2010

Om ca 11 timmar inviger jag och mina kompisar det nya året 2010! Hoppas det blir det bra år där mycket händer, jag har inga förhoppningar då det säger jag varje år. Men jag SKA göra det till ett bra år!
2009 var ganska tråkigt :S

Några händelser ur 2009

- Den 27 januari fick jag min lägenhet och flyttade in där
- Jobbade fortfarande kvar på hemtjänsten
- Firat massa 20-åringar
- Hälsade på Amra i Uppsalal, överaskade henne rejält när Sofia med var där!
- Var hos Sofie ett par gånger
- Festade en del detta år
- Hade en ganska bra sommar
- Börja studera på universitetet
- Var i Stockholm med släkten
- Firade jul hos mig!

Ja och så hände det massa saker till. Okej detta året var kanske inte så tråkigt ändå, men nästa ska bli bättre!!

Från kl 000, inatt så ska Louise vara godis fri!!

Nu ska jag äta och börja så smått att göra mig iordning inför kvällen!

Gott nytt år och vi ses nästa år :D

Älskar er alla!

Wow!

http://theblemish.com/images/2009/11/victorias-secret-fashion-show-2009-500x311.jpg

Så snygga!

Soon !!

Idag skulle jag till Göteborg fast orkade inte. Så jag och Sabina begva oss till Kinna. Systemet och något till imorgon stod på listan. Vi hittade både något. Jag hittade en snygg svart topp som jag tänkte ha till ett par svarta byxor. Köpte även lite hårfärgning då jag färgade det på juldagen så blev det inte som jag hade tänkt mig :S

De hade inte asti cinzano  :S så jag och Sabina köpte martini cinzano istället, hoppas det är lite gott det!

Ikväll ska jag städa lite, kanske färga håret och ta det lugnt!

Tisdag

Gick upp relativt tidigt och gjorde inte mycket fram till att jag skulle börja jobba. Det gick snabbt på jobbet hann även med en sväng till affären. Ikväll blir det "How I met your mother" maraton säsong 1. Med massa godis och dricka. Om några dagar blir det Bye bye candy hello healty stuff :D

Julen är över nu!

Ja nu har vi gått förbi julen 2009 och väntar på att 2010 ska börja. Min jul var jättebra, den spenderades med mina kära familjer hos mig och med mina underbara vänner på fest, förfest, jobb och myskväller.

Måndag idag, vilket innebar min första ledigta dag på länge. Sov lite för länge, men men vad fan vem bryr sig! Dagen ska spednderas på ett slapp sätt, detta är min "söndag".


Juldagen - förfest

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/juldagen-frfest_66291695.jpg

Julafton :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/julafton_66290978.jpg

Julhelgen som gått!

Julafton!

Började med att jag jobbade till 14.30, kom hem och mitt sällskap hade inte kommit än så jag han göra mig iordning lite. Vi började förbereda maten och jag missade början på Kalle Anka :(, jag missade min favorit - tomteverkastaden. Jag missade hela, såg bara fem min utav Kalle Anka och det var inte roligt! Jag missade min tradition, men får väl vänta tills nästa år.
Jag, mamma, örjan och Kristoffer gick till mormor en liten stund för att säga god jul och jag och Christina bytte julklappar. När vi kom hem så började vi äta. Jag hade köpt ett vin till mig, Pia och farmor och det var gott, sött och bra! Efter maten var vi alla jättemätta och vilade en stund. Sedan blev det dags för klappar. Jag fick nyttiga saker som formar, strykhjärn, mat, filmer etc och det var jättebra! Jag blev ensam igen runt 20 tiden och var så trött. kollade lite på tv sedan la jag mig vid 23.

Juldagen

Jobbade några enstaka timmar på morgonen. Kom hem och sov i 2.5 h vilket var behövligt! Sedan färgade jag håret, såg nästan inte någon skillnad alls och sedan kom Sofie och hon klippte min lugg :D. Vi började förfesta lite och pratade om allt möjligt som vanligt :P rätt som det var kom Amra och vi började dansa och ta massa kort. Sofia kom relativt tidigt 20 tiden och förfesten fortsatte. Jag och Sofia gick till bussen och den var såklart försenad :S. Vi kom till hotellet och träffade lite gamla vänner vilket var skoj. Jag och Sofia dansade nästan hela tiden och jag vrickade inte min fot en enda gång, snubblade dock när jag skulle ner för trappan för att hämta ut våra jackor, det var pinsamt men jag trot inte många såg mig. Men vad människor trängs när de sk hämta sina jackor, man kände sig som en packad sill och jag tyckte synd om de som stod i garderoben för de hade fullt upp hela tiden. Till slut fick jag våra jackor och jag och Sofia begav oss hemmåt, gåendes. Inget jag rekommenderar. Fan vad ont i fötterna jag hade. Kände som om någon stack kniver  i dem och så var det slasksnö överallt med så kalla som is blev de på köpet med. Men när vi kom hem, det var den bästa stunden på slutet av kvällen. Sofia traskade hem och jag lagade lite mat, åt och kollade lite på tv, men såklart så fanns det ingenting att se :S. Jag gick och la mig 3.45 och somnade inom fem min.

