Bad company

Jag har fått upp ögonen för ett gammalt rockband, ovanlig!
Bad company heter dem...

Lyssna och njut!
Nu tittar jag på in to the blue och är så avundssuk på jessica albas superheta kropp, me want!!


Me want!

Bilden “http://shop.textalk.se/shop/8759/art59/h3817/2063817-origpic-bda9f6.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Jag måste så skaffa mig ett par nya högklackade skor, så jag kan lära mig att gå i dem, haha.
Dessa är inte så dyra 400 spänn, 14.5 cm hög klack. Stackars mina anklar om jag vrickar dem =(.
Men jag vill ha dem ändå, de finns i vitt gult och chock rosa ( snyggast!)
Jag får se över min ekonomi!!
Vill ha dem!

Done and done!

Så nu var det klart, lite fattigare fast mycket gladare =)

You spin me round...

Nu är jag hemma, ska strax till affären och do some food shopping, ska bli så kul. Jag älskar att shoppa ma. Känner mig så hungrig och jag ska göra lövbiffgryta med ris eller klyftpotatis och sallad. Idag ska jag stanna inne, det är så varmt ute. Ska se på film och äta god mat.
Min mage kurrar måste till affären!

Louise och Sabinas dag i Varberg

Halv elva gick tåget från stationen, jag och Sabina gick sedan strandvägen till apelviken, det kändes som evigheter att gå de km-trarna men till slut kom vi fram. Vi satte oss till rätta och gick sedan och tog ett dopp, det var skönt att svalka av kroppen. Vi solade lite, badade igen, solade lite och badade en sista gång. Sedan skulle vi gå till centrum igen men vi orkade inte så vi tog kustpilen tror jag den hette, det kostade bara 30 kr.

Inne i centrum gick vi till campino och åt pizza sedan försökte vi leta upp oscars men hade ingen tur med det. Nu var det vara 1 h kvar till tåget skulle gå och vi bestämde oss för att ta en glass vid hamnen, mjukglass blev det fast jag fick ont i magen efteråt. Jag har fortfarande ont =(. Sedan ikväll blir det vollyboll.
Och till det tråkiga, jag har bränt min rygg, den är helr röd alltså, jag ser ut som en kokt kräfta. Som tur är gör det inte så ont. Jag har duschat och smörjt in mig med lotion så det svalkar skönt.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0481_43973135.jpg




https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06119_43974027.jpg



Solen skiner himlen är blå

Och jag har sovit bort hela dagen, eller nästan. Var på jobbet idag från 6.45-10 sedan kom jag hem, tittade på mumien och åt frukost, tortilla,mums sedan sov jag ända till kl 16, hela 4 timmar, drömde att jag var oerhört kär i en kille, det var kärlekt vid första ögonkastet, hehe. Sedan tog jag en kalldusch för jag hade svettas hela tiden fast jag hade ingent täcke på mig och att fönstrer var öppet. Jag har även diskat och ska snart gå till jobbet igen, orka. Lilla Sofia är i soliga varberg nu, luckost henne!
FAn vad varmt det är, man ska inte klaga men det gör man ändå!
MAn känner sig helt utmattad efter jobbet, igår var jag helt slut, orkade inte göra något efter jobbet. Jag kom hem åt lite, tog en dusch och sedan la jag mig vid 21.45. Jag måste ha druckit för lite vatten för min kropp nästan kokade av värmen. Tänk på alla stackars gamlingar i denna värme, de kan inte ha det lätt och inte resten av oss heller. Ska dricka mycket vatten på jobbet idag.

Nu måste jag dra mig dit......

Svettigt

Snart börjar man jobba igen kl 17, nej vill inte! Orkar inte, vill bara ta det lugnt och njuta av solen, men fan vad varmt det är alltså, jag har svettats hela dagen, usch ska ta ebn svalkande dusch sedan när jag kommer hem, hinner inte nu.
Jag har städat idag tog en timme men ändå var det inte den noggranaste städningen direkt =(, jag orkade inte.

Hotellet ikväll, yay. Fast det tråkiga är att jag börjar jobba 6.45 imorgon, nejjjjjjj. JAgt kommer vara död ungefär, men men man får ta det goda med det onda. Jag har inte hunnit lägga upp bilderna från igår, det får bli imorgon för kväll hinner jag inte.

Som tur är blåser det ute!

När vi var i Göteborg igår så märkte jag att alla var så j-vla bruna, jag måste nog med börja sola lite så jag får lite färg ocgh inte är vit hela sommaren, men jag tycker ju att det är så tråkigt att sola, bara ligga där och steka sig, orka, jag vill hellre göra saker som tex spela vollyboll då får man ju en jämn solbränna fast jag vill ju inte direkt spela i bikini...

Kan någon jobba åt mig ikväll och imorgon??
Jag får väl bege mig till jobbet nu.....
http://www.barskolan.net/images/jobb/jobb__jobba_och_bo_i_solen.jpg



Gårdagens äventyr..

