Den stora dagen är äntligen här!

Jag har nu varit och hämtat mina nycklar från marks bostad. Har till och me varit och tittat på den med pappa och Pia. Just nu är jag hos pappa ska vara här tills mamma, örjan och krsitoffer kommer med min hyra kärra och plockar upp mig och mina saker, blir nog en hel del bärnade idag, men det är värt det!

Som första hyresgäst på marks bosatd fick jag även en matkasse av tyg, en liten verktygsask, en sådan 10 kr nyckelring, lite rebatter och mina nycklar såklar.

Lönen kom även idag, vilket var så etferlängtat.

Jag var inne på moore i punkten huset och köpte tre par jeans, två toppar och en klännng till priset av 500 kr. Moore var ju inte heller en billig butik men de hade total unförsääljning då de stänger inom kort. Jag gjorde en hel del fynd! Sätter in bilder sen på dem har inte min kamera här just nu!

Nu ska jag ta isär min säng och sedan bära ner alla mina saker till första våning då mamma och alla kommer om 2.5 tim. så heljs svejs

Jaha....ännu en vanlig dag...

Inget roligt händer i mitt liv nu! Det enda jag gör är jobbar och sover. Jag kan inte heller göra saker för jag har för närvarande inga pengar. På fredag händer det dock mycket. Ska få lön, ska hämta min lägenhetsnyckel, ska kolla in min fina lägenhet och ska börja flytta in. Jag har planerat att köra två last sammanlagt på 5 tim. Ett från pappa där jagska hämta min säng, lådor och en bokhylla. Från mamma har jag en bokylla, en soffgrupp, en soffbord och massa lådor och nyinköpta saker till lägenheten.

Jag har nog bestämt mig för att ha min inflyttningsfest den 7 mars, någon som vill komma?? Amra är hemma då under den helgen och jag hoppas Sophie kan komma med.

Ja Sophie jag SKA  komma på din. Tänkte komma till dig på torsdagen den 12 och stanna till söndag om det går bra med dig??

Snart ska jag till jobbet, jobbar bara från 16.45-21 så det är skönt och imorgon är min sista jobbdag för veckan från 7.30-14.00, sedan ska jag packa de sista sakerna och vipps så flyttar jag.
Under helgen blir det Ullared på lördag, möblering av lägenheten och på sönda blir det antagligen ikea eller borås.

Finns spöken?

Jag har altid varit intresserad av det paranormala, spöken, hauntings av hus, historier om konstiga saker, människor som lär har varit besatta osv.

Undrar om spöken, eller de är ju andar verkligen existerar.?

Hittade några intressanta bilder.

The Back Seat Ghost

The backseat ghost kallas denna

Specter of Newby Church

Specter of Newby Church

- Berättelsen bakom:

Detta foto togs 1963 av Pastor KF Herre på Newby kyrkan i North Yorkshire, England. Det har varit en kontroversiell bild eftersom det är alldeles för bra. Den svepning ansikte och hur den ser direkt i kameran gör det ser ut som det var ställt - en smart dubbel exponering. Men förmodligen fotot har granskas av foto experter som säger att bilden inte är resultatet av en dubbel exponering.
Pastor Herre har sagt om bilden att ingenting var synligt för blotta ögat när han tog bild av hans altare. Men när filmen togs fram, står det här konstiga figuren där.
Den Newby kyrkan byggdes 1870 och så långt som alla vet, inte har en historia av spöken, hauntings eller annat märkligt fenomen. Dessa varför har noga analyserat de proportioner av föremålen på bilden beräknas att SPÖKE är cirka nio meter hög!


Någon som kan tänkas få mardrömmar inatt??
Inte jag iallafall!
God natt sötnosar
Ps: Jag hittade min kamera laddare! :)

Kan man tänka sig??

Jag kan inte hitta min kamera laddare någonstans. Den är helt väck. Jag håller ju på att packa ner mina saker och allt är klart hos mamma och där var den inte, här hos pappa är jag nästan med klar men har inte hittat den här heller. Jag får ta och leta efter den i resten av huset med. Jag behöver den verkligen för mitt batteri till kameran är urladdat och jag vill ju ta kort på min nya lägenhet och lägga upp här sedan. Lite före och efter bilder skulle vara kul.

Läste nyss på Perez hilton att det ska bli en scream 4 film. Det var med den filmen jag började älska skräckfilmer. Jag kommer ihåg att jag fick scream av pappa i julklapp och när jag såg den blev jag helt kär i den. Som tur va fanns det två till jag gick ner till den affären som låg där erikshjälpen är idag ( kommer inte ihåg vad den hette men den lades ju ner ) och där såg jag de två filmerna, jag köpte dem dreikt och kollade på den flera gånger i raa efteråt. De var ju så bra. Fortfarande tycker jag att de är bra, den första och trejan är bäst, men tvåan är med bra men det händer inte så mycket i den. 

Tänk att jag snart flyttar, kan inte fatta det. Jag blir vuxen. Hoppas bara att mina pengar räcker och att jag får mycket jobb på hemtjänsten med annars vet jag inte hur jag ska klara mig. 

Ett plus är att jag har äntligen fått min delegering, nu får jag ge medicin till våra vårdtagare.

Igår innan jag gick och la mig gick jag igenom en låda där jag har sparat en hel del massa bra, skrivet av mina kompisar från mellanstadiet och lågstadiet och några från föräldrar och andra människor i min närhet.