Annandagjul

Vaknade vid 9 men gick inte upp förrän vid 12. Idag ska jag och Sofie äta bakfylle mat, :D jag är inte något bakfull, vilket jag inte brukar vara! Men jag drak inte så mycket igår heller. Sedan blir det mycket slappande ikväll och imorgon ska jag jobba 7.30-16, orka!!

Jag fick reda på nyligen att jag blev godkänd på min hemtenta där vi skulle skriva ett pm till ett projektarbete, yay!!

God jul :D

Idag är det julafton. Jag har gjort mig iordning nu och väntar på att mitt sällskap ska anlända.

God jul på er alla önskar mig :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2425_66041746.jpg

20 min kvar

20 min till julafton!

Har jag julkänsla - nej
Har jag julkänsla i min lägenhet - defenititvt
Finns det klappar under granen - Ja
Är Louise trött - JA

Nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba 7.30-14.45 sedan hem och fira jul med familjen.
Ska även färga håret någon gång imorgon :P

God jul från mig till er alla!


Dan före dopparedan

Kan inte fatta att det är julafton imorgon redan. Känns som en helt vanlig dag, jag kommer nog inte få någon julkänsla förrän vid 15-tiden imorgon när Kalle Anka börjar.
Fick även lite mer jobbtider. På söndag ska jag jobba från 7.30-16, orka fast bra med pengar!
Jag hittade en kjol på lindex som jag ska ha på juldagen, även strumpbyxor måste hitta en topp nu till den med. Hoppas hoppas man hittar något i Ullared!!

Jag köpte även lite godsaker från systemet, lite cider, vin till imorgon, sourz med redberry smak ( ska få av mamma i julklapp ). Sedan bar det av till hemköp för lite annat köp. Bla prinskorv och ingrediener till min potatisgratäng jag ska göra imorgon. Jag och mamma blev sedan upphämtade av Christina som körde oss hem till mamma och nu sitter man här och väntar på att Örjan ska komma hem såvi kan åka till Ullared. Ikväll blir det att slå in alla julklappar och förberda maten inför morgondagen..

 Nu ska jag läsa min cosmooch dricka julmust :d

God jul på er :D

Jag vill ha fredag nu!!


Nehe!

Kom på en sak..

Får nog inte så lång sovmorgon imorgon :S
Måste till kinna och handla saker på systemet och hitta något till juldagen också. Inte direkt stort utbud men något kan man nog hitta :D

Snart får man pengar så räkningar kan betalas och mobilen kan blir påfylld!!
De borde ha ett systembolag i Ullared också!

Nyårs - löften!

Jag har inget emot nyårslöften, vissa kan jag hålla vissa inte :S. Men här kommer mina.

  • Inte äta godis, inkluderat snacks ( nötter är okej ), kakor, tårta!
  • TRÄNA!
  • Äta nyttig!
  • Läsa mer böcker!
  • Ge mer tid till familj och vänner!
  • Gå på minst en festival!
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/nyrs-lften_65811819.jpg

:)

Imorgon när jag är i Ullared så ska jag nog kolla på hårfärg, har en sådan lust att färga håret igen. Vill fortfarande vara blond, iallafall denna vintern sedan får vi se. Vill med ha lugg så ska nog klippa till den lite :D

Får se om jag hittar någon färg imorgon...

I want!

Jag vet vad jag vill göra den 18-19 juni 2010!

Jag vill, jag SKA gå på METALTOWN!

Men måste hitta någon som vill gå med mig :S

Någon som vill??

http://reneesmedhult.blogg.se/images/2009/metaltown_59310160.jpg

 

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/allt-mjligt-411_65772871.jpg

 

Förra året, då jag, Sofia och Amra fick lite "gratis" festival känsla och massa snygga killar :D


Hmm???

Idag har man jobbat några timmar, skönt med lite mer pengar i början av året. Ätit har jag med gjort, vilket var supergott.

Men nu återstår frågan - Vad ska jag göra nu??

Har inget att göra, kanske skulle tvätta lite och röja upp lite småskit. Ja vet jag kan skriva ner det jag ska köpa i Ullared imorgon. Nu är jag i full rulle i någon timme sedan måste jag hitta något annat att göra.
På sistone har jag inte kollat på en enda film bara gjort massa med nyttiga saker. Och det har varit omöjligt för mig att sitta still. Knepigt! Men det är väl bra då jag får mer gjort...

Imorgon ska jag sova ut, det är en sak och betala lite räkningar inatt :(

Måndag igen...

Så är det måndag och jag har gjort lite, eller...

Imorse begav jag mig till Göteborg med familjen och yrrade oss runt letande efter en parkeringsplats, vilket inte är det lättaste :S men vi hittade en. Gick en sväng på avenyn när kristoffer skulle möta sin kompis och de begav sig ut på lite äventyr med spårvagen. Jag pappa och Pia gick till en asietisk affär och kollade runt, damn det var billigt, jag som då är pank köpte ingen men ska så handla där! Vi gick sedan och åt, thailänskt buffé i Nordstan, mums och deras vitkålsallad var gudomlig :D.