Igår hade jag fullt upp. Började jobba vid 6.45 och var ganska trött, jobbade med Amela så allt gick snabbt. Kom hem vid halv tre, tog en snabb kallducsh för jag var så varm. Sedan bar det av till farmor. Hon var glad att se mig och min lillebror. SEdan gick jag och kristoffe til ernholm och köpte en tårta. Örjan fyllde ju år och mamma och örjan firade sin 5 års förlovningsdag. Vi åt även smörgåstårta och morfar och mormor körde mig hem.

Väl hemma vid sju var jag trött men var så badsugen. JAg fick dricka en erergidryck för att inte somna. Jag mötte sedan upp Sabina vid nio tiden halvvägs till hedgärdessjön där vi tog ett svalkande kvällsdopp, skit skönt men vad jag har blivit en badkruka, det tog tid innan jag hoppade i, innan när var yngre tog det ca en sekund så var man i. Vi gick sdean till fröllan och jag tog en handbugare och Sabina lie pommes frites. Jag kom hem och tittade lite på 300, såg kanske helva, sdean skickade både amra och sofia ett sms om att mickel jackson hade dött, 50 år är ingen ålder att dö vid!
Såg även nyss thriller på mtv, rolig video alltså.

Idag gick jag upp halv ett, fan alltså, jag vaknade vid 10 och tänkte att jag skulle ligga till halv men så vaknade man två timmar senare istället, så typiskt, jag skom skulle göra så mycket idag, städa, handla och visko. Vid 15.23 går bussen till Göteborg, jag och Amra ska se på matchen mellan sverige och england på storbildskärm, ska bli kul. Nu msåte jag
äta, duscha och göra mig iordning. Får väl handla imorgon eller nåt.

Yay, fick lön idag och har betalat min sista räkning nu och känner mig ganska rik efter det ändå =)

Oh my good!

Jag var inne på willys innan och handlade åt en vårdtagare oh då såg jag tre skit snygga killar! Så typiskt så hade jag världens fulaste kläder på mig, jobbarkläder, omsminkad och inte så himla frächt hår, why, wha kunde jag inte ha sett lite snyggare ut, så fucking typiskt! Undrar vart de skulle??

Nu har jag nyss ätit middag och är mät. Senare ikväll ska jag, emelie, sabina och amela åka och bada sedan när ama slutar så ska vi grilla, yay.

Jag vill så sova men vill inte slösa bort vädret, fast jag ska nog vila lite, en halvimme eller nåt... god natt

På jobbet

Nu sitter jag på jobbet! Amra överlämnade datorn till mig för hon skulle hämta upp en vid en vårdtagare, tror jag, sedan har vi en runda ihop och efter den slutar jag, yay. kanske är hemma innan haöv två idag. Då ska jag städa och sedan får vi se vad som händer!
På fredag vill jag gärna se transformers med någon i göteborg, man får ju lön då och jag är ledig, fast jobbar sedan hela helgen =( men men. Någon som vill hänga med och se filmen, Amra är nog på men hör av sig den som vill med!





Fan vad skärmen är stor här på jobbet, jag är så van att ha Kristoffers lilla hemma, jag måste såå köpa mig en bärbar snart!
Peace out!

Lördagen


Måndag igen..

Nu väntas en till vecka med jobb =(, är ledig på fredag och då ska jag nog hitta på något med någon =). Hoppas det blir fint väder hela veckan, vilket jag tvivlar på. Idag sov jag ända till halv ett. det konstiga är att jag gick och la mig igår vid halv elva, jag var så trött alltså, nu är jag inte hellre så pigg direkt =(.

Idag ska jag jobba från 16.45 till 21 så det går fort får vi hoppas =P. Nu ska jag nog se på en film och göra lite mat också.
Min midsommar helg var bra fast den skulle ha avrit ännu bättre om man inte hade jobbat. Denna helgen bestod av jobb följt av filmkväll på fredagen, blev inte så mycket av filmen dock. Lördagen jobbade jag och Amra till 16, kom hem och åt lite sedan började jag göra mig iordning för grillfesten hos Sabina. Det sämsta var att mina hemlagade grillspett blev inte klara på 2 timmar, jag hade gjort tre stycken fast kunde bara äta en, de andra låg kvar på grillen ända till jag och Emelie gick vid ett. Vi var nog ca 15 st på festen. Det var roligt men jag irriterades på vissa människor med sina komentarer! Jag tog lite bilder men inte så många. Sofia var sjuk så hon stannade i Skara, stackars liten. Det år så konstigt för förra midsommar så mådde jag med dåligt, kunde knappt prata och firade midsommar med sofias släkt i skara.
I söndags var jag så trött nr jag vakna men som tur var jobbade jag med amra så vi kunde ta det lite lugnt hela dagen.


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0353_43189763.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0352_43189834.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0362_43189921.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0367_43190020.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0370_43190099.jpg

Nasty!

