, ( me avundsjuk). Vi spelade shack men med för lite pjäser vilket inte gick så bra direkt ;)

Efter någon timme frågade de om vi ville följa med hem till dem och röka vattenpipa, vi bara visst! Vi kom dit och de började göra iordning allt. Amra gjorde det först och det gick inte bra för henne, haha. Sedan skulle jag göra det, jag som inte ens har rökat en vanlig cigarett, men jag tog ett djupt andetag och det smakade som tugummi fast de hade äpplesmak på det, jag hostade till och killen bara " you´re not dying are you " haha, Det kändes konstigt men roligt på samma gång. Det var inte alls äckligt, tror nog att en cigg är nog mycket äckligare, men jag vet ju inte. Jag försökte andas ut ringar men det gick åt skogen. Vi filmade varandra jag och Amra när vi gjorde det första gången som ni får se sen.
Vi kom nog hem runt kvart över fyra på natten och var lite trötta men ganska pigga ändå. Man kände smaken ända tills vi gick och la oss, jag måste pröva det igen alltså. Killen som gjorde iordning allt sa att en sådan kunde hålla upp till två timmar och till det så drack man turkiskt te och bara pratade. Så mysigt så. Det var verkligen en upplevelse


Opps

Jag har nyligen vaknat och Amra ligger fortfarande kvar i sängen.... Och kl är 21.... VI skulle enbart sova i någon timme men så blev inte fallet, haha. Och festa ska vi göra ikväll med, undrar hur det kommer att gå??

Igår var ju min allra första korridorsfest och den första festen vi var på var väldigt tråkig. Pratade med ett par holländska tjejer och några andra från den festen innan jag och Amra drog vidare till en korridorsfedt som hölls under hennes lägenhet på vån 2. Där var det mer livat fast vi såg en del massa emo-kids, vissa var väl i 15 års åldern så vi bestämde oss för att gå upp til rummet och vänta lite med att gå till festerna för kl var bara 00 eller nåt. Vi dansade här uppe och sedan gick vi tillbaka till den första festen vi var på, dentråkiga och nu fanns det ännu mindre folk där. Jag träffade tre tjejer där och vi sjöng lite kareoke och sedan sa jag att vi skulle gå till den festen i Amras hus och sedan fick vi med alla som var på den festen till den mer livade festen. De tjejerna var skit sköna fast de var ett år yngre än mig och Amra.

Inne på festen så fanns det ganske mycket folk, Vi satte oss i soffan och började prata lite och rätt som det var kommer det fram en kille och börjar prata en massa dialekter och agerade almänt werid, jag och cissi, tjejen vi mötte på den lama festen försökte att imitera olika dialekter vi med, jag kunde ingen alls förutom en väldig dålig skånska, haha.
Vi dansade lite och pratade ännu mer. Jag och Amra pratade med en kille som hette Simon och hans kompis, väldigt trevliga pojkar. Men jag måste säga att jag inet var tyst en enda sekund, jag var så pratglad. Jag och A,ra gick väl i sängs vid 3  och Amra som vaknar med tuppen varje morron gick upp vid 9 och jag vid halv ett. Vi spenderade lite tid i centrum och sedan åkte vi till willys och handlade lite mat och åkte sedan hem igen för att åta lite, ungstakta potater med kyckling mums vad mätt jag blev efteråt :).

Vi säg ju på wolverine igår och den var sådär bra. Snygga killar var ju med iallfall men jag lade märke till en speciell nämligen Taylor Kitsch, nice lad!

Måste nog rycka upp Amra snart för hon ligger fortfarande i sängen....

Tv....



Min lillebror var med på tv, han är den sista på filklippet som läser tidningen :)....

Imponerande eller vad, haha!!

Weird.....

När jag och Amra kom hem efter nog den längsta promenaden ever, kändes det som fast vi har gått den huer många gånger som helst. Trötta var vi så vi bestämde oss för att vila en stund och det gjorde vi, som nog i två timmar, skit skönt. Och sedan fick Amra ett sms och vi flög upp, Amra seriöst byt signal och ha inte något som får någon att tro att brandsignalen går!