Kom hem och spenderade kvällen med Amra och hade det mysigt!

Och slutligen på fredag blir det hotellet :D
Jag frågade och det fanns ca 25-30 biljetter kvar, så skynda :P

Nu ska jag mysa framför tv:n med lite godis :D

Klart!

Nu har jag byggt ihop mitt datorbord, underdelen än så länge, Kan inte sätta upp överdelen då en hylla är i vägen. Så nu har jag alla mina datorprylar samlade på ett ställe och inte på vardagsrummet, bu återstår bara en lampa och en mer bekvömare stol än min köksstol :S

Ska nog krypa till kojs snart, ska upp tidigt imorgon, 9 :(

Helgen min!

I fredags så var man på begravning, tårar flöd och tröstande därtill. Kom hem och började baka lite igen, fortsatte där jag la av i torsdagen. Fick även lite hjälp av brodern min. Mamma sov under tiden :P.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/julbak_65496733.jpg

Det bar sedan av till Liseberg med mamma, Linda och kristoffer. Vi gick först lite i nordstaden fast det var så tråkigt att gå där när man inte hade några pengar att spendera :S. Vi gick till Liseberg och det var så ohyggerligt kallt. Väl framme gick vi runt och tittade och spelade på några chokladhjul man hade inte lyckan med oss. I slut ändan var vi alla trötta och satte oss inne på Taube caféet och myste. Redan klockan 20 begav vi oss hem. Väl hemma kollade vi på tv och jag var så trött att jag la mig 22.30 och somnade inom 15 min, osannolikt. Mamma och Kristoffer blev hämtade av Örjan runt 00-tiden och jag hörde inte när de gick.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/jul-p-liseberg_65500372.jpg

Lördagen spenderade jag på jobbet. Skulle jobba till 10 och sedan börja 17 igen fast så snäll som jag är så frågade de om jag ville jobba till 14 och sedan börja 17 igen, vilket jag gjorde. De få timmarna jag var hemma åt jag, sov jag och kollade på tv. När jag sdean var hemma vid 21 var jag inte så trött men efter lite tv-tittande, det fanns en hel del filmer att se på men jag orkade inte så jag la mig tidigt och somnade inom fem min.

Söndag, idag, har jag även jobbat! Var så trött imorse, funderade seriöst på att sjukanmäla mig men då skulle det nog bli litre panik på jobbet :S. Jag kom till jobbet och fattade tag i en "lätt" runda och åkte med Hanna. Det var lugnt hela dagen men jag kände att jag var frånvarande hela tiden, inte på topp som jag brukar vara på jobbet. Allt gick så långsamt när jag gjorde saker men jag får skylla på att jag var trött. Träffade på lilla Amra innan jag skulle hem då hon gick på jobbet när jag gick av. Pratade även lite med Maria och det verkar som om det blir hotellet på juldagen. Imorgon blir det till att köpa biljetter.
Denna söndagskväll kommer spenderas med lite diskning och kanske uppackningen av mitt nya skrivbord jag fick av mamma som en tidigt julklapp!!

Imorgon blir det Göteborg med pappa, Pia och Kristoffer.

Over and out!

Jul på Liseberg

Begravning idag, usch :S

Snart ska jag, mamma, kristoffer och Linda åka till Göteborg för att shoppa och gå på jul på Liseberg,,

Jag och Kristiffer gjorde knäck innan och han diskade åt mig :P


:)

Jag blev godkänd på min komplettering, yay !!

Nu har jag nästan bakat klart, ischoklad, knäck och ska bara doppa mina kokoskakor i choklad sedan done.
Ska äta lite och sedan se på Simpsons - the movie !!

Imorgon blir det begravning och jul på Liseberg..

Jul, godis, snö, kyla, sova, tv, julklapp

Dessa små orden summrerar min dag..

Nu ska jag julbaka :D

To be continued!

Louise ledsen :(

Jag kollade nyss på mina jobbtider och det visade sig att jag ska jobba på lördag morgon och kväll, visste inte ens det. Tur att jag kollade annars skulle nog jobbet blir lite arg om jag inte kom dit på lördagmorgon :S. 4
Så nu blir det ingen utgång för mig :(...

Sorry Amra men vi får gå ut snart igen, snart!!!

En positiv sak utav det hela, jag får pengar som jag sedan kan spendera på en annan utgång :P

Men ni får ha det så kul tjejor och jag kommer tänka på er och vara avundsjuk :/

Nu ska jag äta lite mat :D

Torsdag ...

Vad ska jag göra idag??

Först ska jag sova och gå upp relativt tidigt.
Åka till farmor för att lämna in böcker samt handla lite.
Julbaka.
Städa.
Slänga sopor.
Bära upp saker till vinder.
Sätta in papper i min pärm.

http://www.grr.se/roliga-bilder/upload/787.jpeg

:D

Nu har jag lov!!

Äntligen!!