Ser nu på gordan ramsey och han är lite utanför island och fångar lunnefåglar, jättesöta fåglar men jag tycker synd om dem. Han åt deras hjärta RÅTT, jag höll på att spy alltså. Sedan flådde han den. Värsta hannibal lector av island. Usch usch!

http://www.bohof.com/img/birds/lunne2.jpg

Summering...

Glad midsommar förresten. Igår gjorde jag ingenting. Jobbade från halv tre till nio, fast det var med Amra och då gick tiden snabbt och bra =). Sedan såg vi på film hemma, vi var så trötta att vi somna vid elva ungefär. Gick upp sju imorse och gick till jobbet och jag kom hem från en halvtimme sedan. Nu måste jag städa, sedan duscha sedan gå till Sabina på grillfest, yay. Sofia är nu på väg hem från Skara, hon hade visst lite kul igår, hon skickade ett roligt sms iallafall =).
Jag var även hon min godmor christina på midsommarmiddag och det var mysigt fast jag fick ingen tårta då jag var tvungen att gå till bussen =(.
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0305_42943385.jpg
Okej lite snabba bilder innan jag ska städa lite smått..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0289_42943016.jpg

jag och kristoffer - mon petit freré

Bye bye!!



Onsdag

Idag har varit en lång dag, sov enbart fem timmar inatt =(. Givj upp vid sex och började jobba vid kvart i sju. Det var så segt på jobbet, hade nästan inget att göra och höll nästan på att somna på frukosten, inte så bra direkt.
JAg och Emelie var i Borås idag och tittade på änglar och demoner och den var bra men inte superbra. Fast jag vill såååååå åka till Rom nu!!! JAg vill se alla kyrkor och byggnader och statyer och massa annat skit!!! En sak vill jag med göra och det är att gå till vatikanens bibliotek!!

http://billigtflyg.files.wordpress.com/2009/03/rome1.jpg

http://www.fokus.se/wp-content/uploads/2007/11/vf-peters.jpg


I wanna go now!!
Men först måste jag sova, är sååå trött! God natt gummor och farbrödrar!!

Göteborg....

Jag, Amra och Emelie åkte till Göteborg vif halv sex och väl inne i Göteborg såg vi lite på matchen mellan Sverige och vitryssland, sist vi tittade på ställningen var det 3-1 till sverige. VI vandrade vidare uppåt avenyn och lekte lite turiser, tog massa kort. Just det jag åt en så god kycklingrulle precis när vi kom till Göteborg, emelie och amra åt hamburgare tallrik.
Emelie åkte sedan hem vid åtta men jag och Amra stannade kvar. Vi gick runt lite och rätt var det var såg jag att en spårvagn körde på en bil. Det var en liten smäll fast bilen fick en rejäl buckla och framgrejen på spårvagnen låssnade så hela trafiken stannade. Detta hände i brunnsparken, Amra missade krachen. Vi gick sedan tillbaka tilll där det visades matcherna och tog varsin coca kola. Vi såg sedan på matchen mellan serbien och italien, jag var neurtal men amra ändrade vem hon skulle heja på. Såg en del snygga killar, haha.

Lite bilder från dagen =)



https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0244_42583885.jpg

Jag tyckte molnen var så coola =)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0249_42584091.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0250_42584247.jpg

kvällen bästa bild =)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0254_42584536.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0247_42584777.jpg

Coola emelie =)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0275_42584910.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06026_42585404.jpg

Storbildskärm med matchen mellan serbien och italien

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06025_42585573.jpg

Nu ska jag lägga mig, jag är så hes alltå undra hur jag kommer vara imorgon??
God natt peOPLE!

Tisdag idag

Jobbat och slitit idag, känner mig ganska trött. Men igår var jag och Sofia i Götebörg och såg på my bloody valentin, inte den bästa filmen man kunde se direkt men det var 3D occh det var lite coolt. Filmen fick 2.5 poäng av 5 av oss ungefär. det neda som var bra med den var Jensen och slascher scenerna =). Ikväll ska jag till Göteborg igen, måsta göra mig iordning nu!

Söndag = Slappdag/ fylledag

Idag gick jag och Emelie upp vid 12, man var fortfarande trött men man kan ju inte slösa bort hela dagen. Vi åkte till MM och jag köpte godis, glass och kavakor. Inget nyttigt i min korg direkt. Jag kom hem och kollade på två filmer, åt lite mat sedan blev det lite tv-program och har suttit i soffan ända sedan dess. Det har varit en sådan slappdag idag. Jag har inte ens varit utanför dörren. Datorn har varit seg så jag har inte kunnat ladda upp bilderna från igår,m jag får göra det imorgon.

Imorgon börjar då mitt sommarschema, skulle så vilja vara oledig hela sommaren, mebn det kommer aldrig hända. Men på ett sätt ska det med vara skönt att komma till jobbet, saknar alla små gamlingar =). Jag ska nog sova snart så god natt.
Jag har kollat på Harrys mingelbilder från igår och ingen utav oss var med =(. Inte ens den snygga killen jag såg =(.