Iallfall  jag hade en sådan konstig dröm. Allt började med att jag åkte bergochdal bana med sofia eller amra och då märkte jag att jag inte hade något bälte på mig, och det fanns ingen sådan "stång"  framför heller så jag skyndade mig att sätta på mig bältet men hann inte och så kom det en backe och jag fick panik, jag bokstavligen hängde från vagnen och försäkte hålla i mig så hårt jag kunde och jag klarade mig ! Men p.g.a detta så skadades vagnen på något sätt och när vi sedan åkte upp och ner så skrapade massa männiksor i huvudet i marken, aja jag var bara några cm från det, tur att man är kort ibland alltså ;) . Sedan helt plötsligt var jag på en fest och vi var de första som var där. Och jag träffade jay från fab 5 där, vi blev fotade ihop på min kamera. Emelie och eleonor var även med. Vi hade fått varsin present av henne. Jag fick en skål som hade lite reliefer på sig och emelie fick ett spel från forntiden med massa kort av något slag, hade det det då ?? Sedan träffade jag en kille och jag dansade en dirrty-dans för honom och sedan frågade han mig om jag ville suga av honom, han trodde att jag skulle göra det för att jag hade dansat sexigt för honom, jag menar vem fan tror det man kan väl dansa med en kille utan att det ska leda till den saken. Iallafall jag gjorde det INTE .Men rätt som det var började han prata om att jag var osocial och att när jag var i ett rum och han kom in så skulle jag bara stå där men om en annan tjej som hette i min dröm "hanna" vara där när han kom in då skulle de prata skiten ur varandra. Vem har sagt att jag INTE är sociel, han kände ju inte mig alls den j-vlen. Jag blev skitsur och var nära på att slå honom men rätt som det var var jag på det tomma dansgolvet igen och såg Amra prata med en 50 åring eller nåt, jag tror att hon var drogad eller nåt för jag fick för mig att filma det och efter en stunde så försökte han kyssa henne och jag bara NO WAY knuffade bort honom, fan vad äcklig han var, usch. Amra var lite borta så jag fick hjälpa henne ut och sedan ville vi alla åka hem men först var vi tvungna att hitta emelie och hon var helt borta med elenor någonstans, jag försökte ring henne men hon svarade inte. Sedan letade jag efter min datrokabel från mobilen till datrrn för jag ville lämbna in videon på amra och gubben och visa att han tvingade sig på hennne, Men jag hittade den inte. Amra visste inte ens att jag hade filmat.

Allt detta drömde jag under 2 h.
Snart ska jag och Amra gå och se på bio, och nej kristoffer jag hade inte med sin dator ut i regnet, den låg hemma hos amra i det torra !!

Saknar er alla!

Dagarna som gått

Okej nu har sofia åkt hem:( vi fick bokstavligen springa till tåget, ha ha men hon kom med det och är snart hemma skulle jag nog tro. Hennes dagar här var bra. Vi var ju på big comedy i onsdag och jag skrattade ihjäl mig alltså. Johan var ju fan bäst. Två utan sju komiker var bra. Petra var den sämsta. Jag skrattade nästan ingenting när hon kom upp på scenen. Hon "pratade" för mycket med publiken, och gjorde narr av dem så att det gick till överdrift. Men var vi var blöta när vi kom dit. Amra ställde sig under hand torkaren i 15 min eller nåt;) . Igår var vi inne och handlade lite jag köpte lite smink och saker till min lägenhet. Sophie ringde på morgon och hon kommer till skene snart, jag längtar så;) . Vi såg domkyrkan och vilken stor kyrka alltså, helt underbar. Tog en hel del kort med mobilen;) . Nu är jag så trött och ska sova en stund för Amra och jag ska nog på bio senare och ikväll blir det fest i någons korridor. Hoppas alla har det bra hemma. Jag saknar er men snart är jag hemma igen;)

Uppsala;)

Nu sitter vi på Bussen till stockholm igen. Jag Amra och sofia, ja sofia. Jag och hon överaskade Amra , hon hade ingen aning att sofia skulle komma och när hon var så lektion så gick jag till stationen och hämtade sofia och när Amra sedan såg sofia efter hennes lektion blev hon så paff, väldigt chockad med;) . Vi gick hem och slappa lite. Sedan skulle vi till bussen för ikväll ska vi ju se på big comedy;) och det VÄSTRA var att det spö regna hela vägen till bussen, 30 min och vi var piss blöta. Nu sitter vi på Bussen och torkar, ha ha. Hoppas att alla ha det bra hemma. Hälsningar från oss i uppsala:*

På väg till Uppsala - äntligen

Nu återstår det vara färden mellan Stockholm och Flogsta, sedan är jag äntligen framme, nästa gång tar jag flyget ! Orka sitta i en buss i 10 tim när flyget bara tar någon timme, fast det är ju dyrare :(. Jag är trött men får väl piggna till när jag kommer fram, då jag hoppas att vi ska ta det lugnt idag för jag har åkte buss i 11 timmar blir det sammanlagt. Holy crap, 10 tim fast då är 2 tim ueslutna då jag fick vänta på vardera bussar.