Träffade Amra idag och vi gick lite i affärer för att leta lite nyår - inspiration.

Jamie Oliver gör nu julmat och jag blir så hungrig fast jag nyss har ätit :P..

Snart kommer Sofia :D


Vad ska man ha för rubrik

Idag har jag haft ont i nacken, tror jag har sovit konstigt inatt :S. Får se om det blir bättre imorgon.
Jag ska till skolan vid 12 tiden, men ska nog upp tidigare för att göra lite i sista minuten research inför vårat handledarmöte. Sedan ska jag träffa lilla Amra, crap måste välja lite kläder jag ska lämna hos henne tills på fredag så jag slipper bära med det på fredag. Då blir det upp några timmar innan jag ska åka till Göteborg.

Imorgon är det en vecka kvar till julafton :D

Sleepy time soon!

Ps. jag ville att Kevin skulle vinna hells kitchen istället för Dave, men fan vad god mat de gör, eller ja det ser gott ut :P

:(

Måla, skissa, rita! Det vill jag kunna göra! Tänk att kunna fånga något på papper som du själv har målat. Varför fick man inte den talangen då min farmors far kunde måla :(, så typiskt!

Jag kommer ihåg när jag var yngre, då målade man mycket, varför slutade jag?? Ska börja med det igen, lite smått iallafall....


http://files.myopera.com/brokenheartvn/albums/675258/paintings-12472074.jpg

Done!

Jag gjorde chokladmuffins med två olika smaker! En med bär och en med hackad choklad...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2353_64830145.jpg

Före

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2355_64830188.jpg

Efter

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2359_64830220.jpg

Gjorde lite frosting, men det blev misslyckat :S

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2361_64830415.jpg https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2363_64830451.jpg

Rose - bär
Blåa - hackad choklad

Jag skulle haft mer formar för det "pyste" över i ugnen :S
Nästa gång>!

It´s baking-time

Nu ska jag baka lite.

Om någon har lust att provsmaka mina juvliga skapelser när de är klara så kom gärna till mig.

Ett ord säger jag bara - CHOKLAD


Snyft!

Inatt hade jag en väldigt hemskt dröm!

Jag drömde att Kristoffer och Pia hade dött och jag och pappa skulle på begravningen vid idrottshallen där Amra bor. Jag kunde inte sluta gråta och när jag vaknade idag hade jag ont i ögonen. Kan man gråta i sömnen tro??

Drömde nog det för att på fredag ska man på begravning igen :(

Detta är en mardröm för mig. Att drömma och spöken, mord och andra dåliga saker, det är roligt och spännande men aldrig när någon nära dör i en dröm - mardröm till max!!

Sabina kom till mig idag vid sjutiden och jag var så trött, märkte att det var snö ute och sedan kom jag på att jag var ledig, yay!!

Nu ska jag äta lite för jag är så så hungrig!!


Jaha!

Ha! Såg nyss på 2:an de pratar om musikhjälpen. När jag kom till göteborg idag så såg jag nedräkningen på en storskärm mitt emot bältesspännaparken. När jag åkte över bron så såg jag Kitty Jutbring och hon gick och pratade med någon. Som det visade sig vara en person som var med i programmet. Det roliga var att bussen jag åkte med var med i tv nyss, jag var nästan med i tv, haha!!

Allice Cooper var inne i glasburen och önskade första låten, fan vad jag skulle ha velat se han i Lisebergshallen :P

Oväntat besök

Runt 21 tiden innan fick jag besök av en com hem kille - en av dem från förra gånger, fast inte den snygge :(. Jag höll på att pröva kläder och så ringde det på dörren och jag trodde det var Sabina som skulle hämta mitt kort men de var ju inte det. Killen verkade nervös, kanske för att jag stod i en urringad tröja och en kort kjol :P. Han frågade om allt var bra med mitt internet och det var det, samma sak som jag sa förra gången duden vare här. Sedan frågade han vad jag skulle göra sedan, jag skulle äta, kolla på tv och sedan sova... Han gick sedan till min granne.

Varför kunde det inte vara den snygga killen som kom tillbaka :(

Nu ska jag kolla på tv eller någon film, vi får se..

God natt på er!!

Spänningen stiger

Jag skulle egentligen gått upp 7 imorse för att åka till skolan och hämta min hemtenta, fast orkade inte så jag åkte dit vid 10 istället och denna gång hittade de den :D. Jag kom hem och åt lite mat sedan satte jag och började skriva min komplettering och nu är jag klar, äntligen, hoppas jag får godkänt!! Imorgon får jag reda på det...

Nu ska jag äta glass och slappa!!


Det blev en låång sovmorgon

Well jag tyckte att jag förtjänade en sovmorgon som nyss gick jag upp. Det var så skönt att sova, jag vaknade 11 fast låg i sängen tills nu. Det är det bästa med morgonar att bara vara vaken och ligga i sängen och tänka på bra saker. Sedan kom jag på att ikväll ska vi på bio - New moon. Så jag fick gå upp så jag hinner piggna till och äta innan vi drar till borås.