Harry's - Borås

Det blev en kul kväll på harrys inatt =). Först så hade vi ju förfest och Sofia kom en timme innan vi skulle till bussen, rekord för hennes del. Jag har märkt att jag har lätt att må illa när jag dricker och har "månadssaken". Jag drack inte så mycket på förfesten men åndå mådde jag illa. Min kropp är väl i obalans. Iallafall vi kom till Harrys och det var kö fast det gick relativt fort ändå. Leg kollade de inte och det kostade bara 80 kr med inträde och garderob. Vi gick direkt till dansgolvet och hade skit roligt, massa bra musik och en hel del snygga killar =). Jag fastnade så för en, han var så snygg fast jag vågade inte gå fram till honom en enda gång, fu skäms Louise!! Jag kommer att drömma om honom inatt, haha. Jag blev lite av en stalker, följde lite diskret efter honom så att han skulle upptäcka mig, men icke sa nicke gjorde han det =(.
Varför gick jag inte själv fram???
Sabina, Emelie och Sofia shottade tequila i baren, jag ville inte ha någon så jag nöjde mig med vatten istället, lika gott det =). Vi fick ju inte vara inne där så länge, endaste 1,5 h, lite tråkigt för det gick så fort, nästa gång får bila dit istället!

På vägen hem satt jagh och Sofia längst bak och pratade medan Emelie och Sabina vilade. Vi kom hem och det var nästan helt ljust ute, helt weird alltså. jag åt lite mat och Emelie sover nog nu, Jag kollar lite på fredag den 3 del 7 och den är inte den bästa direkt. Måste snzart gå och lägga mig.

Bilderna från förfesten lägger jag upp imorgon, god morgon på er alla!

Mrs Tired I presome

Lägenheten är städat, maten är lagat och uppäten, kvar sitter en trött Louise och tittar på " The dark knight". Frågan är om hon ska lägga sig en stund eller titta klart på filmen? Spänningen stiger.....
Hon ska nog se klart på filmen.. Sedan sova en stund.

Efter det ska hon börja göra iordning sig inför kvällen då hon och hennes vänner ska till Borås - Harrys. Hon ville säga till sina vänner att vi ska ta bussen som går 23.25 och förfesten börjar väl runt 20-21 skulle hon tro, men det är fritt fram att komma när man vill, hels någon timme innan bussen går =)

http://www.magic-kinder.com/static/mkv2/cms/Family/SE_sv/Guide/img/2846_festa00.gif

Shopping igen...

Fast nu gällde det mat. Fick väldigt mycket för 400 kr. Jag gjorde en Sofia inatt, jag gick och la m mig halv fyra. Klockan ringde även 9 imorse och jag kunde knappt öppna ögonen men var tvungen att gå upp vid 10 för bussen gick 10.25 till kinna där jag skulle träffa kära mamma. Vi handlade lite, sedan åkte jag hem och insåg att jag måste städa innan folket kommer ikväll.

Ikväll blir det nog Harrys i borås, får se hur vi kommer dit men jag har förfestmaterial iallafall.
Okej nu mat+film eller städning??? Hmmm svårt val, vill se film och äta mendet känns så skönt att ha klart städningen innan man tar det lugnt!

Dagens dag....

Jag var och shoppade lite i kinna idag, detta blev resultatet

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0063_42085952.jpg
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0064_42085967.jpg

5 filmer för 100 på hemköp och 6 st glittersaker som man kan använda som ögonskugga eller lite vad som helst =)

Efter det gick jag till farmor, hon blev så glad utav att se mig och med mig hade jag två bakelser som vi skulle äta. De vcar så goda och farmor njöt som bara den =)
efter det hämtade mamma och chrisina upp mig så åkte vi till Skutesjön där Martinas student skulle hållas. Hon gick ut från frisörgymnasiet i Borås.


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0033_42086113.jpg

jag fick inte en enda bra bild på henne =(.
Jag träffade hennes pojkvän och han var en jätteskön kille. Han är ju sara apell's bror från min förra klass. Hon hade med sig sin 2 veckors gamla bebis, en pojke men jag gjömde att fråga vad han hette, dumma Louise så söt var den iallfall!
Jag fick med reda på att ett par av oss mor och döttrar ska åka till Stockhom den 25 september och vara där en helg och se på ladies night ( jag är ju inte så intresserad av dem man ska med ändå) och hela kalaset kommer att gå på ca 2500 med resa, hotell och biljett. Jag får sååå börja spara, men det ska nog bli kul. Jjag är ju 20 då och kan köpa själv på systemet och sedan festa med mina kusiner

Jag tog sedan bussen till göteborg där jag mötte upp sofia och emelie för vi skulle se på bio, the hangover som var stört skön. Jag villl så till las vegas nu!
Vi hade va 1h innan bion börjadde så vi tog lite kort =)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0050_42086377.jpg

Singing in the rain....

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_0056_42086423.jpg

Jag vet nu inte om jag ska sova eller titta på en film, får se vad jag gör... Ses idag!

