Seatonskulle =) = beautiful!


oopsy daisy

Nu kan jag vara lugn! Har äntligen betalat min hyra =) tappade bort min hyreavi och när jag ringde dem igår så fick jag inget svar. Mailade dem och fick ocr och beloppet idag. Lättnad till max!
Jag irriterar på att jag inte kan dela in mina inlägg is stycken, allt blir bara i en lång text och det är lite jobbigt att läsa då ! Har som sagt börjat jobba på mitt sommarschema nu. Är ledig 4 dagar på 2 veckor sedan har jag en hel veckas ledigt, gött säger jag!!! Igår morse varvade jag och Robin varandra, han kom till mig halv sju och jag gick till jobbet kvart över sju, kom hem vid halv tre och då var det min tur att väcka honom =P Vi hade bestämt oss för att göra en utflykt. Det blev till Seatonskulle, vilket utsikt alltså! Vi grillade, men engångsgrillen dog efter ett tag så vi fick improvisera, använda pinnar och papper och till slut fick vi en glöd. Hamburgare blev det , supergott! På vägen hem stannade vi och badade, det var ganska varmt i vattnet men där vi badade var det ganska stenigt och lite äcklig botten så jag ville inte röra den med mina fötter, tur att man nästan inte väger något i vatten =P
Idag ska jag laga friterad kyckling. Robin ligger och sover, ska nog väcka honom snart, eller det blir nog en dusch först. Sedan ikväll ska jag ta en tripp till Sofia och Emelie =D
Jag vill på bio på fredag och se eclipse, är någon på? :)

Helgen som gått

Torsdag spenderades på jobbet sedan kom Robin och hämtade mig. Jag hade packat klart allt till midsommar som skulle spenderas vid Dräggsjön. Sov hos honom under natten, men näsan rann som sjutton och det var så jobbigt. Min röst var inte den bästa heller, kunde knappt prata, så hes var jag :(.
På midsommarsaftons morgon åkte vi och satte upp partytältet tillsammans med Älgen och Dave, det gick fort och sedan bar det hem igen. Gjorde oss iordning och vilade lite. Vi kom till sjön runt 14 tiden och redan då hade folk anlänt. En midsommarstång höll på att sättas upp, lite tält här och var men musiken tog ett tag innan den kom igång. Vi spelade ett musikquiz och jag sofia och emelie + två tjejer till var i samma lag och vi VANN!  Damn we´re good !!! Sedan blev det lite andra lekar och tillslut brändboll. Stackars Sofia ramlade och slog i sig :S!
Kvällen blev inte så lång, de flesta gick och la sig runt 1. Kl 7 dagen efter vaknade jag. Det var så varmt för solen sken direkt på tältet och jag hade lite för mycket kläder på mig :P . Vi solade hela morgonen och jag brände mig lite var stans på kroppen, mina armar svider :(. Vi åt pizza i solen och pratade om evulotion och att vi kvinnor så småningom kommer börja lägga ägg =P roligt hade vi !
På kvällen åkte vi ett gängoch badade vid en lite sjö på ett avskilt ställe, mycket trevlig. Jag badade för första gången i går, trots jag var sjuk =P jag var förste man i ocjh siste man upp.
kl blev 20 och robin och jag begav oss till Dave och mina för att grilla. Träffade Annelie där också. Vi åt, drack lite och spelade ett spel. Det var roligt! Lite av charader och förklaringslek i ett. Kl halv två lämnade vi dem och deras sööta katter :)
Sov länge idag, gick upp 14 från sängen, lagade mat, såg på en film. Myste, Sofia kom en sväng och nu har Robin åkt till jobbat och mina armar svider ännu. Måste köpa kylkräm eller var det heter!
Imorgon ska jag jobba från 16-21 så det blir lite sovmorgon iallafall =)

Torsdag!

Imorse kl 9.30 ringde det på dörren, vem står utanför, redo för en kram, om inte pojkvännen min =) trött som jag var gick vi och la oss i sängen igen :P
Skulle ha åkt till farmor men min näsa är inte på topp än, den rinner hela tiden och det hjälper inte att snyta sig :(
Nu håller jag på att laga lite mat och sena ska jag träffa söta Amra för en tur i det råa vädret, gött att solen lyser iallfall :)
Imorgon är det fredag och då ska jag dricka mitt vin jag köpte på båten från Danmark :)
Nu ska jag kolla makaronerna !

Whats up??