Amra, jag drömde om dig inatt. Du skulle köpa trisslotter och när du skulle betala poppade lotterna upp ur en maskin inlindade i en påse. Vi bara utbrast - wow, vilken teknik alltså! Haha

Nu blir det frukost/lunch..

Yay

Jag hade roligt denna lördagskväll!! Fick ett trevligt besök av Sabina, Moa och Sussi, samtalen vi hade innehöll en hel del massa skratt, vilket var härlig, var ett tag sedan jag skrattade så mycket :P

Detta gjorde då mig pigg :S men får väl sova snart ändå...

Det snöar ute !!

God natt!

I know what to do!

Jag ska ta en lång dusch, med peeling, ansiktsmask, hårinpackning osv.

Sedan blir det glass, hade glömt att jag hade det i frysen :D

Lördag ??

Vad ska jag göra ikväll??

Inga planer :S

Jag har städat mitt skafferi och har inget annat att städa i hela lägenheten, känns skönt fast ändå inte ....

Jag vill göra något ikväll, har en sådan energi och kan inte sitta still. Jag vill inte se på film eller tv idag....

Vad ska ni andra göra ikväll ??

Vad händer denna lördag??

Jag har kommit hem från jobbet nu. Ska laga lite mat och sedan ska jag städa mitt skafferi, blev galen på det igår när jag inte kunde hitta saker :S

Jag gick även lite tider på jobbet
julafton - 7.30-14.45
Juldagen - 7-30-10.15

Goa pengar det!

Fast det kommer bli lite stressigt på julafton då jag får sällskap på kvällen och måste fixa iordning allt :S

http://content.expressen.se/blog/49/54/44/liljeholmsbron/images/hamburgare_allt.jpg

En sådan här ska jag äta idag, fast i mindre format :P

Ha en bra lördag!

Toodles!!

Dags att sova nu!

Emelie och Sofia har gått hem, nu ska jag sova. Vi ska gå på New moon på söndag i Borås, ser hur bra eller dålig filmen är, finns ju massa olika reaktioner på den.

Det vi kom fram till ikväll, bla:
- Vi ska alla springa tjejmilen ( hmm??)
- Det ska bli ett roligare år 2010 ( vilket vi säger varje år :P )
- Sofia blir irriterad på att jag skriver och säger "med" istället för "också" :P ( det kommer nog inte jag ändra på än.  kommer tänka på  Sofia varje gång jag skriver med i en mening härdanefter)
- Jag kan inte lyssna på lugna låter utan att göra något annat ( jag blir nervös av viss lugn musik :S ) Men nu sofia har jag faktiskt J. Tillman i bakgrunden :P
- På söndag blir det bio i Borås
-osv, osv, osv, osv, osv, osv

Nu ska jag sova!!

Ska upp tidigt för att jobba ....Enbart några timmars sömn :(

Den ska städas

Jag har inget att göra :S, inget på tv, inget på datorn som är intressant. Hela lägenheten är städat från topp till tå, utom en sak - garderoben! Jag ska nog ta och städa den, har inte röjt ut den sedan jag flyttade hit i februari :S... Får se vad mycket oanvända kläder man hittar :P

http://1.bp.blogspot.com/_i0HWvxtlWXc/SiynKFRCl7I/AAAAAAAAAPo/w7rwf_WKR5w/s400/st%C3%B6kigt.jpg

Friday I´m in love

Nu är det fredag!
hämta min uppsats
Egentligen skulle jag åkt till skolan imorse fast försov mig, väldigt irriterande. Nu får jag åka dit på måndag och hämta min uppsats.. Mamma ringde vid elva och då vaknade jag efter ca 5 alarm, men kroppen ville inte gå upp :S. Mamma och Örjan kom sedan och de hjälpte mig att hänge upp en ny lampa i köket och spika upp lite saker. Sedan körde de mig till affären. När jag kom hem kom vaktmästaren och fixade min lampa under fläkten, så nu har jag lyse när jag ska laga mat :D.

De ringde även från jobbet och jag ska jobba imorgon 7.30-13.15, får se hur det går med min stukade fot :S.

Ikväll får jag besök av mina fina vänner, Sofia och Emelie.

Dålig början på dagen fast massa bra slut!

Fick dra mig upp i sängen imorse, jag var så trött!! Jag åkte in en timme tidigare till skolan för jag skulle hämta ut min uppsats. När jag kom dit och frågade efter den så kunde de inte hitta den. den ordinari som brukade jobba där var ledigt så hon som vikarierade hade ingen aning vart den kunde ligga. Så inte roligt det. Sdean hade vi möte med gruppen och det tog ca 30 min, onödigt att gå på!
Sedan skulle jag gå och leta en present till min bror. Men först skulle jag in till en affär som säljde böcker för 25 kr st vid grönsakstorget. Jag gick runt där inne och skulle gå ner för en trappa och vad gör jag, jag vrickar till den och ligger där på golvet en stund. Vilken smärta säger jag bara, jag började nästan gråta men gjorde inte det! Inte nog med det så fanns det ca 10 pers i affären och inte en enda hjälpte mig upp. En frågade hur det gick med mig. Visa lite sympati folk! Iallfall jag haltade mig ut och satte mig på trottoaren och häöö tillbaka tårar och försökte bearbeta smärten, en tjej kom fram och frågade vad som hade hänt, hon sa att det såg ut som om jag skulle svimma, lite omtanke fick jag! Jag haltade mig till apoteket och köpte en linda och åkte hem.