Om en timme är jag framme i Flogsta, var det nu ligger?? Hoppas jag inte hoppar av på fel station, haha....

Louise bored....




My pretty eye!

Nyköping

Nu är man då i nyköping, tänk vad många städer i Sverige som har med köping i namnet. Kommer inte ihåg vad ortnamnet kommer ifrån? Vi fick veta det på svenskan i gymnasiet. Fan vad ont jag har i knät!!! Det gör skit ont när jag ska böja det :(.
Grattis martin på födelsedagen, (pias sión), de skulle dit idag på kalas.

Det är som en bastu i bussen alltså, och de har inte på fläkten så mycket heller, way, way?? Nu har jag iallafall ätit upp min sallad och känner mig hyfat mätt. Känner mig dock ganska trött och kommer nog somna rätt så tidigt ikväll!

Busschafören sa nyss att bussen kommer att bli 10 min försenad, vi såg nämligen en liten smnaschad bil innan vid jönköping ungeför, den hade nog kört in i stenvggenb skulle jag tro så det blev lite köbildning.

Det känns inte som tisdag idag, snarare fredag eller nåt. Skulle så vilja sova nu men jag har en tendens att inte kunna göra det på bussar :( så jag får väl hålla mig vaken.....

pussipuss

Yay!

Nu är det bestämt och bokat, jag och amra åker imorgon till Stockholm för att se på en hel massa komiker bl.a Johan glans som jag älskar. Vi ska nämligen på Big Comedy på Circus, ska bli så kul alltså, jag längtar så. Och snarrt är jag framme i Stockholm har bara två timmar kvar, har suttit på samma ställe i hela fyra timmar nu och den gör lite ont måste jag säga.

Någonting kommer att hända inom en snar framtid, i can feel it in my bones.

Jönköping :)



Nu är jag i Jönköping!!


På bussen!



Just nu har jag gått på bussen. fan vad bra swebuss är, trådlöst internet, kontaktuttag. De skulle ju kunna ha lite skönare stolar men allt kan ju inte vara perfekt. Och Kristoffer jag tog med din dator till Amra, skit smidig att ha med sig ( hoppas det inte gör något ?? ) Jag ska ta hand om den!

Okej jag vaknade i morse vid åtta och var fruktansvärd trött, ville bara sov vidare fast det kunde jag ju inte :( . Och när jag tittade ut så regnade det :( . När jag kom till borås så hade jag 1 h tills bussen till stockholm skulle komma så jag gick in och satte mig på pressbyron och käkade frukost och köpte även uk cosmo, han dock bara läsa 50 sidor eller nåt. Får läsa den senare i veckan...

Snygg bild eller vad ?? haha, lyssnar nu på nrj webbradio :).
En kul sak var att jag hade gjort en sallad i morse som jag tog med mig men jag glömde att ta med mig en GAFFEL, hur dum får man vara ås när jag var på pressbyron så tog jag en sked där, får se hur det går att äta sallad med en kaffesked ;P.

Jag bloggar nog mer på min sex timmars resa till våran huvudstad!
pussipuss

Wasss upppp...

Okej jag är lite övertrött nu, har packat klart och städat lite med, måste bara plocka in disken men det tror jag att jag gör imorgon. Min buss går hårifrån 09.14 så jag måste upp vid åtta eller nåt för jag ska göra lite mat föfr resan, göra mig iordnig och sedan gå till bussen. Min resväska är så packad att om jag lägger i en sak till så spricker den :(. Jag måste så klippa mig, mitt hår äår så slitet alltså, inte bra.

När jag stod i duschen innan så tog jag med min telefon in och satte på lite musik och så började sofia skicka sms till mig och jag kan itne inte direkt "inte" svara på ett så jag fick torka mina hände varje gång. Rätt som det var ringde pappa mitt ui allt och jag stod där naken och pratade me honom i någoj minut efter att jag hade tättat klart håret så ringer mormor, vi pratade i fem min och jag stod forftarande i duschen och hade balsam i håret. När jag hade skjöljt ut balsamet så ringer4 Sofia, jag sa att jag skulle ringa henne senare. Jag fick hela tre samtal och 4 sms under mina 20 min i duschen, inte illa det, haha...

Det finns absolut inget att titta på på tv så jag tror att jag ska sova.

Amra here I come :)

Några timmar kvar.....

Nu sitter jag i soffan har ätit mat och lite efterrätt med :). Tittar även på gilmore girl's måste städa sen och packa :) Har även jobbat idag och jag var så seg alltså, det vare så skönt att komma hem men nu ska man ju även städa oc packa, orka, kan man inte anställa någon till att göra detta så att jag kan sova. Ska nog slappa till sex eller nåt sedan ska jag även duscha.

snart kommer jag Amra!