Student =)

Idag tar mi n frisyr - kusin studenten från borås. Vi ska dit vid tre så jag håller på att göra mig iordning. JAg tänkte dra en sväng till kinna först och kolla lite. Sedan om jag hnner hälsa på farmor. Nu ska jag sminka mig så bye bue...

Lite av min shopping - med min nya kamera!



https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0006_41948433.jpghttps://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/101_0007_41948536.jpg

Göteborg

Idag mådde jag mycket bättre. Var och handlade lite mat med mamma och Kristoffer imorse, behövdes så väl. Sedan åkte jag till Göteborg mer Amra, Sofia och emelie. Det var så kul att träffa Amra men jag var inte på topp direkt. Vi kollade runt lite, jag köpte en klännig, en topp, två bikini underdelar en överdel, två halsband, en maskara, två ögonskuggor och det bästa denna goding------

Bilden “http://www.netonnet.se/extraImages/Gallery/se121872f/121872f-1.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.



yay jag har en ny kamera. Amra köpte också en så nu har vi båda en ny. De var inte så dyra heller. Med ett 4 gb minneskort gick hela kalaset på 1450 kr, rätt billigt må jag säga =) Louise är så glad nu. Batteriet håller på att laddas nu, så jag sitter här och väntar på det!!

Imorgon ska jag på min kusins student och sedan ska jag emelie och sofia gå på bio, baksmällan blir det, ska bli så kul fast jag får gå lite tidigare från kalaset så jag hinner med bussen.

Kameran ladda då, jag vill öppna dig!!!
Nu måste jag äta något känner jag...

Sjuk =(

Jag har sovit hela dagen idag. Gick upp 7 imorse och kände mig såååå dålig. Huvudet sprängdes, halsen gjorde ont, ville svimma, ville kräkas ville bara sova. Jag mätte min puls innan jag gick upp och den låg på 108, jag bara shit men nui är den på en mer normalare nivå. Nu är det första gången på hela dagen jag gått upp. Jag har knaprat alvedon, och har varit så irriterad på min säng. den knarrar och knarrar hela tiden när jag vänder mig.
Fan vad varm jag är. Vill bara gå in i en frys och kyla av mig!
Amra är hemma nu, yay.
Jag missaade min kusins student i dag, sorry, men grattis pernilla på studenten!!

Jag vill inte vara sjuk, vill inte, vill vara frisk nu.!!!!! Måste nog åta något nu. Ska nog ta en svalkande dusch med sen, kanske det hjälper lite. Är så stel i hela kroppen...

Film med Sofia

VI sitter nu i soffan och kollar på domino, rätt bra film faktiskt. JAg var med sabina idag till 16, kom hem mådde inte bra, la min en stund sedan duschade jag och mådde så mycket bättre, precis lagom till Sofia kom. Vi gick sedan till shell och köpte lite snacks till filmen. När den lilla damen går hem snart så ska jag gå och lägga mig fr jag ska upp imorgon vid 7. Första ska jag följa med Kristoffer till läkaren sedan ska jag locka min lilla kusin emelies hår. Hennes syster Pernilla tar studenten imorgon. Ska även till affären och köpa något till henne! Tänk att det var ett helt åt sedan jag tog studenten, ofattbart.
Ses imorgon, god natt babes!

Louise glad!

Jag är så glad! Jag har fått mina skattepengar nu. Men jag börjar bli sjuk, har ont i halsen och lite ont i huvudet. Snart kommer Sofia

Herregud!

Jag är vaken och klockan är bara 9. Sabina sa igår at hon skulle komma vid denna tid. Jag vill bara sova vidare fast det är väl onödigt att slösa bort dagen på att sova! Nu ska jag göra lite frukost!
Jag känner att jag börjar på lite ont i halsen, inte så bra direkt =(

Old??

Jag är så trött och uttråkad. Jag ska se klar på ett avsnitt av sex and the city sedan ska jag ta en tupplur. Innan tog jag aldrig tupplurar men nu för tiden behöver jag dem. Jag börjar bli gammal =(....

Boooooorrrrreed

What to do??? Laga mat men efter det då?? När kommer skattepengarna?? Jag vill ha den nu!
Ps. Jag har så tråkigt!!!

Åter måndag

Kokain, absolut inte min grej i verkligheten, fast i min dröm inatt kunde jag inte få nog av det. Det lustiga var att jag inte kände något av det och att varje "lina" av kokain kostade mig 1 miljon kronor, wtf liksom. Sedan inhalerade jag även pappersbitar, ännu konstigare eller vad? Jag har haft en hel del sjuka drömmar på sistone. Kul är dem men knasiga, men de känns så verkliga.