Det är inte lätt att cykla med ett ben! När jag kom hem var Pia och mamma där. De hade varit så snälla och städat hela min lägenhet och fyntat lite med. Vilka snälla mammor man har :D tack så himla mycket!! Jag var väldigt chockad när jag såg vad de hade gjort.

Pappa kom sedan och hämtade oss och vi åkte till farmor. Där åt vi napoleonbakelse och Kristoffer öppnade sina presenter. Jag hade ju inte köpt något till honom p.g.a min vrickade fot men en hållplats innan jag skulle gå av kom jag på att en upplevelse var bla. årets julklapp, så jag tänkte att jag kunde skriva ett brev och ha med tre olika förslag på vad han kunde få, och det var något vi skulle göra tillsammans då jag ska bjuda på allt. Det första var bio med mig, sedan jul på liseberg och den sista var att jag skulle bjuda Kristoffer på middag. Han gillade den och det är jag glad för. Vi ska på jul på Liseberg nästa vecka.

Vi åkte sedan till mamma för att fira där med mormor, morfar och Christina. Vi åt tårta igen och pratade. Efter det åkta vi hem och nu är jag hungrig så jag ska värma lite överbliven paj från igår.

Det var ett långt inlägg på en händelserik dag, hoppas ni orkade igenom det :P

Grattis ännu en gång Kristoffer hoppas du hade en bra födelsedag
och tack mamma och Pia för en tidig julklapp!!

Grattis lilleman!

Idag fyller min lilla kära bror hela 17 år, vad tiden går fort. Det känns som om han är liten fortfarande. Tänk när man själv var 17, det var tider det, eller var det det?? Kommer inte ihåg :P

Grattis lillebror, vi ses hos farmor ikväll!

Älskar dig puss!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/kristoffer-17-r_64143372.jpg

Duktiga Louise

Nu har hon bakat med, kärleksmums :P och även tvättat.. När hon väl kommer igång finns det inget stopp på henne :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/100_2348_64133701.jpg


MIn gran är uppe :P

Idag har jag klätt min gran, är inte klar med allt annat pynt men det kommer...

Så här ser den ut : Jag vill ha med glitter, får köpa det sen. Alla dessa kulor gick på 30 kr, köpte de på 10-kr affären mitt emot Erikshjälpen, skit billigt :P och det gillar en fattig student..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/min-gran_64119645.jpg

Pratar med Emelie nu på sms och hon är hemma eller rättare sagt på landvetter än så länge... Skönt att ha henne hemma igen, har saknat den lilla filmnörden :P

Välkommen hem till kylan gumman !!

Yay

Jag blev antagen. Nu ska jag läsa konst och bildvetenskap till våren. Ska bli kul att se hur det går. En bra sak är att man inte har så många muntliga framföranden :D och det ska bli kul att läsa något som är intressant och som jag gillar. Hoppas bara det inte blir en massa plugg bara :S

Idag ska jag ta en tripp till Erikshjälpen och se om jag kan hitta lite billiga julsaker...

Dagens tips

Vad du än gör skrapa inte bort smuts eller annat från stekpannan när värmen är på. Det gör ont och nu känns det som om mitt fingeravtrycker är bortbränt. Tänkte inte ens på att den var varm, skulle se om min wokpanna flagnade och det gjorde den visst så nu får jag slänga den. Får skylla på att jag inte mådde så bra idag, när jag la fingret på en het panna.

En stekpanna är till för att steka andra, ätbara saker och inte ens egna kroppsdelar..

Här ska det sovas och drömmas sött... :D

Jag vill ut i världen!

Jag har lust att jobba. Att ha ett heltidsjobb i ett år. Spara massa med pengar och sedan ge min ut i världen på nya äventyr. Att plugga är inte så roligt som jag trodde det skulle bli. Kanske för att  det inte är det jag verkligen vill plugga. Men det är enkelt att plugga, man får csn och slipper jobba heltid. Men jag är trött på att ha lite pengar över varje månad. Varför kunde man inte få ett jobb någonstans här i Mark. Jag har ett jobb fast de har inte alls mycket tider till en, för de ska spara in på allt. Denna lågkonjuktur vi lever i nu suger alltså!!

Jag läser om massa personer som har gjort det där och det här, rest dit och jobbat där, jag vill med ha det. Jag vill resa, uppleva andra kulturer, uppleva länder och dess invånare. Jag vill bort från vardagen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/lanzarote-festande-184_63974876.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/blandat-1103_63975064.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/743576/images/2009/blandat-1894_63975249.jpg

Nästa år MÅSTE det bli en resa någonstans tjejer!!

