Mitt bidrag!

Mina designade sko på NELLY.COM

 

 

Min egendesignade sko!


Very happy!

Jag har världens bästa nyhet! Jag blev ANTAGEN till socialpsykiatriska vård programmet i Trollhättan! YAY!!! Nu ska det börjas studeras på en seriös nivå, can´t wait! Jag måste även flytta och håller på att leta lägenhet för fullt. Ringde till dem igår och pratade med dem på ediar och kanske ska komma på visning nästa vecka på en lägenhet :)
Louise är glad nu!!!! Men jag kommer sakna Skene och alla mina nära och kära som bor här!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens bild!

 

 

Ikväll vankas lill-lördag hos Louise, den som inte har något att göra är välkommen =)


Ny vecka!

Idag är det måndag. Helgen som gick var toppen, hela veckan var toppen! Träffade Robin varje dag, känns lite konstigt nu att inte ha honom här på morgonen när jag går till jobbet !
I fredags var jag,Sofia, Robin och Emelie i Göteborg och kollade på Eclipse :) sedan på kvällen satt vi på Emelie uteplats och drack och myste. Det är inte det lättaste att hjula när man har druckit lite. Lekte även, hängde i tvättställningen och hade mycket roligt. Man kan göra mycket med en lyktstolpe =P
Varberg var mycket trevlig, badade i havet, spelade minigolf och badade sedan i Haby på hemvägen, försökte brotta ner Robin men det slutade med att jag förlorade och skrapade upp mitt knä, ajaja!!
Söndag innebar jobb, medan Robin sov själv i min säng, jobbade jag, kom hem 10 och hade köpte nybakt bröd med tillbehör som vi åt till frukost. Sedan vid 17 var det dags för jobb igen och jag sa hej då till Robin. Det gick fort på jobbet, kom hem och kollade på tv. la mig vid halv ett och imorse gick jag upp halv tio, och jag som skulle sova länge men nu blev det ju inte det. Ganska gött att gå upp tidigt då jag ska till jobbat halv tre idag till nio. Ska städa en del, det ser ut som ett bombnerslag här inne. Har en himla massa tvätt så jag ska nog tvätta i tvättstugen denna vecka. Ska dit snart och se om det finns någon tid.
Toodles!

RSS 2.0