Jag har många brev av Sophie, så gulligt hon skrev. Vi började alltid våra brev med. Hej hur mår du? Jag mår bra. Alltid. Det finns nog inte ett enda brev som inte börjar så. Men det är väl det vanligste sättet att börja ett brev så.
Jag kom ihåg att vi brukade skriva kill listor - vilka killar vi gillade från 1-10 . Jag har några kvar. En sak fastnade jag för. Sophie hade skrivit en fråga, så här löd den: Skulle du sova i samma säng som din kille i en vecka för 1 miljon?
Så söt fråga, man märker hur allt har förändrats nu när man är lite äldre. Det är mycket man skulle göra för en miljon i dagens läge. Hennes svar var ; jag skulle gjort det för 1000 kr. Jag skulle då gjort det gratis nu. 
Jag hittade massa av gulliga tankar och berättelser i breven, så kul var det att läsa.

Jag läste också Amras brev som vi skulle öppna på studenten. Vi satte oss en dag 2004 och skrev det, vi bestämde oss för att inte öppna det förään på studentdagen och det gjorde vi också. jag kommer inte ihåg så mycket av vad jag skrebv i mitt brev till Amra men i hennes brev till mig skrev hon om hur modet var och hur kul balen skulle vara. För det första så gick vin itne på balen, det blev londonm istället och modet då 2004 var att ha byxerna innanför sockarna. Och vi tyckte båda att det var så fult. Än idag går jag så men det är bara för att byckerna är förlånga eller om det är för kallt, nu vet jag iallfall vad det kommer ifrån.

Dett blev ett väldigt långt inlägg men jag var tvungen att " skriva av mig" lite!

snart blir det chile con carne ochj sedan mer nerpackning!
Puss :)  

2 veckor sedan :(

Det har nästan gått 2 veckor sedan jag var inne och bloggade sist. Fan vad länge innan brukade det inte gå en enda dag då jag inte var inne här. Men jag har faktiskt inte haft tid och så har inget nytt hänt i mitt liv. Bara jobbat och packat. Nu är det bara 5 dagar tills jag ska flytta, den 27 feb, nästa fredag alltså! JAg längtar så!!

Sophie flyttar ju med snart, så kul att vi flyttar samtidigt!!

Ska se om jag hinner blogga mer i veckan.
Puss

Tiden räcker inte till!

Varför kan inte tiden gå saktare för du skulle jag hinna med att göra mer saker. Det enda jag gör är jobbar och jobbar, sover, skiter och äter. Det är inget liv men för att ha ett liv så måste man göra dessa saker. Tiden måste vara längre eller gå saktare helt enkelt.
Idag blev jag 2000 kr fattigare. Var i min blivande lägenhet idag och betalde för bordet och tvättmaskinen, hon visade hur man satte igång den och så. Hon är så trevlig så och jag försökte agera helt nomel då jag har tendens att vara över trevlig vid möte av vuxna nya människor.
efter min lilla tur till henne bar det av till mormor, en ca 5 min promenad för lite lunch. Vi åt blev mätta och sedan sov vi middag! Jag var så trött för jag hade gått upp vid nio gått in till Kinna från mig tagit bussen till min lägenhet, ätit och sdean pratat med lilla mormor.

Nu är jag hemma och nör jag kom hem till pappa då alltså hade de också mat klar, så jag blev riktigt mätt efteråt. efter det satte jag mig och tittade på tv, rörde mig inte ur fläcken på 4 tim nästan, såg på spider-man 3 och national treasure 2, spider man sög men jag gillar det "svarta lebbiga monstret " som såg ut som lakrits. Blev så sugen på det efterår, hehe.

I helgen var jag ju hos lilla SAbina och vi åt pizza och tittade på en djävulsk romans och sedan sov vi för jag skulle jobba halv åtta dagen efter..

Ett minus är att jag inte har sovit så bra under den sista tiden, vaknat massa gånger per natt, varit skit törstig, det samma på kvällen inte kunnat somna på flera timmar. Det är väldigt ovanligt för mig. Jag har alltid kunnat somna snabbt och sedan sovit hela nätterna långa, kanske beror det på att jag har jobbat för mycket.

Imorgon ska jag jobba 11 tim först från 7,30-13,30 och börjar sedan 16-21 igen, orka orka!!

ska nog lägga mig framför tv nu sdean ska jag sova!! så god natt!!


Hejsan :)

Det var länge sen sist jag var här inne. Internet äntligen!
Jag var på Ikea i lördags med Sofia och mamma och handlade för lite över tusen lappen fick 44 artiklar. köpte mest saker till köket och lite till badrummet. Snart flyttar jag. Den 27 denna månad får jag nycklarna så hela den helgen går till flyttning och på söndagen åker jag till ullared för att handla allt som behövs till köker, mat då alltså!!

Betalade min hyra igår och anmälan till högskoleprovet så nu är jag pank. Som tur var har Kristoffer sportlov nu så jag kan låna hans busskort för jag har inte råd med ett eget :( , det känns så konstigt att inte ha pengar, men så blir det väl när man får egen lägenhet!! opengarna går ut illa kvickt! men det är sååå värt det!

Ikväll ska jag till Sabina, vi ska ha lite kul. Ska sova där med för jag jobber imorgon från halv åtta så från henne är det inte så lång till jobbet.

Jag hittar inte min kameraladdare, vill så ta kort på mina saker jag köpt till lägenheten!

Får leta som fan nästa vecka här och kanske börja packa lite med!!

Ha det gött.

Ps. jag saknar amra och sophie!!


Hej igen

Vi har inget internet hos mamma så jag kan inte blogga :(, imorgon blir det nog lite hos pappa. Men inget har hänt bara jobba och jobb!!

puss

RSS 2.0