:S - :)

Jag vaknade sent idag, och hade en sådan huvudvärk och ont i halsen. De ringde från jobbet fast jag orkade inte jobba. Varför blev jag sjuk idag, min lediga dag, den dagen jag skulle julpynta och allt :?

Idag är det tv-seriens dag, har redan kollat på tre och OTH, well en del tårar föll. Den serien kan man INTE sluta gråta till, den är så bra!!

Nu ska jag laga lite mat sedan blir det GG och kanske någon film..

Det är jobbig att laga mat när man är sjuk. Varför finns det inte hemkörning för??Från Casablanca exempelvis eller frölisch, skulle ha varit perfekt!

Behöver Louise sova??

Ja det behöver hon. Endast ett par timmar inatt gör Louise trött. Men vad har hon gjort ikväll då?? Vart på gymmet med kompisen Sabina, kom hem, duschade och åt lite mat. Efter det insåg Louise att det inte fanns någor roligt att se på tv så hon valde att se en film istället - Taking woodstock blev det. Hon tyckte det var en skön film fast lite långtråkig. Kändes som om den varade i 3 timmar istället för 2.

Louise kände igen massa skådespelare i filmen...

Nu tycker jag att Louise ska gå och lägga sig för hon kan knappt hålla ögonen öppna. Fast hennes hår är lite blött fortfarande så hon får nog vänta några minuter till innan sängen får henne.

God natt folket - Peace!

Nice :D

Det var en kort dag i skolan, var där en timme sedan åkte jag hem igen. En sak som är gött är att jag är ledig tills på torsdag :D. Dessa två dagar ska jag inte sova bort utan jag ska göra saker, som att julstäda, julpynta, hälsa på bekanta och göra lite skolarbeten.

Om 30 min ska jag åka till farmor, skulle åkt dit igår fast jag fick ju jobba istället....

Ikväll blir det gym också, fan vad skönt det ska bli!!

http://tcorona.files.wordpress.com/2009/11/gym.jpeg

Fruktansvärt!

Var tredje minut blir ett barn våldtagen i Sydafrika utan att det kommer till kännedom.
Läste en artikel på aftonbladet om det. En undersökning hade gjorts på 1738 män och där visade det sig att var fjärde sydafrikansk man har någongång utfört en våldtäkt. Och tre av fyra av dem som erkänner våldtäkt utförde övergreppen under tonåren. Enligt undersökningen är just gruppvåldtäkter under tonåren vanliga eftersom de ses ett mandomsprov av många män i Sydafrika.
Nu kan kanske alla som medverkade inte ha svarat "riktigt", vem vill erkänna att de har våldtagit någon liksom, mörkertalet är nog stort!

Hemskt!

Jag har gått igenom förstasidan på massa olika internettidningar och massa artiklar om våldtäkter finns. De bara ökar och ökar, t.o.m unga barn begår övergrepp mot andra.

Ofattbart!

Utan skuld av Charlene Smith, en rekomenderad bok om våldtäkter i Sydafrika. Jag har själv läst den, tog mig ca 7 timmar. Vi åkte till Köpenhamn och jag läste klart den under resan. Jag grät ett antal gånger under bussresan..

Jag rent av hatar personer som förgriper sig sexuellt på andra för att tillfredsställa sig själva!

Ny design

Ja äntligen har jag gjort om designen, var så trött på den förra. Ville ha en mer "mörkare" design med lite julinspirerat och som samtidigt har med saker som jag gillar.

Imorgon är det skola igen, ska möta min grupp halv elva för att börja på vårat projektarbete. Så ska upp halv nio, lite sovmorgon iallafall. Ska inte sova riktigt än, för criminal minds går på tv nu, yay!

För er som ska sova säger jag god natt till....


Sunday

Sista dagen på veckan, eller första ??

Idag har jag jobbat, sovit, städat, kollat på tv fick även för en stund sedan besök out of the blue, var lite förvånad när det ringde på dörren och där stod Kristoffer, mamma och Örjan, jag älskar när bara folk dyker upp, de som jag känner då och inte fulla människor som har "gått fel".

Jag gick igenom mina bilder jag har på datorn, 8 220 st, holy carp och jag måste börja framkalla dem snart så de inte försvinner om hårddsiken går sönder eller nåt :S.

Snart börjar alfa dog på 4:an och den ska jag se. Så see ya !!

Dagens låt - Placebo - running up that hill


:D

Helg, lördag idag, lördag kväll och jag sitter själv hemma. Kunde vara på fest nu fast ska jobba imorgon på morgonen så jag skippade den. Idag var jag på Kinnas handverksmarknad och såg ca 10 pers där. Min lillebror och hans vän sålde saker, reflexer och annat nyiigt. Pappa körde sedan hem mig, jag lagade mat, sov lite sedan bar det av till jobbet. Fick ensam rundan och den var så lätt, kl 19 hade jag 4 pers kvar att gå till så jag tog det väldigt lungt, lyssnasde på musik och åkte runt i Skene. Kom hem, lagade pizza, från grunden, gott och snabbt var det. Såg på gone in 60 sekunds och blöev förälskad i en hemi cuda från 69, jag älskar verkligen bilar från 67-72... Ska snart sova och upp med tuppen imorgon .Ska även hälsa på farmor och julpynta här hemma... Natt inatti

Gött mos

Är nyss hemkommen från matchen mellan Mark och Brahe. Mark vann med 20 poäng 70-50. Första halvleken var det lika nästan hela tiden men sedan drog de förbi i andra, yay!JAg gick med mamma och Linda och fick hela tiden förklara vad som hände, var en foul var, staffkast, felsteg, 24 sek reglen osv. Mamma fattade nästan ingen :P. Det var så så roligt att se på matchen, ska så gå nästa helg igen!!