Iallafall, det ringde på min dörr i morse k 11, då var det vaktmästaren som skulle sätta in en mätare i min lägenhet som kollar hur mycket varmvatten jag slösar. Om man slösar mindre så får man mindre hyra, jag ska så duscha i kallavatten, hehe. Igår innan jag skulle lägga mig så diskade jag upp all min disk för jag hade en aning om att de skulle komma och sätta dit mästaren, så att det inte skulle se ut som en svinstia i köket. Men precis innan jag somnade igår så tänkte jag att jag inte skulle gå upp och öppna dörren när vaktmästaren kom. Bara ligga kvar i sängen helt naken ;) och vänta på att de skulle bli klara med det. Men det tänkte jag ju inte på imorse när de kom vid 11, så jag flög upp, satte å mig min morgonrock och gick till dörren för att öppna den. Jag tänkte inte ens på att de var dem. Så där stod jag helt vaken, i endast morgonrock och var ganska trött. Varför öppnade jag ens? Han kunde ju gå in med huvudnyckeln! JAg gick in i mitt sovrum och klädde på mig lite kläder men när jag var klart så var han redan borta. Jag gick inte och la mig igen för jag tänkte att han kanske skulle komma tillbaka, vilket han inte gjorde.

Jag har kollat på Cry baby idag men Jhonny depp. Han är inte direkt ful i filmen må jag säga =). Jag måste säga att jag absolut ÄLSKAR låtarna i filmen. Nu ska in i duschen!!




Kväll = Supernatural= Bra = Sömnig = Säng

Är hemma nu efter 4 timmar på jobbet. Det gick relativt snabbt ikväll, skönt det. Jag röstade idag. Tog en minut ungefär, så enkelt. Man fick ett kuvärt och la i sin röst, gav den till en person vid ett bors, visade leg sedan var det klart. Jag kom sedan 30 min för tidigt till jobbet =(. Nu har jag ätit och väntar på att supernatural ska börja. Nip/tuck går ju inte vid 21.15 pg.a. valvaken så jag ska nog diska istället.

Imorgon har jag inga planer alls. Jag är pank men jag tror att jag ska åka och hälsa på farmor. Jag är så varm nu, måste så öppna ett fönster.
Hava a nice evning!

Röst dags =)

Jag var så himla trött imorse. Var på jubbet och var nära att somna hela tiden. När jag kom hem åt jag gårdagens mat till frukost, ska äta resten snart =). Jag bjöd sedan hit Sophie en sista gång och som en liten avskedspresent bjöd jag henne på kladdkaka, mums... Vi satt och prata en timme ungefär sedan var hon tvungen att å då hon nu sitter i en bil till borås då hennes buss går vid 15. Kommer sakna hennes så, miss you all ready sweetie!!! Nu sitter jag här helt ensam, är trött men orkar inte gå och lägga mig för så kommer jag säkert sova tills jag börjar jobbet vid 17. Jag måste med åka till Ängskolan och rösta. Får väl åka härifrån lite över 16. Jag är inte så inne i politik men bara för att det är första gånge jag kan rösta så ska jag göra det. Jag är inte heller så insatt i vad alla partier står för, lite kunskap har jag men det skulle få plats så mycket mer i min lilla hjärnna. Nästa gång då det är val här i Sverige då ska jag minnsan vara sååå förberedd som man kan bli.

Well det är min dag hittils, ikväll blir det supernatural, yay och en film eller två, haha.

Sophie + Tv = bra kombination

Idag gick jag upp vid 13. Jag hörde inte ens att Emelie gick imorse. Jag var ändå väldigt trött vid 13 men var liksom tvungen att gå upp. Jag åt frukost, varma makor, mums säger jag bara, fyllemat liksom, hehe. JAg kollade på film och tv innan Sophie kom. Vi gick till affären och jag köpte lite ingredienser till min mat jag skulle göra till oss. Potatisgratäng med kassler och köttfärs, det blev sååå himla gott och jag njöt så av det!! Vi satte oss i soffan och såg på sex and the city - the movie och efter det pratade vi lite. Min trip till London var ett samtalsämne. efter det blev det lite betnér på 5:an och lite vad kvinnor vill ha på 4:an. Sopfie gick sedan hem vid 00 och jag måste med sova snart då jag ska jobba 6.45 imorgon =( . Ska rösta med emellan jobbet och hej dåandet av Sophie då hon åker hem imorgon.
Jag gick igenom lite om partierna, men fan vad många frågot från A-Ö de har. Jag orkade inte gå igenom alla dessa så jag tog de som rörde mig mest. Jag är lite blandad så jag ska kolla runt lite mer imorgon. Men jag gjorde testet på aftonbladet och då skulle jag enligt dem rösta på socialdemokraterna, men det tror jag inte att jag ska. Jag ska iallafall inte rösta på moderaterna, kristdemokraterna, sverigedemokraterna, de andra små, folkpartiet.
Min röst ligger mest just nu på centerpartiet men min åsikt kan ändras till imorgon.