Det var ett tag sedan man uppdaterade här så jag kände det var dags nu!
En del har hänt den senaste veckan! Det som jag är mest lycklig över är att jag har min sötnos enbart några km från mig under hela sommaren och inte 30 mil bort!
Blev överaskad igår då jag såg att han satt brevid min dörr när jag hade åkt till affären, mycket trevlig överaskning! Jag lagade mat åt oss båda med efterrätt också. Det är så mycket trevligare att laga mat till någon annan än en själv.
I lördags så bar det av till Köpenhamn. Vi hade det mycket mysigt när vi strosade nerför ströget mot hamnet, sedan mot slottet och domkyrkan. Kulturfreak som jag är :p. Blev tom en liten picknick i en park innan vi begav oss mot Tivolit igen där bussen skulle åka ifrån. Innan dess hann vi med en tur till spelhallen en bit bort. Slösade bort våra sista danska pengar men ingen storvinst blev det denna gång. Det var inte alls mycket folk på bussen så man kunde luta sätet ända ner. Att åka båt var roligt också var ett tag sedan man gjorde det. Kl halv tio var vi framme i Varberg igen. Som kul vi hade den sista tiden på bussen, mycket skratt och en massa prat och pussar såklart :p
När vi körde från Varberg lossnade vindrutetorkarbladet och jag fick stanna bilen, Kristoffer och Robin gick ut och försökte laga den, räddningen - silvertejpen!
Efter att vi hade lämnat av Kristoffers kompis Markus i Horred och en bit efter där dök ett rådjur upp från ingenstans på vägen. Då det regnade en del gjorde det svårare för mig att se den. Jag panik bromsade men lyckade inte vädja för den och kolliderade med rådjuret. Stackars rådjur! Se den ligga där och pinas och veta att vi var tvungna att döda den. Som tur var kom en man körandes förbi och han dödade den åt oss. Jag var inte i chocktillstånd så jag var kapabel till att köra hem sedan, men ögonen rörde sig överallt på vägen mer än vanligt. Ville inte köra på något mer.När vi tillslut kom hem la vi oss på soffan en stund, pratade lite och sedan somnade vi i sängen.
Jag vill veta vart jag har kommit in på för program nu. Vill kunna söka bostad i min blivande studentstad. Om jag nu kommer in i Lund eller malmö så kan det vara svårt att få en men jag är medlem på en massa sidor på internet så jag hoppas att jag får något om jag nu flyttar dit ner. Det som kommer vara jobbigt är att ha mig i Lund och sötnosen i Karlstad, ca 8-9 h med buss men det kostade inte mer än 200 enkel resa så det är ju bra :) Trollhättan är bara ca 3 h från karlstad så ännu bättre om jag kommer in dit. Det är lättare att få bostad där också då de har bostadsgaranti.
Igår kväll var jag hos Sofia och kollade på hennes nya tapeter, skit snygga var dem! Kom hem åt lite och rätt som det var fick jag ett till besök :) det varade ända tills imorse då han var tvungen att åka hem :(
Nu är jag så sugen på pizza men jag måste nog göra slut på all mat jag har i kylen först. Senare tar jag en tripp till Pia för att lämna av bilen. Sedan hem och ta det lugnt!
Näste vecka på måndag börjar mitt jobb sommarschema. Gött med lite pengar nu och sedan vankas midsommar, vilket jag tror kommer bli sååå bra!!!

Dumma skit sak!

Nu är jag sååå irriterad på min dator. Min pekplatta har slutat fungera, så jag får tabba mig fram mellan olika saker, man lär sig snannkommandon snabbt iallfall :P
Så jag kan inte lägga upp bilder från Amras fest än :S men jag hade kul på festen, var lite ledsen för att jag inte kunde följa med ut, nästa gång så!!
Ikväll väntas tjejkväll med mina underbara flickor, Amra, Sofia och Emelie. Amra ska få sin present och innan dess ska jag städa min lägenhet, ser förskräcklig ut!! 

Fredag!

Vad har hänt denna vecka ??
Jobbat lite, varit på Ikea med Sofia och Emelie. Kom hem med 1200 kr mindre men fick lite bra saker, bland annat en bokhylla, ett sidbord, minihylllor mm. Det fanns så himla mycket man vill ha där inne, himmelriket må jag säga. det roliga var att på ditvägen några mil utanför Lindome fick jag inte en utan två polisbilar bakom mig. Blev inte så nervös i början för jag brukar köra ganska lugn, men de stannade bakom mig under en lång tid, eller det kände som det. Solen lös mot deras ljus på bilen och hela tiden trodde jag att det var att de tänkte stoppa mig, men jag stannade inte för jag var inte säker på det. Rätt som det var orkade jag inte med att ha den bakom mig så jag stannade vid en infart och lät de passera, de följde inte efter mig så jag antar att de lamporna inte var till för att stoppa något  :P
Igår monterade jag upp min vita bokhylla, 1 och en halv timme tog det helt själv och sedan la jag i alla mina böcker och annat skit i den så nu är den nästan full!
Sanrt blir det att bege sig till kinna :)
Ikväll ska jag äta gott, kolla på film och njuta!  Kanske dricka lite vin :P
Imorgon väntas jobb från 7.30-14 sedan blir det partaj :D Amra och Rasta ska ha kalas !! Så det ser jag fram emot!!!!!!
Längrat till nästa vecka väldigt mycket !!

Det är ingen vanlig dag för det är Amras födelsedag :D

Idag är det den tredje juni, vilket innebär att Amra har gått och blivit ett år mindre :P Konstigt att tiden går baklänges helt plötsligt :P
Ha en underbar dag gumman! Plugga på då du har tenta imorgon!!
Ät lite tårta också :D
Puss puss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Love you>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämnar karlstad :(

Ja då är man på väg hem, solen skiner och man ska sitta i en buss i fem timmar, inte lockande alls! Min helg har varit underbar!! Det har blivit mys, sol, fest, grillning och för lite sömn:-P . Är nog hemma runt sju ikväll, då ska man åka till affären och handla, kylen är tom hemma. Imorgon ska jag också jobba, lite pengar är aldrig fel, får inte glömma att lämna in min månadsrapport, det blev inte så mycket jobb denna månad:-( tur för skattepengarna som kommer snart! Nu blir det musik och mera musik denna färd hem!

RSS 2.0