Boys boys

Ser nu på supernatural, ett så roligt avsnitt alltså - det bästa var en talande nallebjörn, haha skrattade nästan ihjäl mig när nallebjörnen drack sprit och tittade i porrtidningar. Den försökte ta livet av sig och skjöt sig själv i munnen, och det enda som hände var att det kom lite vadd ut, björnen blev väldig besviken, haha, sjukt roligt var det.
Varför måste Dean vara så j-vla snygg?? Det är så orättvist att man inte kan få honom!! Jag vill ha honom nu!!
Okej jag behöver seriöst en kille nu!

Får väl drömma vidare, snart ska jag sova är så himla trött alltså och inte nog med det så ska jag jobba imorgon igen, 7.30-14.30 sedan ska jag hem och packa - ska ju till Amra på tisdag.

God natt sötisar!

Tired or what??

Nu är jag hemma från jobbet tills kvart i fem då jag ska tillbaka igen :(, jag orkar verkligen inte jobba ikväll men ska ju ha ensamrundan så då kan jag ta allt i min takt, vilket menas med fort fort fort och lyssna på väldig hög musik! yay. Jag och Sabina fick för oss igår att gå till stars och sätta oss där och ta en drink, och det var najsigt och vi tjötatde först i 2 h sedan hela vägen hem, var nog inte tyst en enda sekund, haha.
Just nu har jag potäter i ugnen, ska äta det med kycklign och sallad från igår, sedan till efterätt, om jag orkar- -vilket jag gör, blir det glass med maränger också från igår so jag bjöd Sofia och emelie på fast hon åt inget då hon var så mätt efter våran lilla grillning.

När jag kommer hem ikväll ska jag nog gå och lägga mig direkt, om jagh sover en stund nu så kommer jag säkerligen vara vaken länge när jag sedan kommer hem, nej fan också det är ju söndag, supernatural går ju, kan inte missa att se hetingen jensen auckles in action och nu sover min fot med :(

Hungrig är jag med, potäter bli klara då nån gång........

Jag längtar så tills jag ska åka till Amra, från hennes blogg märker man verkligen hur kul hon har det och jag vill med ha det inte jobba hela tiden och inte göra ett enda skit utöver det. Hoppas jag verklige4n kommer in på göteborg ovh amra med så blir det nog mycket festande och pluggande såklart.

Och Kristoffer du får min kamera när jag köpt en ny, men först måsyte du hitta ett nytt batteri till min gamla för det går inte att ladda upp :( ha det gött du med)

Nu måste jag gå och titta till potaterna

puusipuss

Gammal goding!


God morgon!

Nu har vi vaknat efter en kväll på societen. Emelie har åkt hem och jag håller på att laga mat och Maria står i duschen. Vi kom hem ungefär vid fyra i natt och somnade strax efter.
Allt började med att Emelie kom först vid halv åtta ungefär, jag var precis färdig efter att ha lockat mitt hår som tog väldigt långt tid. MAria kom vid halv nio och likså Sofia, vi åkte härifrån lite efter. Vi mötte sedan upp Emma vid tågstationen och begärde oss ner till hamnen för att hitta en parkeringsplats. Vi mötte sabina och stina ocg gick sedan till societen, det var inte lång kö så.

Väl inne så var det inte mycket folk alls, men efter någon timme var det så packat att man kände sig som en väldigt packad sill i en liten ask. Aldrig har jag sett så mycket folk på societen innan. Man kunde knappt dansa för man blev knuffad hit och dit, glas fanns överallt på dansgolvet och man kände hur de fastnade under skorna hela tiden. Vi var hela tiden "ivägen" för alla, de gick igenom oss och pötte ut oss och vi blev så irriterade. Såg massa Mark-bo, vilket inte var så kul, man vill ju gärna vara där det inte finns så mycket folk man känner. Jag körde ju och kunde inte dricka men hade kul ändå. På vägen hem poänggav vi kvällen och medelvärdet blev en 6:a av 10. Måste faktiskt säga att jag såg en del snygga killar :). Jag smsade Amra lite och hon hade det kul, bästa valborg ever om jag ska citera henne. Det var kul att träffa Emma Gullman! På vägen hem så stannade vi på statiol och det var så mycket kö och vi alla hade så ont i fötterna.. Sedan lyssnade vi på musik hela vägen hem och nu ska jag äta... '

Och om en timme ska jag till jobbet :(

RSS 2.0