God natt kära vänner, rösta på det ni tycker är rätt och inte på vad andra tycker att du ska rösta på. Stå för din åsikt oavsett vad andra säger eller tycker. Rösta idag den 7 juni =)

Nattens kravalder

Nu är vi hemma. Jag har ätit, druckit vatten och Emelie sover nu. Jag ska med gå och lägga mig snart.
Sophie kom till mig vid halv åtta och det var sååå kul att se henne. Har saknat henne sååå. iallafall hon ville hänga med och se björn rosenström på lygnevi. Hon gick hem för att göra sig iordning och Emelie och Sabina kom sedan. Vi började förfesta lite och sedan kom Sophie igen. Vi drack, dansade och pratade och vipps så kom Sofia vid halv tio, bättre sent än aldrig sig, haha. Sussi kom lite efter och sedan begav vi oss till bussen. JAg gjorde det dumma misstaget att ladda på det nya kortet med 200 medan jag kunde ha betalat 30 kontant istället, dumma korkade Louise. Men det var väl lika bra så slapp jag slösa pengarna på dricka på lygnevi. VI kom sedan till sätila och blev direkt hänvitsade att ta en annan väg ner än den man brukade då massa hade kissat i brevlådor och stöket ner, men kom igen hur lätt är det egentligen för en tjej att kissa i en postlåda?? Den vägen vi tog var väldigt krokig, brant och man var nära att ramla hela tiden =(. Vi kom sedan till entrén och det var lite kö, men det värsta var att vi va så himla kissenödiga. Jag ville bara sätta mig bakom en buske, men gjorde inte det då det var folk överallt. Väl inne gick vi till toaletten och där var det med kö, man kände verkligen hur blåsan gjorde ont. Vi gick sedan till scenen och dansade lite. Björn började spela och alla började flockas runt scenen. Alla hoppade och sjöng med, medan jag inte kunde en enda låt, förrutom lite av de två sista. Kände mig lite utanför. Sophie och Sofia sjönbg med i nästan varje låt medan jag och Emelie stod där som frågetecken. Vi gick ut emellanåt men det var inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara.
Det som irriterade mig av att på dansgolvet fanns det bara unga människor, yngre än oss, kände det som iallfall och vid baren gick vi aldrig till =(. JAg såg inte alls många snygga killar under hela kvällen. Bara någon enstaka något sånärt snygg bara, lite besviken var man. Men vi hade kul ändå, vi buggade, vi sjöng, vi pratade och hade det så mysigt så. JAg trodde att det skulle ha avrit roligare där men men kanske nästa gång blir de det??

Lite bilder från förfesten =)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06002_41197778.jpg



https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06013_41197841.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/dsc06014_41197849.jpg

Före efter :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00047_41166523.jpg
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00069_41166604.jpg

Lygnevi here  I come

Före efter :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00047_41166523.jpg
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/image_00069_41166604.jpg

Lygnevi here I come

Kvällen som kommer

Nu sitter jag här i min lilla röda soffa och tittar på tv. Jag ska snart duscha lite, känns sååå att det behövs =). Sedan ska jag måla mina små naglar, göra något med håret, sminka mig. Jag vet redan vad jag ska ha på mig ikväll. Det var därför jag var uppe till 4 inatt. Nu får tiden tar det mig evigheter att somna =(.
Mamma, örjan och Kristoffer var här vid 12 och åt middag. Jag var så trött. När det hade gått gick jag och la mig i 2 tim tills Amra ringde och väckte mig. Sophie kommer ikväll, om någon timme skulle jag tro t.o.m. Ska bli såååå kul att se henne. Jag kan faktiskt se till hennes pappas uteplats från min balkong. VI kan stå där och vinka till varandra, yay.
Jag publicerar sdean före och efter bild =)

Hörde igår på radion:)


Trött ....

Nu ska jag sova lite. Sofia gick hem för en stunds sen. Vi skulle bara se EN film, blev två fast istället för den sista filmen pratade vi istället :). Det kanske blir lygnevi för våran del imorgon. Och sedan har jag en glad nyhet, Sophie kommer imorgon, yay, me happy :).
Imorgon kommer även mamma ochj Örjan på middag eller rättare sagt lunch vid 12. innan dess måste jag ha städat hela lägenheten, duschat, lagat mat och sovit ( det hinner man alltid med:) )
Så god morgon människor, ha en trevlig dag!
Ps : jag är ledig fredag och lördagen , yaya!!

well o well

Konstigt men jag är lite trött. Ska nog krypa till kojs och drömma bort mig lite. Imorgon blir det städning som gäller.
Grattis ännu en gång Amra.
Nighty night!

Yes m'am

Bilden “http://ny-image2.etsy.com/il_430xN.23209850.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

Ny favorit - Gary Moore


Lazy day...

Idag har jag inte gjort ett skit. Gick upp halv ett, åt mat och tittade på den indiana jones :). Känner mig så seg. Jag som skulle gå upp innan 11 idag. Hade även konstiga drömmar inatt, något om monster och dörrar som stängdes, ormar och träd som blev levande. Jag ska se om jag kan ta ledigt imorgon och hitta pånågot med kompisarna. Har inte lust att jobba imorgon kväll, slulle hellre ha velat jobba dag, men men. Min lägenhet är så oren. Har disk i högar överallt. Måste städa imorgon

Ikväll ska jag titta på film, äta godis och se om någon vill göra mig sällskap, om det är någon som vill se på film med mig ikväll så sms mig :)

AMRA to you


Crap...