Ikväll blir det lugnt med julmust och lite mat !! Måste diska med ( om jag orkar).
Fick betala med kort idag på bussen, så för er som inte vet så tar de inte kontanter mer på busse, vilket jag tycker är bra, bara ta med ett bankkort och betala!

Go Mark!

Puh!

Jag skickade in min hemtenta i onsdags och hade bara ett frimärke. Eftersom det var så många papper ( fem st A4 ) frågade jag min familj om det kanske skulle ha varit 2 st istället för en. Hade panik men så igår så skrev jag ett mail till min lärare och frågade om den hade kommit fram och fick svar nyss - den hade kommit fram!!

När behöver man ha två frimärken på ett brev egentligen??

Ikväll ska jag åka till kinnahallen och titta på basket, det var så länge sedan och till min förvåning ska mamma med. ingen annan ville eller kunde. Så det ska bli kul :)

Hmm?

När jag kom hem innan från pappa så hittade en urgullig katt utanför min lägenhet och det fick mig vilja ha en egen liten sötnos att gosa med.

http://www.kittensforsaleonline.com/kittens.jpg

:(

Idag har man släppt massa tårar, tröstat personer och varit allmänt ledsen.....

Inte direkt sista gången det kommer att hända...

Kyrkan och blommorna var väldigt vackra.....

Varför måste människor dö?? Det är inte rätt mot oss som är kvar här...

Livet måste går vidare oavsett...!






Klart

Idag har jag postat min hemtenta då den vilar nu lungt och stilla i brevlådan. Jag var och köpte toapapper på mm och gick in till fyndlagret och kollade på julgrejer. Fan jag måste lämna in min månadsrapport till jobbet, crap skulle gjort det idag egentligen. OOps till max. Får göra det imorgon då istället.

Snart ska jag möta min bror vid busshållsplatsen sådan bär det av till Torestorp där jag ska spendera natten och imorgon blir det Tranemo..

På fredag börjar min nya kurs med och helgen väntas inget specielllt.

Jag är så avundsjuk på Emelie nu som är i Gran canaria, det var synd att jag inte fick plats i hennes resväska :P

Toodles!

-------.......,,,,,,,''''''¨¨¨¨¨¨¨<<<<<

Jag är klar med tentan, eller jag blev det för ca 7 timmar sedan. Imorgon orkar jag inte åka in till Göteborg och lämna det så jag ska posta den istället. Vilket man kan bara om det står 2/12 på poststämplen så det enda jag behöver gör är att lämna den på posten innan 14.

Ikväll har jag haft mörka tankar, när jag skulle leta bakgrunt till mitt skrivbord, sökte jag hela tiden på dystra saker, darkness, alone, black, dark art. Yes har en lite mörk kväll.

Sedan tittade jag lite på vinylskivor. Jag skulle så vilja skaffa en LP-spelare och massa med vinylskivor och spela det. Det verkar mer, ja jag vet inte vad, lite annorlunda än spotify eller cd.skivor. Ska till pappa imorgon och se om han fortfarande har kvar sina.

En annan sak jag tittade på var att jag vill hänga upp kollage på mina tomma väggar. Foto.se har bra priser på det så ska nog göra det någongång. Jag vill gärna göra en fondvägg med någon häftig tapet eller färg. Nu har jag inte direkt råd så det får bli när skattepengarna kommer, vilket inte är förrän i juni :s men jag har tid att planera då :P

Ska nog gå och lägga mig alldeles strax, ögonen orkar inte hålla sig öppna längre.

God natt!!

http://farm1.static.flickr.com/128/400248162_1246d9ae23.jpg

Yes

Fick reda på resultatet från min omtenta och jag fick godkänt, yay!!

Jag är nästan klar med min hemtenta med, yay!!

Men nu blir det lite mat, yay!!

Måndag

Idag har jag sovit, ändrat mitt hemtenta ämne, skrivit två sidor av fyra av hemtentan, såå skönt, ätit, varit i affären, kollat på tv och slutligen sett 12 avsnitt  av one tree hill säsong 4 i rad.

Är jag trött?
Nope!
Borde jag sova??
Japp!

Vad blir det då??

Skulle gissa på en tur till sängen med massa kärlek virvlande runt i huvudet p.g.a. alla avsnitt jag sett.

Imorgon ska jag skriva klart hemtentan coh sedan se på one tree hill igen..

natti natti!

RSS 2.0