Fan mobilen dog när jag pratade med amris. Den är helt död, noooooo. Måste hitta laddaren nu :(. AMra kommer hem om ca en vecka, yay är så lycklig! Ska bli så skönt att ha henne här HELA sommaren. Grattis ännu en gång sötnos

GRATTIS MIN UNDERBARA BÄSTIS PÅ 20 - ÅRS DAGEN




https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2008/cimg4022_21355664.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2008/cimg3773_20306318.jpg
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2008/cimg3514_20014703.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2008/cimg3426_19228618.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2008/cimg3843_20572448.jpg


PS: Amra kolla din hotmail när du kan. Jag har skickat en sak till dig!!!



Grattis, Grattis, grattis, grattis, grattis på 20 - års dagen amris!!!!!
Jag älskar dig!!

Läget??

Min dag idag har varit så tråkig. Gick upp halv tolv. Hade så konstiga drömmar. Först drömde jag att jag hade blivit skjuten i magen och fick vänta i 1 1/2 timme på att ambulansen kom. Jag trodde att jag skulle förblöda men det hade läkt när ambulansen kom, och det var mim mamma som var ambulansföraren. sedan drömmde jag att jag var en agent och att jag skulle skydda en kvinna från att bli skjuten. Kommer inte ihåg hur den slutade, eller det var kanske samma dröm, jag blev skjuten när jag skulle skydda kvinnan. Kommer så inte ihåg.
Nu har jag mat på spisen och ska till jobbet vid 16. Min fot är lite bättre idag. Så jag kanske inte behöver ha på bandaget så mycket till... Måste kolla till maten nu :)

501

''Detta blir mitt 501- ade inlägg, yay. Fan vad jag skriver. Har haft denna blogg sedan september förra året. Det är kul att titta på gamla inlägg :)

I miss Amra

Bilden “http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1951/113/92/773793756/n773793756_1210428_2727.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

I miss this person so much, come home soon darling.
Snart blir du 20 år, jag känner mig så ung, haha. Om ett dygn blir du 20, fan vad tiden går fort.

Miss you!

Hell ya :)

Bilden “http://i261.photobucket.com/albums/ii68/big-j-josh/Viva-La-Bam.jpg?t=1243892961” kan inte visas, då den innehåller fel.

Jag har börjat se på det galna programet på mtv, viva la bam nu, sjukt roligt, det går lite till överdrift ibland, man man skrattar iallafall.

Om jag bara kunde gå i dessa

Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/R/6/218/448684/image2xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/T/5/142/623838/image3xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Bilden “http://imagecache.asos.com/inv/U/5/142/648581/image3xl.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.


Så snygga alltså, måste köpa ett par jättehöga och lära mig gå i dem.

jjeqpfiåq

Sabina kom till mig innan. Vi satt och tittade på tv, sedan drog vi till frölish och åt hamburgare och lite mos, fan vad mätt jag blev. Sedan satte vi oss vid skenes populära vattenfall och käkade upp maten. Satt där en stund och bara tjatade sdean begav vi oss till konsum där jag köpte lite mjölk och en liten bit mörk choklad, så förvånad att jag inte köpte en 200g chokladkaka, är faktiskt lite stolk över mig själv, men jag var inte direkt sugen. det gick faktiskt bra att gå, hade inte så ont, tur att jag har bandage. Nu tittar jag på 2 1/2 män. Absolut älskar den serien!
Snygg rubrik val, visste inte vad jag skulle skriva, så det blev bara lite random bokstäver :)

Ompysslad

Nu skulle man ha bott hemma, eller har en pojkvän som skulle kunna pyssla om en. Såg på min fot imorse och den var så blå och grön. Kom på innan att sista gången jag stukade foten var när jag och Sofia cyklade hem drån lounge 2 år sedan, juldagen var det. Jag skulle gå av min cykel och trampade snett. Jag låg mitt på vägen och sofia bara skrattade åt mig. Jag kommer nog att ligga på soffan hela dagen idag. Så kul så när det är så fint väder ute. Jag får skaffa en permobil så jag kan komma ut lite, haha. Nu ska jag se på gossip girl sedan äta salsa med tacochips,,,, mums..

Bilder från helgen som gått





Bild 1
= Jag och min lampa - blev faktiskt en bra bild
Bild 2 = Sofia shackar en drink :) shake it girl!
Bild 3 = Sara, Emma och Maria på min balkong - so cute they are!
Bild 4 = Jag och Emelie ( mina bröst hoppar snart ut, haha
Bild 5 = Jag och söta Sofia
Bild 6 = Sofia med vår watermelon daquiri drink
Bild 7 = Jag och Sabina ( hon har blivit besatt av ett spöke, därav ett skuggit ansikte, lol
Bild 8 = Jag inne på hotellet under en lampa
Bild 9 = Resultatet av hotellet och 4 timmars jobb :(. Men jag har lindat den nu och tagit en ipren och ska vila hela dagen idag.

RSS 2.0